10753
Bajnokok Ligája
  • Tyler1
    de az internetnek hála ma már online is lehet jegyet rendelni :D nem kell feleslegesen utazgatni, sorban állni egy jegyért, hanem csak klikkelsz 3mat és kész :D
  • LasDen #5817
    csak a puskásban lesznek a meccsek, de jegyeket debrecenben is lehet venni.....
  • Milka
    most akkor hogy van ez? debrecenben is játszahtnak meccset?én úgy tudtam hogy csak egy helyszín lesz mégpedig Bp-Puskás?
  • Firerock
    ez azért bunkóság...Meginn az van hogy csak a pestiek
    örülj ,hogy nem csak Debrecenben-->nekem ez a verzió jobb lenne,mert Debrecen közelebb van és ha cska ott lehetne jegyet kapni kevesebb fogyna és több esélyem lessz hogy mire keresztapám megy Debrecenbe akkor még lessz^^
  • Rockynhooo
    örülj ,hogy nem csak Debrecenben árulják mert azt is megtehetnék.
    Debrecen: három ajándékboltban és az Oláh Gábor utcai stadionban.
    Budapesten pedig a Syma-csarnokban juthat jegyekhez az érdeklődő.
  • Dean Winchester
    "BL-találkozóra megvásárolhatók lesznek a belépők Debrecenben és Budapesten is. A pontos időpontról és helyszínekről a későbbiekben tájékoztatjuk majd Olvasóinkat."

most a helyszínekről szó alatt azt értik,hogy bővülhet a kör vagypedig Pest és Debrecenben a helyszín? nagyon remélem ,hogy nem e két városban lehet csak megvenni :(
  • bujcsik555
    némi jegyinfo
  • Matthew Prosac
    nem mai hír és már rég kitárgyaltuk a DVSC/Magyar Foci topicban -.-
  • SzocsA

bodnár halálra gázolt egy biciklist!

érdekes hogy a szélvédő melyik része sérült!!!!
  • Dean Winchester
    több tízezer drukker is így van ezzel :D
  • Rockynhooo
    még nem de majd beírjuk ha lehet :)
  • Milka
    üdv! először is! HAJRÁ LOKI!!!
    lehet már valahol jegyeket venni?vagy rendelni?még időben akarom foglalni/megvenni nehogy elfogyjon:D
  • Dean Winchester
    átgondoltam
  • [Jakuza]
    Ezt szerintem gondold at megegyszer. Tavaly peldaul a Barcelona jatszotta a legtobb merkozest az idenyben.
  • jefferson83
    Ha a többségnek tetszik, akkor egye fene legyen :) Én régimódi vagyok :P
  • karajjj
    semmi baj nincs velük, egész jól kiegészítik egymást, meccsről meccsre jobbak
  • Matthew Prosac
    kezdenek összerázódni, nincs velük gond. azért is jó, mert Hajdú B hajlamos elaludni 1-2 meccsen és csak percenként benyögni valamit, ebben a felállásban legalább Méhes addig dumál helyette.
    jól elfognak ők poénkodni ott, elején én sem tartottam jó ötletnek, de
  • Dean Winchester
    ezzel kapunk egy kis újdonságot :) mert én két kommentátoros mérkőzést még nem is láttam vagy ha igen nagyon nagyon régen.
    Ottóban az nem tetszik ,hogy állandóan ugy vislekedik mint aki nézi a kamerát hogy na " most már nem kell mosolyognom ,yeeah "
    :S tiszára kényszer mosoly van az arcán meg alapból utálom :D
  • geo91
    dettó, teljesen fasza a kommentár
  • Rockynhooo
    nekem is.
  • Grove4
    Csak Vincze Ottó faszkodás nem szimpi nekem,előre +betanult" szöveg,semmitmondó kiemelt jelenetek ,nem arra válaszol amit kérdeznek tőle stb.Azt hittem ő jobb lesz,de hátha javul még.
  • banok
    nekem tetszik.
  • jefferson83
    Azért a TV2 megint megcsinálta, megszerzett két jó kommentátort (mondom ez rendben lesz), erre b+ egyszerre kell közvetíteniük egy meccset. Gratulálok! Nekem nagyon nem jön be.
  • LasDen #5795
    de hülye ez az ember a studóiban....kiemel egy jelenetet és elmondja miért de nem mutogatja meg, hogy mire gondol, nehogy a hülye ember is lássa mivan....viszont a kommentátor páros kezd összehangolódni... :D
  • Firerock
    jólenne az ibusz,de nem hiszem,hülyén csinálják a debreceniek amúgy ezt a jegyárusítást
  • Dean Winchester
    nincs!
    még eztán derül ki ...
    ibuszban reménykedem nem is kicsit...
  • Firerock
    és hol lehet majd kapni a jegyeket?és mikortól?van már valami infó?
  • karajjj
    na vajon most jó lesz-e a hang
  • LasDen #5790
    téleg ha már szóba került....minek van ligakupa....semmi értelmét nem látom...ugyanazok vannak benne mint a kupában.....nem értem....
  • Rockynhooo
    egy kupával van több angliában a ligakupával de elég sok csapat le szokta szarni , ha valakinek a második sora meg elmegy 4közé akkor komolyan veszik.
  • Dean Winchester
    egyébként szidjátok,hogy az angol klubbok ott vannak a toppon a bl-ben :D kérem azért nézzétek már meg ,hogy egy angol klubbnak hány helyen kell helytállnia egy spanyol-német vagy esetleg más nemzetiségű klubbal szemben.
    angliában ott a ligakupa,fa kupa... máshol mivan? spanyoloknál spanyol kupa és kész :S
    olaszoknál olasz kupa és semmi más :)
    és igy ,hogy még több helyen van érdekeltségük még így is képesek a blben ilyen jól szerepelni ami elismerésre méltó szerintem:)
  • geo91
    már kívülről fújom... :DDD
  • geo91
    ja, youtube-on én is! :D
  • Matthew Prosac
    az elmúlt napokban meghallgattam párszor :D
  • geo91
    az alap olyankor, ne szórakozz. :D
  • LasDen #5783
    ezeröt....fiora sztem simán kimegyek :D
  • Matthew Prosac
    én vonaton odafele már hangolok/lunk majd
    sima személyvonaton. kicsit majd nézni fognak de elszarom :)
  • Rockynhooo
    hát alap :) am ilyen ultra videokbol vágok párat de az lesz amúgy :) nem akarok kimenni úgy hogy kussolok aztá nézem a meccset:D
  • geo91
    ennyi :)
  • Matthew Prosac
    vagy tájékozódsz a dvsc oldalán, ott megtalálod a szurkolói dalokat, szöveggel :)