10753
Bajnokok Ligája
-
#7145 Barcelona - Arsenal 3-1 Messi (2),Xavi ill. Busquets (ÖG) össz: 4-3
Sahtar Donyeck - Roma Hubschmann,Willian,Eduardo össz: 6-2 -
#7144 Ma este Bajnokok Ligája
20.45 Barcelona-Arsenal tv : TV2, STV3
20.45 Sahtar Donyeck-Roma tv : Digisport hu, TVR1
streamek: -
#7143 mondjuk kékre kellett volna festeniük ;) -
#7142 raj:D -
#7141 Finale London
-
barcames #7140 inter remélem kiesik mert amióta megnyerték a bl-t azóta nagy lett az arc is.
-
allinhungary #7139 Ha van kedvetek BL meccsnézés mellett még játszani is, akkor gyertek a www.betly.eu oldalra. A haverokkal csoportokba rendeződve tudtok tippelni ingyen a mérkőzésekre. Nyereményjáték is van, ahol 2 jegyet lehet nyerni a budapesti Jégkorong VB utolsó napjára. -
#7138 nekem a bayern vitte el , X-re ment mind2 meccs a fene vigye el... -
#7137 nem mertem a fenébe... bl-re sose merek a kieséses részen. -
#7136 akkor raknod kellett volna rá sok pénzt. -
#7135 biztos voltam benne,h nyer a Bayern... -
#7134 A mai program:
20.45 Marseille-Manchester United
20.45 Inter-Bayern München tv: Digisport, Sat1, ORF1, STV2
streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream -
#7133 Köbenhavn-Chelsea 0-2 Anelka 17.,54.
Lyon-Real Madrid 1-1 Gomis 83.,ill. Benzema 65. -
#7132 Ma este Bajnokok Ligája!!
20.45 Olympique Lyon-Real Madrid tv : TV2 hu, STV3, TVR1
20.45 FC Kobenhavn-Chelsea tv: Digisport
streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream -
#7131 persze, ez így van, de az Arsenalban nincs egy Zanetti, vagy egy Cambiasso, akik képesek megállítani/hatástalanítani a Xavi-Messi párost a meccs 80%ában (mindezt szabályos körülmények között :D)
mondjuk meglephetik a Barcát, ha nem adják át a kezdeményezést, és játsszák a saját játékukat, gólra játszanak, bár nemtudom véghez tudják e vinni -
#7130 nem is vitatom az eredményt,csak amikor tavaly kikaptunk a BL-ben,akkor egy bivaly intertől kaptunk ki,míg most ez az arsenal nem egy világverő csapat,de JÓK! -
#7129 nem kell ide világklasszis csapat, a Barcelona nem az érinthetetlen gyémánt. nem kellett sok idő, h megborítsák a védelmet, mondhatnám, h az Arsenal mindkét gólja elég bőnyálas volt :) -
#7128 azért egy tavalyi inter és egy idei arsenal ég és föld,a tavalyi interhez max egy 2003-2004-es arsenalt raknék oda -
#7127 a milánói 3-1 után is ezt mondták páran :P
ettől függetlenül kétlem, hogy az Arsenal továbbmenne =/ -
#7126 akkor pöcörő elő,recska mód on,de szigorúan csak március 8 20:45-ig :) -
#7125 jó, h mi angol fociszurkolók a zArsenalnak drukkoltunk, bárki, csak vesszem az FC Barcelona!:D -
#7124 micsoda szép volt az a 2. Ars gól, szép kontra, okos befejezés -
#7123 nocsak...szép fordítás...de még 1 gól kéne mert barcaban ez a 2-1 édes kevés lesz.... -
#7122 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL 2-1!!! -
#7121 Valdes mi gólt bekapott :_:D?S_:A?D_:AS_DAS?D
És még hogy jó kapus, mert bele tud piszkálni pár labdába? :D -
#7120 barca az eredmény alapján lazán behúzza a meccset....nem is vártam semmit arsenaltól...
roma meg nagy szarban van....Ranierinek nem sok meccse lehet hátra kispadon szerintem.... -
#7119 Apa kezdődik kezdődik!!!!!!!! Remélem rendesen lesz ágyúzás! -
IXEMGabeo #7118 okézsoké...csak légyszi ne anyázz legközelebb -
#7117 hajrá Arsenal just for fun -
#7116 Ma este is két BL meccs!
20.45 Arsenal-Barcelona
tv: Digisport hu, Sat1, ORF1, TVR1, RTS1, STV2
20.45 Roma-Sahtar Donyeck
tv: Rai2
streamek itt -
#7115 Tény.
De már bocsánat, arra amit ma művelt, ne az legyen már a válasz, hogy "ne bántsátok, szegény Gennaro, mindig bírtam.."
akármelyik MU játékos csinálhatna ilyet, nem hiszem, hogy megvédeném utána. -
IXEMGabeo #7114 tiéd...Van Bommel sokkal rosszabb azért...Roy Keane is ezt csinálta anno az nyilván jó volt! saját maga vallotta be az életrajzi könyvében, hogy szándékosan törte ketté az egyik játékos karrierjét. Favágó ír...Eric Cantona is lerúgott egy szurkolót, Paul Gascoigne-nak is nagyobb botrányai voltak hozzájuk képest Gattuso leányálom... -
#7113 anyád -
karajjj #7112 az a baj, hogy sokszor túlpörög... -
#7111 attól függetlenül nem a pályára való amit csinál, sőt sehova nem való. szégyen, hogy egy csapatkapitány ilyet megenged magának, amit ma Gattuso.
A MILAN SZÉGYENE!!! -
IXEMGabeo #7110 n bántsd én mindig bírtam Gennarot hihetetlen alázattal játszott mindig is, csupa szív a pali mégha kemény is...az a baj, hogy öregszik, de még mindig nem adja fel ez becsülendő... -
#7109 Van Bommel a sokszori durvaságát még képes csibészesen elintézni, de Gattuso alattomossága egyszerű, mint egy lineáris függvény. -
#7108 Úgy érzem jelenleg a Milanban van a mai futball élet két legbutább, legegyszerűbb játékosa. Nevezetesen : Gattuso, Van Bommel.
Hihetetlen, hogy Gattuso mennyire ostoba. S már azt se lehet rá mondani, hogy hasznos munkát végezne a középpályán. A Milan nemzetközi szinten gyengusz, el kell ismerni, hogy ez a Tottenham ma nagyon összeszedetten és profin játszott. Nem érzem veszélyben a továbbjutásukat a White Hart Lane-n sem. -
#7107 még mindig nemtudom megérteni, hogy Gattuso hogy lehet Csk...sokkal alkalmasabb emberek vannak a milanban egy örjöngő olasznál..... -
#7106 Mindkét fél részére voltak vitatható ítéletek, de a fojtogatás meg a páros lábbal való becsúszás azt hiszem még ezeket is simán lekörözi...