10753
Bajnokok Ligája
  • geo91
    nyugi, kb. fele-fele arányban leszünk ott is! egy kér rigmus után meg már tudod is folytatni. :)
  • Rockynhooo
    én is oda tervezem csak nem tudom Debrecen ultrák mennyire örülnek neki hogy oda megyek úgy h közöm sincs a csapathoz :D kb tudok 1-2 szurkolásukat.
  • geo91
    én mindenképpen kapu mögé, ott a legnagyobb a hangulat.
  • Dean Winchester
    a zöld az messszebb van a pályától mint a sárga azért olcsóbb 2000 ft-al?
    nemtom melyikbe megyünk...
    ha piros akkor lehet lyon-pool meccs lesz.
    Viszont ha közepes árura az 5500asra akkor meg lehet pool lesz.
    egy kérdés egy átlag debrecen mérkőzésre a jegyek mennyik szoktak lenni? mert én a lyon ellen elég olcsónak vélem 1500ft-os árat:D komolyan még most is megvok döbbenve az árak láttán :|
  • Rockynhooo
    hát ha portugálra az a legolcsobb akkor ja... de am nehogy szürkébe menjá má pirosba éri meg :D
  • Dean Winchester
    én meg azt,hogy már hamisitják is :D
    ááá egyszerüen fantasztikusak a jegyárak én számoltam egy minimum 4000ft os legolcsóbb jeggyel.
    a kérdésem él.
    ami a portugálra 4000 volt az most a 2500nak felel meg?
    ami a porton 6000 itt az 5500?
    a szürke részre és a vipjegy mennyi?
    mikor lehet vásárolni és hol ?
  • Dean Winchester
    ja meg ibuszban lehet kapni?
  • karajjj
    khöm

most lesz majd a híradóba, hogy a neten már árulják a jegyeket, pedig ehhez csak a DVSC-nek lenne joga :D
  • Dean Winchester
    egy kérdés ami a portugál magyarra 4000 ft az itt 1500 ??
    ami a portugálon 10.000 az itt 7500? a vipjegy mennyi?
    ilyen olcsó jegyárak? miért???? a legolcsóbbra számoltam 4000 ft ot kb
  • karajjj
    a teltház szerintem tuti
  • 9csöves9
    lesz valami bérlet is,úgy mégolcsóbb
  • Rockynhooo
    jóisten ez hogy ilyen olcsó ? :D zúzok kifele mind3ra :)
  • geo91
    teljesen korrekt, én magasabb árakra számítottam.
  • geo91
  • ProGabe #5764
    jegyárak

• [Jakuza]
    "2004-05: Bayern Münchent kapta, ki is esett a csapat (már itt bukott az elmélet és ez csak a kezdet...)"

Kar hogy meg veletlenul se talaltad el mert a 2005 az a 2005-2006os idenyt jelzi, amiben meg veletlenul sem jatszott az Arsenal a bayernnel.
    Ha valaki el is olvassa amit leirtam, annak talan hamar le is esett volna, mikor jatszott a Villareallal az Arsenal.

2. Hol is jatszotta az Arsenal a visszavagoit ? Jah hogy otthon.
    Tehat egy plusz esely azonoskepessegu csapatoknal a hatrany ledolgozasara.

3. Nezzuk meg mar a sorsolasokat mindig ugy sorsoljak oket, hogy sikeresen valamelyikuk eljusson a dontobe. 3 csapattal siman meglehet csinalni a donto elott ket forduloval, hogy ugy sorsoljak oket ossze, hogy a dontobe biztosan beerkezzen egy angol csapat.
    Pl. a Chelsea kap egy Fehnert mig masik ket angol egymassal jatszik. Aztan osszesorsoljak oket az elodontoben ismet igy tuti van angol a dontoben mert a gyege agrol konnyu bejutni igy meg aztan biztos lesz bent csapat. 3szor jatszottak ezt mar el.

