10753
Bajnokok Ligája
-
Dean Winchester #5736 így van :D
bár szerintem sok olyna ember is van mint én!
Én elsősorban nem is az ellenfél miatt megyek ki(persze nem mellékes az sem) hanem azért mert még életemben nem voltam Bajnokok Ligája mérkőzes és ennél jobb alkalom kitudja mikor lesz. -
#5735 ez igy van, az tuti h kevesebb szurkoló lesz mint egy Barca ellen, de igy legalább aki kimegy az a DVSC-nek szurkol, mert ha egy Barca jött volna, akk tuti h a fél magyar szurkolótábor vörös-kékben ment volna ki a meccsre! -
#5734 Abban is van vmi, h persze nagy élmény lett volna nekik a Bernabeuban vagy az Old Traffordon játszani; de az is igaz, h itthon az emberek 90%-a gyakorlatilag az ellenfél miatt ment volna ki a meccsre... -
#5733 Hala istennek ? Te aztan ertesz hozza.
Minnel tobben mennek ki annal jobb. Inkabb menjen ki 100 ezer sportszereto, mint par ezer balhes ultra.
Abban is biztosak lehetunk, hogy a 4 fordulora mar az idegenbeli merkozeseken nem lesz telthaz, mert nem nagyon fognak megnezni egy Debrecent aki foleg mar nem is szolhat bele a versengesbe. Biztos a jatekosoknak sem lett volna nagyobb elmeny egy BErnabeuban jatszani 80 ezer nezo elott, mint majd egy Lyonnal 20-25k nezo elott, ahol meg a foghijas lelatok is lesznek. -
neeem, ez egységes, durva is lenne :D -
Dean Winchester #5731 hmm a dönteltenért 100 milla jár ugye?
ez az öszeg csapatfüggő?
tehát pl a liverpool vagy az arsenal nem 100 milliót kap (forintban) -
#5730 ennek én is örülök, mert ha ki is megyek a vmelyik meccsre(jegyártól függ majd), akkor jó hogy nem a magyarok ellen szurkolok, aki amiatt jár meccsre hogy csak sztárokat lásson, amúgy azt sem tudja mi fán terem a foci, az meg is érdemli -
#5729 ezt csak azért írom, mert ezt tapasztalom, én marhára jó csapatoknak tartom mind a hármat, hisz nézem a meccseiket, tudom kik kb. kik játszanak bennük, de ott van pl. faterom, aki tudja hogy erősebbek ezek nálunk, és úgyis kiesünk, de akkor legalább jött volna a Juve vagy Reál stb. akiket többen ismernek, több ember megy ki a meccsekre, nagyobb a felhajtás stb.(mondta ő) -
#5728 hála az égnek. legalább nem fognak kimenni mint a Milan ellen kb a magyarok ellen szurkolni. -
#5727 Jah mikozben a sorsolasuk allandoan az angol csapatoknak szanalmas es az esetek 85%-ban sajat palyajukon jatszak a masodik merkozest, koszonhetoen az iranyitott sorsolasoknak.
Nem hiaba a vezetoseg angol igy kapnak az angol csapatok egy kis plusz eselyt.
Multkor osszeirtuk a sorsolasokat es megdobbento volt milyen nagy szazalekban kerulnek konnyu csoportba es mennyire toljak oket suttyomban igy.
Igy konnyebb a helyzet egyertelmuen. Viszont egyben gyomorforgato is, amit muvelnek a nagy letszammal rendelkezo angol UEFA vezetoseg. -
#5726 a lényeg hogy Mo.-n nem ismeri senki sem annyira Liverpoolt, Lyon-t meg Fio-t, hogy húúúde örüljön neki, ez van...
-
icemankimi #5725 olyan szép az a magyar zászló:D
-
#5724 Én igazán leszarom kikkel kerültünk egy csoportba, amennyiben a Juventus és az Arsenal lett volna a mi csoportunkba én ugyanúgy a Debrecennek szurkoltam volna hisz magyar vagyok...
