10753
Bajnokok Ligája
-
#5256 nekem ezek a képek nem jönnek ám be....mindig hibát ír ki :D -
Dean Winchester #5255 folytatódik az Arsenal fanolás :D
-
#5254 biza. -
karajjj #5253 eltanulták az RTL-től... :\ -
#5252 Én úgy tudom azt is a TV2. -
Dean Winchester #5251 egyben bízhatunk,hogy ezt nem játszák el minden bl meccs előtt :S mert az már téllg ciki lenne :D
első alkalom oké...
viszavágót közvetítik akkor remélem nem fogják ennyire nyomni :D
hiradóban elmonani,időjósokon debrecen sál :D
sőőt a csoportmecsek alatt is bízom benne,hogy nem fogják ezt csinálni mint most!
am szuperkupadöntőt melyik adó adja majd? -
#5250 jó,de akkor is,ez már nagyon gáz,amit a TV2 csinál,orvérzésig promóztatja a BL-t,igazuk van azoknak,akik mondták,hogy aki nagy focirajongó,az úgyis megnézi,anyám meg úgyse nézi meg.Nagyon ciki húzás ez szerintem. -
karajjj #5249 szerintem az arsenal az ismertebb kishazánkban, meg azért mégiscsak hatot rúgtak a hétvégén :D -
Dean Winchester #5248 #5239
"Úgy lett volna a jogos ha ma meg celtic sálat adnak rá és nem megint arsenalosat !Mert igy nagyon egy csapat felé néznek"
vagy a főigazgató nagy arsenal fan :D ami az ágyúsok drukkereinek előny hiszen azok meccseit adják majd mindig :P -
#5247 nem tudom minek törik magukat....anyám ettől nem fogja megnézni a meccset :D de legalább ezt nem tehetik más napra/későbbre ha nem nézik anyian amennyit ők szeretnének :D -
#5246 ja igaz...
vagy csak nagyon nagy arsenal fanok :P -
#5245 válság van, csak egy sálra futotta... -
#5244 de akkor miért nem celticeset tettek ma rá? -
Dean Winchester #5243 ma is ment a sál ...
este menni fog?
-
#5242 először azt hittem vmi fake, de ez így marha gusztustalan a tv2től. -
karajjj #5241 még most a telefonos játékban is a mérkőzés szóval kell szarakodni, hogy este minél többen nézzék... -
#5240 szánalom ez a telaviv2 -
Dean Winchester #5239 na ez már túlzás amit az időjósokkal műveltetnek!
egy csatornának nem szabadna elfogultnak lennie!
Úgy lett volna a jogos ha ma meg celtic sálat adnak rá és nem megint arsenalosat !Mert igy nagyon egy csapat felé néznek ami hangsúlyozom nem tesz jót...
-
#5238 ja felesége:D
sry akkor am nem tudtam:D -
#5237 Margit az ki ? a nője? -
karajjj #5236 margitozásért pontot osztanak -
#5235 na Hajnal remélem vág párat Margitnak -
Dean Winchester #5234 ja hogy a dortmund 100.szülinapja alkalmából kerül megrendezésre ez a meccs?:|na ez fasza lesz ! -
karajjj #5233 holnap még csak kedd :D
de nem biztos, hogy lesz, mert csak az van kiírva, hogy 100 éves a BVB, de gondolom akkor a meccs is lesz -
#5232 micsoda? holnap real meccs a sat1-en? be kell állítanom a tv-men ezt az adót :D -
karajjj #5231 a port.hu-n igen, de a sat1 hivatalos oldalán néztem, holnapra a svábokat írták, szerdára meg a bvb centenáriumi programját, ami a real meccs -
Dean Winchester #5230 sat1 nél uefa bajnokok ligája van beírva és szerdára :S mert gondoltam a stuttgartot adják de a stuttgart meg kedden játszik :S
na majd este kiderül :D -
karajjj #5229 szerdán szerintem a dortmund - real meccset adják, holnap meg a stuttgaertét -
Dean Winchester #5228 ha valaki megtudja,hogy szerdán melyik meccset adja a sat1 akkor az kérem írja már be -
#5227 valahogy gondoltam :D -
karajjj #5226 igen, ezt nyilatkozták, viszont kérdeztem a helyi kábelszolgáltatót, ami azért megyei szinten az egyik legnagyobb és azt mondták, hogy meg sem keresték őket, de tudomásuk szerint még mással sem tárgyaltak -
#5225 de ha jól tudom akkor a digi a csatornáját beajánlotta a többieknek.... :D
de én ha minden jól megy fio meccset nézem :D -
#5224 nekünk is digi volt 2évig de lecseréltük mert egy kalap fos volt...erre meg most kéne csak igazán:\ -
#5223 pontosan:D -
karajjj #5222 feltéve, ha azon a csekély területen élsz, ahol elérhető a gyors netjük... -
#5221 olcsó és gyors a netjük...naggyon gyors:P -
#5220 akkor a szerencsés 600.000 egyike vagy -
#5219 nekem van:D -
Dean Winchester #5218 illetve a sat1 nemtom mikor adja...
elvileg az marad a szerdai napon?! -
#5217 ja, szerda, de a lényeg, hogy csak egy nap lesz élvezhető BL meccs :S
na jó, netes stream, de azért az nem az igazi...