Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
miért nem állunk be mind a tizenegyen a kapuba? 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Hali 😄
Tudtok adni nekem egy oldalt ahol lehet nézni a meccset? ugyanis albérletben vagyunk és nincs sajna tv...
thx 😊

Nightwish006
hát ez hihetetlen...

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Kaplan
támadásban jók vagyunk, csak a védelem gyengébb a szokottnál.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

SLICK
ez de geciszép volt!!!!

Kaplan
mondjuk ez nem volt csúnya. <#idiota>

Kaplan
na jó elmennek a picsába.

WuFraZselic
hát, Inter ellen hazai pályán voltak, akkor természetesen nyomtak. viszont Kiev otthonában durván leégtek. de akkor is vezettek 0-1re, aztán 3-1re nyert a Dinamo...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

LasDen
nem vagyok tisztában a Rubin tudásával, így nemtom, hogy a Rubin ennyire jó vagy ennyire nem megy senkinek ellene??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Golyo69
ez egy gólzáposors meccs lesz 😞 1-2

GGMU

Kaplan
oké, ebbõl megint szopás lesz.

barca is, inter is szarul áll otthon
Golyo69
tudom hogy nyer a Fiorentina....de azért jó lenne egy szoros meccsen kikapni...ha már nem nyerünk 😄

GGMU

Kaplan
felébredünk?

Golyo69
nekem meg van két jegyem de mégis itthon vagyok..sajnos munka miatt nem tudtam menni :S

GGMU

Kaplan
na most ilyenkor mivan..? csak azért lõttek gólt mert erre a meccsre már nem kaptam jegyet? 😄

Golyo69
a második perc termékeny volt 😄
Barcelona 0 - 1 Rubin Kazan
Debrecen 1 - 0 Fiorentina
Rangers 1 - 0 Unirea Urziceni

GGMU

kuci06
BAZZEEEEEEEE !!!

Királyok vagytok srácok 😄
1:18? 😄

1-0

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

LasDen
na bazz 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kandurex
GYÖNYÖRÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛ!!!!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kaplan
nekem is van egy rossz érzésem..

Kandurex
Bekészítette mindenki a szopóálarcot?

<#hehe>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Néztem ott ,de 25000-ért egy kicsit brutális a jegy számomra.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Megtörhetetlen
Itt félre értés lesz szerintem mert a Laci az a pool meccsére keres jegyet, analfa meg szerintem a mai mecsrõl beszél, mert arra még valoban lehet azért jegyeket találni...
Noh de lassan mennem is kell ki a meccsre szép estét jó szurkolást!!!! 😉

fry day fry day sálálálláláá

analfa
De van még jegy. Találtam, persze csak magánembertõl, aki nem tud elmenni vmiért.

vatera

Megtörhetetlen
analfa szerintem a mai meccsre gondolt, a debrecen város topicban láttam itt az sg-n a T szektorba szól, annyiért nagyon korrekt, már csak azért mert a feeling az csak másabb ha kinnt vagy😊

Már nem veszel egy darab jegy nincs még a november 24-ikei meccsre sem ,én is vadászom hátha valaki tud eladó jegyet rá.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

analfa
1500Ft?? az nem is drága azt hittem legalább a kétszerese. Hol olvastad? lehet hogy megfontolom hogy veszek... Azt hittem a 2X-e jó mondjuk biztos nem a legjobb helyre szól de akkor is már a hangulatért megérné... 😛

Sziasztok.
A Pool elleni meccsre keresek eladó jegyet.
Postán kellene küldeni ,de természetesen annak a költségét is álom.
Írjatok nekem privátba üzenetet pontos árral megadva.
Köszönöm aki segít nekem.

Megtörhetetlen
Inkább menj ki élbõl a mecsre, 1500 Ft ért láttam jegyet egy másik topicban, annyit simán megér, meg egy esõkabátot 😄

Hölgyek-urak itt a várva várt nap. Loki-Fiorentina este 9tõl. Remélem az nso nemfog meghalni, ha igen gyorsan kiszaladok olcsó jeggyel a meccsre. Rossz idõ van erre apellálok.
Megtörhetetlen
Tegnap elmentünk sörözni a haverokkal, és jol kidumáltuk, a lehetõségeket, de nem jutottunk tovább azon, hogy esélytelen, ellenben azaz 1 pontocska minimum az jol jönne.

Lacee86
Azért 1 gólocskát már csak kéne rúgni végre. Kissé ciki lenne kiesni egy
0 0 6 0-23 0 -val...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

banok
szombaton

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Megtörhetetlen
Ilyet se hallottam még, h kispályán focizik valaki és nem szereti nézni a "nagyokat" 😄😄

Nekem volt rá jegyem, de eladtam mert nem értem volna ki idõben sajnos, ebben az idõben van nekem is meccsem(kispálya). Jobb szeretem játszani a focit, mint nézni, de utána megyünk kis sörözés kiséretében meglesni a mérkõzést 😊
Megtörhetetlen
Sajna én nem tudok... Annyi pénzem nincs meg ugyérzem nem is lesz jo meccs nem szeretem látni szenvedni a csapatom márpedig holnap az fog rájuk várni :S

Firerock
kijön holnap a meccsre?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Megtörhetetlen
Nem unalmas lesz, hanem kiszámítható, lesz 1-2 megvillanásunk de atól még áll a 0:3 szerintem :S Ez volt a reális énem, egyébként:

HAJRÁÁÁÁÁ LOKIIIIII!!!!!!!!!! 😄

Itt leginkább arra gondolok, kedves kombajn, hogy unalmas lesz a holnapi meccs, ezért tv helyett inkább a gólokból és a videóinterjúkból szemezgetek az interneten.
Némi ellentmondást érzek 😄
"nem vagyok kiváncsi a magyar focira" vs "megnézem majd róla a video összeállítást" 😊))
mokkamester
Ezt mikor hozták nyilvánosságra? Csak mert még nem hallottam róla sehol.

Szerintem az egész kamu! Kell valakinek egy milla a cégnél és így oldják meg, remélve, hogy a loki végre beerõszakol egy gólt. Tv-n nem is fogom nézni, nem vagyok kíváncsi a magyar focira, inkább majd megnézem róla a video összeállítást a neten.
nem kamuszagú 😄
nemzeti sport ajánlotta fel!
tegnap volt a híradóban is..
említettem,az is volt,hogy jótékony célra fordítják azt az egy millát

ööö sztem a fio a legerõsebb a csoportban(az aktuális formát tekintve)
jótékony célra ajánlják fel , azaz nem lesz rivalizálás 😄
Kész vagyok tõletek, belinkeled repültök mindannyian 😄D

REAL MADRID

Amilyen a magyarok szerencséje kb olyan meccs lesz mint a magyar-svéd 😄
Hol olvastad ezt,hogy 1 milla jár, annak aki az elsõ gólt lövi? Kamuszagu..
LasDen
mondjuk nem értem mért pont a fiorentinát tartják a legmegfoghatóbbnak....