6506
The Movies & Stunt Effects
  • Sorozat fan
    Sziasztok!
    Nagyon kéne nekem egy telepítő kód a játékhoz. Ha valaki tudna felrakni az nagyon jó lenne.
    Előre is köszi, Sorozat fan
  • Saturas
    Sziasztok. Nekem az a problémám a játékkal hogy,hang van de kép nincs :-(. Mi lehet a probléma? Előre is köszönöm a segítséget.
  • keridenes
    hali! volt a moviesban olyan kellék alapból, amik a kamerák voltak (az összesfelé), vagy az egy mod volt? ha az egy mod volt, akkor valaki tud linket adni? (ha a játékban benne volt, akkor nálam a hiba, mert itt nincs)
  • keridenes
    hali!
    végre rájöttem, hogy mitől fagy ki a movies. elég sok mod-ot feltettem hozzá (kosztümök, díszletek és kellékek), de a játék ezek után mindig kilép, mikor utat akarok építeni, vagy talajt színezni, szóval amikor bemegyek alul a legutolsó menüpontba. nem tudja valaki, hogy hogyan lehet ezt kiküszöbölni?
  • keridenes
    a Stunts & Effects az megvan, a Director's Cut elvileg nem teljes értékű.
  • CptObvious
    Director's Cut verzióról nem hallottam, viszont van egy kiegészítő a "The Movies: Stunts & Effects". Ez ad különféle extrákat
    ismertető

Letöltéshez meg ott a google. "Játék neve + torrent"
    És lehet válogatni.
  • keridenes
    hali!
    valaki tudja, hogy mit tartalmaz az ún. "Director's Cut" változat? és hogy esetleg honnan lehet letölteni?
    tényleg vannak újféle utómunkálatos dolgok is benne?
  • Legend Killer
    nekem is tetszene, ha nem lenne nehéz a színészek kedv fenntartása. nekem mindig panaszkodnak, meg minden szar van.
  • marxell
    Én imádom ezt a játékot!
    Egyet sajnálok: nincs hozzá több kiegészítő, illetve nem lehet hozzá jelenetet készíteni. Nagyon kár, a sandbox módban százával csináltam a haveroknak filmeket :))
  • Legend Killer
    ez meg amint látom sucks, visszaolvasva láttam, hogy semmit se ér, ja, én is tapasztaltam :D. csak utálom, h soha nemtom felvenni a versenyt a stúdiókkal és mindig mindent megnyernek én meg SEMMIT!

a díj kiosztáson.

most tartok ott, h elérhetők lettek a kaszkadőrök. sandboxban eddig őket nem engedte, mekkora hülyeség. de gondolom mosmá engedni fogja.
  • Legend Killer
    ja, csak nem győzöm csinálni a sok munkát. szal picit gáz.
    és én magam írom a sztorit és így lett az első 3 csillagos filmem :D.
    hol a fenében tudom beállítani forgatásnál, vagy film készítésnél, hogy azt a ruhát hordják a szereplők, amit én akarok nekik szánni? a filmben. mert amúgy ott az öltöző, tom.
    de pl egy 2dik világháborús náci vs amcsis filmben ne má mindenféle hülyeségben rohangáljanak fel-alá :D.
  • Hmuda
    Várd meg míg lesz jobb forgatókönyvíró iroda. A legjobb képes négy csillagos könyveket írni és a megfelelő körülményekkel felvihető ötösre.

A sztároknál meg nézd meg mi a gondjuk és javítsd ki.
  • Legend Killer
    és a sztárjaimnál mindig van felkiáltójel és mindig szarok.
  • Legend Killer
    hogy lehet 4 és 5 csillagos filmet csinálni?
  • Legend Killer
    végre magyar!

feltettem a the movies és utána a kieg magyarosítást és király.
  • Legend Killer
    és feltettem a stunts and effetcs magyarosítást és nem magyar :S :((.
  • Legend Killer
    The Movies: Stunts & Effects (Pc) Cheat Kódok

Nyomd meg az ENTER-t játék közben, és üsd be a kódot a konzolba. Siker esetén a cheat active feliratot fogod látni a képernyőn.

