10753
Bajnokok Ligája
-
#1024 a szuper kapus... -
Rudee #1023 Szépen benézte Dida. -
Carti19 #1022 nahh mostmár Milan feltámadhatna ha nyerni akar... :) -
#1021 2-0 -
#1020 góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól -
Carti19 #1019 Sevcsenkó eldönthette volna... -
pilboy #1018 jó hogy van ez a gól, így jó 2. félidőre van kilátás -
#1017 jah kéne még 1 góóóóóóóóóóóóól :D -
#1016 Jó a PSV, be kéne rúgni még legalább 1-et -
#1015 én akkor is a MILAN-nak szurkolok.... -
#1014 Hát szerintem is inkább a PSV, a Milan az nem lenne nagy kunszt, de ha az Eidhoven leverné... Az lenne a szép. Mint az EBn a görög győzelem.
Egyébként melyik műholdas adón adnak BLt?, mert most egy darabig nem lesz Viasatunk . -
Csesza #1013 kicsapet = kiscsapat -
Csesza #1012 én is igy v.ok vele!!! hamár nem a fradi v. az inter v. a barca nyerte meg akkor inkább ey kiscsapet pl. psv -
#1011 "Milan jobban megérdemelné hiszen két nagy csapatott búcsúztatott eddig..."
a milan amugy is nagycsapat,igy nem meglepetés hogy bucsuztatta öket!
a PSV viszont egy kiscsapat,és ottvan az elődöntöben!
én,mint semleges szurkolo,inkább a kiscsapatnak szurkolok,a milan eleget nyert már igy is. -
Csesza #1010 -
pilboy #1009 én kérek elnézést -
Csesza #1008 de ő a psv-re mondta hogy .... hogy a milán inkább megérdemelné!!!!! -
pilboy #1007 izé, sztem a Pool is 2 "nagycsapatot" búcsúztatott (Juve, Chelsea) -
#1006 A londoni döntetlen ellenére kevesen mertek volna arra fogadni, hogy a Liverpool kiüti a fontmilliókból összevásárolt Chelsea-t a Bajnokok Ligájából. A fővárosiak az idei szezonban mutatott magabiztos teljesítményükben, a liverpooliak pedig a hazai közönség segítségében bíztak a meccs előtt. A találkozó meglepetésre hazai góllal kezdődött, alig telt el három perc a meccsből, mikor Baros remek mozdulatát követően Luis Garcia lőtt kapura, és bár egyértelműen a visszajátszásokból sem derült ki, hogy túljutott-e a labda a gólvonalon, a játékvezető megadta a találatot. A folytatásban erőlködött a Chelsea, ám a házigazdák hiba nélkül védekeztek, esélyt sem adtak ellenfelüknek a gólszerzésre.
A második félidőben is elszántan támadott az új angol bajnok, de a Vörösök védői nem tudtak hibázni. Dudeknek először a 67. percben kellett védenie, akkor is egy távoli szabadrúgás után. A hajrában sem változott a játék, a hazaiak megtartották előnyüket, és megérdemelten jutottak be a Bajnokok Ligája döntőjébe.
Liverpool-Cherlsea 1-0 (1-0)
G.: Luis Garcia (4.) -
#1005 a cselzíííí meg így járt! :DDDD -
#1004 hol érdemelnék meg??? a Milan jobban megérdemelné hiszen két nagy csapatott búcsúztatott eddig... -
#1003 hátigen a gol elég necces volt, azaz épphogy nem volt necces mer hálot nemigen ért a labda :D -
Rudee #1002 Nem véletlenül írtam idézőjelbe, én úgy láttam hogy nem volt bent. Amúgy egyik csapat se tartozik kedvenceim közé, úgyhogy mindegy a továbbjutó kiléte. -
Don Vittorio #1001 te hol láttál gólt? télleg látott valaki gólt? legalább a liverpool játékosai úgy érezhetik hogy jogosan mennek tovább...hamár mást ma nem tudtak hozzátenni...pfff...szánalmas... -
#1000 jah, ték!! -
#999 illetve meg.. -
#998 egérdemelnék -
#997 remélem a psv jut továb -
#996 uhh télleg elirtam:O valahogy annyira biztos voltam chelsea továbbjutásában :D na szal liverpool- eindhoven döntö -
Nadi #995 -
Gabe18 #994 "chelsea - milan döntö"
Miért,a vesztes jut tovább? -
Nadi #993 Simán gól volt! -
Rudee #992 Azért kár, hogy egy ilyen "gól" döntött el egy ilyen fontosságú meccset. -
Nadi #991 Sztem jól játszott a Pool és jobban megérdemelték a továbbjutást mint a cselszki -
#990 chelsea - milan döntö ! (bár ezek után lehet a psv is vérszemet kap, hiszen a kisebb csapatoknak is megvan az esélyük... -
#989 gudjohnsen az év ziccerét hagyta ki. GRAT A POOLNAK! -
#988 Iszonyu pontatlanul jatszottak. Lattam mas meccsuket es ott minden labda emberhez ment, most meg minden masodikat eladtak. -
Nadi #987 Szopott a cselszki!!!!! -
#986 jaja az nyálas lenne -
R9 #985 egy gólt 30-ról :D