158
Kinek van már MiniRacer-e?
  • Mojlepque
    Én is azzal nyertem még Annó, vagy talán a miniracer akkori oldalán!

Torque12! A miniracer maga nem szűnt meg, csak az oldal változott meg!
    De keress rá a google-ban és megtalálod hamar!
  • torque12
    15
  • dzsuvajoe
    Hany evesek vagytok?
  • torque12
  • dzsuvajoe
    Én Régen a vicclap egyik viccbekülő versenyén nyertem egy kis sárga jeepet de 2 nap utan beszart
  • torque12
    hali! a www.miniracer.hu nem jön be! megszünt? :S
  • torque12
    msn M : [email protected] vegyetek fel
  • Mojlepque
    Amúgy nekem személy szerint már nincs mini racerom, de viszont volt, és tuningoltam is az egyik haverommal... ...az enyém nem lett valami jó, mert nekem nem voltak hozzá eszközeim, de a haverom eléggé dögösöket is csinált
  • Mojlepque
    Akkor az gondolom az amelyiknek manőver kormánya van (ami olyan mint egy Joystick)... ...amúgy az naon gagyi, főleg a Dodge. Elől naon gyenge a kaszni, oldalt alapból olyan mint ha horpadt lenne, hátulról meg viszonylag erős, de ki megy tolatva végig egy versenyen?:)
  • cenobite
    Én is az ilyen "középméretű" kis kütyüt szemeltem ki magamnak. A HPI-os változat neve asszem micro és olyan 15-20 cm a kocsi. Elektromos, lehet cserélni benne sok cuccot és megy mint a golyó. Elég sok kasztnival lehet kapni (Dodge Viper-t néztem magamnak) Asszem olyan 40k itthon az ára a forgalmazónál.
  • CSOCSO
    szvsz a miniracing nagyon gagyesz...
    tul kicsi.. persze a legdrágább is..
    ez már faszányosabb..aranyközépút
    és ennél vannak a drágábbak. amik már überzsírak.. de azokba 100ezreket lehet passzírozni ha komolyabban csapatod...
  • N
    Amivel Csocsó villog az nekem is tetszik de én nem adnék rá pénzt.
    A MiniRacerre meg főleg nem!
    Kicsi és bumszli!
    Maradok a makettezésnél és az Airsoftnál.
    Persze azért még jó ,hogy van ilyen is a világon!
  • CSOCSO
    bazz ezt komoly senki sem nézi?? mindegy ezt lessétek meg!! HALÁLOS!!!
    Építsd mielött megveszed!
  • CSOCSO
  • CSOCSO
    Muhahahahaaa.. kinéztem magamnak egy kurvajó miniracer féleséget.. jobb mint amiket itthon lehet kapni.. nagyobb is és komolyabb cuccokat lehet hozzá kapni.. ami nagyon tetszik hogy a kasztnit is lehet upgradelni...

ez az alap supra.. és van SKYLINE is!!!!

ehhez jön még ilyen hogy jobb aksi és töltő

plusz a motor tuningok.. 30 ezer fordulat de mindnek más áttétele van!!

természetesen vannak különböző gumik,felnik:

gumik ( kemény és puha 2-2 a slick és terephez)

lehet venni még világítást is:)

ÖSSZKERÉKHAJTÁS UPGRADE!!!:

Optikai upgrade :

gátló és rugók (pihepuha, közepes és kemény:

szoval most KÉSZ vagyok teljesen!!!!!!
    nem számoltam össze mennyi az egész de sztem olyan 15 ezer körül lehet a full...
    sokkal jobb mint a miniracer.. ezt kéne itthon forgalmazni:.ÁÁÁÁ nekem tuti lesz ilyeenem... de ezenkívűl majd lehet hoyg veszek egy 1/12 es -t.. de az drágább.. igaz nagyobb és sokkal élethűbb... de ez nagyon bejööööööön
  • Sub Bass12
    és tudod kit ésdekel a Tesco?
  • OPM
    létezik ilyen járművekből repülő vagy harry potter izé helikopter?? :)
  • CéZé
    Nikko iRacer, ilyet vettem a gyereknek kb két hete, 2 perc töltés 10 perc játék,nagyon gyors még a szőnyegen is. 3.500 Ft volt a T*sco-ban.
    Akartam venni a másik gyereknek is ma, megyek vissza, már messziről virít a tábla: AKCIÓ. Nosza mondom lehet hogy kettöt veszek:). Odaérek hozzá 9900 Ft. 12.700-ról van leárazva.Ugyan az a doboz mint amit két hete nézegettem.

