10753
Bajnokok Ligája
-
R9 #1184 megint jön az mu mo-ra:D -
Rudee #1183 Basel-Werder Bremen
Artmedia/Celtic-Partizan/Sheriff
Shakhtar-Inter
Shelbourne/Steaua-Rosenborg
MU-Debrecen/Hajduk
Malmö/M. Haifa-Dinamo Kijev/Thun
Everton-Villarreal
Kaunas/Liverpool-Tirana/CSKA Sofia
Sporting-Udinese
Valerenga/Haka-Club Brugge
Dudelange/Rapid-Rabotnicki/Lokomotiv Moskva
Anderlecht/Neftchi-Slavia
Anorthosis/Trabzonspor-Rangers
Dinamo Tbilisi/Brondby-Ajax
Betis-Monaco
Wisla-Panathinaikos -
Rudee #1182 Mégse közvetítik ezek a szerencsétlenek, uefa.com-on lehet figyelni. -
Rudee #1181 Eurosporton déltől lesz a BL selejtező 3. körének sorsolása. -
#1180 Szerintem a Rangers hivek mar kuldtek is egy adag whisky-t a szlovakoknak. :D -
Rudee #1179 A Celtic zakója -
#1178 a Rapid meg az első 6 percben 3-at rámolt be csóri luxemburgiaknak, az se lehetett gyenge... -
#1177 lefosom a bokámat -
Csesza #1176 FT Petrzalka 5 - 0 Celtic (Sco) -
#1175 még jó, hogy nem tettem fel pénzt a meccsre, az eddigi legnagyobb meglepetés a BL kvalifikáción! -
Rudee #1174 Celtic játékosok biztos föltették minden pénzüket az ellenfél győzelmére :D -
#1173 főleg így hogy már 4-0:D -
#1172 ja, épp nézem, nem lesz könnyű dolguk a skótoknak... -
#1171 már 3-0 -
#1170 a vége 1-6 lett, viszont ami mégdurvább, hogy Petrzalka (szlovák) - Celtic félórával a vége előtt 2:0!!! -
Rudee #1169 6. percben Dudelingen-Rapid Wien 0-3, rendesen belekezdtek az osztrákok. -
#1168 BL: a Slavia Praha tiltakozik a Liverpool indulása miatt
Hivatalosan is benyújtotta tiltakozását a cseh labdarúgó-bajnokság második helyén végző Slavia Praha csapata az Európai Labdarúgó-szövetségnél amiatt, hogy az UEFA engedélyezte a Bajnokok Ligája-címvédő angol Liverpool indulását a legrangosabb európai klubsorozatban.
Mint ismeretes, a Liverpool csak a Premier League ötödik helyén végzett, azaz nem védhette volna meg a BL-elsőséget, de a szövetség hosszas kérlelésre megadta nekik az indulás lehetőségét.
A csehek viszont azzal érvelnek, nem minden alap nélkül, hogy ha a Liverpool bejut a harmadik körbe, amire minden esélye megvan, akkor a Slavia kikerül a kiemeltek közül, és a "megérdemeltnél" nehezebb ellenfellel kell küzdenie a csoportkörbe jutásért.
"Az UEFA által is támogatott és tiszteletben tartott fair play és igazságos sport jegyében az lenne a helyes döntés, ha a Slavia megtarthatná kiemelt pozícióját" - érvelnek a hivatalos tiltakozásban a csehek.
"Tiszteletben tartjuk a szövetség döntését, és érveinek egy részét meg is értjük, de azt nem szeretnénk, ha emiatt a Slavia Praha hátrányba kerülne" - nyilatkozta Petr Fousek, a cseh szakszövetség elnöke.
-
#1167 hát jó kérdés... -
#1166 tom de te kinek szurkolnál? -
#1165 nyálas lenne... de ez csak a csoport meccseken lehetne! -
#1164 azé gondold el ha a loki odájig eljut ac milan vs debrecen puskás stadion:D:D -
#1163 bízok a Lokiban... -
#1162 hm, érdekes lesz -
Rudee #1161 Képes lehet, van kb 25% esélyük. -
#1160 Debrecen képes lehet legyőzni. -
#1159 ehh :DDDDDDDDD
tippelhetek a továbbjutóra? :DDDDDD -
Rudee #1158 Debrecen-Hajduk meccs lesz. -
#1157 pajnonok ligája :D -
Rudee #1156 Úgy rémlik hogy tavaly adták. -
pilboy #1155 azt nem szokták... vagy igen? -
Rudee #1154 Eurosport nem közvetíti a selejtezők sorsolását? -
mcs10 #1153 www.africacup.uw.hu -
#1152 ok ez igaz...na hagyjuk a pool indul oszt kész -
#1151 Nem csinálhattak volna olyat, mert utólag csak úgy nem lehet elvenni egy csapattól az indulás jogát(az Everton nem tehet arról, hogy a Pool nyerte a BL-t) -
#1150 csak elmondtam a véleményem h én az everton helyett indítottam volna őket... -
pilboy #1149 akkor miért kérdezted? :) -
#1148 ok tudom olvastam -
pilboy #1147 nem, 5-en indulnak Angliából -
#1146 én inkább az Everton helyett indítottam volna őket! vagy most egy másik csapat helyett indultak? -
Rudee #1145 Azt is figyelembe vehették volna, hogy így az angoloknak adnak pár ajándék pontot, ami nem mellékes a jövő évi indulás szempontjából. Végülis fair, hogy a magasan vezető spanyol nemzet kevesebb cspattal képviselteti magát, mint a mögötte álló angol. Ilyenkor lehetne feltenni a kérdést hogy minek van az a ranglista. Egyik évben figyelembe veszik, a másikba nem.