81624
  • Garcia
    Madridista/ Képek menü
  • Csabesz6
    Légyszi tegyetek be Raúlos Ronaldós Roby Carlos-os Figó-s Zidane-os vagy csak real madridos képet.Előre is THX.(csapatkép is érdekelne)
  • Rudee
    Albirex Niigata - Valencia 5-2

Gólok: An ('16, '42), Oseas ('20, '33), Terakawa ('84) ill. Mista ('12), Angulo ('25)

• Rudee
    Tokio Verdy - Real Madrid 0-4 (0-2)

Real Madrid:
    César, Salgado, Samuel (Raúl Bravo), Pavón, Roberto Carlos, Helguera (Celades), Beckham (Mejía), Figo, Zidane (Guti), Solari (Raúl), Ronaldo (Morientes)

Gólok: Zidane ('9), Ronaldo ('34), Figo ('77), Morientes ('80)
  • robotnyk
    a mostani kampányában nem ígért minden évben sztárigazolást. sőt, nem Perez találta ki a galacticozást, hanem a sajtó, a klubvezetők - ő és anno Valdano sem szerette használni a kifejezést.
  • Matthewpamer
    Perez idén még adós egy galaktikussal

• robotnyk
    tök mindegy hogy Reuters, vagy akármi. a fordítások is megérnek egy misét.
  • forzajuve
    ezt a cikket egy Reuterses cikkből fordították, tehát valszeg van benne valami...
  • DONGUBA
    En csak bemasoltam amit mashol olvastam.
  • robotnyk
    Vieira nem játszik a River elleni bari meccsen "sérülés" miatt. jövő péntekig el dől a dolog, mert 5dikén kell nevezni a BLbe.
    Xabi Alonsot már 12-15 millió körül is odaadná a Sociedad (pénzügyi gondok, mostmár nem olyan kapzsik mint júniusban (25 milliót kértek akkor érte)
    ja, és ez a Figo ügy megint baromság... bár a cím tulajdonképpen majdnem jó. még nem újítja meg a szerződést. márciusban tárgyalnak az esetleges hosszabbításról.
  • DONGUBA
    Figo jövőre búcsúzik

Madrid, július 31., 11.30 A Real nem újítja meg a portugál jövőre lejáró szerződését.

A portugál Luis Figo még 2000-ben igazolt az ősi rivális, FC Barcelonától a Real Madrid gárdájához - 56 millió dollárért. A játékos szerződése jövőre jár le, ám a királyi gárda vezetői közölték vele, hogy nem újítják meg a szerződését.
    - Az ügynökömtől hallottam a hírt, hogy nyáron váltanom kell - kommentálta klubja döntését Figo. - Egyelőre még nem foglalkozom az ajánlatokkal, majd januártól állunk neki a csapatkeresésnek.

• Matthewpamer
    csak? :D
  • Rudee
    A Wisla lesz az ellenfél, az első meccsen idegenbe 8-2re nyertek a grúzok ellen.
  • forzajuve
    BLben a WIT Georgia - Wisla Krakow meccs továbbjutójával meccseltek.
  • Matthewpamer
  • robotnyk
    jéé! NEM SZŐKE??
  • Matthewpamer
    hehe,mutassak róla még képet?
  • Hentes Bill #1588
    nem egy szépség? álmodban nem lesz ilyen randa nőd
  • Garcia
    már azthittem, hogy eltetted lábalól zakit
  • robotnyk
    de mét? :)
  • Matthewpamer
    Megsérült Ronaldo, a Japánban túrázó Real Madrid világbajnok labdarúgója. A brazil különben rövidesen megnősül.

A világklasszis csatár térdbántalmakkal küszködik, így kérdéses, hogy pályára léphet-e az ázsiai út két barátságos mérkőzésén, a JEF United és a Tokyo Verdy ellen. A spanyolok a Bajnokok Ligája-selejtező harmadik körére és a következő spanyol szezonra készülnek.

Ronaldót érintő hír az is, hogy a csillag rövidesen ismét megnősül, választottja a televíziós műsorvezető Daniella Cicarelli. A pár Párizsban kapcsolja össze hivatalosan is életét, az eljegyzésre egy hónappal ezelőtt került sor.

A brazil futballista első házassága, a szintén labdarúgó Milene Dominguessel hónapokkal ezelőtt bomlott fel. 1999 decemberében kötötték össze életüket, nem sokkal később megszületett közös gyermekük, Ronald. A kisfiú édesanyjával maradt.
    Így néz ki a jövendőbelije(hát nem egy szépség..)

