Bajnokok Ligája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fabianofa=supperlevi
Vinkypale=baluk10
REAL MADRID
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
Eduardo remek formában van,sõt hétvégén brilirozott a csapat,láttam a gólókat!nagyon szépen játszottak és szép golokat lõttek,szinte klasszisokat megszégyenítõ 😄
szóval roma-arsenal 0-2
internek drukkolok,erre van is esély!
most olvastam ferguson moruinhot csak egyszer tudta megverni 😄 bajnokin 1-0 ra :|
3 0:0 ás eredmény melett 11szer kb kikapott ferguson jose bácsitól!
szóval én bízom az 1-1es eredményben.
😄DDDDDD
<#nevetes1>#nevetes1>
amúgy meg ja kicsit túlzásba vitték a gólgyártást ,de hát errõl szól a foci és szerintem a sporting direkt produkálta,hogy gólókat kapjanak!
leáltak volna a müncheniek szerintem,csak látták hogy öngólt lõ a sporting játékos azt a bayern játékosot célzásnak vették,hogy szeretnének még gólókat kapni =)
am ha mindenki megállna egy adott gólszám után akkor nem születnének rekordok!
Visszasírom a 2001-2002-es idényt. Az volt az IGAZi REAL! Gyakorlatilag ellenfelünk nem volt akkor.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Yo, Bitch!
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
2008: Chelsea - Liverpool (fõ a változatosság), Manchester UTD- Barcelona döntõ: Chelsea - Manchester UNALMAS!!!
Yo, Bitch!
Most volt esély, kicsit kiengesztelni õket, miért ne tennék.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Tény, hogy a Liverpool a egyik legférgebb csapat a világon, de szó szerint oktattak minket ma... Talán a Sportingot meg tudták volna verni
azért mert az angol csapatoknak mostanába jól megy a bl-be ezért máris tönkreteszik?
lol<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
ez durvább mint a bayern!
sajnálom a realt, 5 éve nem tudnak továbbjutni a nyolcaddöntõn
Eredmények:
FT Bayern Munich 7 - 1 Sporting Lisbon tj. 12-1-el a Bayern.
FT Juventus 2 - 2 Chelsea 3-2-vel a Chelsea.
FT Liverpool 4 - 0 Real Madrid 5-0-al a Liverpool.
FT Panathinaikos 1 - 2 Villarreal 3-2-el a Villareal.
Yo, Bitch!
amúgy bámulatosak az angol csapatok :S se Real, se Juve nem tudja megállítani õket, és szerintem holnap hasonló sorsa jut az Inter is.
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Yo, Bitch!
12-1
2-3
5-0
2-3
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Yo, Bitch!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
😄DDDDDdd