6506
The Movies & Stunt Effects
  • Legend Killer
    tökjók, gang war teccik nekem... lekaptá az oldalról cumókat hozzá h ilyen pro lett a gang war? Zenét te dobtad alá? :D
  • Legend Killer
    Ühümm, lövésem sincs. Még próbálkozom. Kösz.
  • Hmuda
    Az se mindegy, hogy melyik irodában írják a forgatókönyvet. Ha van már fejlettebb irodád akkor ott kell megírniuk (a régit akár le is rombolhatod, hogy legyen hely máshoz). Ha elég jók az íróid akkor mindenképpen jobb könyvet kell összehozniuk a jobb irodában.
  • Legend Killer
    van olyanom, már egész nagy a park, de vmiért a csillag akkoris 2, pedig próbáltam díszlettel is... lehet h nekem nem megy csak.
  • Risu Führer
    két csillagosnál? akkor gondolom az elején lehecc de majd fejlődni fognak a forgatókönyvíróid és abból az irodából is lesznek fejletebbek amiben a filmeket írják.de a díszelttől meg a színészektől is függ a film értékelése. de ha lesz olyen épületed amiben te állítod össze a filmet akkor látni is fogod hogy amit csináltál addig, az a film mennyi csillgot fog kapni.
  • Legend Killer
    Hogy tudok két csillagosnál jobb filmet összehozni? Meg amikor rendes géjmet kezdek, mindig vmelyik köcsög rivális stúdió leköröz és elviszi az összes díjat, pedig iparkodtam és semmi, pls help, thanks.
  • Risu Führer
    szevasztok.
    tudtok mondani egy olyan oldalt le van írva hogy a star maker-ben hogyan lehetne megcsinálni híres színészek arcait? nekem Robert DeNiro-é kéne.
  • mikszer
    Sziasztok, ki tudja, hogy mi a játékban levő zenék eredetije? Nem találtam róla listát sehol a neten.. (A "Hows about that" az a Flip fantasia a Cantalooptól, a "The Big Adventure" az Indiana Jones, a "The lovers" a Begenung in Venedig a Begegnungsból, de a többivel már megakadtam...) Elég, ha csak párat mondtok...
  • gettobuxa
    nah sikerült feltennem a játékot :) kicsit fura, ilyennel még sose találkoztam, ezt írta ki: couldn't find library MSVCR80.DLL (required by C:\program files\common files\mocrosoft office\office12\msoxmlmf.dll fingom nem volt mit akar, le kellett szednem az office-t, és csak úgy sikerült telepítenem a játékot :)
  • Titan
    Kár érte!
    Szerintem elég adaptív és jópofa játék! Csodálkozom, hogy ennyire kihalt pedig úgy rémlik mintha még mindig 15K-nál jár az ára ennek a játéknak...
  • Hmuda
    Volt de az érdeklődés hiánya miatt leszedtem.
  • Titan
    Nincs ennek a játéknak valami magyar rajondói oldala?
  • keridenes
    Azelőtt, mielőtt formatáltuk a gépet :(
  • keridenes
    Igen, pontosan. Legfrisebb 1.1-es patch, ATI Radeon Driver, DirectX 9.0c.
    Régebben elindult.
  • Hmuda
    Hmm. Patch, driverek, directX, stb? Ezek mind a legfrissebbek?
  • keridenes
    helló! valaki segítsen!

