10753
Bajnokok Ligája
  • R9
    igen!
  • R9
    és asszed nemtudom hogy 94-ben vb-t nyet a kispadon?copa americát is tudom!ne idegesíts!
  • Z
    OK, kis-mester! '94-ben lett világbajnok, szóval erről lemaradtál! '96-ban a vezérletével nyerték meg a Copa America-t. Erről is, de semmi baj!

Jólvan, ne menj már el, ez nem megoldás! Nem ellenségeskedni akartam! Hanem felhívni a figyelmedet arra, hogy ne hasonlítsunk egy befutott VB-ken két aranyat, és egy ezüstöt zsínórban szerző játékost, egy olyanhoz, aki épp a felívelő pályája elején van. De sorry, ezek szerint félreértetted.
  • Hentes Bill #701
    97 óta? hány éves is vagy 15?
  • R9
    na idefigyelj!Nekem Ronaldo 97 óta a kedvencem volt kb. Ennek a szezonnak az elejéig.Mindig követtem minden eseményt,tudom az életélt mindent!Szóval nem csak a 100 megás videóról van szó,sokkal többet tudok róla mint te ezt elhiheted!Na bye
  • Z
    "Én tudom miket csinált mert a nevem alapján rájöhetné valamire" - LOL!! Hányast kaptál fogalmazásból? Csak azért kérdem, mert ez így eléggé - finoman szólva - értelmetlen megfogalmazása gondolataidnak...

100 Mega szvsz kevés ahhoz, hogy bemutassák a karrierjének eddigi részét. Szerintem még nincs vége, szóval az egész biztos, nincs rajta.

Viszont ha tudod, hogy miket csinált, akkor még nem hasonlítanád hozzá Adriano-t. Korrekt?
  • balintka
    Tippmixel közületek valaki?
  • R9
    !!!!LOL!!!Elvagy tájolva!Én tudom miket csinált mert a nevem alapján rájöhetné valamire!R9=Ronaldo
    Tudom miket csinált és van egy 100 megás videóm ahol az egész karrierje rajta van!Barcás gólja pl....
  • Z
    Nana!

Azért forma alapján talán. De amúgy - még - nem lehet őket összehasonlítani.

Nem rég óta nézheted a focit, de Ronaldo olyan dolgokat művelt már korábban, ami nagyon sok sztárfocistának nem fog összejönni.

A mostanában oly népszerű Ronaldinho-cselt (bokából jobbra-balra pofozza a labdát) a '96-os Copa Americán már simán nyomta Ronaldo.

Itt egy jelenet Ronaldotól: kis gól is gól...

Meg egy Rivaldotól: ilyet többé nem látunk...

Persze, hogy nagyon nagy játékos lesz Adrianoból, főleg, ha nem szed össze annyi sérülést, mint Ronaldo.
  • R9
    Sztem Adriano nagyot lépett az aranylabda fele!Nemcsak a tegnapi meccs miatt amikor végig vitte az egész pályán azt lepasszolta,hanem az évi teljesítménye miatt,azt mondja a kommentátor hogy Ronaldohoz lehet hasonlítani,sztem meg Ronaldot lehet Adrianohóz a mostani forma alapján!
  • Z
    Hát igen, a kötény ha nem szemből adod, majdnem mindig csak mák. Szvsz háttal nem is lehet tudatosan ilyet kötényezni. Az más, ha mondjuk az ember kitartja a védőt, és talppal húzza be a kötényt hátrafelé.

Van egy videom, ahol Riquelme talppal húzogatós mozdulatsor végén nagyon csúnyán bebőrözött valakit.
  • Hentes Bill #693
    a kötény mák volt, a csel szép volt
  • Z
    Az már durva volt, a régebbi Real-t idézte, amikor Redondo adott egy csúnya sarkazásos bőrt valamelyik MANU védőnek, háttal! :DD

Tényleg nagyon jó az Inter, bár a Valencia nagyon maga alatt volt. Aimar közel sem játssza még azt, amit tud. Vicente egy életveszély amíg fent van a pályán, hát ettől most nem kellett tartaniuk az olaszoknak. Gyakorlatilag bal oldala nincs is a Valencia-nak. Plusz azért ne felejtsük el, hogy a két legjobb védőjük is hiányzott (Ayala, Marchena).

