10753
Bajnokok Ligája
-
#984 gogo POOOL Gerardtól még sokat várok -
Nadi #983 Hátha sikerül a Poolnak! -
#982 meg kell fingatnia a Poolnak a cselkszikt ........ -
#981 lets go Pool! -
R9 #980 -
#979 VEZET A LIVERPOOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Luis Garcia -
#978 0-0
-
#977 X lett a chelsea-liverpool meccs... :DDDDD -
#976 Na mi volt?Remélem nyert a Chelsea! -
#975 jaja -
#974 hajráf Pool! -
#973 :DD -
#972 -
#971 -
#970 Nem ronda, csak nekem nagyon védekező az angolhoz képest!:) De vannak nagyon sokan akiknek ez tetszik és ezt is tiszteletben kell tartani. -
#969 okés én elfogadom h nem szereted az olasz focit!
de attól még nem kell kritizálni az olasz csapatokat!
-
#968 És ha nem?A Milan szent és sértehetetlen?
Az olasz foci ronda... -
#967 ezt remélem csak az Interre értetted... -
#966 Jaj már... -
#965 Ezt "imádom" az olasz fociban.
Azé' nagyon remélem, hogy nem kell erőlköüdniük a bajnokságban, mert az UEFA kizárja őket jövőre a kupákból. Nem nagyon hiányoznának.:) -
#964 ez pedig így van... de remélem megnyerik! :D -
#963 ja nem lett mert az inter nincs olyan szinten mint a Juve és a Milan!!! -
#962 A Milan és a Juventus eddig 7-7 döntetlent játszott az idei bajnokságban, az Inter 17-et. A hátrányuk ugye 14 pont, vagyis a 17 említett egálból 7-et kellett volna hozni, és akkor most három 67 pontos csapat lenne az élen. Érdekes szitu lett volna - de nem lett... -
#961 pfff -
R9 #960 CHIEVO-INTER 2-2
ATALANTA-INTER 2-3
INTER-PARMA 2-2
ROMA-INTER 3-3
LECCE-INTER 2-2
INTER-BOLOGNA 2-2
CAGLIARI-INTER 3-3
INTER-JUVENTUS 2-2
SIENA-INTER 2-2
INTER-SAMPDORIA 3-2
PARMA-INTER 2-2
INTER-FIORENTINA 3-2
van benne 3 győzelem is,de ez így elég? -
pilboy #959 én csak tippeltemnem vok oda az olasz fociért -
#958 Akkor soroljátok nekem a meccseket, amin 2-2, 3-3, 4-4 vagy 5-5 lett az eredmény. -
pilboy #957 mert sok gólt rúgnak és sokat kapnak -
#956 Ha sok a döntetlen, akkor miért a védelema xar, és miért a csatársor a jó?? -
#955 Amit itt leírsz, ezzel a Berlusconmi-izével egy komplett baromság.
Én nem vagyok az olasz foci rajongója, de az olasz bajnokságból érzésem szerint most a Milan emelkedik ki.
Ők is megérdemelnének egy döntőt, mégha nem is kellene hogy megnyerjék. -
R9 #954 én leírom:
uj ezdő,uj csapat,nincsenek összeszokva,szar védelem,kurva jó támadósor,sok döntetlen az utolsó percekben és sok visszahozott a meccs az utolsó percekben DE jó kis meccsek volt pár kitvételével 45 meccs alatt 3 vereség mind a 3 a bilantól bl helyezést+olasz kupát érő csapat.
ha nincs a sok dönetlen simán scudetto -
#953 szánalmas! az inter teljesítményét nem írom le! -
#952 -
#951 -
R9 #950 milan évi teljesítménye:
védekezzünk és rontsuk a focit majd a 80-tól 96.percig lőjjünk egy gólt a semmiből és nyerjük meg a meccset 1:0-ra,ha nem megy akkor berlusconi telefonon megfenyegeti a bíró családját és a csipog a telefon a bírónál és befúj egy 11-est vagy hosszabít 10 percet...tényleg bl győzelmet ér.
míg a chelsea:egész évbn jó teljesítményt nyujtott -
#949 -
#948 Ehhh. Liverpool - PSV döntő lesz itt. '99 óta ismét angol BL győztessel.:))) -
#947 pfff szegények... Milan - Chelsea dönő lesz és ott bármelyik csappat győzmegérdemli az évi teljesítménye miatt... -
#946 -
#945 LEGYEN ÚGY!!! MILAN