no hurt - Nincs sérülés
    all clothing - Összes ruha
    moviemo - Minden elérhető lesz
    byebye - Nem lesznek rivális stúdiók
    kmt - Sosem fogy el a pénz
    awards - Minden fesztivált megnyersz
    setset - Összes felszerelés
    biged - Nagyobb leszel
    toth - Minden ingyen
    noway - Ingyen sztárok

igen, lenyomom az entert, beírom, h kmt és pause, mer vmelyik gomb a pause belőle... és akkor mivan? nincs is konzol, nem is aktiválja.
    játszottam korábban vele csalás nélkül, de a rivális stúdiók lealáznak mindig.

help.
  • digitalgroup
    Hellósztok! Nemrég kezdtünk a haverommal egy The Movies fórumot, de sajnos kevesen vannak rajta , ha van kedvetek , jöjjetek fel ide: The Movies Fórum !
  • zoliii
    valakinek van mentése ahol már minden díjat és oklevelet besöpört?
  • Fido4life
    Na 2 hónap után végre értékli valaki a munkámat :D A helikopteres díszlet szerintem a stunt's and effects tagja, de mellette sok más FAN-ok által készül modokat is használtam filmemhez. A te alkotásaid láthatóak valahol ?
  • Tibbor
    Grat a filmedhez, mestermunka!És rengeteg meló van benne.Én már csak tudom, mert én is csináltám néhány alkotást.A helikopteres díszlet benne van az alapverzióban vagy csak a kiegben?Fent van most is a játék a gépemen, csak rég játszottam vele.
  • Fido4life
    ja általában ez van hogy a beta tele van jó ötletekkel (lásd GTA SA Beta videót youtube-on) aztán megcsonkítva jön ki piacra.. Mondjuk én azt nem értem hogy a játéknak mára már semmi tábora nincs, és kiegészítőből is csak egy jött ki, pedig még bőven lehetett volna fokozni az alapötletet..(teszem azt, saját script készítés)
  • Hmuda
    Mert sehol nem jelent meg.
  • zoliii
    ez azért egy kicsit jobban tettszik amúgy nem lehet valahonnét meg szerezni?
  • Fido4life
    mert ez gondolom a beta
  • zoliii
    nálunk ez a verzió miért nem jelent meg?
    The Movies
  • Fido4life
    ha valakit esetleg érdekelne:
    Half Blind Episode 1
    A többi rész megtalálható adatlapomban. Folytatás a nézettségtől függ :D (nomeg a gépemtől most nagyon szarakodik)
  • Plata
    Ó ember milió köszi,megmentetted a filmes karrierem.
  • Titan
    Ha jól emlékszem, akkor fogni kell egy építőt és rá kell húzni az épület mellett megjelenő megfelelő ikonra. Mozgatni lehet és bontani azt hiszem...
  • Plata
    Sziasztok,lenne pár kérdésem,hogyan lehet épületeket diszletet lakókocsit lebontani?Mert nemjöttem rá.Tudnátok egy magyar nyelvü honlapot mondani?Még nagyon kezdö vagyok a játékban,és szeretnék többet tudni.
    Driver frissités
  • Fido4life
    Sziasztok ! Lenne egy problémám a játékkal, miszerint az hogy karaktert csinálni a star makerben, illetve a játékon belül öltöztetni őket lehetetlen a képeken látható grafikai bug miatt. Leggyanúsabb számomra a 64 mb-os Geforce 4MX kártya lehet bár azzal eddig nem volt ilyen jellegű probléma más játékoknál (sims 2 is szépen fut) Bármiféle segítséget köszönettel fogadok.

• zoliii
    tud valaki ehhez a játékhoz végigjátszást vagy valami féle mentést.
    előre is köszönöm
  • zoliii
    hát ja főleg jobb grafikával
  • Lacee
    jó lenne egy második rész :)
  • zoliii
    lesz ennek a játéknak még folytatása?
  • akyyy
    nincs valami pénz kód?:(((
  • akyyy
    az miért van hogy ha alttabozok, majd visszamegyek, akkor az emberek tök feketék lesznek?:S
  • Legend Killer
    Nemtom, sry. Majd talán más segít.
  • jozsipista
    Pls S.O.S help
    díszlet szerkesztésnél hogy kell egy tárgyat a másikra tenni? PL íróasztalra számítógépet
    Előre is köszii