Hát ti ennyire hülyének nézitek az embert :(
    grrrrr
  • Sub Bass12
    Szerintem ha még nincs kocsid akkor kezdj egy Shen Qi Wei-vel. De ha a jobbra törekedsz akkor ajánlom a LXX Type-RS-t vagy az AMS kocsikat.
  • Kata
    Én kaptam egyet. Tök aranyos! :)) A magyar oldala egyébként itt található.
  • artschi
    Teljesen súlyos, kellene egyet venni nekem is. Ti melyiket ajánljátok? Melyik a legjobb?
  • Sub Bass12
    Új temékek!!!!Itt találtok leírást és képet további info a kocsikról a termékek menüpont alatt
  • Blasta
    Kurva jó :-D
  • mikike
    MiniRacer menőknek
  • Sub Bass12
    több... keressgéljetek itt: minirc.lap.hu
  • CSOCSO
    upup... nah.. ugy néz ki nem veszek miniracert...
    majd inkább 1/10es autocskát veszek..igaz csak az aalap auto 50 ezer:) de annyival élvezetesebb meg job is a játék...100 kilo alatt mondjuk semmit nem lehet csinálni vele.. hisz kellenek a cuccok ha mokázni akarok...mindenből 2-3 fajta:)
    arghh régi szép idők:( csak akko még 1/5 ös auto volt.. annál nincs jobb.. az az igazi.. annál egy jobb van.. mikor te ülsz az autoban...:(
  • Csudri #131
    UP!
  • CSOCSO
    manual.. mondom ugy hogy lehet álltani hogy normal vagy sport fokozat..érti?? nekm meg DENZO supra kell vagy ZENT supra...
  • Gladiator
    milyen az a két sebességes? automata, vagy manuális?
  • Gladiator
    hát, nemtom, én vettem egyet, és 5 perc után meguntam.
  • [Walaki]D`Lair
    Nekem is van maaar...:DDDD

Micu Evo VI-os....:D De csak mert nem volt Subaru...:D
  • CSOCSO
    uj dögök érkeznek lassan.. vagy lehet hoy már van??? 3 különböző fesétű SUPRA!!!!!!!!!!!!
    meg skyline,..és ferrari!!! 7 ezer..és két sebességes!!!!
  • K.András
    Visszaolvastam és valaki azt irja hogy láttak már a kinain 1000-ért,nos igy van a miniracers és a minicars is a piacon veszi!!! :DDD
    DE DURVA!
    Ha megnézitek a származási helyét a cuccnak akkor meglátjátok rá van irva made in china!!!
  • CSOCSO
    hehh
  • K.András
    Na vettem egyet, a kutyát kikergettem vele a világbol :DDD
  • Pyx #120
    olyannal kicsit zavarobb a freqencia1ezés..
  • CSOCSO
    azaz egy távbalhé irányít két kocsit.. elég zavaro mikor mész mint atom erre valaki a boxban beröffenti a gépét és a tied elmegy mekkába...majd jön a nagy kiabálás hogy bazd+ kapcsolja ki valaki egy frekin vagyunk..tudom miylen sazrt átéltem csak nem 5 ezer ft-s sarral hanem 200 ezres 1/5 ös autokával.. az még a szerencsésebbik volt mikor a boxban bekapcsolt és valami folytán elkezdett bőgni a motor meg össze vissza rángatta a kereket:) hehh... no mindegy
  • K.András
    Nem ez a távirányitora vonatkozik, tehát ha két ember mondjuk 47hz-sel nyomja egymás mellett akkor nagy valoszinüség szerint megzavarodnak...
  • K.András
    Kurvára tetszenek ezek vazze!!!
    Asszem ez megint nagyon sok pénzembe fog kerüln :)
  • Pyx #116
    Topic up!

mindjárt miniracer a delelöben