10753
Bajnokok Ligája
  • Breki33
    a szuper kapus...
  • Rudee
    Szépen benézte Dida.
  • Carti19
    nahh mostmár Milan feltámadhatna ha nyerni akar... :)
  • gabber_saviola
    2-0
  • EOX
    góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól
  • Carti19
    Sevcsenkó eldönthette volna...
  • pilboy
    jó hogy van ez a gól, így jó 2. félidőre van kilátás
  • gabber_saviola
    jah kéne még 1 góóóóóóóóóóóóól :D
  • EOX
    Jó a PSV, be kéne rúgni még legalább 1-et
  • Sheva
    én akkor is a MILAN-nak szurkolok....
  • Falconer
    Hát szerintem is inkább a PSV, a Milan az nem lenne nagy kunszt, de ha az Eidhoven leverné... Az lenne a szép. Mint az EBn a görög győzelem.

Egyébként melyik műholdas adón adnak BLt?, mert most egy darabig nem lesz Viasatunk .
  • Csesza
    kicsapet = kiscsapat
  • Csesza
    én is igy v.ok vele!!! hamár nem a fradi v. az inter v. a barca nyerte meg akkor inkább ey kiscsapet pl. psv
  • Láma!
    "Milan jobban megérdemelné hiszen két nagy csapatott búcsúztatott eddig..."
    a milan amugy is nagycsapat,igy nem meglepetés hogy bucsuztatta öket!
    a PSV viszont egy kiscsapat,és ottvan az elődöntöben!
    én,mint semleges szurkolo,inkább a kiscsapatnak szurkolok,a milan eleget nyert már igy is.
  • Csesza
  • pilboy
    én kérek elnézést
  • Csesza
    de ő a psv-re mondta hogy .... hogy a milán inkább megérdemelné!!!!!
  • pilboy
    izé, sztem a Pool is 2 "nagycsapatot" búcsúztatott (Juve, Chelsea)
  • Sheva
    A londoni döntetlen ellenére kevesen mertek volna arra fogadni, hogy a Liverpool kiüti a fontmilliókból összevásárolt Chelsea-t a Bajnokok Ligájából. A fővárosiak az idei szezonban mutatott magabiztos teljesítményükben, a liverpooliak pedig a hazai közönség segítségében bíztak a meccs előtt. A találkozó meglepetésre hazai góllal kezdődött, alig telt el három perc a meccsből, mikor Baros remek mozdulatát követően Luis Garcia lőtt kapura, és bár egyértelműen a visszajátszásokból sem derült ki, hogy túljutott-e a labda a gólvonalon, a játékvezető megadta a találatot. A folytatásban erőlködött a Chelsea, ám a házigazdák hiba nélkül védekeztek, esélyt sem adtak ellenfelüknek a gólszerzésre.
    A második félidőben is elszántan támadott az új angol bajnok, de a Vörösök védői nem tudtak hibázni. Dudeknek először a 67. percben kellett védenie, akkor is egy távoli szabadrúgás után. A hajrában sem változott a játék, a hazaiak megtartották előnyüket, és megérdemelten jutottak be a Bajnokok Ligája döntőjébe.
    Liverpool-Cherlsea 1-0 (1-0)
    G.: Luis Garcia (4.)
  • Sheva
    a cselzíííí meg így járt! :DDDD
  • Sheva
    hol érdemelnék meg??? a Milan jobban megérdemelné hiszen két nagy csapatott búcsúztatott eddig...
  • Narcotic Syntax
    hátigen a gol elég necces volt, azaz épphogy nem volt necces mer hálot nemigen ért a labda :D
  • Rudee
    Nem véletlenül írtam idézőjelbe, én úgy láttam hogy nem volt bent. Amúgy egyik csapat se tartozik kedvenceim közé, úgyhogy mindegy a továbbjutó kiléte.
  • Don Vittorio
    te hol láttál gólt? télleg látott valaki gólt? legalább a liverpool játékosai úgy érezhetik hogy jogosan mennek tovább...hamár mást ma nem tudtak hozzátenni...pfff...szánalmas...
  • Láma!
    jah, ték!!
  • Láma!
    illetve meg..
  • Láma!
    egérdemelnék
  • Láma!
    remélem a psv jut továb
  • Narcotic Syntax
    uhh télleg elirtam:O valahogy annyira biztos voltam chelsea továbbjutásában :D na szal liverpool- eindhoven döntö
  • Nadi
  • Gabe18
    "chelsea - milan döntö"

Miért,a vesztes jut tovább?
  • Nadi
    Simán gól volt!
  • Rudee
    Azért kár, hogy egy ilyen "gól" döntött el egy ilyen fontosságú meccset.
  • Nadi
    Sztem jól játszott a Pool és jobban megérdemelték a továbbjutást mint a cselszki
  • Narcotic Syntax
    chelsea - milan döntö ! (bár ezek után lehet a psv is vérszemet kap, hiszen a kisebb csapatoknak is megvan az esélyük...
  • Narcotic Syntax
    gudjohnsen az év ziccerét hagyta ki. GRAT A POOLNAK!
  • Hangianix
    Iszonyu pontatlanul jatszottak. Lattam mas meccsuket es ott minden labda emberhez ment, most meg minden masodikat eladtak.
  • Nadi
    Szopott a cselszki!!!!!
  • Sheva
    jaja az nyálas lenne
  • R9
    egy gólt 30-ról :D