Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

icepick16
hát ha ez az ára annak h megússzuk verebes józsi és kovács kálmán szakkommentálását akkor meg kell hoznunk ezt az áldozatot

Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"

Hegeace
én annyiból sajnálom h nem az rtl közvetíti hogy Horti Gábort így nem hallhatjuk az EB kapcsán :\

Heló szia remélem hogy vagy

hamotar
Valami Dávid asszem, a másik nagy arc a palócos idõjós 😄

icepick16
a füles gyerek? szerintem õ is jó arc. hajdu b-vel szerintem korrektül közvetítenének

Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"

zaki
Akkor jó, megnyugodtam... 😄
Remélem közvetít Hajdú B. is...
Aki az m1-en van riporter, attól kész vagyok.<#zavart2>

SLICK
Biztos, hogy a MTV adja majd a meccseket. Még 1 hónapja olvastam a egyik újságban. Egy cikk volt róla, hogy az RTL szerette volna ezt is közvetíteni, csak hát sokan nem értettek ezzel egyet, még az ajánlott összeget sem fogadták el a jogért. Vajon miért? ^^

hamotar
Pisti, az melyik, nem az elálló fülü 😄😄😄😄 Attól akadok még ki, vigyori kép, elefánt fülek 😄

icepick16
hát isten õrizz h az rtl adja. akkor megint elõkerül a világi péter nevû csoda és a "szakkommentátorok". reménykedjünk h m1 lesz mert ott a Pisti alkothat 😄 jeeeeeee

LasDen
nem az MTV közvetíti.....??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ForzaInter
pedig szivesen hallgattam volna a Léderer Ákika és Kovács Kálmán duót.

Yo, Bitch!

SLICK
Magyar 1 asszem, az RTL biztos nem fogja ^^

hamotar
Remélem nem, kezd elegem lenni már a közvetítéseikbõl. Fõleg, hogy lassan olyan lesz mintha Korda Gyurkát hallgatnám, már csak Klárika hiány/c/zik.

zaki
😄DDDD
Nekem is a kedvenc riporterem... 😊
EB-n közvetít majd?
Nagy blama lenne, ha nem...
Melyik csatorna is adja majd? Retekklub? 😞

hamotar
Hajdu B. István nem ép? Ez egy kicsit enyhe kifejezés, az az ember nem komplett😄😄😄😄 Hát milyen dumái vannak, idézek

"Totti úgy szerette Vieirát, hogy megölelte. Frisk nem hisz a pályán kötõdõ barátságokban, ezért lefújta." grihíííí

icepick16
a margitszigetes cucc ingyenes? mert ha nem akkor én is rácuppanok a jegynyerésre.

kicsikacsa23
Természetesen, ki sem akarok menni😄

is it okay if i think its lame to dance?

Nem hiszem el,ezt kértem hogy ne akarjátok elhappolni elõlem.te majd nézzed itthonról,lesz kivetítés a Margitszigeten 3D-ben.Megegyeztünk?😊
kicsikacsa23
Az a Hajdu B blog oldal? (www.championsplanet.hu)? Az g*cijó!😄 Az az ember nem ép😛 Viszont a nyereményjáték elég könnyed, guglizok rá egyet, és megyek is a döntõre😉

is it okay if i think its lame to dance?

Nem,nem arra,de ez is megteszi,kössz😊
hamotar
Nemcsak fejben ez a problem.

icepick16
nem a heineken féle championsplanet oldalon volt?

Hol is ovashattam,azt a BL döntö belépõ nyeremény játékot?beirtam google,de nem találom...
Esetleg ti?
Jah,és ha megtaláljátok,lécci ne induljatok a jegyekért.csak linkeljétek ide😊
banok
ennek a 4 csapatnak a játékosai nagyon elfáradtak fejben így szezon végére. És még lesz egy EB is...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

limperatore
"egyik" szó kimaradt

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Z
A tegnapi meccsrõl:

72.8% Possession 27.2%
20 Shots 7
6 Shots on target 1
1 Saves 0
8 Corners 3
20 Fouls 10
0 Offsides 3
1 Yellow cards 1
0 Red cards 0
19 Tackles 35
616 Accurate passes 191
66 Bad passes 23

Legakítvabb játékosok közül néhány statja:

Zambrotta: pontos passz 72, rossz passz: 0, 3 szerelés, 2 lövési kísérlet, egy találta el a kaput
Xavi: 116 jó passz, 14 rossz passz, 1 szerelés, 4 lövés, ebbõl 2 kapura
Deco: 77 jó passz, 4 rossz

Scholes: 39 jó passz, 2 rossz, 7 szerelés
Carrick: 21 jó, 0 rossz, 7 szerelés

Végülis MANU kivédekezte.

