81624
-
Rudee #1565 Vmelyik oldalon írták. -
#1564 Ezt honnan tudod??? -
#1563 szerintem jöhetne is coloccini, aztán helguera meg húzhatna védekező középpályásnak -
Rudee #1562 6 millió €-ért eladnák. -
#1561 Faszom nehogyma a milan eladja coloccinit foleg ne a realnak.....nincs annyi esze a milan vezetoinek hogy coloccini kurva jo kis vedo???GRRRRRRRRRR -
Rudee #1560 Quique Flores, a Real junior csapatának (ex)edzője az újonc Getafe-t irányítja a következő szezonban. -
Rudee #1559 Újabb játékos hagyhatja el a Real "B" csapatát. Az U19-es válogatottat is erősítő Borja Valerot a Racing Ferrol szeretné megszerezni (nem kéne elengedni, max kölcsönbe).
Az első csapat keretéhez tartozó Aganzo immár hivatalosan is távozott, 4 éves szerződést kötött a Racing Santanderrel.
Olalla is kölcsönjátékosként folytatja, ő az U.E. Lleida együtteséhez került.
Coralles nevű játékosunk végleg elment, az Osasuna kerete bővült (nemtom ki lehet ez). -
Rudee #1558 Jónak jó, de a nemzetközi szereplés nem ártott volna neki. -
#1557 végül a Fiorentina lett. szerintem jó választás. -
Rudee #1556 Nem a Laziohoz került? 1-2 napja arról volt szó. Nem mintha ott több lehetőséget kapott volna. -
Rudee #1555 Mai hírek szerint Camacho még mindig keresi Samuel párját. Carvalho után az aktuális jelölt az Interes Ivan Cordoba. Ha ő sem jön, akkor a Milan fiatal védője, Fabricio Coloccini lehet a megoldás. -
#1554 Portillo 1 évre a Fiorentinához került kölcsönbe, megvételi opicójuk nincs rá. -
#1553 Lassan elfpgynak a kinezett jatekosok nalatok.Pedig kűjo lett volna egy samuel carvalho kettos. -
#1552 London, július 28., 12.30 A portugál játékos öt évre kötelezte el magát.
A Chelsea csapata megegyezett a Portóval Ricardo Carvalho átigazolásával kapcsolatban. A portugál játékos vételárát 25 millió euróban határozták meg, de ez az összeg akár 30 millióra is nőhet, attól függően, hogy a portugál válogatott hányszor lép pályára a következő három szezonban. A londoni klub 5 évre szerződtette a játékost, aki jelenleg is az angol fővárosban tartózkodik és orvosi vizsgálatokon vesz részt, mielőtt az Egyesült Államokban szereplő kerethez csatlakozna.
-
#1551 úgy legyen -
#1550 igen, ez már tuti.
viszont úgy tűnik a Vieira ügyből is lesz valami, akár már ma. -
#1549 ok sry, de én Carvalho-ra gondoltam, csak azt elfelejtettem odaírni -
#1548 igen, állítólag már Vieira jelezte is Wengernek, hogy távozna, ha a klubok megegyeznek. -
#1547 ez 100? én csak azt olvastam, hogy csak le akarják igazolni -
#1546 nemáááá
basszameg a köcsög abramovics -
#1545 szvsz nem tudja leigazolni a Real. de én nagyon örülnék neki, ha igen -
#1544 nemáá,elvitte?köcsg abramovics,de megvehetnétek maniche-t aki olcsobb lenne mint viera nem is forro fejű és rohadt jó. -
#1543 Carvallhot elvitte a Chelsea, és mivel Emerson a Juvéé szinte biztos, az elsődleges célpont Vieira -
#1542 Pavon és Mejía összehoztak azért még egy gólt a végén a Benficának, 2-2. szerintem jól sikerült az alapozás, hosszú volt az edzőtábor, reális az eredmény. -
Rudee #1541 Vége is. -
Rudee #1540 2-2, Geovanni -
#1539 ja -
Rudee #1538 2-1, Morientes -
#1537 kössz -
Rudee #1536 Itt. -
#1535 hol lehet nyomom követni a meccset? -
a kis perverzek, hogy gerjednek a kopaszra -
#1533 javították Zahovicra -
#1532 már megint hamar beszoptunk egy gólt, erős deja vu :DD -
Rudee #1531 Kezdőcsapatok:
Benfica
Yannick; Miguel, Argel, R. Rocha, Dos Santos; Petit, Paulo Almeida, Geovanni, Zahovic; Simao y Sokota
Real Madrid
Casillas; Salgado, Helguera, Samuel, Roberto Carlos; Beckham, Guti, Zidane, Nuñez; Raúl y Ronaldo -
Rudee #1530 Hehe, már 1-1. Ronaldo. -
Rudee #1529 Benfica - Real Madrid 1-0
G.: Sokota -
Rudee #1528 20:30-kor kezdődik a Benfica elleni meccs. -
Rudee #1527 Real játékostól ne várj mást -
#1526 kicsit off:
U19 EB-döntő
Törökország-Spanyolország 0-1
Valero Iglesias Borja 91'
16ról átemelte a kapus felett, baromi szép volt :)