10753
Bajnokok Ligája
-
#7225 na inter bemákolta legalább :D ennyi már járt tavalyi chelsea, barca után
barca - inter döntő bejöhet! :D
-
#7224 érdekes....a környezetemben mindenki mondta, hogy a barca a shaktart kapja....de nem azér mer gyengék.... -
#7223 Real - Spurs
Chelsea - MU
Barca - Shakhtar
Inter - Schalke -
#7222 Real - Spurs
Chelse - MU
Barcelona - Sahtar
Inter - Schalke
Megint nem maradt el az angol párharc. Érdekes lesz mindenesetre. -
#7221 real-spurs
chelsea-man utd
barcelona-sahktar
inter-schalke 04 -
#7220 csak tipp -
#7219 2 angol biztos össze fog kerülni,no meg mourinho miatt én egy Inter-Real-ra tippelek -
IXEMGabeo #7218 sztem reálisan 2 angol csapat tuti összekerül. Bár úgy lenne... -
Gaba94 #7217 Én egy ilyet megnéznék:
Inter-Barca
Chelsea-Real
MU-Schalke
Shaktar-Spurs
Igazából annak örülnék a legjobban, ha a Schalket kapnánk, de jó lenne visszavágni az Internek a tavalyiért:) -
#7216 szerencsétlen Schalkénak a képviselője,aki ott lesz a sorsoláson,picit feszengve fogja érezni magát,minden csapat őket akarja kapni majd :D -
#7215 ámen :D -
IXEMGabeo #7214
mégegyszer:) -
IXEMGabeo #7213
No you bastard, that' s the real:D:D:D:D -
#7212 disgrace :D
-
#7211 Chelsea-Barca döntő, Ovrebo vezeti, Drogba 35 méterről elsüti a 86' percben 0-0 állásnál, a labda megpattan a norvég "bíró" kopasz fején, az eredetileg bal sarokba tartó labda bezúdul a jobb ficakba, a Chelsea megszerzi történte első Bajnokok Ligája trófeáját!
Az angol szurkolók, mindent meg tudnak bocsátani Ovrebonak, örökre a szívükbe zárták a valaha élt legnagyobb ellenségüket. -
#7210 Hmm, ez lehet.. de pár éve már sztem engedik, pl.: Lass már tavaly is ezen néven futott asszem, na mind1.
Ma hajrá PSV! azért ez még belefér :D -
#7209 És egy Chelsea - Inter döntő:D -
karajjj #7208 digi adja, de az eurosport is szokta -
#7207 Ezt honnan veszed? Vagy csak tipp? Holnap lesz a sorsolás. :) -
#7206 Real - Schalke
Inter - MU
Barca - Shaktar
Spurs - Chelsea
-
#7205 Nem BL, hanem EL ugyan, de...
Csütörtök hajnalban közlekedési balesetben elhunyt a Zenit-kapus Vjacseszlav Malafejev felesége, ettől függetlenül is nagyon nehéz visszavágó vár az Európa Ligában az oroszokra, hiszen az első meccset 3-0-ra nyerte a Twente.
A Zenitnek háromgólos hátrányból kellene felállnia. Elszánt hazai csapatra lehet számítani, Vjacseszlav Malafejev korábban azt mondta: „Nincs mit veszítünk.” A kapus azonban egy szörnyű tragédia miatt a biztosan nem lesz ott a meccsen. Felesége, a 31 éves Marina csütörtök hajnalban elhunyt. Közlekedési balesetben vesztette életét, kora reggel, fél hat körül Szentpétervár belvárosában karambolozott a Bentleyével. A házaspárnak két gyermeke van, Xénia és Maxim. -
#7204 már bármi lehet
és most sorsolják ki az elődöntőket is h melyik párosítás győztese melyikkel kerül össze -
karajjj #7203 összekerülhetnek már az azonos nemzetiségű csapatok, vagy még mindig irányított sorsolás van? -
#7202 Mu - Chelsea
Barca - Real
Inter - Schalke
Tottenham - Shaktar
ennek így örülnék :D:D és akkor lehetne egy Barca-Chelsea meg egy Inter-Tottenham elődöntő -
karajjj #7201 igen, tényleg változott, már lehet csíkos mezre is feliratozni, az internek is úgy volt -
karajjj #7200 de BL-ben rendes nevet kellett eddig használni, ahogy a vb-n is, meg ha megnézed, csíkozás sem lehet a név és a szám alatt, hogy olvashatóak legyenek (bár lehet, hogy már ez is változott) -
#7199 na meg most jut eszembe a Sevillanál van a legérdekesebb beceneves, Escudé: SQD néven játszik.
OFF OFF -
#7198 Nézd meg jobban a kedvenc csapatod játékosainak mezét, ott is találsz becenevest :) sosem volt tilos, mivel a név a mezen csak egy "luxus", amit komolyan vesznek az a szám, a bíró is eszerint könyvel. -
karajjj #7197 holnap délben -
barcames #7196 mikor sorsolnak? -
#7195 Real - Schalke
Inter - Manchester
Shakhtar - Tottenham
Chelsea - Barca -
#7194 Én egyben vagyok a biztos. A Schalke, Sahtar, Tottenham 3as közül 2 egymás ellen fog játszani... -
#7193 vágom :)
hát lenne pikantériája annak is, de az Inter ellen lenne az igazi nagy durranás :D -
#7192 sahtar-chelsea
tottenham-schalke
inter-barca
real-mu -
#7191 Én mondjuk nem lebecsültem a Schalke-t, más miatt választottam azt a párosítást. :) -
#7190 Real-Barca
Inter-Schalke
Spurs-Shaktar
MU-Chelsea
bár az MU tuti bemákol egy Schalkét ahogy őket ismerem... -
#7189 Inter - MU
Barca - Shakhtar
Real - Tottenham
Chelsea - Schalke -
IXEMGabeo #7188 Barca - Shaktar
Tottenham - MU
Chelsea - Schalke = kékek a kékek ellen
Inter - Real Madrid -
#7187 No ki milyen párosításokat vár?
Barca, Chelsea, Inter, Manchester, Real, Schalke, Shakhtar, Tottenham.
Real - Schalke
Inter - Manchester
Barca - Tottenham
Chelsea - Shakhtar -
#7186 Ma este is Bajnokok Ligája!
20.45 Real Madrid-Olympique Lyon tv : Digisport hu, Sat1, ORF1, TVR1, STV2, RTS1
20.45 Chelsea-FC Kobenhavn
streamek :