158
Kinek van már MiniRacer-e?
-
#71 Szerintem műszakilag ugyanolyan mindegyik, csak a körítés más. -
#70 hja oszt majd 2 kilo lesz az egész:)))) amugy eladó egy 1/5 ös RC auto... 250 ezeré..sok cucc van hozzá -
#69 Szerintem bóvli,de meg kell nézni. -
#68 Most olvastam a Miniracer fórumán, hogy valaki látott a józsefvárosi piacon (kínai) minicars-t, 1000 Ft-ért. Ez most vajon ugyanolyan (Shen, Panther) mint amit rendelni lehet, vagy valami bóvli? -
#67 Ó, hát simááááán. :) -
#66 hogy megy így át a műszakin?
-
#65 Szerintem fogok rendelni még pluszba 2-3 kasztnit. Megéri, mert elég jó áron vannak és annál több egyedi járgányt lehet eszkábálni. -
#64 Ablaksötétítés, aztán átfestem. Kipufogót is rakok rá és a felni szélesítésén is gondolkodom. Van erre egy ötletem, de csak akkor tudom meg hogy jó -e, ha már itt van a járgány.
Mivel modellezek (Warhammer) van egy halom megmaradt kütyü a bábukról és akár azokat is felhasználom. Valószínüleg ilyen MadMax szerű "hardcore" járgány lesz belőle. :) Ha elkészült majd rakok fel róla képeket. -
#63 és mire gondoltál mit raksz rá?hogy? -
#61 Azok közül amit itthon lehet kapni a Shen Qi Wei a legjobb...és 60as elem van alapbol..lehet venni 200 at..szal no comment.. 10 percet elszarakodhat vele az ember -
Evilmann #60 Itt van egy összehasonlító táblázat:
http://www.miniracer.net/miniracercompare.htm -
#59 melyik a legjobb?
-
#58 Mennyi ideig bírják egy adag elemmel? -
#57 Hát mivel nem pesti vagyok, inkább fizetek a postáért. Ócsssssóóóóbbb így. :) -
#56 3 nap alatt + kell,hogy jöjjön.Állítólag a Minicar piacra dobja az egeret!Én tuti,hogy olyat fogok venni.Majd eljátszik vele a macskám. -
#55 Igen mert mi vagyunk a királyok!!!! -
#54 Én elmentem a bótba. Már csak nem fogok vizetni a postáért is. -
#53 Én is Shen Qi Wei-t rendeltem. Honda s2000-t (szürke/piros asszem). -
#52 Ez tök jól néz ki! Rendeltem is egyet gyorsan, hiába... örök gyerek vagyok. :) Remélem minél hamarabb lehet majd plusz kasznit+ilyesmiket rendelni. -
#51 Alősször vetem egy Pahnter Ferrarit, de annak 5 perc után csúszott a fogaskeretek, meg nem akart egyenesen menni, bárhogy állítgattam. Aztán visszavittem, és kicseréltettem egy Shen Qi Wei
Nissan Skyline GTR-t (pirosat). Pöpec nagyon a kis gép, csak lassú a motorja, és nem tud még nagyobb buckákat ugratni. -
#50 majd csinálok videot:))))) -
Madmaxx #49 macskát terrorizáni vele mondjuk tényleg király lehet :)) -
#48 jah mondjuk aki valoban RC zni akar az vegyen 1/10 es autot... az RC ottkezdödik:)) igaz 50 ezer... de az már auto.. ez meg jo kis hülyülés..nemtöbb...
ui:50 ezer az alap..onnan már csak felfele mehetsz fél milláig a sok alkatrész gumi, szerszám miatt... egy komolyabb távbalhé ami nekünk is volt az 80 ezer..
amugy miniracerrel még az a baj hogy nem lehet jol irányítani pisztoly távbalhéval:( -
#47 tamagocsim nem is voooolt bebebííííí
ezt nem dobjuk ki az tuti..
1)én jártam nagy RC versenyekre.. volt 1/5 ös autonk
2)ez kisebb és nyomható a lakásban..
3)3 macskám van... :))))))) -
#46 És ez baj? :-) Már régóta vágyom egy rc autóra, pont kapóra jön :) -
#45 a taamgocsit is kidobtatok 1 het utan ezt is kifogjatok :D -
Madmaxx #44 Ez tiszta ovi:)) nekem is be be be!!! :)) -
#43 külföldi oldalakon a 3 as motort is gyorsnaktartják..akkor milyen a mi 42.esünk??? amugy eddig sehol nem láttam még 4.2esmotort..csak nálunk!! -
#42 mi 4 et fogunk venni:))) haverom s200 at.. én suprát másik haverom fogalmam sincs.. bratyóm meg lancert... -
#41 Én M3-as BMW-t fogok venni :) -
#40 Nekünk egy Mercedes CLK-GTRi és egy Honda S-2000-es van.
A Honda gyorsabb,de csak azért mert újabb motor dübörög benne.Forma 1-es kellene.De lehet,hogy veszek egy tankot:)) -
#39 Minicarson kell kinézni a cuccokat, és megrendelni a miniracer-ről vsz :) -
#38 mondtam szvsz mindegy ki melyiket kopiintotta.. minicars.hu a jobb:))) -
#37 Szerintem a miniracer a minicars oldal koppintása, de végülis mind1 :) -
#36 miniracer rulz....olcsobb,szebb az oldal :) és van forum aholáér összegyült egy egész kellemes társaság... -
#35 Felfedeztem némi hasonlóságot e két oldal között: minicars
miniracer
, de mindkét oldalon ugyananzok az autók vannak, csak a miniracer olcsóbb. Most akkor melyiket? Vagy mégse ugyanaz? -
#34 auto modellista 4 kasznival:
-
#33 nah erről beszéltem én.. nekem iylen kéne nem az a sárga zöld szar..
-
#32 Nemtom, hogy ismeritek-e, de itt elég sok tapasztalat van a Phanter, a Precious és a Shen Qi Wei típusokról. -
#31 ohh avazze van supra tényleg.. dez ez ronda zöld.. én meg láttam auto modellista suprát is meg sima zöldet is..