Kinek van már MiniRacer-e?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mennyibe kerul egy kb?
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
nem lehet kapni vhol sima kocsikat? nem ilyen sport autókat. pl. trabantot, passatot, porschet. csak ilyen rallyautókat lehet kapni, meg ilyeneket sajna.
Átfutottam topicot, hát érdekes 😄
Lehet majd veszek egyet, amikor kiskoromban a Ferrari Testarossám karácsony után 2 nappal tönkrement, súlyos lelki traumát szenvedtem melyet majd egy ilyen kis pöcs orvosolhat. 😄
Veszek tuningmocit oszt lenyomok mindenkit.
😄
Lehet majd veszek egyet, amikor kiskoromban a Ferrari Testarossám karácsony után 2 nappal tönkrement, súlyos lelki traumát szenvedtem melyet majd egy ilyen kis pöcs orvosolhat. 😄
Veszek tuningmocit oszt lenyomok mindenkit.
😄
umm, most hívott a miniracertõl (vagy carstól?) egy hapsi, hogy csak kedden tudják feladni a kocsimat, és csütörtökre lesz itt. hát kár. bár tök mind1, mert se kedden, se csütörtökön nem leszek...
Vegyél 4.2-es motort bele, és akkor tényleg qrva gyors lesz
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
de amúgy olyan szar kocsik vannak szentem. ilyen átlagos kocsi a mini morison kívûl nincs is. nekem egy renault megane kell, vagy mazda6. trabi nincs?
amúgy télleg kurva gyorsak, vagy csak mindenki túloz?!
amúgy télleg kurva gyorsak, vagy csak mindenki túloz?!
most rendeltem egy metálfényezésû mercit. keddre jön. de egész jövõhéten nem leszek háztájban:-( szal csak utána lesz. kár.
alapbol nem uygan az..de szinte ugyan az.. és nagyon nagyon ovatosan tuningoljatok.. emrt könnyen el tudtok törni dolgokat az auton.. azt mondom ha valami kérdésetek van akkor miniracer.hu és ott forum..mondtam hogy ez egy jo oldal már meglévõ jo kis társasággal..oda fordulhattok ha bajotok van..és ha valamit nemtudok akkor ne erõltessétek inkáébb kérdezzétk meg..mert azért 3 rugo is 3 rugo
Nem,csak a frekvencia,az azért kell hogy ne egy távirányitoval irányits 2 kocsit!Miden kocsi kulön frekvencián van!
Nekem jo lenne a kék esso-s is😊
De ha lehetne akkor egy Seat Ibiza Cupra-t szeretnék csak arrol még nem is hallottak😞(sajna😞
De ha lehetne akkor egy Seat Ibiza Cupra-t szeretnék csak arrol még nem is hallottak😞(sajna😞
Utolsó elõttit kérném cépen...😄DD
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Néccsak Csocso! Supra kaszni a Shen-hez. (Igaz, hogy holland oldalról van, de lehet, hogy lesz itt is.

gamertag: kenobita
hja oszt majd 2 kilo lesz az egész😊))) amugy eladó egy 1/5 ös RC auto... 250 ezeré..sok cucc van hozzá
Szerintem bóvli,de meg kell nézni.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Most olvastam a Miniracer fórumán, hogy valaki látott a józsefvárosi piacon (kínai) minicars-t, 1000 Ft-ért. Ez most vajon ugyanolyan (Shen, Panther) mint amit rendelni lehet, vagy valami bóvli?
Szerintem fogok rendelni még pluszba 2-3 kasztnit. Megéri, mert elég jó áron vannak és annál több egyedi járgányt lehet eszkábálni.
Ablaksötétítés, aztán átfestem. Kipufogót is rakok rá és a felni szélesítésén is gondolkodom. Van erre egy ötletem, de csak akkor tudom meg hogy jó -e, ha már itt van a járgány.
Mivel modellezek (Warhammer) van egy halom megmaradt kütyü a bábukról és akár azokat is felhasználom. Valószínüleg ilyen MadMax szerû "hardcore" járgány lesz belõle. 😊 Ha elkészült majd rakok fel róla képeket.
Mivel modellezek (Warhammer) van egy halom megmaradt kütyü a bábukról és akár azokat is felhasználom. Valószínüleg ilyen MadMax szerû "hardcore" járgány lesz belõle. 😊 Ha elkészült majd rakok fel róla képeket.
Azok közül amit itthon lehet kapni a Shen Qi Wei a legjobb...és 60as elem van alapbol..lehet venni 200 at..szal no comment.. 10 percet elszarakodhat vele az ember
Itt van egy összehasonlító táblázat:
http://www.miniracer.net/miniracercompare.htm
http://www.miniracer.net/miniracercompare.htm
3 nap alatt + kell,hogy jöjjön.Állítólag a Minicar piacra dobja az egeret!Én tuti,hogy olyat fogok venni.Majd eljátszik vele a macskám.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Én elmentem a bótba. Már csak nem fogok vizetni a postáért is.
Ez tök jól néz ki! Rendeltem is egyet gyorsan, hiába... örök gyerek vagyok. 😊 Remélem minél hamarabb lehet majd plusz kasznit+ilyesmiket rendelni.
Alõsször vetem egy Pahnter Ferrarit, de annak 5 perc után csúszott a fogaskeretek, meg nem akart egyenesen menni, bárhogy állítgattam. Aztán visszavittem, és kicseréltettem egy Shen Qi Wei
Nissan Skyline GTR-t (pirosat). Pöpec nagyon a kis gép, csak lassú a motorja, és nem tud még nagyobb buckákat ugratni.
Nissan Skyline GTR-t (pirosat). Pöpec nagyon a kis gép, csak lassú a motorja, és nem tud még nagyobb buckákat ugratni.