Nehez felfogni, hogy mig az elcsapatok egymassal kiki merkozest jatszanak ahol sokkal jobban faradnak a csapatok jatekosai mentalisan es fizikailag is sokkal nehezebb helyzetben erkeznek kesobb be egy hozzajuk hasonlo jatekerot kepviselo csapat ellen, akik kozel se kell kiadniuk annyit magukbol, mert egy Villareal nem egy Barcelona kategoria ?
    Raadasul meg nehezebb ha 80%-ban naluk kell jatszani egy visszavagot.

Ez olyan mintha a Manchester U-t hasonlitanam ossze egy Fulhammal.
    Vagy csak te nem ertesz a foci eroviszonyaihoz ?

• zaki
    + Villarreal
  • 5w0rdf15h
    Kár hogy az Arsenalra a kiesési körös találgatás szinte egyáltalán nem igaz :\

2004-05: Bayern Münchent kapta, ki is esett a csapat (már itt bukott az elmélet és ez csak a kezdet...)
    2005-06: kaptak egy Real Madridot, akit nagy nehezen vertek ki, majd a Juvet és egy akkor bombaerős Villarealt (akik pl az Intert verték ki) aztán a döntőben a Barca....
    2006-07: 'nagyon gyenge' PSV kiverte őket....
    2007-08: kiverték az előző évben GYŐZTES Milant, majd a Pool búcsúztatta őket, hol is a gyenge csapat??????????
    2008-09: talán pont ebben az évben volt a legkönnyebb sorsolás, már ha a Roma és a Villareal megint könnyű ellenfélnek számít....majd MU ellen búcsú

Olyan nehéz felfogni hogy a kiesési körben olyan hogy GYENGE csapat nincsen....
  • Dean Winchester
    és a psv kiejtette az arsenalt ...

"Hiszen egy Villareal kozel sem veszelyes az Arzenalra"
    előszőr is Arsenal és nem arzenál :)
    és szerintem elég veszélyes volt az ,miért kell leírni a villarealt? ááá
    egyszerűen jók az angolok :D ez van nincs mit ezen szöszölni.
    és szerintem egy bajnokok ligája csoportmeccsen nincs könnyű ellenfél, egyállltalán nincs!
  • [Jakuza]
    Persze hogy nem tudnak kapni konnyu ellenfelet, szerinted.

Nezzuk csak vissza az angol csapatok kupaszerepleset a BL-ben.

2005:

MU az egyik leggyengebb csoportbol kiesik utolsokent.

Liverpool a Chelseavel egy csoportban es ket harmatos csapat meg mellettuk, raadasul utolso korben egymassal jatszanak, hogy meg letudjak adni egymasnak a pontokat is ha gaz lenne.

Kiesesi zonaban az eros csapatokat massal sorsoljak ossze, mint Juve,Inter,Arsenal,Barcelona,Milan
    Az egyik leggyengebb csapatot kapjak a portugal Benficat, aki kiveri oket, pedig mily erdekes megint hazai palyan jatszahattak a masodik merkozest.

Arsenal elverekedi magat a dontoig. Csoportjaban Ajaxon kivul senki, sima ut tehat. kiesesi korbem mindig o jatsza hazai palyan a masodik merkozeseket (Milyen meglepo)
    2 merkozesebol az egyik nevezheto eros csapatnak ill akkor eppen a bundabotrany miatt meggyengult Juve igencsak nem allt a laban, tehat azert meg sem annyira. Kov merkozes Villareal. Na ez sem egy top csapat, majd jon a donto.

2006

Chelsea harmatos csoport ismet. Liverpool szinten harmatos csoport. MU a leggyengebb csoportban. Az elso kiesesi korben "mind a 4" angol csapat masodik merkozest hazai palyan jatsza. Masodik fordulo itt mar azert vannak veszelyes csapatok, de hat persze a ket legveszelyesebb csapatot egymas ellen sorsoljak ossze Milan-Bayern, mig az angolok a gyengebb csapatok ellen jatszanak, mint Eindhoven vagy Roma. A 3bol ketto angol csapat ismet hazai palyan jatsza a visszavagokat.

