10753
Bajnokok Ligája
-
#20 ma nyert a Juve 4-3-ra egy rohadt jó meccsen a Chievo ellen, a Milan pedig kikapott 4-2-re Piacenzában. a Juve eléggé tartalékosan állt ki, de a Milan-ba olyanok játszottak, hogy még a nevüket se hallottam -
#17 de azért van a Juvénak egy Zalayeta-ja, úgyhogy nem lesz baj... -
#16 3:0 lesz a Juvénak!
Alex,Trezegol és Davids is betalál!
Forza Juve!
-
#15 Háááát nem tom!
Ez az olasz foci dolog is elég fura, én pl. szeretem. Szerintem a legszebb foci a spanyol bajnokságban van. De !!! az angol foci a másik véglet, ugyanis szinte soha nem látok középpályás játékot, küzdelmet. Persze izgalmas is lehet, de szinte átugorják a középpályát és csak csatárok, meg védők vannak a pályán. Na ez pl. nekem egyáltalán nem fekszik!
Hajrá Juve! Remélem jó stoplit tesznek fel, és nem lesz olyan "jégrevű", mint amit a Camoranesi csinált Madridban, meg az összes többi Barcelonában. :) nagyon röhögtem szegényeken, nem tellik rendes csukára -
#14 rendes játékidőben : 5-5
hosszabítás /első/ : 6-6
hosszabítás 6második/ : 8-8
tizenegyeseket reggel 7.18-ig rugdosva : 512-511 a juve javára -
#13 Pedig tudnak élvezetes focit nyújtani a digók is. csak alapból nem ezt nyújtják a bajnokságban, ezt sajna általában átviszik a nemzetközi porondra is, ami miatt sokan fikázzák őket.
Szerintem a Juve igenis jól játszott a Madrid ellen, de ha Macsó Lajos bebünteti a 11-est, akkor nagyon durván jó lett volna a vége.
A másik ágat sajnáltam, mert ott az inter helyett a valancia-nak kellett volna játszani...
Ja, és Nedved a legjobb!!! -
#12 már megijedtem hogy vki dalnokok ligája topicot nyitott :-D De aztán megnyugodtam -
#11 én az mondom 2-1 lesz a Juventusnak, 1-1 gólt lő Del Piero és Trezeguet, a Milanba pedig Inzaghi fog gólt lőni -
#9 azért csóró Nedved jól ki..szott magával..sajnálom jelenleg ő játszik a legjobb formában a Juventusban, és nem lehet ott a döntőben... -
#8 hát nem volt rossz csapat. Mára mind1ik nagy klubokban játszik (az Ajax is az), és sokszoros válogatott. -
#7 0:0 rendes játékidőben, és
juve nyer ezüstgóllal! -
#6 A Juve? Tele hollanddal?
Te melyik sportágról beszélsz?
Szerintem nyernek a zebrák 3:1 -re! -
#3 3:1 -
#2 megmondom őszintén, hogy sokkal jobban örülnék, ha Juve-Real döntő lenne...mind1, talán jövőre -
#1 jövő héten Juve-Milan. szerintetek mi lesz?