10753
Bajnokok Ligája
  • zaki
    ma nyert a Juve 4-3-ra egy rohadt jó meccsen a Chievo ellen, a Milan pedig kikapott 4-2-re Piacenzában. a Juve eléggé tartalékosan állt ki, de a Milan-ba olyanok játszottak, hogy még a nevüket se hallottam
  • zaki
    de azért van a Juvénak egy Zalayeta-ja, úgyhogy nem lesz baj...
  • BADE
    3:0 lesz a Juvénak!
    Alex,Trezegol és Davids is betalál!
    Forza Juve!
  • krob
    Háááát nem tom!
    Ez az olasz foci dolog is elég fura, én pl. szeretem. Szerintem a legszebb foci a spanyol bajnokságban van. De !!! az angol foci a másik véglet, ugyanis szinte soha nem látok középpályás játékot, küzdelmet. Persze izgalmas is lehet, de szinte átugorják a középpályát és csak csatárok, meg védők vannak a pályán. Na ez pl. nekem egyáltalán nem fekszik!
    Hajrá Juve! Remélem jó stoplit tesznek fel, és nem lesz olyan "jégrevű", mint amit a Camoranesi csinált Madridban, meg az összes többi Barcelonában. :) nagyon röhögtem szegényeken, nem tellik rendes csukára
  • Buddy
    rendes játékidőben : 5-5
    hosszabítás /első/ : 6-6
    hosszabítás 6második/ : 8-8
    tizenegyeseket reggel 7.18-ig rugdosva : 512-511 a juve javára
  • Z
    Pedig tudnak élvezetes focit nyújtani a digók is. csak alapból nem ezt nyújtják a bajnokságban, ezt sajna általában átviszik a nemzetközi porondra is, ami miatt sokan fikázzák őket.

Szerintem a Juve igenis jól játszott a Madrid ellen, de ha Macsó Lajos bebünteti a 11-est, akkor nagyon durván jó lett volna a vége.

A másik ágat sajnáltam, mert ott az inter helyett a valancia-nak kellett volna játszani...

Ja, és Nedved a legjobb!!!
  • Factor_007
    már megijedtem hogy vki dalnokok ligája topicot nyitott :-D De aztán megnyugodtam
  • zaki
    én az mondom 2-1 lesz a Juventusnak, 1-1 gólt lő Del Piero és Trezeguet, a Milanba pedig Inzaghi fog gólt lőni
  • zaki
    azért csóró Nedved jól ki..szott magával..sajnálom jelenleg ő játszik a legjobb formában a Juventusban, és nem lehet ott a döntőben...
  • zaki
    hát nem volt rossz csapat. Mára mind1ik nagy klubokban játszik (az Ajax is az), és sokszoros válogatott.
  • Z
    0:0 rendes játékidőben, és

juve nyer ezüstgóllal!
  • krob
    A Juve? Tele hollanddal?
    Te melyik sportágról beszélsz?
    Szerintem nyernek a zebrák 3:1 -re!
  • Bradley
    3:1
  • zaki
    megmondom őszintén, hogy sokkal jobban örülnék, ha Juve-Real döntő lenne...mind1, talán jövőre
  • zaki
    jövő héten Juve-Milan. szerintetek mi lesz?