2007

Mit adj isten az angol csapatok ismet a leggyengebb csoportokba kerulnek. Olyan csapatoknak a hiret sem ismerik, hogy Barcelona,Madrid,Milan etc. mert az esetek 90 szazalekaban az utolso merkozeseken kell csak megkuzdeniuk veluk. Ha jol emlekszem a 10 utolso evben csak ketszer volt ilyen parositas a csoportokban.
    kiesesi zona 1. fordulo. Vegre mar legalabb megfeleztek 50-50%-ban jatszak a hazai merkozesuket masodiknak es elso ev ahol erosebb csapatokat is kapnak.
    2. forduloban ismet visszaall a rend 4 csapatbol 3 ismet hazai palyan jatszik 2. merkozesen raadasul a legerosebb csapatot (Barcelona) termeszetesen massal sorsoljak ossze, igy biztosak lehetunk benne, hogy egy angol csapat biztos lesz a dontoben.

2008

Eros csapatok a csoportokban az angolok mellett ? No way.
    1. kieseses fordulo hasonlo az elozo evihez, akar csak a 2. kor annyi kulonbseggel hogy most a Barcelona tunik a legerosebbnek ezert egy masik veszelyes csapatot sorsolnak ossze vele a Bayernt. Hiszen egy Villareal kozel sem veszelyes az Arzenalra, foleg ha hazai palyan jatszhatja a visszavagot, ahogy mar megszokhattuk.

• karajjj
    igen
  • Barnabyka
    ez a "hazai" meccsekre vonatkozik, de ugye az első meccs az nfield-en lesz.
  • Dean Winchester
    nincsenek de a kérdésem továbbra is él,hogy honnan szedted ezt az összeget?

jegyárakról egy hír.
    "Szima az interjúban elmondta: a keretet tovább kívánják erősíteni, a hétfői átigazolási határidő lejárta előtt várhatón három új játékos, egy védő, egy középpályás és egy csatár érkezik a klubhoz, ugyanakkor távozni senki sem fog. A sportvezető hozzátette: a vezetéssel olyan jegyárakat szeretnének majd megállapítani, hogy mindhárom hazai csoportmérkőzésen teltház legyen a Puskás Ferenc Stadionban."
  • Dean Winchester
    azaz vanak jegyárak?
  • Barnabyka
    A liverppoli kirándulás 42ezer forintjába kerül az embernek ami abból áll, hogy út oda-vissza(busszal) meg meccs.
  • Tyler1
    sztem szept. 15 inkább - Besiktas - Man U v. Juve - Bordeaux
  • Oziris666
    Hát most eléggé botladozik a Pool pedig:)
    De majd a Debrecen kihuzza a gödörböl őket...
  • Dean Winchester
    Akkor szerintem így fog kinézni a tv2 bl közvetítésének programja...

Szeptember 15 -Chelsea-Porto
    Szeptember 29 -Debrecen-Lyon
    Október 20 -Debrecen-Fiorentina
    November 3 -AC Milan-Real Madrid
    November 24 -Debrecen-Liverpool
    December 8 -Juventus-Bayern

másik eset ahol eltérés lehet bár erre max 3%esélyt adok :D
    ***nov. 3-án Atl. Madrid-Chelsea
    ***dec. 8-án Atl. Madrid-Porto
  • gercse
    vagy #5748 :D

(és a frissítés átka :D)
  • gercse
    uefa.com, ott lesz egy pdf fájl
  • KaLóZ14
    Bajnokok Ligája: a csoportkör teljes programja

A-CSOPORT

Szeptember 15., kedd (20.45): Juventus-Bordeaux, Maccabi Haifa-Bayern München
    Szeptember 30., szerda (20.45): Bayern München-Juventus, Bordeaux-Maccabi Haifa
    Október 21., szerda (20.45): Bordeaux-Bayern München Juventus-Maccabi Haifa
    November 3., kedd (20.45): Bayern München-Bordeaux, Maccabi Haifa-Juventus
    November 25., szerda (20.45): Bordeaux-Juventus, Bayern München-Maccabi Haifa
    December 8., kedd (20.45): Juventus-Bayern München, Maccabi Haifa-Bordeaux

