Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azert azt vagjatok hogy ez a Hajdu B beszelgetes arra ment ki hogy rakattoljatok az oldalakra 😊

fabianofa=supperlevi
Vinkypale=baluk10

REAL MADRID

hewand
Ezt is ismerem, de itt csak az M1et szoktam nézni. Amit én tudok, az EZ

ProGabe
na ez érdekelne 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
ITT majd tudod nézni a tv6-ot. a meccs idejére az az alap csatorna

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rockynhooo
jajj most mit kell feszengeni ? Nem tehetek róla ,hogy te még nem láttad a jo kis 97es 98as stb idényeket... :|

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

hewand
Ha ma az inter továbbmegy, akkor a chelsea-vel fog játszani a következõ körben?

jahm,hát ha egyszer az angol bajnokság a legerõsebb akkor ez van még szép ,hogy ott vannak a blben.Ha vmeik csapat jó akkor az jó!
Rolka
Tedd azt!

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

ma meg sztem az arsenal idegenben is megveri a romá-t mint pár éve a milant is!
Eduardo remek formában van,sõt hétvégén brilirozott a csapat,láttam a gólókat!nagyon szépen játszottak és szép golokat lõttek,szinte klasszisokat megszégyenítõ 😄
szóval roma-arsenal 0-2
internek drukkolok,erre van is esély!
most olvastam ferguson moruinhot csak egyszer tudta megverni 😄 bajnokin 1-0 ra :|
3 0:0 ás eredmény melett 11szer kb kikapott ferguson jose bácsitól!
szóval én bízom az 1-1es eredményben.
" Na Sporting kiugrott egy hétre Münchenbe😄 "
😄DDDDDD
<#nevetes1>

amúgy meg ja kicsit túlzásba vitték a gólgyártást ,de hát errõl szól a foci és szerintem a sporting direkt produkálta,hogy gólókat kapjanak!
leáltak volna a müncheniek szerintem,csak látták hogy öngólt lõ a sporting játékos azt a bayern játékosot célzásnak vették,hogy szeretnének még gólókat kapni =)
am ha mindenki megállna egy adott gólszám után akkor nem születnének rekordok!
PatBate
am birom a chelseat meg minden, de ezek a játékosok...1szerüen nem értem...alighanem Európa 1etlen csapata, amelyik összeveri az ellenfelet, ha a bíró 11est itél amikor vki nyújtott kézze belever a labdába...

SLICK
2 éve valóban kellett, h a Barca döntetlent játszon. Tavaly viszont egyértelmû fölényben játszottunk, szóval ez nem más(ok)on múlott.
Visszasírom a 2001-2002-es idényt. Az volt az IGAZi REAL! Gyakorlatilag ellenfelünk nem volt akkor.

PatBate
nos, szerintem tavaly a Real megérdemelte volna a továbbjutást, és személy szerint igazságtalannak éreztem, hogy kiestek, de azt gondolom, ez a mai pofon a számukra a kellõ válasz volt arra a nagy szemétre, ami felhalmozódott körülöttük mostanában. Calderon, aki szerintem botrányos volt, amit produkált, plusz szerintem a Real már egy jó ideje bõven nem méltó a hírnevéhez...már egy jó két éve, nem fociznak különösebben szépen, ennek ellenére nyertek két bajnokságot, de azért mindenki engedelmével had jegyezzem meg, hogy abban a Barca oroszlánrészt vállalt...

Rockynhooo
mindig is a szinességet szerettem a BL-ben ha 4 angol lesz ott akkor tökönszúrom magam :| holnap szurkolok az Internek és a Romanak még ha az olaszokat se szeretem.. 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ForzaInter
Pedig volt spanyol házidöntõ is egyszer, 2000ben asszem Real-Valencia, dátum nem biztos de volt az tuti.

Yo, Bitch!

jó mondhatnád azt is 2003: 3 olasz volt az elõdöntõben és volt egy nagyon unalmas Milan - Juve döntõ...

ott 2 spanyol csapat volt a 4 között...de legalább nem spanyol házidöntõ volt hanem egy angol és egy spanyol döntõ...

ForzaInter
Tudom, csak én mindig így írom.

Yo, Bitch!

Rolka
2006 nem volt unalmas mi?

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

egyébként pedig a Milyen nem pontos j hanem ly...

jó tudod az a baj h elveszik az ember szórakozását...elõször is a Viasat 3-ról átmennek TV6-ra vagy mire:S semmilyen meccset nem láthattam a UPC miatt...szemétség aztán pedig már vagy 2 éve figyeld csak->2007: Milan - Manchester, Liverpool - Chelsea döntõ: Liverpool - Milan itt legalább a Milan nyerte!!
2008: Chelsea - Liverpool (fõ a változatosság), Manchester UTD- Barcelona döntõ: Chelsea - Manchester UNALMAS!!!

