158
Kinek van már MiniRacer-e?
  • Manta
    Szerintem műszakilag ugyanolyan mindegyik, csak a körítés más.
  • CSOCSO
    hja oszt majd 2 kilo lesz az egész:)))) amugy eladó egy 1/5 ös RC auto... 250 ezeré..sok cucc van hozzá
  • BADE
    Szerintem bóvli,de meg kell nézni.
  • cenobite
    Most olvastam a Miniracer fórumán, hogy valaki látott a józsefvárosi piacon (kínai) minicars-t, 1000 Ft-ért. Ez most vajon ugyanolyan (Shen, Panther) mint amit rendelni lehet, vagy valami bóvli?
  • cenobite
    Ó, hát simááááán. :)
  • mikike
    hogy megy így át a műszakin?
  • cenobite
    Szerintem fogok rendelni még pluszba 2-3 kasztnit. Megéri, mert elég jó áron vannak és annál több egyedi járgányt lehet eszkábálni.
  • cenobite
    Ablaksötétítés, aztán átfestem. Kipufogót is rakok rá és a felni szélesítésén is gondolkodom. Van erre egy ötletem, de csak akkor tudom meg hogy jó -e, ha már itt van a járgány.
    Mivel modellezek (Warhammer) van egy halom megmaradt kütyü a bábukról és akár azokat is felhasználom. Valószínüleg ilyen MadMax szerű "hardcore" járgány lesz belőle. :) Ha elkészült majd rakok fel róla képeket.
  • c0l0s
    és mire gondoltál mit raksz rá?hogy?
  • CSOCSO
    Azok közül amit itthon lehet kapni a Shen Qi Wei a legjobb...és 60as elem van alapbol..lehet venni 200 at..szal no comment.. 10 percet elszarakodhat vele az ember
  • Evilmann
    Itt van egy összehasonlító táblázat:
    http://www.miniracer.net/miniracercompare.htm
  • mikike
    melyik a legjobb?
  • cenobite
    Mennyi ideig bírják egy adag elemmel?
  • cenobite
    Hát mivel nem pesti vagyok, inkább fizetek a postáért. Ócsssssóóóóbbb így. :)
  • BADE
    3 nap alatt + kell,hogy jöjjön.Állítólag a Minicar piacra dobja az egeret!Én tuti,hogy olyat fogok venni.Majd eljátszik vele a macskám.
  • c0l0s
    Igen mert mi vagyunk a királyok!!!!
  • Crazyn
    Én elmentem a bótba. Már csak nem fogok vizetni a postáért is.
  • cenobite
    Én is Shen Qi Wei-t rendeltem. Honda s2000-t (szürke/piros asszem).
  • cenobite
    Ez tök jól néz ki! Rendeltem is egyet gyorsan, hiába... örök gyerek vagyok. :) Remélem minél hamarabb lehet majd plusz kasznit+ilyesmiket rendelni.
  • Crazyn
    Alősször vetem egy Pahnter Ferrarit, de annak 5 perc után csúszott a fogaskeretek, meg nem akart egyenesen menni, bárhogy állítgattam. Aztán visszavittem, és kicseréltettem egy Shen Qi Wei
    Nissan Skyline GTR-t (pirosat). Pöpec nagyon a kis gép, csak lassú a motorja, és nem tud még nagyobb buckákat ugratni.
  • CSOCSO
    majd csinálok videot:)))))
  • Madmaxx
    macskát terrorizáni vele mondjuk tényleg király lehet :))
  • CSOCSO
    jah mondjuk aki valoban RC zni akar az vegyen 1/10 es autot... az RC ottkezdödik:)) igaz 50 ezer... de az már auto.. ez meg jo kis hülyülés..nemtöbb...

ui:50 ezer az alap..onnan már csak felfele mehetsz fél milláig a sok alkatrész gumi, szerszám miatt... egy komolyabb távbalhé ami nekünk is volt az 80 ezer..

amugy miniracerrel még az a baj hogy nem lehet jol irányítani pisztoly távbalhéval:(
  • CSOCSO
    tamagocsim nem is voooolt bebebííííí
    ezt nem dobjuk ki az tuti..
    1)én jártam nagy RC versenyekre.. volt 1/5 ös autonk
    2)ez kisebb és nyomható a lakásban..
    3)3 macskám van... :)))))))
  • Crokin
    És ez baj? :-) Már régóta vágyom egy rc autóra, pont kapóra jön :)
  • Laalee
    a taamgocsit is kidobtatok 1 het utan ezt is kifogjatok :D
  • Madmaxx
    Ez tiszta ovi:)) nekem is be be be!!! :))
  • CSOCSO
    külföldi oldalakon a 3 as motort is gyorsnaktartják..akkor milyen a mi 42.esünk??? amugy eddig sehol nem láttam még 4.2esmotort..csak nálunk!!
  • CSOCSO
    mi 4 et fogunk venni:))) haverom s200 at.. én suprát másik haverom fogalmam sincs.. bratyóm meg lancert...
  • Crokin
    Én M3-as BMW-t fogok venni :)
  • BADE
    Nekünk egy Mercedes CLK-GTRi és egy Honda S-2000-es van.
    A Honda gyorsabb,de csak azért mert újabb motor dübörög benne.Forma 1-es kellene.De lehet,hogy veszek egy tankot:))
  • Crokin
    Minicarson kell kinézni a cuccokat, és megrendelni a miniracer-ről vsz :)
  • CSOCSO
    mondtam szvsz mindegy ki melyiket kopiintotta.. minicars.hu a jobb:)))
  • Crokin
    Szerintem a miniracer a minicars oldal koppintása, de végülis mind1 :)
  • CSOCSO
    miniracer rulz....olcsobb,szebb az oldal :) és van forum aholáér összegyült egy egész kellemes társaság...
  • Crokin
    Felfedeztem némi hasonlóságot e két oldal között: minicars
    miniracer
    , de mindkét oldalon ugyananzok az autók vannak, csak a miniracer olcsóbb. Most akkor melyiket? Vagy mégse ugyanaz?
  • CSOCSO
    auto modellista 4 kasznival:
  • CSOCSO
    nah erről beszéltem én.. nekem iylen kéne nem az a sárga zöld szar..
  • Crazyn
    Nemtom, hogy ismeritek-e, de itt elég sok tapasztalat van a Phanter, a Precious és a Shen Qi Wei típusokról.
  • CSOCSO
    ohh avazze van supra tényleg.. dez ez ronda zöld.. én meg láttam auto modellista suprát is meg sima zöldet is..