Én a Debrecen miatt megyek ki a meccsre, az már csak hab a tortán, hogy ki ellen játszanak. -
#5723 Végülis az utóbbi 5 évben csak 2-szer játszottak döntőt, abból egyszer meg is nyerték, és összességében a 3. legsikeresebb csapat a BL-ben, szóval tényleg elég "gyenge" csapat. :) -
#5722 lol akkor csak én nem értek hozzá. utóbbi pár évből kiindulva nekem úgy tűnt hogy a pool a bl egyik legjobb csapata, de akkor lehet én mást néztem. -
Dean Winchester #5721 messsze nem olyan szintű!
aston villa 3-1es vereség kicsit sem kellemetlen ...előtte a bajnokin szintén nem brilirozott...
a pool egy huligán csapat :D nyereget,kikapogat.. nem csipem őket :D -
#5720 Igen pont Aquillani ami egy Kaka-val egyenerteku. LOL Egy Liverpool szurkolonak lehet, masnak nem nagyon.
-
HUmanHunter #5719 ja, azt a visszavágóra vagy felgyógyulnak vagy nem :D -
#5718 Hu de kiárult egy csapat a pool mert elment Xabi meg Arbeloa Végülis Torres , Gerrard , Aquillani nem azok a játékosok akikért kimehetnek a gyerekek meccsre. -
karajjj #5717 csak a játékoskijárót kell elállni, onnantól kezdve érvényesül a hazai pálya előnye -
HUmanHunter #5716 itthon bárkit megverhetünk, ha elég gyorsan futnak a szurkolók -
karajjj #5715 nem értem, hogy mi bajotok a Lyonnal, igenis jó csapat, az elmúlt években belőlük építkezik minden nagyobb európai klub! gondolok itt Maloudára, Essienre, Diarrára, Benzemára, Abidalra pl... de még sorolhatnám -
#5714 Aki egy kicsit eis ert a labdarugashoz az tudja mirol beszelek, nem veletlen a nyilatkozata a Szimanak, tudja o is, hogy nem a kiarult Pool vagy egy Lyon ami kellett volna. -
karajjj #5713 ennyire nemkell túlsztárolni a csapatokat, mindenki ellen 50% esélyünk van a győzelemre!
vagy nyerünk, vagy nem -
#5712 ennyire semmibe nézni a Poolt :D ugyanolyan szintű csapat mint a Real vagy a Barca nem tudom min megy itt a sírás... -
#5711 "Nem nagyon örülök ennek a csoportnak, hiszen igazából a Liverpoolon kívül nem találkozunk nagy csapattal, ugyanakkor a Lyon és a Fiorentina ellen nincs sok esélyünk" - nyilatkozta a Digi Sport televíziós csatornának Szima Gábor, a DVSC többségi tulajdonosa. "Az esetleges továbbjutás szempontjából jobban örültem volna a H csoportnak, hiszen az Alkmaar és az Olympiakosz ellen lett volna esélyünk, gazdaságilag pedig a C csoport lett volna a legmegfelelőbb számunkra a Milannal és a Real Madriddal." -
#5710 Te is marhasagokat beszelsz. Meg hogy aki szereti a Barcelonat,Realt vagy mast az menjen Spanyolorszagba vagy Angliaba.
Ennyi tulkot reg hallgattam mar.
Elmondom nem az fogja fellenditeni a magyar labdarugast, hogy a kis gyerekek, vagy fiatal labdarugok vagy a szulok, akik a gyerekeiket levinnek a palyakra focizni, hogy latjak a Debrecen ellen focizni a nagynevu Luciano Zaurit a Fiorentinabol, vagy esetleg a Lyonbol Mathieu Bodmert. Igenis kellenek a sztarok, amik nem csak a szurkoloknak, hanem maguknak a labdarukoknak is nagy elmenyt adnak, peldaul "emlekszel amikor kotenyt adtam Ronaldinhonak ?" :D
Mert az egyszeri siker nem eleg, hogy bejut valaki a BL-be a magyarok kozul. Attol biza nem lesz robbanasszeru a fejlodes. Persze az is nagy elmeny lesz, hogy jatszhatnak egy Fiore ellen vagy az Olimpic ellen, de azert kozel nem akkora elmeny lesz az, mint jatszani egy Kakaval felallo Real, vagy a vilag jelenlegi legjobbja ellen, ahol egy Messi szerepel. -
#5709 ejj....a fiorentina meccsre elkéne menni :D -
#5708 még hogy a D nem acélos ?