ForzaInter
Nem is lehet ugy tudom, amugy meg mijen évek óta?😄 Tavaly óta max a legjobbak. Elõtte még volt olyan hogy az olasz csapatok voltak a legjobbak, meg olyan mikor a spanyolok, örökké semmi nem fog tartani ugyse.

Yo, Bitch!

A Bayern szar passzban volt, a szurkolók meg a vezetõség verte a tamtamot.

Most volt esély, kicsit kiengesztelni õket, miért ne tennék.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

franc kivan h mindig én vagyok a kisebbség...

te nem fogod fel h évek óta szarul csinálják a dolgokat??? miért nem sorsolhatják ugy õket össze a 16-ban??

SLICK
be kell látni, a Real itt kurvára nem is érdemelte volna meg a továbbjutást. Ilyen impotens játékkal nem is lehet várni semmit.
Tény, hogy a Liverpool a egyik legférgebb csapat a világon, de szó szerint oktattak minket ma... Talán a Sportingot meg tudták volna verni

Rolka
te se tudod mit beszélsz
azért mert az angol csapatoknak mostanába jól megy a bl-be ezért máris tönkreteszik?
lol<#idiota><#idiota><#idiota>

ForzaInter
Te sorsolsz?😄

Yo, Bitch!

hányingerem van tõlük évek óta tönkreteszik a BL-t emiatt nem sorsoljuk õket össze a 16 ban sem pfff... hát itt az eredmény tessék...

Rolka
<#idiota><#idiota>

SLICK
nagyon megy az angoloknak mostanában, ott legalább értenek a focihoz némiképp.

Rolka
FT Liverpool 4 - 0 Real Madrid 5-0-al a Liverpool
ez durvább mint a bayern!
sajnálom a realt, 5 éve nem tudnak továbbjutni a nyolcaddöntõn

itt a lé a tét...

ForzaInter
jóvan akkor, örüljél hogy nyert a csapatod.

Yo, Bitch!

Rolka
ha az inter ütné így ki az mu-t nem mondaná ezt <#idiota>

ForzaInter
Na vége.

Eredmények:

FT Bayern Munich 7 - 1 Sporting Lisbon tj. 12-1-el a Bayern.
FT Juventus 2 - 2 Chelsea 3-2-vel a Chelsea.
FT Liverpool 4 - 0 Real Madrid 5-0-al a Liverpool.
FT Panathinaikos 1 - 2 Villarreal 3-2-el a Villareal.

Yo, Bitch!

Yulcsa
pedig ebben én is egyet értek, egy 2-0 bõven elég lett volna...
amúgy bámulatosak az angol csapatok :S se Real, se Juve nem tudja megállítani õket, és szerintem holnap hasonló sorsa jut az Inter is.

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

5w0rdf15h
Miért kellett volna leállniuk? Ezt a játékot gólra játszák....Milyen határ? 😄 Ne röhögtesd már ki magad...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

ForzaInter
He, taknyos te mit képzelsz magadról? Kit küldesz te el a franca ember? Hogy jösz te egyáltalán ehez? Vegyél már vissza, nem a haveroddal beszélsz, egy szót nem szóltam hozzád meg azt sem tudom kivagy, szóval állítsál magadon. Nem mondtam hogy baj, hogy túl jól játszanak, de 5-0 után ennyire megalázni az ellenfelet.. Persze annyira nem érdekel, de a sportingot sajnálom.

Yo, Bitch!

fsgh
Sok gól született azért. Összesített eredmények:

12-1
2-3
5-0
2-3

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

basszus komolyan mondom ilyen nyámnyila népséggel még nem találkoztam itt nektek már az sem jo ha egy csapat tul jol játszik...menj a francba

5w0rdf15h
😄 nagyon komoly....ezek után nem lennék a következõ ellenfél bõrében xd

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

12-1 szép volt Bayern de sajnálom a Sportingot legalább eljutottak a 16 csapat közé ami szép dolog...

Rolka
mekkora hülyeséget beszélsz

ForzaInter
Azért a Bayernek szólhatott volna vki a meccs elõtt, hogy már az elsõ meccsen eldõlt a továbbjutás. Nem tudom mi szükség van így porig alázni az ellenfelet ugy hogy az elsõ meccset 5-0-ra nyerták. Persze tudom ha megy a játék akkor játszani kell, de azért ennyire nem kéne megalázni õket😞 Persze Bayern sokkal jobb csapat az is igaz. De azért tudni kéne hol a határ... Sajnálom a sportinhot, nem lennék a szurkolóik helyében:S

Yo, Bitch!

fsgh
Na Sporting kiugrott egy hétre Münchenbe😄 Nem gondoltam volna hogy ilyet mondhatunk idén is😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Kaplan
Erre szavak nincsenek. <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

fsgh
88' Bayern Munich 7 - 1 Sporting Lisbon

😄DDDDDdd

fsgh
4-0. Real nagyon kikap.

fsgh
11-1-re áll a Bayern😄