158
Kinek van már MiniRacer-e?
-
#115 1) valami gagyit vettél:)
2) vidd vissza lehet hoyg szar a motor és kicserélik -
#114 Képzeljétek el gyerekek, tegnap a sportszigeten kipróbálhattam egy ilyen kis aranyost!
Nade ez nem hír!
A hír az, hogy már van KÉK SUBARU!
Biza!
Veszek is! :-DDDDDDDDD -
#112 végy egy 4.2es motort:) amugy örülj neki legalább lehet irányitani -
#111 Elöl lepattintod a kereket fogva, vigyázz ne hogy eltörd! -
#110 láttam egy olyan miniracert, aminek a max. sebessége 156 mérföld/óra. legalábbis ezt írják az oldalon. de ez nem lehet. ez túl sok. -
#109 hogy kell leszedni a kasztnit? -
#108 anyád, de lecsőúsziott a topik
amúgy nekem szerdán jött meg. de csalódtam. nekem nem vmi egetverően gyors. sokkalgyorsabbnak képzeltem a leírtak alapján. -
#107 A Nyugati pályaudvarral szemben ott az a szép nagy kijelző. Na, azzla szemben megállsz, és kb 11 óránál meglátod a jókai utcát. ott bemész, és meglátod az üzletházat (nem nagy szám, de észrevehetően ki van írva, hogy MINIRACER). -
#104 vagy pesten a jókai mór 40-nél asszem. -
#103 Www.minirecer.hu
www.minicars.hu
Asszem ez a 2 magyar oldal van. -
#101 2999-4650-ig vannak. -
#100 3-4 ezer -
#99 mennyibe kerul egy kb? -
#98 nem lehet kapni vhol sima kocsikat? nem ilyen sport autókat. pl. trabantot, passatot, porschet. csak ilyen rallyautókat lehet kapni, meg ilyeneket sajna. -
#97 Átfutottam topicot, hát érdekes :D
Lehet majd veszek egyet, amikor kiskoromban a Ferrari Testarossám karácsony után 2 nappal tönkrement, súlyos lelki traumát szenvedtem melyet majd egy ilyen kis pöcs orvosolhat. :D
Veszek tuningmocit oszt lenyomok mindenkit.
:D
-
#96 Lol, ez király :D
hol lehet ilyent kapni? -
#95 Kerékkészlet. Nagyon tuti.
-
#94 Ez de jó!
-
#93 umm, most hívott a miniracertől (vagy carstól?) egy hapsi, hogy csak kedden tudják feladni a kocsimat, és csütörtökre lesz itt. hát kár. bár tök mind1, mert se kedden, se csütörtökön nem leszek... -
#92 http://www.questformadness.com/ -
#91 Gallop gyártmány van már valakinek? -
#90 Vegyél 4.2-es motort bele, és akkor tényleg qrva gyors lesz -
#89 de amúgy olyan szar kocsik vannak szentem. ilyen átlagos kocsi a mini morison kívűl nincs is. nekem egy renault megane kell, vagy mazda6. trabi nincs?
amúgy télleg kurva gyorsak, vagy csak mindenki túloz?! -
#88 most rendeltem egy metálfényezésű mercit. keddre jön. de egész jövőhéten nem leszek háztájban:-( szal csak utána lesz. kár. -
#87 cool, tiszta Stunt GP :) -
#86 Bassza meg! Nem jött meg ma a kocsi. Akkor leghamarabb keddre várhatom. :( -
#85 alapbol nem uygan az..de szinte ugyan az.. és nagyon nagyon ovatosan tuningoljatok.. emrt könnyen el tudtok törni dolgokat az auton.. azt mondom ha valami kérdésetek van akkor miniracer.hu és ott forum..mondtam hogy ez egy jo oldal már meglévő jo kis társasággal..oda fordulhattok ha bajotok van..és ha valamit nemtudok akkor ne erőltessétek inkáébb kérdezzétk meg..mert azért 3 rugo is 3 rugo -
#84 mármint alapban, tom, hogy motort lehet cserélni. -
#83 ja, kösz. van különbség a kocsik sebessége között? -
#82 Nem,csak a frekvencia,az azért kell hogy ne egy távirányitoval irányits 2 kocsit!Miden kocsi kulön frekvencián van! -
#81 vagy frekvencia? minnél nagyobb annál jobb? -
#80 mi az, hogy 25mhz, 47 mhz... a sebességük? mert a minicars oldalon ez van írva a kocsik mellé. -
#79 van valahol mazda6, vagy renault megane? vagy az új audi, az a tuarino, vagy mi. -
#78 ohh bazze:(((((((8 amugy jo nekem a castrol supra is:))))) de az nincs itt -
#77 Nekem jo lenne a kék esso-s is:)
De ha lehetne akkor egy Seat Ibiza Cupra-t szeretnék csak arrol még nem is hallottak:((sajna:( -
#76 Nekem is az tecc a legjobban.
-
[Walaki]D`Lair #75 Utolsó előttit kérném cépen...:DDD -
#74 Néccsak Csocso! Supra kaszni a Shen-hez. (Igaz, hogy holland oldalról van, de lehet, hogy lesz itt is.
-
#73 nah akkor csak fél kilo -
#72 Nem lesz az 2 kiló, "mert ez műanyag!" :)