Mi van Mista-val? Az előző idényben a legtöbb gólt szerző csatárral? Ez a Corradi már a Chievo-ban is gyenge volt, a Di Vaio-t meg nem véletlenül engeték el a Juve-tól. Harmatgyenge.

Szóval jobb meccs lehetett volna, ha a spanyolok is normális csapattal állnak fel.

Viszont az Inter brutálisan erős: Adriano, Stankovic, Davids, Javier Zanetti, Van der Meyde, Vieri, stb...

Végre vannak ismét nagyon erős csapatok, és nem a Real stárjait kell figyelni, hogy mikor lesz már értelmes megmozdulásuk végre.

Barca is erős, csak a Milan tegnap kibekkelte az 1-0-t :(((
    Rák egye meg az ilyen stílust, semleges nézőnek az tetszik, ha sok a (szép) gól. Bárcsak a Barca rúgta volna az elsőt, akkor lett volna még gól.

Szvsz nagyon jó lesz még ez a BL.
  • R9
    Ez miért lol?Mindenki tudta hogy az Inter nagyon erős! :DDDDDDDDD
    Na szal én is meglepődtem.Adrianonak látta valaki a cselét amikor kijött a kpaus és nyomott egy Zidane féle Adrianósra átalakított lefordulós cselt és köténybe elhúzte a védő meellet? :D
  • Hentes Bill #690
    E-csoport
    P'naikos-Arsenal
    2-2
    Rosenborg-PSV
    1-2
    F-csoport
    Milan-Barcelona
    1-0
    Sahtyor-Celtic
    3-0
    G-csoport
    Anderlecht-Werder
    1-2
    Valencia-Inter
    1-5
    H-csoport
    PSG-Porto
    2-0
    Chelsea-CSZKA M.
    2-0
  • Kaplan
    jaja
  • Hentes Bill #688
    loooool, Valencia-Inter 1-5
  • Hentes Bill #687
    A-csoport
    Liverpool-Deportivo

0-0
    Monaco-Olympiakos

2-1
    B-csoport
    Real Madrid-D. Kijev
    1-0
    Leverkusen-Roma
    3-1
    C-csoport
    Juventus-Bayern
    1-0
    Ajax-M. Tel-Aviv
    3-0
    D-csoport
    Sparta-MU
    0-0
    Fenerbahce-Lyon
    1-3
  • Hentes Bill #686
    nyert is. eléggé lightos meccs volt
  • Serpa
    juve vezett a münchen ellen.
    1-0
  • Láma!
    mik?:
  • Hentes Bill #683
    ma jó kis meccsek lesznek
  • Z
    Bár a kamerás dolgok jobban tetszenek, amikor a fejeket mutatják jó messze lévő kamerával atomszinten rázummolva az emberek fejére. Meg a reakciók az arcokon, pl WATTS-ban, hatalmas.
  • Z
    Vajon milyen géppel csinálták?

Imádom a sportfotókat!
  • Hentes Bill #680
    ez de jó kép :)

• R9
    gyere le focizni 5-re az 5-ös suliba!
  • Breki33
    a tiedet fogom mindjárt
  • R9
    nem látod dudek fejét?
  • Hentes Bill #676
    Olympiakos-Liverpool
  • Breki33
    Ez melyik meccs?
  • R9
    Állás:

• R9
    nekem csak jó,hisz 3 ponttal vezetjük a tabellát!
    Állás:
  • Hentes Bill #672
    hát nekem is ez volt az 1. reakcióm, mikor az 1. gól után megnéztem a neten az eredményt
  • Serpa
    Kösz.
  • Serpa
    3-1
  • R9
  • R9
    brema-valencia 2:1
  • R9
    ÁÁÁÁÁÁ
  • Z
    Ja, most mintha ébrednének az olasz csapatok a csipkerózsika álmukból. Juve is nagyjából összeállt, Inter is okés, Milannak is megyeget. De annak úgy örülök, hogy a Roma kiszívott!!!! Faterral mekkora vita volt emiatt itthon, hehehehe.
  • Z
    Húúú, az a Stankovic milyen jó focista, kár, hogy elb@szta a fél életét az ócska lációban, mint Nedved.

Azt sajnálom, hogy olyan jó játékosokat ki tudtak golyózni egyes edzők, mint Romario (válogatott), Rivaldo (Barca), meg hogy volt, aki elcseszte amikor a csúcson volt: Mendieta, Gazza...