Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

analfa
Egyet mindenképpen! sõt remélem jol megszorongatják a Fiorentinát és a végén utolsó percben lõtt góllal nyernek is!

Megtörhetetlen
Most olvastam, hogy +1milla annak aki az elsõ golt rugja... Ez kell még rivalizálás....

fry day fry day sálálálláláá

mokkamester
Szép álom, de egy gólt elvárok tõlük mindenképp, hátha most összejön, ezzel történelmet írnának.

analfa
Még szép! 😛 Eddig is szépen meneteltek most hogy bent vannak a fõtáblán. Miért állnának meg? 😊 Hajrá LOKI! 😄

Megtörhetetlen
Holnap jön a LOKI 😊😊 Szurkoljunk együtt!! Szerintetek kivégzik a Fiorentinát?

fry day fry day sálálálláláá

kössz...
na az a meccs bármi lehet :S
banok
Bordeaux-Bayern

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

hali
ha vki megtudja,hogy a sat1 milyen mecset közvetít irja már meg .)
Lacee86
Hát én speciel nyertem. 😊 Chelsea, MU, Moszkva: ezekre tettem 1 szelvényen belül.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

ProGabe
a nap legmákosabb góljai

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
hehe, igaz. nem is nagyon fogadok már BL-re

Manchester Utd 1-1 Wolfsburg

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

fsgh
Bl-ben mindig az van amúgy...😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ProGabe
tippmixgyilkos nap van 😊

ProGabe
Milan - Zurich; 0-1 Tihinen 10'
ez egy vadállat gól

APOEL 0-1 Chelsea; 0-1 Anelka 18'
azért ez sem csúnya

fsgh
Champions League - Group A
21:34 September 30
HT Bayern Munich 0 - 0 Juventus
HT Bordeaux 0 - 0 Maccabi Haifa
Champions League - Group B
FT CSKA Moscow 2 - 1 Besiktas
HT Manchester U. 0 - 0 Wolfsburg
Champions League - Group C
HT AC Milan 0 - 1 Zurich
HT Real Madrid 0 - 0 Marseille
Champions League - Group D
HT APOEL Nicosia 0 - 1 Chelsea
HT FC Porto 0 - 0 Atletico Madrid

Hihetetlen megint milyen unalmas kevés gólos meccseket játszanak a "legjobbak"... Eskszöm az europa ligában jobb, hajósabb meccsek vannak

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Bayern-Juve mert nem mind1 😛
<#rinya>

REAL MADRID

egy értelmes csatorna sem közvetít ma bl meccset?

Lacee86
Köszi, bár ma végre tudom nézni tv-ben a meccset ami érdekel: Juve-Bayern (Sat 1).

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Barnabyka
klassz vagy.

banok

poppe
húú ha a juve ma nem nyer, én többet nem játszom 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mivel akkor elfogy az összes kreditem 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

összejött minden nekik
szabadrúgás pont léc mellé
3.gól rólunk ment be szal ennyi..
prsze jobb a lyon de azért ez sok volt 😞
<#eljen>
Tigristank
ÖÖöö, én azon a meccsen nem láttam ekkora bénázást a Loki részérõl.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Nem voltak sokkal jobbak. A liverpool volt sokkal szarabb, csak a media dicsérte agyon a lokit. Amúgy mindig ezt csinálják, hogy elhitetik a szurkolókkal, hogy van esély megverni egy százszor jobb csapatot, ezért nagy mindig a csalódás. Csak ugye se a csapatnak, se a médiának nem érdeke azt mondani, hogy 90%, hogy kikapunk, mert akkor több tízmillió bevételtõl esnének el.

Kandurex
Jó, oké, akkor felvette a DVSC a szopóálarcot.

Most jobb?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tigristank
Pedig 4-et a Kaposvár is rúgott nekik. <#idiota>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Kandurex
Nem mondtam, h a DVSC ural, csak azt, hogy annyira azért nem voltak/vannak elnyomva, hogy 4-0 "nemide" legyen az eredmény.

Tigristank
Ezt utálom a fociban, hogy annyi játékos akar kamu 11-est...

Tigristank
Áhh, vicc, Liverpool ellen sokkal jobbnak tûntek. :S

MrSpock
Nem kel uralni a pályát,gólokat kel rúgni ,mert arra játszák a focit jobbesetben:-)De azért ne mondjuk már azt,hogy mezõnyfölényben játszik a Debrecen:-)

Go Jeff Go!!!!

Kandurex
Pedig tudja a fene, annyira nem uralja a LYO a pályát...nem áll arányban ez az eredmény.

Tigristank
0-4

limperatore
fio meccsrõl beszélek 😄 jobb meccs 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

v43 001
már 3:0 😞

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

keress vissza a chelsea topikba
Narxis
Nincs, nem én csináltam. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Tigristank
<#idiota>

szucsy89
ez megvan méhecske nélkül?😄
Csirke4
jó szar -.-
limperatore
hát már 2:0 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Narxis
Csak segíteni akart:

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ForzaInter
várjunk még azzal, pool nagy mákos csapat, nem lepõdnek meg ha az utolsó 10 percben rugnának (mákolnának) 2-3 gólt😄

Yo, Bitch!

limperatore
fio eléggé lenyomja a poolt

pffff így na
ez lemaradt..

Hajrá LOKI!!

banok
Aréna Pláza

Zenszkij
Nem tudom, én kint leszek élõben a meccsen. Hatalmas lesz a hangulat!!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?