Bajnokok Ligája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Tudtok adni nekem egy oldalt ahol lehet nézni a meccset? ugyanis albérletben vagyunk és nincs sajna tv...
thx 😊
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
GGMU
Barcelona 0 - 1 Rubin Kazan
Debrecen 1 - 0 Fiorentina
Rangers 1 - 0 Unirea Urziceni
GGMU
Királyok vagytok srácok 😄
1:18? 😄
1-0
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
<#hehe>#hehe>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Noh de lassan mennem is kell ki a meccsre szép estét jó szurkolást!!!! 😉
fry day fry day sálálálláláá
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
A Pool elleni meccsre keresek eladó jegyet.
Postán kellene küldeni ,de természetesen annak a költségét is álom.
Írjatok nekem privátba üzenetet pontos árral megadva.
Köszönöm aki segít nekem.
0 0 6 0-23 0 -val...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
HAJRÁÁÁÁÁ LOKIIIIII!!!!!!!!!! 😄
"nem vagyok kiváncsi a magyar focira" vs "megnézem majd róla a video összeállítást" 😊))
nemzeti sport ajánlotta fel!
tegnap volt a híradóban is..
említettem,az is volt,hogy jótékony célra fordítják azt az egy millát
ööö sztem a fio a legerõsebb a csoportban(az aktuális formát tekintve)
REAL MADRID
Hol olvastad ezt,hogy 1 milla jár, annak aki az elsõ gólt lövi? Kamuszagu..