81624
  • Rudee
    Vmelyik oldalon írták.
  • DONGUBA
    Ezt honnan tudod???
  • Garcia
    szerintem jöhetne is coloccini, aztán helguera meg húzhatna védekező középpályásnak
  • Rudee
    6 millió €-ért eladnák.
  • DONGUBA
    Faszom nehogyma a milan eladja coloccinit foleg ne a realnak.....nincs annyi esze a milan vezetoinek hogy coloccini kurva jo kis vedo???GRRRRRRRRRR
  • Rudee
    Quique Flores, a Real junior csapatának (ex)edzője az újonc Getafe-t irányítja a következő szezonban.
  • Rudee
    Újabb játékos hagyhatja el a Real "B" csapatát. Az U19-es válogatottat is erősítő Borja Valerot a Racing Ferrol szeretné megszerezni (nem kéne elengedni, max kölcsönbe).

Az első csapat keretéhez tartozó Aganzo immár hivatalosan is távozott, 4 éves szerződést kötött a Racing Santanderrel.

Olalla is kölcsönjátékosként folytatja, ő az U.E. Lleida együtteséhez került.

Coralles nevű játékosunk végleg elment, az Osasuna kerete bővült (nemtom ki lehet ez).
  • Rudee
    Jónak jó, de a nemzetközi szereplés nem ártott volna neki.
  • robotnyk
    végül a Fiorentina lett. szerintem jó választás.
  • Rudee
    Nem a Laziohoz került? 1-2 napja arról volt szó. Nem mintha ott több lehetőséget kapott volna.
  • Rudee
    Mai hírek szerint Camacho még mindig keresi Samuel párját. Carvalho után az aktuális jelölt az Interes Ivan Cordoba. Ha ő sem jön, akkor a Milan fiatal védője, Fabricio Coloccini lehet a megoldás.
  • robotnyk
    Portillo 1 évre a Fiorentinához került kölcsönbe, megvételi opicójuk nincs rá.
  • DONGUBA
    Lassan elfpgynak a kinezett jatekosok nalatok.Pedig kűjo lett volna egy samuel carvalho kettos.
  • DONGUBA
    London, július 28., 12.30 A portugál játékos öt évre kötelezte el magát.

A Chelsea csapata megegyezett a Portóval Ricardo Carvalho átigazolásával kapcsolatban. A portugál játékos vételárát 25 millió euróban határozták meg, de ez az összeg akár 30 millióra is nőhet, attól függően, hogy a portugál válogatott hányszor lép pályára a következő három szezonban. A londoni klub 5 évre szerződtette a játékost, aki jelenleg is az angol fővárosban tartózkodik és orvosi vizsgálatokon vesz részt, mielőtt az Egyesült Államokban szereplő kerethez csatlakozna.
  • zaki
    úgy legyen
  • robotnyk
    igen, ez már tuti.
    viszont úgy tűnik a Vieira ügyből is lesz valami, akár már ma.
  • zaki
    ok sry, de én Carvalho-ra gondoltam, csak azt elfelejtettem odaírni
  • robotnyk
    igen, állítólag már Vieira jelezte is Wengernek, hogy távozna, ha a klubok megegyeznek.
  • zaki
    ez 100? én csak azt olvastam, hogy csak le akarják igazolni
  • Garcia
    nemáááá
    basszameg a köcsög abramovics
  • zaki
    szvsz nem tudja leigazolni a Real. de én nagyon örülnék neki, ha igen
  • Matthewpamer
    nemáá,elvitte?köcsg abramovics,de megvehetnétek maniche-t aki olcsobb lenne mint viera nem is forro fejű és rohadt jó.
  • robotnyk
    Carvallhot elvitte a Chelsea, és mivel Emerson a Juvéé szinte biztos, az elsődleges célpont Vieira
  • robotnyk
    Pavon és Mejía összehoztak azért még egy gólt a végén a Benficának, 2-2. szerintem jól sikerült az alapozás, hosszú volt az edzőtábor, reális az eredmény.
  • Rudee
    Vége is.
  • Rudee
    2-2, Geovanni
  • Matthewpamer
    ja
  • Rudee
    2-1, Morientes
  • Matthewpamer
    kössz
  • Rudee
    Itt.
  • Matthewpamer
    hol lehet nyomom követni a meccset?
  • robotnyk

a kis perverzek, hogy gerjednek a kopaszra
  • robotnyk
    javították Zahovicra
  • robotnyk
    már megint hamar beszoptunk egy gólt, erős deja vu :DD
  • Rudee
    Kezdőcsapatok:

Benfica
    Yannick; Miguel, Argel, R. Rocha, Dos Santos; Petit, Paulo Almeida, Geovanni, Zahovic; Simao y Sokota

Real Madrid
    Casillas; Salgado, Helguera, Samuel, Roberto Carlos; Beckham, Guti, Zidane, Nuñez; Raúl y Ronaldo
  • Rudee
    Hehe, már 1-1. Ronaldo.
  • Rudee
    Benfica - Real Madrid 1-0
    G.: Sokota
  • Rudee
    20:30-kor kezdődik a Benfica elleni meccs.
  • Rudee
    Real játékostól ne várj mást
  • robotnyk
    kicsit off:
    U19 EB-döntő
    Törökország-Spanyolország 0-1
    Valero Iglesias Borja 91'
    16ról átemelte a kapus felett, baromi szép volt :)