Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
estére a tippem egy 0:0-s döntetlen...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

zaki
Mai tippem 2:1

zaki
Biztos adja majd a Sport1 v. 2 a ManUtd Tv-ben.

SLICK
A mai meccset vmelyik TV-n ismétlik még a héten teljes egészében?
Sajna nem fogom látni és azért érdekelne

ForzaInter
chelsea-pool mijen izgalmas meccs lesz<#wilting>
döntõben pedig találkozik az antifoci, vicces hogy pont szõr aleksz szidta anno olaszokat hogy megölik focit meg hogy foci szégyene amit jáccanak, õk bemutatták ugyanazt, catenaccio:o:d mellesleg azért olaszok nézhetõ volt...

Yo, Bitch!

SLICK
Sztem is Chelsea megy tovább

REALista
na-na...😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Kaplan
Legyen igazad 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

LasDen
hát nem a chelsea fogja nyerni....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REALista
Hát nem volt valami látványos meccs az biztos.Szerintem a holnapi párharc gyõztese lesz a BL gyõztes!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Kaplan
Ez a meccs a foci szégyene volt.. Továbbjut a MU a Barca meg ennyi lehetõségbõl képtelen gólt szülni.. 😞

Talán jövõre jobb lesz a BL, ez így nem volt most igazi 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

LasDen
nah még a bíró is mindent megadott, hogy a barca gólt lõhessen 😄
Nah egy MU-Chelsea döntõ jó lesz.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szucsy89
na Scholes bombagóljával félidõbe 1-0...
Soldiers
ezek már a visszavágok??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

LasDen
nah kezdõdik a gól gyártás 😄

fsgh
meg is akartam rakni..21x-es a szorzó rá😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Nem tudjátok ti mi lessz itt😄

1. félidõ: 0-1
2. félidõ: 2-1

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ProGabe
3-1

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

2-3

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

ForzaInter

Yo, Bitch!

5w0rdf15h
0-1

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

szucsy89
0-5<#idiota><#idiota><#idiota>

(ó ha bejönne)
Count Adyn
3-3 !😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

SLICK
2:0
lesz egy késõi gól, rá néhány percre a 2. is meg lesz.

miki36
5-0

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

zaki
2-1

LasCar16
Mu - Barca 1-0 g: Tevez :ooo

#acm

LasDen
MU - Barca 4-0 😄

banok
nah ma MU-Barca a elõdöntõ visszavágó. A Viasat3 adja.
MU gyõzelmet várok.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

katakpult
+lesz az a gyalázás hnap nyugi😛

icepick16
én azt hittem hogy a MU simán gyalázza majd idegenben is a Barcát. de meglepõen jól tartotta magát a Barca. Remélem õk jutnak moszkvába a Chelsea ellen 😄

Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"

ForzaInter
mu azt jáccatta a no coumpba amit kelett, old traffordon nem hinném hogy ezt fogja...

Yo, Bitch!

katakpult
még jo hogy a barcának csak a bl-re kell koncentrálni,mert h az idén nem tul acélos spanyolbajnokságban esélyük sincs😛 Az MU-nak tökéletes volt az 1.meccsen a 0-0,nekik ugyanis még fontos bajnoki meccseik is vannak😊
1ébként barca ha igy nem tudott golt lõni akk hnap még annyira sem lesz esélyük,1.meccsen ha üres kapu lett vna elöttük akk se találtak vna be...

Rolka
Má mé mosná le?
A nou campban szóhoz se jutott az mu. Egy kapura lövésük volt, az is tizibõl, jah bocs, hogy az se ment kapura! <#nevetes1>

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

az mu lemossa a barcát!ez tuti!😊

addig meg a bajnokok ligája feelinget a hajdu b adagolja ezeken a videókon keresztül...
katakpult
Remélem hnap õ közvetiti meccset.és naon remélem h az MU oktatja majd a barcát!!!

Hali én videán akadtam rá tökvéletlen a hajdu b videókra, de ráálltam rendesen 😄 pl ezt érdemes megkukkolni. bírom nagyon a fazont én is, sztem bírja a strapát...csak engedjék dumálni, ja...

icepick16
csak az a baj, hogy rajtuk kívûl nem nagyon van más értelmes kommentátor, max a horti(õ is inkább csak azért mert vicces), de õ meg az retekklubbé, nem hinném h elengedik. szal biztos becsúszik valami gyengébb arc az m1nél mert a hajdu és a faragó nem tudja végignyomni az összes meccset.

Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"

szerintem egyébként hajdú b nélkül semmit nem érne a közvetítés...most csinálja ezt a blogos dolgot is, én meg naponta 2szer megnézem, zseniális😄

Hajdú B blogja.
Sziasztok Premier League fanok! Szeretném figyelmetekbe ajánlani Magyarország legszebb,legtartalmasabb Premier League-val foglalkozó weblapját. Nem fogjátok megbánni, ha felmentek rá! Ezt GARANTÁLOM!
KATT!!További szép napot
Lombardini
Mondjuk tényleg elkezdték reklámozni ez valóban igaz.

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

zaki
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

SLICK
"azt is bejelentették, hogy a 2010-es dél-afrikai futball-világbajnokság is az MTV-re kerül."

Helyes! Helyes!

5w0rdf15h
Már párszor el lett mondva de akkor mégegyszer utoljára....

Az Eurosport megállapodást kötött az UEFA-val az Ausztriában és Svájcban június 7-29-e között megrendezésre kerülõ 2008-as labdarúgó Európa-bajnokság valamennyi, 31 mérkõzésének késleltetett közvetítésérõl. Élõben az MTV adja a meccseket.

Késleltetve az Eurosporton is megnézhetik a sportrajongók a nyári futball-Eb meccseit. A közvetítéseket három külön mûsor egészíti ki, 17.00, 20.00 és 23.00 órai kezdettel. A csatorna a 2008-as Európa-bajnokságról több mint kétszáz órában közvetít. Az Eurosport 2 megismétli a legfontosabb mérkõzéseket, valamint napi hírösszefoglalóiban beszámol a sajtótájékoztatókról.

Az Eb mérkõzéseit élõben a nézõk az m1-en és az m2-n nézhetik majd. 2006-ban a világbajnokságot még az RTL Klub és a Sport Klub közvetítette, ami az MTV számára presztízsveszteséget jelentett, így nem engedhette meg magának a köztévé, hogy újabb, kiemelt fontosságú sporteseményt halásszon el elõle egy kereskedelmi csatorna. 2007 májusában pedig azt is bejelentették, hogy a 2010-es dél-afrikai futball-világbajnokság is az MTV-re kerül.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

ForzaInter
m1-

Yo, Bitch!

bubu13
Az Eb-t a Sport 1 és a Sport2 fogja közvetíteni már elkezdték reklámozni is

EEE 1899

SLICK
Az m1 általában ilyenkor, öszehozza a legjobb kommentátorokat. Hajdú B., Faragó Richárd, asszem elõzõ EB-n még Vitray is volt 😄

hamotar
Azért ennek is megvan a maga pozitív oldala is. Lehet kigyûjteni és beküldeni az érdekes aranyköpéseket.

icepick16
hát kín szenvedés volt végignézni a meccseket. leírhatatlanul színvonaltalan volt a közvetítés. brrrrrrr

hamotar
És ez akkora baj lenne? Na mindegy nem akarok már ennyire off lenni.