Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
Pesten valahol nyomatják majd kivetítõn ? nem kocsmában hanem csak úgy valahol mint anno bl döntõt 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Barnabyka
hát ez talán egy esély lehet nekünk 😄

R0sc0
Öcrebo vezeti a Debrecen Lyon meccset. XD

most ingyen, fizetni majd novembertõl kell érte
Firerock
nálunk betették és nem kellet fizetni érte plusszba

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

nálunk azt mondták, hogy mivel novembertõl elõfizetõnként 600-at kell fizetni a diginek, ezért nem teszik be...
Firerock
nálunk a kábelszolgáltató már megeggyezett vele
a pool elleni meccs elõtt 2órával már volt😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

javaslom köpködjük a digit, mert mint azt már leírtam, ígérgettek mindent, mielõtt beindult a csatorna, aztán mikor a kábelszolgáltatók érdeklõdtek, hogy most akkor hogy s mint, õk basztak válaszolni...
Teljesen jogos a felháborodás (bár most utálni fogtok, én élõben néztem), de gondoljunk arra is, hogy a digitv letett egy csomó pénzt, amit nyilván más nem tett le, illetve nem annyit, és most szépen megpróbálja behozni a zsét a többi szolgáltatón.
Érdekessége a dolognak, hogy nem tudtak még megállapodni, pedig a digi is egy csomó más kábelszolg. érdekeltségi körébe tartozó csatornát forgalmaz. Úgyhogy lehet köpködni, csak nem tudni pontosan, hogy kit is kell.
Javaslatom: Köpködjük az összes kábelszolgáltatót! <#nyes>
Lacee86
No para, a TV2 "nagy kegyesen" még aznap, 23:58-as kezdéssel (!!) leadta a meccset. <#idiota>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Hát jah. De akkor is felháborító, tetves balkán ez az egész. Barca-Inter és DVSC helyett anyátok közt meg móniokasó van a tévéban, hogy rohadnának széjjel. Rohadt mérges vagyok, pofozkodni tudnék. <#boxer><#zavart2><#idiota>

fotográfik kolomp edisön :D

Lacee86
Hát jah, ez sztem is hülyeség.

ProGabe
sok "okos" azt hiszi az MLSZ dönt abban, hogy az UEFA kinek adja el a jogokat? biztos a blikkben olvasták^^

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Lacee86
Köszönöm szépen. <#wink>

Összefoglaló (arabic com : JSC Sports +3 :: WMV :: 720x576 :: 1 Mbps)

1.félidõ - 1st_leg_highlights_liverpool v.s deb 9.15 min

2. félidõ - 2st_leg_highlights_liverpool v.s deb 11.30 min

REAL MADRID

banok
sport-video.hu -» publikus felvételek

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Lacee86
Nem tudom, hogy ki tehet róla igazából, de az igaz, h 1x jut be magyar csapat a BL-be, és akkor is az van, h min. fél ország egyszerûen nem tudja nézni. Szégyen...

MLSZ: közleményben hárítják el a felelõsséget a BL-közvetítések miatt

A Magyar Labdarúgó Szövetség közleményt adott ki, amelyben leszögezi, semmi köze nem volt a BL-közvetítésekrõl szóló tárgyalásokhoz, amelynek révén a Digi Sport nyerte el a jogok egy részét.
"Telefonhívások özöne és naponta többtucat e-mail érkezett és érkezik a Magyar Labdarúgó Szövetségbe, jelezve: óriási az érdeklõdés a DVSC-TEVA Bajnokok Ligája-szereplése iránt. Sajnos azonban nem csak az érdeklõdés nagy, hanem a méltatlankodás is: a hozzánk fordulók zöme ugyanis nem érti, hogy miért egy olyan tévécsatorna közvetíti a debreceniek idegenbeli meccseit, amelynek elérhetõsége elenyészõ csupán a többi televízióhoz képest. Akadnak, akik ezért az MLSZ-t teszik felelõssé, pedig ehhez - és ezt ezúton tesszük közhírré - a szövetségnek az égvilágon semmi köze sincs. Mint ahogy a hazai találkozók jegyeinek árusításához sem. Az MLSZ BL-ügyben csak egyet tesz: az egyetemes magyar labdarúgás érdekeit szem elõtt tartva tiszta szívbõl szurkol a DVSC-TEVÁ-nak!" – áll a hivatalos közleményben.
Lacee86
Hali! Nem tudtok vmi helyet, ahonnan le lehetne szedni az egész meccset? Sajnos totál lemaradtam róla. :S

mész mingyá nyaralni...
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

arra lennék kíváncsi, hogy a dvsc tegnap hány km futott 90 perc alatt.
(keddi meccsen amit a tv2 adott ott a meccs végén mutatták a statisztikákat és ott lehetett látni)
valaki nem tudja?

