10753
Bajnokok Ligája
-
#10753 Mert az RTL (és a Sport TV) szerződése a playoff körtől érvényes. -
#10752 a magyar vonatkozású meccsekre nekik van joguk vagy ilyesmi -
manson222 #10751 Nem értem, RTL-nél vannak a közvetítési jogok, mégis a M4 Sport mutatja a Fradi meccset -
#10750 oké -
#10749 Real Madrid szurkolók örüljetek - megint. -
manson222 #10748 "Hivatalos: Budapest BL-döntőt rendez 2026-ban" -
#10747 Hát igen, az Imagine Dragons kezdő show-ja na meg persze a berohanó csajszi sokkal látványosabb volt. :) De a döntő az gyakran nem szép és szórakoztató, azért itt már minden csapat érzi, hogy karnyújtásnyira az, amiért egész évben küzdöttek. A Pool abszolút megérdemelte, ez nem kérdés, de jár az elismerés a Spursnek és külön Pochettinonak is. Apropó, őt szívesen látnám a Juvénál jövőre. :) -
IXEMGabeo #10746 gyenge donto volt, de gratulalok a Liverpoolnak 14 ev utan eloszor, Klopp is megerdemelte regota -
#10745 Jó szar egy döntő eddig... -
#10744 még ki se öntöttem a söröm -
IXEMGabeo #10743 Salah jatszott inkabb jol, es valoban kihagytak a helyzeteiket...viszont a Barca is jol jatszott hazai palyan -
#10742 Azért az túlzás, hogy a Camp Nouban lefocizták a Liverpoolt. Szerintem ott is jobban játszottak az angolok. Csak, amit Ter Stegen kivédett, azt Alisson nem, amit Salah kihagyott, azt Messi nem.
Két meccs alapján bőven a Liverpool volt a jobb. -
IXEMGabeo #10741 Pochettino miatt is orulok, hogy utokepes csapatuk van...tulajdonkepp az elodontobe jutott csapatok kozul mindnek szimpatikus a hozzaallasa...es erdekesseg, hogy pont a 2 egyik legjobb edzo Klopp-Pochettino fognak szembenezni egymassal...
ugyanakkor az Ajax siman dontos lehetett volna, mert megvolt bennuk iden, hogy BL-t nyerjenek...kis koncentracio hiany es vege -
#10740 -
#10739 Erre gondoltam, mint stabilitás. -
#10738 de ha megnyerik, akkor az úgyis csak azért lesz, mert megbundázták az egészet. Akkor az nem ér már semmit... -
IXEMGabeo #10737 Frankfurt megerdemelne egy nagy kupat -
IXEMGabeo #10736 az egy dolog tavaly mi tortent, de szamomra pl mai napig gyanus amikor 6-1-re vertek a PSG-t ott is micsoda golokat szedett be a PSG, es itt a Barca total lelektelenul jatszott...nem hiszem, hogy egy bajnok csapat, amely hazai palyan lefocizza a Liverpoolt most hirtelen minden labdat odaajandekoznak az ellenfelnek...
uzletrol szol a foci teljes mertekben...a szorakozas es a becsuletes jatek mamar harmadlagos tenyezo...ezen probalt kicsit a VAR segiteni, aminek orultem, de meg igy se lehet kikuszobolni a feltetelezett "csalasokat" -
#10734 Nem gondolod, hogy esetleg erőnlétben, de főleg mentálisan nem bírták ezt az iramot 55 percnél tovább. Azért ők rutintalan fiatalok, azt ne felejtsd el, ráadásul a bajnoki címért is nagy a küzdelem még Hollandiában. Barcelona tavaly is így járt már, előtte éven meg a PSG-től 4-et, Juvétól egy 3-ast kaptak idegenben, sőt utóbbi párharcban 180 perc alatt egyetlen gólt sem tudtak lőni. -
IXEMGabeo #10733 hagyjuk mar az Ajax szinte vegig lefocizta a Tottenhamet, igaz volt vagy 3 kapufajuk...es az 55. percig az egesz parharc alatt remekul vedekeztek...
Barca szinte erthetetlen micsoda nyomi golokat kapott...nem lepodnek meg, ha az elmult 3-4 ev esemenyeit tekintve kiderulne, hogy a meccsek fele bunda... -
#10732 Lehet elméleteket gyártani, de szerintem itt speciel nem volt ilyenről szó. -
#10731 Azért két ilyen meccs! Egy is sok, de kettő!!! :D
Apámmal meg is beszéltük vasárnap anyák napján, hogy a Barca baromságait az első meccs vége kapcsán a visszavágón keményen büntizni fogja a Liverpool, és továbbmegy, valamint, hogy jó az Ajax, de valahogy nekem a Tottenham sokkal stabilabbnak és sikerre éhesebbnek tűnik, nekik ez nem egy tucat kupa, a sokadik siker, mindent meg fognak tenni a győzelemér, és lőn. :D
Meg is beszéltük apámmal, hogy fogadni kellene, ált. jók a megérzései, de a családi dolgok lazán elvitték az időt a héten, és valahogy nem tettük meg. Erre bakker ... :D -
#10730 de fogadni nem fogadtál gondolom... -
fonak #10729 Szerintem ezek már előre kitalált előadások, mert ilyen véletlenek nincsenek. A félidőben tudtam, hogy megint egy "csodálatos fordítás" lesz ebből. -
#10728 Mi volt itt tegnap és ma is, atyaég... -
#10727 Remelem nem tippmixeltel -
#10726 az igen -
#10725 huh -
#10724 Én már a Barca-Ajax döntőre gondoltam:D -
#10723 Tavaly is nekik szurkolt mindenki a döntőben, szóval még akár igaz is lehet. -
#10722 Azért erről szerintem kérdezz meg néhány MU drukkert is, hogy szurkolnak-e a Poolnak. :D -
#10721 Szerintem a Barcásokat leszámítva mindenki nekik fog szurkolni.:) -
#10720 Én sajnáltam a Pool-t, azért ez a 3-0 (majdnem 4-0) nem tükrözi a meccs összképét. De hát a helyzeteket be kell lőni, meg hát valljuk be, a szerencse se volt velük, nagyon nem... Innen Barca-Ajax döntő lesz, ahol szerintem az Ajax csoda menetelésének vége szakad, bár én nekik fogok szurkolni, de ez a realitás. -
#10719 Mit hagyott ki a Barca a végén... párszor. -
#10718 Erre mit hagyott ki liverpool. Tényleg nem változtak :/ -
#10717 pont ahogy a liverpool csinálni szokta... -
#10716 Liverpool jó kis helyzetek összehoz, csak aztán már lőni nem sikerül :c -
#10715 attól még seggbe baszhatják :D -
IXEMGabeo #10714 mar meghalt egyebkent...
Tottenham-Man city
Barcelona-Man United
Ajax-Juventus
Liverpool-Porto
ezek lesznek..egyeb tippek? -
#10713 a büntetés már jó... de a legjobb az lenne, ha elvennék a licenszet, és újra versenyeztetnék.