Bajnokok Ligája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
a pool elleni meccs elõtt 2órával már volt😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Érdekessége a dolognak, hogy nem tudtak még megállapodni, pedig a digi is egy csomó más kábelszolg. érdekeltségi körébe tartozó csatornát forgalmaz. Úgyhogy lehet köpködni, csak nem tudni pontosan, hogy kit is kell.
Javaslatom: Köpködjük az összes kábelszolgáltatót! <#nyes>#nyes>
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
fotográfik kolomp edisön :D
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A Magyar Labdarúgó Szövetség közleményt adott ki, amelyben leszögezi, semmi köze nem volt a BL-közvetítésekrõl szóló tárgyalásokhoz, amelynek révén a Digi Sport nyerte el a jogok egy részét.
"Telefonhívások özöne és naponta többtucat e-mail érkezett és érkezik a Magyar Labdarúgó Szövetségbe, jelezve: óriási az érdeklõdés a DVSC-TEVA Bajnokok Ligája-szereplése iránt. Sajnos azonban nem csak az érdeklõdés nagy, hanem a méltatlankodás is: a hozzánk fordulók zöme ugyanis nem érti, hogy miért egy olyan tévécsatorna közvetíti a debreceniek idegenbeli meccseit, amelynek elérhetõsége elenyészõ csupán a többi televízióhoz képest. Akadnak, akik ezért az MLSZ-t teszik felelõssé, pedig ehhez - és ezt ezúton tesszük közhírré - a szövetségnek az égvilágon semmi köze sincs. Mint ahogy a hazai találkozók jegyeinek árusításához sem. Az MLSZ BL-ügyben csak egyet tesz: az egyetemes magyar labdarúgás érdekeit szem elõtt tartva tiszta szívbõl szurkol a DVSC-TEVÁ-nak!" – áll a hivatalos közleményben.
(keddi meccsen amit a tv2 adott ott a meccs végén mutatták a statisztikákat és ott lehetett látni)
valaki nem tudja?
REAL MADRID
http://www.storage.to/get/ji8Og0pT/UEFA.Champions.League.2009.09.16.Highlights.WS.PDTV.XviD-433.avi
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
REAL MADRID
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
\"Erről van szó!\"
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
fotográfik kolomp edisön :D
Persze megértem én hogy nagy volt a tét, a Debrecennek meg úgyis mindegy, mert nagyon minimális az esélye, szinte egyenlõ a nullával, de akkoris... Azért többet várt szerintem az a több tízezer szurkoló is a Puskás stadionban.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Nem volt semmi a magyar tábor. Elnyomták simán az angolokat.
Jó volt ez így, így is örülök hogy zökkenõmentesen végig tudtam nézni a meccset és nem maradtam le egy másodpercrõl sem.
Kár azért az egy gólért 😞
Go Jeff Go!!!!
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"