B-CSOPORT

Szeptember 15., kedd (20.45): VfL Wolfsburg-CSZKA Moszkva, Besiktas-Manchester United
    Szeptember 30., szerda: CSZKA Moszkva-Besiktas (18.30), Manchester United-VfL Wolfsburg (20.45)
    Október 21., szerda: CSZKA Moszkva-Manchester United (18.30), VfL Wolfsburg-Besiktas (20.45)
    November 3., kedd (20.45): Manchester United-CSZKA Moszkva, Besiktas-VfL Wolfsburg
    November 25., szerda: CSZKA Moszkva-VfL Wolfsburg (18.30), Manchester United-Besiktas (20.45)
    December 8., kedd (20.45): VfL Wolfsburg-Manchester United, Besiktas-CSZKA Moszkva

C-CSOPORT

Szeptember 15., kedd (20.45): FC Zürich-Real Madrid, Olympique Marseille-AC Milan
    Szeptember 30., szerda (20.45): AC Milan-FC Zürich, Real Madrid-Olympique Marseille
    Október 21., szerda (20.45): Real Madrid-AC Milan, FC Zürich-Olympique Marseille
    November 3., kedd (20.45): AC Milan-Real Madrid, Olympique Marseille-FC Zürich
    November 25., szerda (20.45): Real Madrid-FC Zürich, AC Milan-Olympique Marseille
    December 8., kedd (20.45): FC Zürich-AC Milan, Olympique Marseille-Real Madrid

D-CSOPORT

Szeptember 15., kedd (20.45): Chelsea-FC Porto, Atlético Madrid-APOEL Nicosia
    Szeptember 30., szerda (20.45): APOEL Nicosia-Chelsea, FC Porto-Atlético Madrid
    Október 21., szerda (20.45): FC Porto-APOEL Nicosia, Chelsea-Atlético Madrid
    November 3., kedd (20.45): APOEL Nicosia-FC Porto, Atlético Madrid-Chelsea
    November 25., szerda (20.45): FC Porto-Chelsea, APOEL Nicosia-Atlético Madrid
    December 8., kedd (20.45): Chelsea-APOEL Nicosia, Atlético Madrid-FC Porto

E-CSOPORT

Szeptember 16., szerda (20.45): FC Liverpool-Debrecen, Olympique Lyon-Fiorentina
    Szeptember 29., kedd (20.45): Fiorentina-FC Liverpool, Debrecen-Olympique Lyon
    Október 20., kedd (20.45): Debrecen-Fiorentina, FC Liverpool-Olympique Lyon
    November 4., szerda (20.45): Fiorentina-Debrecen, Olympique Lyon-FC Liverpool
    November 24., kedd (20.45): Debrecen-FC Liverpool, Fiorentina-Olympique Lyon
    December 9., szerda (20.45): FC Liverpool-Fiorentina, Olympique Lyon-Debrecen

F-CSOPORT

Szeptember 16., szerda: Dinamo Kijev-Rubin Kazany (18.30), Internazionale-FC Barcelona (20.45)
    Szeptember 29., kedd: Rubin Kazany-Internazionale (18.30), FC Barcelona-Dinamo Kijev (20.45)
    Október 20., kedd (20.45): FC Barcelona-Rubin Kazany, Internazionale-Dinamo Kijev
    November 4., szerda (18.30): Rubin Kazany-FC Barcelona, Dinamo Kijev-Internazionale
    November 24., kedd: Rubin Kazany-Dinamo Kijev (18.30), FC Barcelona-Internazionale (20.45)
    December 19., szerda: Dinamo Kijev-FC Barcelona (18.30), Internazionale-Rubin Kazany (20.45)

G-CSOPORT

Szeptember 16., szerda (20.45): VfB Stuttgart-Glasgow Rangers, FC Sevilla-Unirea Urziceni
    Szeptember 29., kedd (20.45): Unirea Urziceni-VfB Stuttgart, Glasgow Rangers-FC Sevilla
    Október 20., kedd (20.45): Glasgow Rangers-Unirea Urziceni, VfB Stuttgart-FC Sevilla
    November 4., szerda (20.45): Unirea Urziceni-Glasgow Rangers, FC Sevilla-VfB Stuttgart
    November 24., kedd (20.45): Glasgow Rangers-VfB Stuttgart, Unirea Urziceni-FC Sevilla
    December 9., szerda (20.45): VfB Stuttgart-Unirea Urziceni, FC Sevilla-Glasgow Rangers

