10753
Bajnokok Ligája
-
R9 #664 Anderlecht-INTER 0:3
Obagol,Adrkirály,Stankovic
nincs vieri,egyből megy a csapatnak! -
#663 Ezt a Drogbá gyereket kellett volna megvennie a Reálnak az Owen helyett...mezeladásból nem lesz foci... -
#662 2-0 :) -
#661 Jessz, bár a lefújás előtt eléggé csoffadt volt a cselszí. -
#660 1-0
:) -
#659 Rúni azért ilyen jó, mert nincs agya! A többi játékossal ellentétben fel sem fogja, ha nagy nevekkel áll szemben. Csak megindul, megcsinálja a cselt, és beb@ssza. -
#658 Csípem ezt a Jose Murinho-t. Vagány csávó. Remélem most már jobb lesz a Chelsea is. -
#657 Jose Mourinho volt csapata ellen ...
izgi lesz.
-
Rudee #656 Félidőben 0-0 a CSZKA-PSG meccs. -
#655 -
forzajuve #654 Rivaldo...
-
R9 #653 áá,ez a hülye Ronney megelőzta Adrianot a gollövő listán! -
#652 ma kvíáncsi leszek az összefoglalóra, lesz pár gól -
#651 most má' mind1 :PPP -
#650 Elnezest ne haragudj -
#649 az igen... még jó, hgoy meg akartam nézni a meccset ezután, kösz szépen, hogy beírtad a zeredményt -
Rudee #648 1-2 -
#647 0-2 a RÓMÁNAK!!! -
#646 Manchester mar 3-0 ra megy
giggs
rooney
rooney -
#645 ???? -
#644 Szopik a Reál!!!:DDD -
#643 hehe, Kató néni sem bírta tovább idegekkel :PPP -
#642 me jobb meccs lesz sztem, na meg hogy egy kicsit kötözködjek is -
forzajuve #641 szerintem (most az egyszer:)) jól választottak -
forzajuve #640 nagyot röhögtem amikor a BL magazinban Völler bácsi mondta el, h mit vár a Real elleni meccstől. Szegényke! :) -
R9 #639 nemtom minek ad 2 formán kívüli csapat meccsét...reklám margitot mindenhol adják hogy megmutassák mennyire bénák. -
#638 ja a holnaprol beszéltek,bocs -
#637 a reál-roma,meg a manchi-akárki meccset adja -
forzajuve #636 méééét?:D -
#635 hát én is inkább a Chelsea meccsre voksolok -
forzajuve #634 holnap miért nem a Werder-Valenciát nyomja ez a tetű Viasat előben???? És helyette mi lesz? cselzi-porto pfff -
#633 Az a legsúlyosabb büntetés. Vsz 3-0 val írják majd az ellenfélnek a meccset és betiltják a stadiont. -
#632 Szavazás az NS honlapján:
Ki nyeri a Bajnokok Ligáját?
AC Milan
Arsenal
Barcelona
Bayern M.
Chelsea
FC Porto
Internazionale
Juventus
Man. United
Real Madrid
Nem tudom. Azért betehettek volna egy "más" lehetőséget is ... -
#631 szopott az ajax!!!! -
#630 Kizárhatják a Romát a Bajnokok Ligájából
Index
2004. szeptember 16., csütörtök 13:55
Az olasz állami televízió információi szerint elképzelhető, hogy kizárják az AS Romát a Bajnokok Ligájából, mert a klub 'szurkolói' egy öngyújtóval megsebesítették a szerdai Roma-Dinamo Kijev meccs játékvezetőjét, Anders Frisket. Az UEFA (Európai Labdarúgó- szövetség) várhatóan szeptember végére hozza meg a példás döntést. -
R9 #629 -
forzajuve #628 jah szívtak, mint a torkos borz :)) -
#627 Bayer Leverkusen 3-0-ra kiütötte az előszeretettel "galaktikusoknak" nevezett hispán sztárcsapatot :-) -
#626 Az apa hazaér a munkából, és benyit a lánya szobájába.
Egy levelet talál az ágyon, azonnal mohón olvasni kezdi, remegő kezekkel.
Kedves Apa és Anya.
Nagy sajnálattal tudatom, hogy elszöktem az új barátommal. Igazi szerelmet találtam általa és annyira aranyos; különösen a piercingjei, sebhelyei, tetoválásai, és a hatalmas motorja. Ez még nem minden.
Terhes vagyok és Ahmed azt mondta, hogy igazán boldogok leszünk az erdőben, a lakókocsijában. Több gyereket is akar tőlem és nekem ez a nagy álmom.
Már tudom, hogy a marihuána nem káros, ezért azt fogunk termeszteni magunknak, és a barátainknak. Ők védenek bennünket. Lesz kokain és ecstasy is, amennyi csak kell. Közben majd imádkozunk az AIDS ellenszeréért, hogy Ahmed jobban legyen. A pénz miatt ne aggódjatok.
Ahmed lebeszélte Leroy-jal és Jamal-lal, hogy szerepelhetek a filmjeikben, amiket az alagsorban forgatnak. $ 50-t kapok egy jelenetért, még 50-et, ha 3-nál több pasival csinálom, és még 100-at, ha ló is van az adott jelenetben.
Kedves anya, mivel most vagyok 15 éves, tudom hogyan vigyázzak magamra. Majd egyszer meglátogatlak benneteket, és találkozhattok az unokáitokkal.
Üdvözöl Benneteket: szereto lányotok
UI: Apa, ez természetesen nem igaz, a szomszédban vagyok, és TV-zek. Csak meg szerettem volna mutatni neked, hogy van rosszabb is annál, ha
az ANGOLOK KIKAPNAK EGY 11-ES MIATT ! ! ! ! !
(a VICCEK topicból ...)
-
#625 A gólja tényleg szép volt ...