<#vigyor>

REAL MADRID

ProGabe

Tigristank
Pedig úgy is jó, ahogy õ mondja, mert az összes hazai meccs kedden lesz.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

banok
rosszul hallottad. Keddi meccset a TV2, a szerdait a Digisport adja.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Elõre még õk sem tudják. Ami viszont biztos, hogy a Debrecen idegenbeli meccseit a DigiSport, a hazaiakat pedig a Tv2 adja. Legalábbis így hallottam. 😊

REAL MADRID

melyik meccset adja csak a digisport? szaros port.hu nem írja elég hosszú idõintervallumra...

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

DeerHunter01
DigiSporton néztem a meccset 65. percig asszem és nem voltak rosszak a Debreceniek 😊

\"Erről van szó!\"

poppe
bazzeg, digi adta tegnap a inter-barca meccset, én meg elhúztam aludni <#lama><#szomoru1>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

nan76
Hajrá Loki..szép volt(nem láttam a meccset csak késõbb tudtam meg az eredményt de ez nem vereség...itthon péppé verjük õket!!!!!)

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

vmvr
szép volt fiúk! le a kalappal a debrecen elõtt, jók voltak. nem szartak be a gatyába, hajtottak végig. minden elismerésem

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

hogyne 😄

fotográfik kolomp edisön :D

A kettõ közül inkább az elõbbi. Persze lehetett volna több is a különbség, ha a poolnak bejön egy-két helyzete, de ennyi erõvel mi is rúghattunk volna 2-3 gólt, a foci ilyen.

Hát igen, a magyar válogatott is pár hete még nagyon jó helyen tanyázott, de ilyen taktikával meg játékkal nem lehet eredményt elérni. És az eredmény még hagyján, de hogy a portugálok ellen meg sem próbálták itthon, hát ezen kibuktam.
Persze megértem én hogy nagy volt a tét, a Debrecennek meg úgyis mindegy, mert nagyon minimális az esélye, szinte egyenlõ a nullával, de akkoris... Azért többet várt szerintem az a több tízezer szurkoló is a Puskás stadionban.

WuFraZselic
grat a Lokinak! ez egy szép eredmény 😊 amúgy nem láttam a meccset, ez egy szoros 1 gólos verség volt, vagy a pool nem erõltetett semmit és altattak? remélem az elõbbi 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Lacee86
Sajnos lemaradtam a meccsrõl, sehogy sem sikerült h nézni tudjam. 😞 Majd hnap megnézem mindenesetre. Az 1-0 tényleg kellemes meglepetés, de hát evés közben jön meg az étvágy, ha nem 1-0 hanem mondjuk 1-1... Na de hát így is szépen helytállt a csapat. Az meg sztem pluszban jó, h a Fiorentina kikapott. A csoport 3. helye így tényleg reális lehet. Persze reméljük a legjobbakat, amit kimondani is alig merünk! 😊

LoSA
Szerintem egyáltalán NEM játszottunk rosszul, sõõõt! Szerintem egészen jók voltunk! Hajrá Debrecen, többet ér, mint a magyar válogatott! 😊

Igen...elvolt csúszva a hang...fél perccel késõbb jött a Kossuth!De utána cseréltem...online Kossuth KI...asztali rádió BE!Így viszont a hang volt elõrébb fél perccel 😄
Szép Volt Debrecen!

zaki
remekül helytállt a debrecen, minden elismerésem nekik!<#eljen>

anno manchesterben is így volt 😄
Nem baj így is teljesen jó volt nekem, nagyjából értettem a dolgokat. 😄
Nem volt semmi a magyar tábor. Elnyomták simán az angolokat.

teljesen jó volt!
Gondoltam úgyis el van csúszva a rádiós hang a stream képétõl, és útálom, hogyha már fél másodpercnyit is késik.
Jó volt ez így, így is örülök hogy zökkenõmentesen végig tudtam nézni a meccset és nem maradtam le egy másodpercrõl sem.

SLICK
sztem simán jó volt a Loki, újoncként így helyt állni egy Liverpool ellen azért szép. Mégha õk nem is nyomtak annyira...
Kár azért az egy gólért 😞

A kommentár Dán volt...de az online Kossuth rádió meg Magyar!Miért nem így nézted? 😊
itthon megverjük õket... ha a csapatnak nem megy, akkor majd a b-közép... 😄
MrSpock
Szerintem nehzebb lesz majd a Lyon ellen..nemtudom a sztárcsapatokkal néha könyebb,ha nemjön ki úgy nekik.De majd meglátjuk mire lesz képes a csapat!

Go Jeff Go!!!!

Kiegyezek ezzel az eredménnyel, szerintem reális végeredmény, itthon meg karóba húzzuk õket<#nyes>

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"