H-CSOPORT

Szeptember 16., szerda (20.45): Olympiakosz Pireusz-AZ Alkmaar, Standard Liege-Arsenal
    Szeptember 29., kedd (20.45): Arsenal-Olympiakosz Pireusz, AZ Alkmaar-Standard Liege
    Október 20., kedd (20.45): AZ Alkmaar-Arsenal, Olympiakosz Pireusz-Standard Liege
    November 4., szerda (20.45): Arsenal-AZ Alkmaar, Standard Liege-Olympiakosz Pireusz
    November 24., kedd (20.45): AZ Alkmaar-Olympiakosz Pireusz, Arsenal-Standard Liege
    December 9., szerda (20.45): Olympiakosz Pireusz-Arsenal, Standard Liege-AZ Alkmaar

A TOVÁBBI JÁTÉNAPOK
    Nyolcaddöntő: február 16./17. és február 23./24.
    Negyeddöntő: március 30./31. és április 6./7.
    Elődöntő: április 20./21. és április 27./28.
    Döntő: 2010. május 22. (Madrid)
  • Dean Winchester
    többi csoport időbeosztását is megtudod mutatni?
    pl szept. 16-án mien meccsek lesznek ...stb
  • Lacee86
    Hm, Poollal kezdünk idegenben... Nem a legideálisabb.
  • ProGabe #5745
    Szeptember 16., szerda (20.45): FC Liverpool-Debrecen, Olympique Lyon-Fiorentina
    Szeptember 29., kedd (20.45): Fiorentina-FC Liverpool, Debrecen-Olympique Lyon
    Október 20., kedd (20.45): Debrecen-Fiorentina, FC Liverpool-Olympique Lyon
    November 4., szerda (20.45): Fiorentina-Debrecen, Olympique Lyon-FC Liverpool
    November 24., kedd (20.45): Debrecen-FC Liverpool, Fiorentina-Olympique Lyon
    December 9., szerda (20.45): FC Liverpool-Fiorentina, Olympique Lyon-Debrecen

"Erdekes ok ugyanazt mondjak mint mi, mert ok tudjak milyen elmennyel lettek volna gazdagabbak, raadasul a klubjuk is."

hol tudok nyilatkozatokat olvasni?
  • Nightwish006
    Nem értem mi a fasznak vitatkoztok
    Én még most sem fogtam fel, hogy szeretett csapatom ilyen magasságokba emelkedett. A kalmari meccs után imádkoztam a jó istennek, hogy a leviada ne szopasson meg minket, és ottlegyünk az Europa kupában, de a fiuk még nagyobb tettek hajtottak végre. Nekem tökéletes ez a csoport, és nehezen tudtak volna olyat sorolni, ami után keserü lett volna a szám íze! Én magasból leszarom milyen csoport, ittvagyunk, és ez a lényeg. Merem hinni, hogy ugyanúgy lesz egy Fiorentina vagy Liverpool ellen teltház a puskásban, mint lett volna egy Barca vagy MU ellen. Eddig a Spliti meccsre gondoltam vissza legszívesebben, ezentúl csak a jövőbeli meccsekre gondolok:)
  • Tyler1
    legerősebb!
  • Lacee86
    Azért a Premier Ligue elég erős, ez tény.
  • Rockynhooo
    jólvan ahogy érzed én befejeztem. nem tehetek róla ,hogy az ,hogy Anfield Road pár embernek nem mondd semmit.

na
  • Tigristank
    Lehet, hogy könnyű csoportokba kerülnek mostanság, de azután is vannak még meccsek, ahol azért már nehezebb könnyű ellenfelet kapniuk, főleg a nyolcaddöntők után...
  • Lacee86
    Én pontosan megmondom: 14 év múlva...
    Amúgy bevallom, a Juvénak örültem volna.