81624
-
#6087 tessék -
#6086 Köszike -
#6085 Nem tudna valaki küldeni egy jó realos hátteret,de olyat amin Robinho is rajta van.
-
Rudee #6084 1-1 lett, én nem láttam a meccset. -
#6083 Mit játszottak a brazilok a sevilla ellen?
Jó teljesítméynt produkáltak a fiaink?
Hala MADRID! -
#6082 Adios Pavon.
amúgy tényleg jó lenne aktualizálni a bannert, mondjuk Robinhoval :P -
Rudee #6081 Raul Bravo bal védőnek jó, másnak nem. Pavón meg most el akar menni, fél hogy nem fog eleget jáccani. -
Rudee #6080 A focipálya kép a FIFA radarjáról ismerős lehet egyébként, onnan szedtem ki -
#6079 engem még mindig kiráz a hideg verijték, amikor vissza gondolok a Bravo-Pavon-Beckham-Guti védekező 4esre. Guti jó irányító, gólt is tud lőni, de szűrőnek nem jó -
Rudee #6078 Tavaly is megoldotta amikor kellett. -
#6077 Guti szűrő poszton felejtős -
Rudee #6076 Képet most csináltam. Interjúba mondta, hogy 3 jó középső védővel RC és Salgado (vagy januártól Cicinho) előrébb mehet hogy a támadásokat jobban segítse.
____________Casillas
_____Ramos__Helguera__Woodgate
_Salgado______________________RC
(Cicinho)
____________Gravesen
________(P. García/Guti)
_Beckham_________________Zidane
_______________________(Baptista)
_________________Robinho
_________________(Raúl)
______Ronaldo -
Rudee #6075 3 videó a Sevilla-Brazília meccsről:
Robinho helyzet
Robinho csel és lesgól
Baptista bomba -
#6074 és kik lennének ebben a felállásban? és honnan van ez a kép? -
Rudee #6073 José Merce énekli a Real himnuszt a filmünkbe. Itt meg lehet hallgatni, kis hangerő ajánlott -
#6072 lassan le lehetne cserélnia bannert nem? Owen nem kéne oda -
Rudee #6071 Newcastle-t mindig elírom... -
Rudee #6070 Luxe ki fog próbálni egy újabb felállást, amint Woodgate eléri Newcsatle-beli formáját
-
Rudee #6069 Robinho Chile elleni gólja. Le se tagadhatnák, hogy brazilok -
Rudee #6068 Ja télleg, a buzi zebrafejű játékos utánna rúgott Ő meg nem hagyta. -
#6067 de eltiltása van BLben nem? -
Rudee #6066 Még nem biztos hogy nem jácchat, lehet rendbe jön már a Celta meccsre is. RC tegnap jáccott egy félidőt, szerencsére a Chile elleni VB selejtezőn megúszta az ütközést, ami után le kellett cserélni. -
#6065 most esett le, hogy Ronaldo nem játszhat még a BLben, 2 meccset asszem -
Rudee #6064 Castilla-ba beférne az a kistetű, de inkább akkor se szeretném Madrid környékén látni. -
#6063 ez olyan mintha az FMben youth contractos játékost igazolná. amúgy szerintem sincs arra hogy ide jöjjön, azonban azzal nem értek egyet hogy nekünk nem is kellene, egy ilyen játékos bármelyik csapatban elmenne azért. -
#6062 de nekünk minek?? nem kell ide, vigye a Juve vagy a Milan, de már vége az átigazolásoknak, nem?? -
#6061 -
#6060 megjegyzem, Butrageno már cáfolt -
#6059 érdekes hír került ki a marcara. úgy néz ki, hogy Messi nem játszhat a Barca felnőtt csapatában, mert felnőtt szerződéssel Non-EU-s helyet foglalna, így az új szerződését sem írhatja alá, ami 150 milliós kivásárlási árról szól. per pillanat 400 ezer euróért lehetne megvenni a játékjogát, és a Juve, az Inter, és Milan mellett állítólag mi is szívesen leigazolnánk. Messi azt ígérte hogy nem megy el a barcából, viszont mindenképpen játszani szeretne. azt meg legfeljebb a Segunda Bben tehetné így a B csapattal, mert már kölcsön adni sem lehet. -
Rudee #6058 Holnap edzőmeccset jáccik a válogatottakhoz be nem hívott játékosainkból összerakott csapat a Rayo-val. Néhány Castillajátékos is pályára lép majd. -
Rudee #6057 Csütörtökön, 13:30kor lesz Sergio Ramos bemutatása. -
Rudee #6056 Szerintem az. -
#6055 olyan csúnya ez a ronaldinho... ez a meccs egyébként hivatalos lesz? -
Rudee #6054 Mai képek, a brazil válogatott a Sevilla ellen készül. Reggel volt egy sajtótájékoztató:
Robinho
Robinho, Ronaldinho és Baptista
Ronaldinho és Robinho
-
#6053 szerintem itt az a kérdés, Raul, vagy Robinho, illetve Guti/Baptista a többi kérdés szerintem eldőlt
úgyhogy ez lenne a nyerő szvsz:
_____Ronaldo______Robinho (cserének Raul)
Zidane___Guti/Baptista___Beckham
_________Gravesen_________
stb. :) -
Rudee #6052 A Viasast 3 egy hét múlva élőben közvetíti a Lyon elleni meccsünket -
#6051 raúlt már régen le kellett volna ültetni, nem ő tehet róla, hogy nem megy neki, az a poszt nem neki való, szerintem Robinho-t kellene odatenni a helyére, talán megfelelne neki az a poszt, nem biztos, de egy próbát megérne -
#6050 meri, vagy nem meri :c -
Rudee #6049 Nem fogja. -
#6048 igaz. na majd kíváncsi vagyok luxemburgo bevállalja-e, hogy leülteti a kispadra