• Hentes Bill #1584
    én vagyok az, csak újat regeltem :D
  • Garcia
    na várjál... most akkor zaki-t hova tüntetted?
  • Garcia
    pont ezt a képet mutattam meg az egyik haveromnak 3 hete:D
  • Hentes Bill #1581
    jah.... :) 1ébként a kapus Domínguez a napokban halt meg, nyugodjon békében...
  • forzajuve
    kis történelem :)

micsoda névsor, köztük egy magyar
  • robotnyk
    helyett Solari
  • forzajuve
    a japánok vezettek, nem semmi...
  • Garcia
    namostmá védőt akarok, megint pavon a kezdőben??? az lesz a vége, hogy kiesünk a bl selejtezőkön
  • Garcia
    hmm... ezeket jobban megkellett volna ütni, remélem csak éveleji forma....
  • robotnyk
    vége 1-3
    Morientes 91'
  • robotnyk
    felidoben 1-2 ide.

Jef United: Kushino, Yuki, Milinovic, Saito; Mizumoto, Nakayima, Saito, Yamagighi, Murai, Sandro y Marquinhos.

Real Madrid: Casillas; Salgado, Pavón, Samuel, Roberto Carlos; Figo, Beckham, Helguera, Guti; Raúl, Morientes.

G.

7. Marquinos

23. Guti

37. Raul
  • robotnyk
    "slight injury in the left knee"
    Zidane is sérült, egyik sem komoly
  • Matthewpamer
    ronaldo megsérült japánban
  • Garcia
    nem muszály nekünk coloccini, vagy cordoba, egy Nesta-val is megelégednénk
  • Matthewpamer
    ja
    samuel-cordoba kettősre gondoltam :D
  • DONGUBA
    Tegnap óta valóban gyökeres változás állt be Samuel Etoo ügyében. Miután a Mallorca ne tart igényt a játékosra, a Real 25 millió euroért hajlandó eladni őt a Barca-nak.

Július 21-én Mallorcán találkozott Joan Laporta, Mateo Alemany és Florentino Pérez, hogy a legfelsőbb szinten döntsenek Samuel Etoo sorsáról. A Real frissen megválasztott elnöke akkor megakadályozta e transzfert azzal, hogy megvette a Mallorca 50%-os részesedését, s egyúttal a baleár szigeteki csapatnál \"hagyta\" a játékost egy évre.

Mindössze 8 nap telt el azóta, ám a lezártnak hitt ügy újabb fordulatot vett. Mateo Alemany a Mallorca elnöke tegnap megbeszélést folytatott Pérezzel. A kétoldalú tárgyalásokon Alemany közölte Pérezzel, hogy nem tart igényt Etoo-ra, mivel a játékos továbbra is hangot ad azon véleményének, hogy a Barca-ban akarja folytatni a pályafutását. Ez önmagában még nem is lenne gond, de az már igen, hogy a kameruni játékos mindezt a csapattársai előtt teszi, amely Alemány szerint sokakat zavar a normális felkészülésben.

A Barca - természetesen - azonnal lépett a hírek hallatán. Sandro Rosell azonnal Madridba utazott, ahol csatlakozott Alemanyhoz és Pérezhez, hogy felülvizsgálják a korábbi döntést. A Real elnöke - lévén elég szorult helyzetbe került frissen igazolt játékosa miatt - már kompromisszumkészebbnek mutatkozott, s közölte Rosellel, 25 millió euróért hajlandó lenne eladni Etoo-t a Barcanak.

A Barca legutóbbi vételi ajánlata 15 millió euro volt, ám a legfrissebb hírek szerint a Klub 20 millió eurot is hajlandó lenne kifizetni Etoo-ért, s a fennmaradó 5 millió fejében vagy Óscar Lópezt adnák kölcsönbe a Mallorcának, vagy az is lehetséges, hogy Javier Saviola kerülne a piros-feketékhez.

A mai nap mindenképpen sorsdöntő lesz a kérdésben, ugyanis Alemány a játékos ügynökével - Zoran Vekiccel - és ügyvédjével - José María Mesaes-sel - egyeztet a jelenlegi helyzetről és az ajánlatokról. Amennyiben pozitív visszhangja lesz ennek, úgy elérhető közelségbe kerül Samuel Etoo leigazolása a Barcelona számára!
  • robotnyk
    milyen carvalho-cordoba kettős? legfeljebb ha a chelsea venne még cordobát.

Roberto Carlos és Zidane is erősen fényezik Vieirat :)
  • Matthewpamer
    Cordobát meg ne adjuk oda,mert Internek szükésge van rá,hisz rohadt jó védő.carvalho-cordoba kettős durva lenne.
  • DONGUBA
    Hulyek ha eladjak.Mldini kioregszik azt o johet helyette es addig jatszon cserekent vagy adjuk kolcson