Porto meg az Atletico is kurvajó.
-
#5707 marhasag. A Debrecenhez kepest a Steaua Bukarest vagy a Dinamo Kijev is nagycsapat. Ellenben Egy Barcelona,Internacionale,AC Milan,Real madrid,MU, es sorolhatnam sztarcsapat. -
#5706 Na nézzük:
A csop: különösen nem érdekel.
B csop: Man U szokásos gyenge csoportot kapott
C csop: A Real miatt érdekel végülis. Az AC Milan most nem valami acélos, de mégis érdekessége lesz a két csapat találkozójának, hogy Kaká immár Real játékosként kerül össze a Milannal. Marseille a kedvenc francia csapatom, ez így érdekesebb lesz. Zürich meg abszolút verhető.
D csop: Ez sem egy acélos csoport, Chelsea szintén könnyű csapatokat kapott.
E csop: hát nem lett szerencsés a Loki. Ha nem is jutnak tovább, de egy kis rutint szereznek. Bár nem hiszem, hogy valamelyik csapat is erőltetné majd magát ellenünk. Fiorentina talán a legkönnyebb.
F csop: Barca - Inter a legérdekesebb ebben a csoportban, itt ugye Ibrahimovic lesz az egyik főszereplő. Kijev aki még beleszólhat a dolgok alakulásába.
G csop: fika csoport
H csop: ez sem vmi nagy szám.
összességében annyira nem rossz. Az angolok kaphatnának már erősebb ellenfeleket is. Így könnyű továbbjutni a csoportból, aztán lesnek, hogy már megint mind a 4 továbbment? Ekkor lesz újra felsztárolva a Premier League, hogy milyen erős. -
Livius #5705 Hát ez a Debrecen le lesz darálva. Talán a Fiorentina ellen lesz valami esély pontra. -
#5704 Ha jól rémlik, a 2005-06-os BL selejtezőben, amikor az MU-val játszott a DVSC, akkor Halmosi betalált, csak nem adták meg. Meg korábban ugye a ZTE nyert idehaza szintén az MU ellen. Szóval szerintem 1-2 gól összejöhet a Lokinak, inkább nyerni lesz nehéz. -
#5703 Azért Fio ellen lesz érdekes, jó pár Újpesti kint lesz. -
COOLancs #5702 Ha annyira félválról veszik a dolgot mint a MU a ZTE ellen akkor bárkit megverhetünk (igaz a visszavágón is vitézkedni kellene :D
Aki meg a Barcának vagy a MU-nak akkar drukkolni annak irány Spanyolország vagy Anglia, nem kell h szégyenszemre ki legyen tömve a stadion magyar drukkerekkel akik nem is a magyar csapatnak szorítanak -
#5701 persze hogy nagy csapatok hozzánk képest mindenki sztárcsapat -
#5700 Akik nem néznek csak ilyenkor focit annak nem sztárcsapatok, mert ezek nem azok az agyonsztárolt csapatok, de mindhárom nagycsapat ez egyértelmű. -
#5699 azt nem érted meg, hogy ezek csak a te szemedben nem sztárcsapatok...
"a loki az esélytelenek nyugalmával fog játszani"
jaja, ez még sokat jelenthet. meg az is, hogy mi fog történni az első meccsen. óriási feszültség lesz bennük, hiszen majd jól beléjük táplálja a média, hogy most ők lesznek az ország hősei, mintha a válogatott lennének, stb
ha jól sikerül az első meccs, az tényleg nagyot lendíthetne az önbizalmon. na nem azt mondom, hogy nyernének, már az is elég lenne, ha gólt rúgnának és nem kapnának egy kosárnyit -
#5698 Előrébb vannak, de nincs nagy különbség köztük, tavaly mikor játszottak teljesen egálban voltak még ha visszavágón ki is kapott a Fio, de a lényeg hogy rohadt nehéz lesz mindhárom ellen.. Reméljük a pontszerzés meglezs, de inkább a gól reális.:D -
#5697 Azért a Barcának és az Internek nem lesz rossz télen -20-ba az oroszok és az ukránok ellen nyomni a fasza minőségű pályákon.