elindítom a játékot, végigmegy a Lionhead logó, és utána elmegy a kép, csak hang van, kérlek segítsetek!!!!!!!!!
  • s1a9
    hello nem tudod h mi lehet a gond h feltelepítem az alapjátékot(nem eredeti és valami olasz v spanyol nemtom) és a Stunts & Effects kiegészítő telepítése mikor betölt az elején a kis ablakba h ellenörzi a windowst vagy mit utánna átlépne a rendes telepítéshez akkor kiir valami hibát angolul h nem egyezik meg az eredeti játék nyelve a kiegészitöével akk most mit csináljak mi lehet a gond?
  • levi1989
    Hogy tudom a trl fájlokat vmi avi vagy mpeg formátumba átrakni?
  • Anybody
    Ok megpróbálom de csináltam 5 filmet egymás után ugyanazzal a 3 stábossal és ugyanannyi volt a skill-jük mint azoknak akit nem használtam.
  • Hmuda
    Használd őket, ha jól emléksze akkor ők csak munka közben fejlődnek (a 60-as 70-es évek környékére asszem nekem már majdnem maximumon volt az első csapatom skillje).
  • Anybody
    Csá mindenkinek! Hogy lehet a stábos csávókat fejleszteni?Mer minden filmembe az a baj hogy a stáb tök béna meg ilyenek. Segítsen vkipls. Kösz.
  • tormaimi
    sziasztok!
    ha valaki még nézi ezt az oldalt akkor az segítsen már ha tud!!!
    a problémám: elindítom a játékot, rámegyek h új játék, aztán miután betöltötte kilép egy hibaüzenettel... akárhányszor teszem újra mindig ezt csinálja :(
    lehet hogy a magyarítással van a baj, leeht hogy ezt kell letörölni... de ha van más megoldás akkor valaki írja már le plz!!!
    előre is thx
  • levi1989
    vki megtudja mondani hogy tudok saját hátteret vagy micsodát készíteni?
  • marcell007
    kösz de végülis a lemez volt a hibás lecseréltük és már megy rendesen
  • Hmuda
    Ez nekem új.

Ez gondolom az autorun ablakban van. Régen volt már fent nekem utoljára, de ha jól emlékszem akkor ha a kreált ikonnal indítod akkor egyenesen berak a játékba és nem hozza fel az autorunt (lehet rosszul emlékszem).

Vagy ha minden kötél szakad akkor próbáld meg egyenesen az EXE-vel indítani.
  • marcell007
    hello!szettném segítségeteket kérni:na szóval feltelepítettem a játékot a DirectXt meg a média playert de amikor elakarnám indítani nem jelenik meg a Play Movie funkció csak telepíteni tom újra meg a többi szar ha viszon rá meek újra a telepítésre valami 1628as hibát ír ki!kérlek segítsetek!előre is kösz
  • greco
    közben megtaláltam egy külfödi fórumon
  • greco
    Sikerült egy olasz verziót leszednem és így nem megy fel rá a kieg.Valaki el tudná küldeni nekem az angol nyelvi fájlokat?
  • Rebibi
    Sziasztok!Légyszi mondjátok meg, hogy ha lehet, hogy kell bővíteni a helyet ahová építhetek???
  • mabbak
    Nem tudom, hogy ez miért lehet. Nem azt csináltad, hogy egy már meglévő sztárt húztál rá az importra? Mert ha igen, akkor próbáld meg egy brand new-al, azzal már mennie kellene.
  • blackfire001
    Nem megy! Ráhúztam egy színészt, de semmi sem történt. :( Pedig a Starmaker-be 2 sztárom is van.
  • mabbak
    Abban az épületben ahol felveszed a sztárokat meg a rendezőt ott van egy olyan h "import star" asszem, na és arra ráhúzol egy embörkét és kiválasztod h kit akarsz a helyére.
  • blackfire001
    Ha a Starmaker-be elkészítettem egy színészt, hogyan tom belerakni a játékba!
  • Fido4life
    Jaja arra én is gondoltam, hogy scripteket nem lehetne valahogy gyártani, de eddig nem nagyon találtam rá megoldást. Pedig néhány Movies-os film megnézése után már nagyon unalmasak lesznek az alap scriptek.
  • mabbak
    Ej, hogy nem hagynak az embernek magasabb szintű kreativitást :-DDDD
  • Hmuda
    Úgy tudom az ilyesmiket nagyon mélyen belekódolták a játékba, szóval max a skineket lehet buherálni valamennyire, de ezt csak egy modder tudná pontosabban megmondani.
  • mabbak
    Aha. Még annyi kérdésem lenne, hogy vmi progival nem lehet egyedi mozdulatsorokat készíteni a különböző set-ekre? Vagy ezt csak mélyebb programozási kereteken belül lehet megvalósítani? :-)
  • Hmuda
    Az egyedüli segítség ebben a kész kosztümvariációk elmentése, de gondolom azt már észrevetted.
  • mabbak
    *mindig
    sry
  • mabbak
    Értem, köszi az infot, bár kellemetlen ez így, sokkal jobban el tudtam volna úgy képzelni, hogy minden csak a következőkre, nem a legyártottakra vonatkozik a jelmez. No mind1.