81624
-
#1765 mondom, hogy lol -
#1764 Figo miért menne el??? ebből nem lesz semmi... -
R9 #1763 -
Tottenham: Figo is jön?
NSO, 2004-08-25 12:22
Angol lapértesülések szerint (és ez most nem a Sun vagy a Daily Sport, hanem a The Guardian) Frank Arnesen, a Tottenham Hotspur csapatának sportigazgatója Madridba utazott, hogy Luis Figóról tárgyaljon a Real Madrid elnökségével. A felvetés szerint a jövőre lejáró szerződésű szupersztárt a királyi gárda ingyen engedné át az angoloknak, és csillagászati fizetésének (évi 6 millió font, ami heti majd' 120 ezret jelent) egyharmadát állná. Ha létrejön az ügylet, Figo lehet a Spurs 10. nyári igazolása Sean Davis, Pedro Mendes, Paul Robinson, Rodrigo Defendi, Leigh Mills, Fülöp Márton, Erik Edman, Thimothee Atouba és Nourredine Naybet után. Hja, ha ambíciózusak a vezetők...
lol? -
R9 #1761 főleg a kispadotok -
#1760 már most is túl erősek vagyunk a világhoz képest -
R9 #1759 végén túl erősek lesztek. -
Van Bommelt kerülgeti a Real
NSO, 2004-08-25 09:16
Spanyol és holland lapinformációk szerint a Real Madrid szeretné szerződtetni Mark van Bommelt, a PSV válogatott játékosát. Noha a madridi egyesületnél cáfolták a hírt, sőt kijelentették, hogy lezártnak tekintik a keretet, az újságok úgy tudják, hogy a Real aktivizálta magát az ügyben. Állítólag a Barcelona is bejelentkezett a védekező középpályásért, ám a katalánok kénytelenek voltak visszakozni, mert az eindhoveni illetékesek közölték velük: már tárgyalnak Van Bommelről a királyi gárdával.
hú de jó lenne, ha jönne. és nagyon olcsó is. -
R9 #1757 az az eto'o aki párszor megszivatta a madridot! -
#1756 eto. milyen eto? GYŐRI ETÓ! EÖÜÁ -
R9 #1755 már jöhet a mallorca,nincs eto'o :D -
#1754 ahogy kell :) -
Rudee #1753 Első bajnokinkat a Sport1 élőben közvetíti vasárnap -
R9 #1752 a feje is kisebb lett,azért mondtam hogy fogyott :D -
R9 #1751 -
#1750 -
szerintetek dagadt? -
R9 #1748 .................casillas
.............woodgate-samuel
salgado........................r.carlos
................Helguera(mint szűrő)
beckham..........zidane.........figo
................moro-R9 :-) -
R9 #1747
Ronaldo fogyott?Mintha vékonyabb lenne.Végülis tökmind1 amíg ő a legjobb csatár! -
R9 #1746
-
R9 #1745
Walter Samuel
Michael Owen
Jonathan Woodgate -
R9 #1744 -
#1743 miről beszélsz? még el se kezdődött a szezon, jó hogy nem láttál vele még meccseket. 7végén kezdődik a bajnokság, nézzed a tvt bazzeg :P -
#1742 még nem is láttam meccset Samuellel. Van valakinek? -
#1741 amúgy real meccseket,gólokat honnan lehet szerezni,letölteni?
-
#1740 Köszönöm szépen. Le tudom valahonnan tölteni? FTP címet kérek!!! Vagy Hub címet!!! thanx!!! -
van ps2-re is... de szerintem PC-re nincs -
#1738 bizony létezik ez a játék....
http://www.dealtime.co.uk/xPF-__Club_Football_Real_Madrid -
Rudee #1737 Portillo gólt lőtt az olasz kupában, remélhetőleg sokat fog fejlődni ebben a szezonban. -
#1736 hát én nem tudok róla... -
#1735 Sziasztok rajongók? Létezik pc-re is a ps2-re megjelent real madrid club de futból? Ha igen honnan tudom letölteni,vagy mi a hivatalos címe a játéknak? Hogyan keressek rá? Thanx? -
#1734 még egy kis off, :D itt vásároltam be,rohadt olcso minden.40euroért adida felső+alső,10euro egy kappa,puma,adidas,nike felső stb..na elég az off ból. -
#1733 aham. jó lehetett -
#1732 Németországban Dresda melett egy 30km-re Cotta nevezetű faluban a rokonoknál.Bevásároltam cdkből meg ruhákból rohadt olcsó minden. -
#1731 lol :DDD
off: hol nyaraltál? -
#1730 ja,őt nem nagyon tudom hogy hogy játszik,nemnagyon ismerem ugyhogy nem írtam véleményt,de ha ennyi az ára tuti jó játékos. -
#1729 lol :D -
#1728 és Woodgate? :) -
#1727 na megjöttem a nyaralásból és döbbentem értesültem hogy owen-t megvette a real.láttam guba hozta a szokásos fórumromboló formáját (#1702),és minden a régi. -
#1726 ez egy villámgyors transfer volt amúgy.
Perez: Üdv
Robson: Üdv
Perez: Woodgate eladó?
Robson: 20?
Perez: Jó. Woodgate, jössz?
Woodgate: Mennyi?
Perez: 4+1, 3 millió?
Woodgate: Ok.