Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
valószínû, voltam olyan naiv hogy 3 gólt hittem<#wow3>

Yo, Bitch!

5w0rdf15h
D e <#zavart1>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

<#idiota>

lehet õ is erre gondolt (11eseknel 3 gol)

REAL MADRID

5w0rdf15h
nagyonszar 0-0 és tizikkel dõl el

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

ForzaInter
max 3 gól lezs

Yo, Bitch!

ProGabe
na,mindenki készen áll egy undorítóan szar meccsre,ahol a chelsea bemákol egy gólt!?
mert vagy ez fog történni,vagy 4-5-6 gólos meccs lesz.átmenetet nem tudok elképzelni :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Carlos HUN
Ugyszintén én is kisétálok egyedül ugy aj ó nincs aki végigpofáza mecset 😄

kalaposkan
Én nem szurkolok senkinek, csak kimegyek a Margitszigetre, szerzek egy jó hideg sört (ha nem lesz olyan jó idõ, valami rövidet), leheveredek a fûbe, s pártatlanul megnézem a meccset 😄DD

Rolka
<#nevetes1><#nevetes1>

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Kaplan
Nem tudom, hogy melyik csapatnak szurkoljak.
Azt amelyiket szívbõl gyûlölöm, vagy amelyiket reflexbõl utálom.

😄DD

Remélem azért jó döntõ lesz.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Oziris666
A multat ismerve 11esekkel tutkó h nem a Chelsea nyerne...

Chelsea 2-0, mert tetszett a Chelsea-Liverpool meccs 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Nuno88
a tippem egy 1:1-s döntetlen majd tizikkel nyer a Chelsea...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

limperatore
😄😄😄😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
2-1-re a Chelsea nyer.

Yo, Bitch!

Nekem az a lényeg, hogy félidõbe legyen 2 gól, mondjuk az egyiket Rooney lõje. Legyen egy büntetõ meg egy öngól😊
Jah és büntetõkkel döljön el😊

Mert akkor hatalmasat szakitok:Asdadasd

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

limperatore
tippem a mai meccsre: vagy a chelsea vagy a manchester nyer :|

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
tippem a mai meccsre: 2-1re nyer az MU
báttyó02
remélem valaki bepottyant egy dinamitot félidõ végén a pályáre

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

zaki
Én is, veszek vagy 5 zacsi chipset, meg pisztáciát 😄
0-0 szerintembiztos nem lesz, én tippem 2-1-re nyer a Man Utd.

banok
én jó és izgalmas meccset várok. És szerintem nem fog eldõlni a találkozó a rendes játékidõben.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LasDen
én itthon nézem.... 😄 bevásárolok aztán hajrá..... 😄 De sztem egy siralmas mérkõzés lesz.....emlékeztetni fog a Juve-Milan döntõre.....0-0 lesz és a végén 11-esekkel nyer a menyu....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BADE
Ha úgy alakul mi is megyünk majd(feltéve ha jó idõ lesz)
A kivetítõ pontosan hol lesz?
ha késõn megyünk,akkor is lesz helyünk?
(gondolom ülõhely nem sok van)

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Carlos HUN
sztem manchester eldönti elsõ félidöben 😄

Carlos HUN
3 ezerböl inkább sört vedelnél ahogy énis tenni fogom margitszigeten .D

fsgh
túl egyértelmû😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Hegeace
itt a forgató könyv: Mu elsõ félidõbe berámol egy gólt, Chelsea a nyolcvan valahanyadik percben egyenlít vagy szöglet vagy vmi flipper lövésbõl hoasszabítás 122. percében pedig belövik a gyõztes gólt szintén vmi hulladék gólt. erre lehet fogadni :G

Heló szia remélem hogy vagy

fsgh
ha nem hát nem😊 egy évben 3ezret elherdálhatok 1 bl döntõre😄d

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

szucsy89
loál...de elmondom hogy egyikkel se fogsz nyerni😛P

így szokott lenni😊
fsgh
fogadtam a meccsre😄 6szelvénnyle!!XD
Félidõ: Chelsea Vége Manchester (22x-es szorzó)
2:2 (14x)
1:2 Chelseanek(10x)
2:1 (9x)
3:1 (17x)
meg egy olyat hogy ezeken az eredményeken kívûl valami más lesz:0-0,0-1,1-0,1-1,2-1,1-2,2-2,3-1,1-3... (6x)

mindegyiket 500-al😄Dd kell egy kis fun így a bl döntõre😛

zeus89
örüljetek egy kicsit ti magyarok is 😊) mivel most õszel majd a CFR CLUJ (Kolozsvári vasutas csapat) megyen a bajnokok ligája csoportjába egyenesen !! a klub elnöke és menedzsere is mind magyarok, a játékosok meg mind külföldiek, javarészt portugálok és argentinok ... szóval majd lex kinek szúrkolni !!!

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

SLICK
sztem is

nagyonremélem 😊

Z
Nagyon remélem, hogy kikapnak a londoniak! <#eljen>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

limperatore
ráfogadtam szal chelsea fog 😄

ForzaInter
Chelsea 2-1-re.

Yo, Bitch!

fsgh
Tuti a Manchester nyeri...szerintetek?😊

Z
Lesz. Már ma elkezdték az építést.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Carlos HUN
Jah most nézem lesz amrgitszigeten

info itt

http://www.championsplanet.hu/index.php?lang_id=1

Carlos HUN
Budapesten idén lesz kivetitõ?

Kaplan
Na srácok (sajnálom, hogy ezt kell mondanom) de ez FOCI MECCS volt. Már megérte megnézni.

Májusban meg gyõzzön a jobbik engem már sajnos nem igen érint. 😞

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

LasCar16
látod most látjátok be ti is azt h milyen amikor lebunkerfociznak, attól h egy csapat jól védekezik, attól nem játszik bunkerfocit..ekkora tétnél már csak a gyõzelem számít, Barcát minmõsíti a gyér helyzetkihasználás, mert mostanában a támadójátékuk = a 0-val, egyedül Messit lehet kiemelni, de a másik az h télleg nagyon szar meccsek voltak az elõdöntõk, tavaly jobb volt a helyzet legalábbis minõség terén

#acm

banok
szerintem 1-1 lesz a mai meccs és büntetõk fognak dönteni.

ennyi lehetõség??? attól, h többet birtokolták a labdát - ami érthetõ is, hiszen nekik kellett az eredménby után futniuk -, még nekünk voltak veszélyesebb helyzeteink

a fanyalgóknak meg csak annyit a tegnapi (és elmúlt néhány heti) teljesítményhez, h az idény ezen szakaszán nem hinném, h a szép játék a lényeg, hanem a maradék 3 meccs megnyerése, hiszen ezen múlik 2 kupánk...
(aki ezt nem látja be, az kicsit talán irigy)

http://www.powerplaymanager.com/r57633

bubu13
Mai tipp:
1:0

EEE 1899

banok
csak a Viasat3 és az Eurosport2-ben kommentál.

akkor a hajdú csak ezt a blogos dolgot csinálja, de nem közvetít semelyik tvnek?
ProGabe
m1-en lesz,ergo nem a Hajdú fogja kommentálni

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

fsgh
Nem is tudom melyik csapatot utálom jobban😄DD

legyen egy 1-1 és tizenegyesek😊

remélem hajdú b megint így fogja vezetni mint tegnap!😄 meg remélem fog olyanokat mondani, mint a legutóbbi videóblogos részben😊