10753
Bajnokok Ligája
-
#5216 a szerdaiak
a tv2 meg nem tudom mit erőlködik ennyire. aki eddig nézte a BL-t, az ezután is fogja. akit meg nem érdekel a foci, az nem fogja nézni ezután sem, csak megutáltatja magát a csatorna azzal, hogy orrvérzésig promózza a dolgot -
#5215 egy picit mélyebben dekoltált ruhát felvehetett volna így hamarabb megláttam volna a sálat.
Bár az okosak egyből a mellét nézik meg előbb :D (ahogy azt én is tettem) -
#5214 lool először fel sem tűnt, mást néztem xDDDD -
#5213 Hány embernek van itt Digisportja? :S Nem örülök, hogy a keddi meccsek ott lesznek :S -
#5212 kerestem ám, hogy mit kell most nézni :D de leesett :D miket ki nem találnak :D -
#5211 -
Dean Winchester #5210 ok,én nem mondtam ,hogy nem adja! de sztem soknak nincs digije :D
vagy tévedek? -
lampard99 #5209 de a digi sport adja majd a másikat meg a TV2 ez a 2 csatornáé idén a jog -
Dean Winchester #5208 ja de mivel a loki vendégjátéka nem keddi napra esik igy azért nem tudják azt közvetíteni!
ez már végleges szal nincs mit tenni :)
-
#5207 -
lampard99 #5206 csak legyen miért szurkolni! Akár ki akár mit is mond Kisteleki meg csinálta! -
#5205 egyremegy...én jobban örülnék ha a loki vendégjátékát adna mert a hazain minden bizonnyal ott szeretnék lenni. -
Dean Winchester #5204 vagyis nem selejtező hanem playoff mérkőzések ... -
Dean Winchester #5203 eldőlt ,hogy a tv2 melyik két selejtező mérkőzést fogja közvetíteni!
az odavágón a Celtic-Arsenal
a visszavágón pedig a Debrecen-Levszki mérkőzést láthatja a közönség! -
Dean Winchester #5202 itt már nincs olyan,hogy gyenge csapat :S
a levszki 2006ban ért a csúcsra azzal,hogy bekerült a bl csoportkörébe!
ez anno vmi kezdete volt megint eljutottak addig és hát esélyü megint van szóval k**a nehéz lesz a lokinak!
Sőt tegyük hozzá azért a leszki erősebb mint a tallin szerintem!
A tallin ellen ha azt nézzük szerencséje volt a lokinak.A tallin nem kapufát lő máshogy alakult volna a dolog...
-
#5201 Többi még nehezebb lett volna, ellenük van esélyük, nagy lehetőség előtt a Loki. Bár azért a bolgárok esélyesbbek, de most van reális esély arra hogy ujra blben induljun egy magyar csapat.. -
#5200 ezt szépen félreértetted :D
Szófiának NEM örülök. ez nagyon nehéz lesz -
#5199 rosszabb is lehetett volna.... -
#5198 Play Off kör párosításai. -
Rudee #5197 Szerintem a sorsolásra gondolt. -
#5196 #5188..ott van a linkben ha kinyitod a szemedet.. -
#5195 pont nem látom -.- -
#5194 lol
pedig elolvastam, de úgy látszik az első mondatnál még nem figyeltem.
csak az eurosport élőbe közvetíti rész maradt meg -
Dean Winchester #5193 csak a cikket kellett volna elvolvasni és meg is láttad volna ..
am idézek
" így kiderült, hogy a pénteken 12 órakor, Nyonban tartandó sorsoláson kik lehetnek a Loki ellenfelei"
eurosport élőbe közvetíti -
karajjj #5192 asszem péntek 12:00 -
#5191 Mikor lesz a sorsolás? -
#5190 A dánokat meg a görögöket jó lenne elkerülni. -
Dean Winchester #5189 ja és akkor tudjuk,hogy melyik meccset fogjuk nézni a tv2 őn ugye? =) -
#5188 Csak,hogy meglegyen hivatalos oldalról is.
-------------------
Várható volt, hogy mostantól a nemzeti stadionban kell játszani. -
Dean Winchester #5187 azaz
Loki ellenfelek
A DVSC a görög Olympiakosz, a bolgár Levszki Szófia, a dán FC Köbenhavn, az izraeli Maccabi Haifa és a svájci FC Zürich ötös valamelyikével találkozik a Bajnokok Ligája következő fordulójában, ahol a tét a BL csoportkörébe jutás lesz.
én az Olympiakoszra voksoltam mert amilyen mákjuk van őket kapják!
de sztem esélyük van mindegyik ellen!
-
#5186 Szvsz a Levszki lenne talán az ideálisabb mindközül.. -
Rudee #5185 A playoff is egy selejtezőkör, csak így nevezték el, hogy kinézzen valahogy. -
Rudee #5184 A komolyabb bajnokságok helyezettjei csakis egymás ellen jácchatják a selejtezőz, annyi változott. Tehát a Debrecen is csak olyannal kerülhet össze, aki bajnokként került ide. -
karajjj #5183 legalább játszik Vinicius :D -
Dean Winchester #5182 http://www.sg.hu/cikkek/68616/a_legjobbak_fogjak_kozvetiteni_a_bajnokok_ligajat -
#5181 most akkor Hajdú B. is celeb lesz? -
#5180 a szuperkupa meccsre egyetlen debreceni játékos sem utazott el aki benne volt a Kalmar elleni kezdőcsapatban:)... áá srácok a világ legboldogabb embere leszek ha egy ország lesz büszke az én kis kedvenc lokikámra:) -
Dean Winchester #5179 hát a fradinak is sikerült anno,reméljük a debinek is sikerül most!
az tuti a hazai 2-0 nagy erőt kell,hogy adjon a srácoknak!
de most itt a magyar szuperkupa ha megnyerik akkor nem szabad ünnepleni mert jövőhéten kemény meccs vár rájuk a kalmar ellen! -
#5178 akkor a Play-Offs-ban valószínűleg Angol-Spanyol-Olasz-Német csapatok játszanak egymás ellen. -
#5177 azaz, van azt hiszem az olympiakoszon kívűl még 3 csapat, amelyik vele egy kaliberű, szóval az esélyek jobbak, bár azért a csodákban nem nagyon hiszek