158
Kinek van már MiniRacer-e?
-
#30 HOL HOL HOL meghozták a drágámat??? vagy külföldi oldalon láttad? mert ott én is láttam de itthon nincsen elvileg hoznak nekem -
#29 a kocsi alján lehet állítani.De a csomagplásra rá van írva,hogy milyen frekvencián mükszik és inkább célszerű,ha többet veszel más frekvenciájut válsztani. -
#28 A frekvencia hogyan "működik"? Minden kisautónak megvan a
saját frekije a 4 közül, vagy mindegyik megy mind a 4 frekin, és egy kis kapcsolóval lehet
váltogatni? -
[Walaki]D`Lair #27 JEEESZ! Van Toyota Supra! :)) Na sztem beújítok egyet...:)) -
#26 Holnap sztem veszek 1-et. Csak nemtom, hogy MiniCar-t vagy MiniRacer-t vegyek. A kettő kompatibilis egymással? Hummer, vagy a többi közül? Ajánljatok valamit!! -
#25 Szerintem,akkor próbálkozz később! -
#24 Iratkoznék, csakbehoz egy oldalt, és kiírja, hogy megtelt a levlistájuk -
#23 Iratkozz fel a hrlevélre és küldik e-mailben. -
#22 És mikor lesz kapható a 4.2-es motor? Esetleg lámpaszett? -
#21 Nekünk mindkettő van,de a Shenbe erősebb motor van.(újabb fajta)Ezt most rendeltük a múlt héten. -
#20 Hummer-je van már valakinek? Én gondolkozom, hogy venni kéne, de nemtom, hogy a később kapható lámpaszett és egyéb cucc jó lesz-e bele.
Mi a külömbség a SHEN QI WEI és a PHANTER modellek között? -
#19 jajj már megint valami fasza cucc amivel hülyitik a népet, de nem rossz :) -
#18 Nekünk 2 is van csak nem miniracer,hanem minicar.Ugyanis az az eredeti!
http://www.minicars.hu/ -
#17 Méghogy elversz...LOL...
Esélyed nem lessz!!!4 -
#15 A kocsi orrában lévő mágnes elcsúszott. Szedd szét és tedd középre, akkor nem fog húzni. -
#14 Nekem is van! Sajnos tenyleg nagyon amortizalodnak... az enyem megvan 7 napja es maris elromlott a magnes a kormanyban. Folyamatosan balra huz...:(
-
#13 Azért mondtam, hogy nincs KÉK subaru, ezért nem kell!
Tököm fogja festegetni!
Mennyen, legyen subaruszine oszt kész....
:-DDDD -
#12 Nekem is van, jó móka, csak hamar meghalnak. -
#11 van subaru wrc,csak le kell kékre festened :-) -
#10 Valahogy éreztem, hogy te ráharapsz a témára:) -
#9 hát hogy jobb mint a pléysztésön az tuttti -
#8 Én vennéák egyet, de nincs kék subaru, így nem veszek... -
#7 :))))))) -
atee #6 Nekem van!! :) nagyon jooo :)
Mondjuk mar reg vettem elo ...most mindjar beizzitom megint :)
-
#5 miniracer rulz nekem is lesz ilyen és széjjel csapom colos száját:) -
#4 tegnap láttam, tényleg 3 ropi, és elég sokat tud, de sztem faszság. aranyos kis dögök, 4 különböző frekin lehet irányítani, és így 4-en játszhatunk egyszerre, meg 45 mp alatt feltöltöd az aksiját a távirányítóról, ami 2 ceruza elemmel megy. meg át is ugrál kisebb akadályokat.
de sztem olyan kis nyomika, hogy ezzel kéne büntetni az arab háborús bűnösöket, nem metalica-val, szvsz azt még élvezik is! :DDD -
#3 Szerintem nagyon suti és nem i drága!csak 3000HUF
Akkor a mint egy matchbox csak motoros és nagyon megy!
Lehet vele macskákat öriteni meg saját házi versenyeket csinálni...
Jobb mint a PlayStation:)))))) -
#2 Hello mindenkinek!
Nézzétek meg.
www.miniracer.hu
Nagyon komoly Game! -
#1 mi a rák? :)