Mellesleg nem is voltak annyira hullagyenge meccsek. Annak, aki leül, nagy cseleket, mágiát, rengeteg gólt akart, nyilván fabatkát sem ért a tévé elõtt eltöltött 2x2 óra, de azért voltak nagyon szép megmozdulások, labdatartás, és taktikai küzdelem.

A tegnapi meccsen a bírót díjaznám, mert bár volt még olyan szitu, ami a lassítás alapján tizi lett volna, de sokszor tovább engedte a játékot, ami a folyamatosságnak nagyon jót tett, valamint nem tudtak elszabadulni az indulatok. (amire nagy klasszikus az orosz bíró vezette portugál-holland meccs)

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Count Adyn
Mintha kicsit elfogult lennél😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Cabell
Ronaldot azért "kell" isteníteni, mert a világ legjobb játékosa. Nem tudom észrevetted-e, de mikor eljutott hozzá a labda, és megindult, nem nagyon állították meg. Szép cselei voltak, amiknek Zambrotta és a többiek is szépen bedõltek. Kihagyott egy büntetõt, nem örülünk neki, de ennyi. Szerintem õ villant a legtöbbet még így is a csapatból, ráadásul voltak jó labdái is. De köszönjük azért, hogy megosztottad a gondolataid😊

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Kaplan
Ne haragudjatok meg kedves MU,Barca,Liverpool,Chelsea szurkolók de régen láttam két ilyen reménytelenül gyenge elõdöntõt. Remélem a visszágókra többet vállalnak a csapatok. De akadtak szép momentumok. Xavi kétszer is meggyalázta Scholest, C. Ronaldo magát alázta be a sok szenvedésével. Nem értem mit kell isteníteni, kapott maga mellé egy kemény jó védõt (Zambrotta) és alíg vettem észre a pályán.

Nem flémkeltés céljából ment az üzi csupán megoszottam a gondolataim.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

szucsy89
na félidõ 0-0, jó kis meccs ez nekem tetszik....azért kellett volna az a Ronaldo gól hogy jobb legyen a meccs, de így is hajt a Barca, tudja hogy gólt/gólokat kell rúgnia mert egy 0-0al ki fog esni...
SLICK
ez tõle azért nem megszokott <#gonosz1>

szucsy89
lool
Rolka
Kihagyta<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Nuno88
hát Ronaldo...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasDen
kifogja hagyni figyejjétek 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
tesóm most mesélte, hogy haverja arra fogadott, hogy tegnap az utolsó gól az öngól lesz 😄 nyert 7000-t...... 😄

fsgh
1-3

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

LasDen
0-4

Nuno88
Barca - MU 0:1

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

SLICK
Tipp mára?

Barca - MU 0:2

Z
Így van. Mellesleg a másik gól is hasonló - lapos csuka - fejest követõen született. Persze ott legalább egy kicsit jobban találta el Terry.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

zaki
Gondolom ma nem aludt szegény vmi jól, ha egyáltalán tudott aludni :c

SLICK
mondjuk eléggé tapasztalt védõ már, de ilyen alacsony labdákba még véletlenül sem illik kapu elõtt belefejelni.

zaki
Csóró Riise... Nagyon sajnálom, szegyény majdnem elbõgte magát... 😞

szucsy89
Riise URSTNBZDMG mit csinált?:SSSS

10mp volt a meccsbõl...hát nem köcsögségbõl mondom de ezen csak nevetni tudok
Soldiers
de béndzsa bazdmeg

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

SLICK
háhh öngól 😄 Riise fejelte

1:1 végül

Nuno88
hát érdekes lesz ha ez a meccs 1:2 lesz a Chelsea-nek

szucsy89
vezet a pool
Huszi84
liverpool - chelsea 1:1

ReD DevilS 4 LifE

Count Adyn
0:0 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"