10753
Bajnokok Ligája
-
#5818 de az internetnek hála ma már online is lehet jegyet rendelni :D nem kell feleslegesen utazgatni, sorban állni egy jegyért, hanem csak klikkelsz 3mat és kész :D -
#5817 csak a puskásban lesznek a meccsek, de jegyeket debrecenben is lehet venni..... -
#5816 most akkor hogy van ez? debrecenben is játszahtnak meccset?én úgy tudtam hogy csak egy helyszín lesz mégpedig Bp-Puskás? -
#5815 ez azért bunkóság...Meginn az van hogy csak a pestiek
örülj ,hogy nem csak Debrecenben-->nekem ez a verzió jobb lenne,mert Debrecen közelebb van és ha cska ott lehetne jegyet kapni kevesebb fogyna és több esélyem lessz hogy mire keresztapám megy Debrecenbe akkor még lessz^^ -
#5814 örülj ,hogy nem csak Debrecenben árulják mert azt is megtehetnék.
Debrecen: három ajándékboltban és az Oláh Gábor utcai stadionban.
Budapesten pedig a Syma-csarnokban juthat jegyekhez az érdeklődő. -
Dean Winchester #5813 "BL-találkozóra megvásárolhatók lesznek a belépők Debrecenben és Budapesten is. A pontos időpontról és helyszínekről a későbbiekben tájékoztatjuk majd Olvasóinkat."
most a helyszínekről szó alatt azt értik,hogy bővülhet a kör vagypedig Pest és Debrecenben a helyszín? nagyon remélem ,hogy nem e két városban lehet csak megvenni :( -
#5812 némi jegyinfo -
#5811 nem mai hír és már rég kitárgyaltuk a DVSC/Magyar Foci topicban -.- -
SzocsA #5810
bodnár halálra gázolt egy biciklist!
érdekes hogy a szélvédő melyik része sérült!!!! -
Dean Winchester #5809 több tízezer drukker is így van ezzel :D -
#5808 még nem de majd beírjuk ha lehet :) -
#5807 üdv! először is! HAJRÁ LOKI!!!
lehet már valahol jegyeket venni?vagy rendelni?még időben akarom foglalni/megvenni nehogy elfogyjon:D -
Dean Winchester #5806 átgondoltam -
#5805 Ezt szerintem gondold at megegyszer. Tavaly peldaul a Barcelona jatszotta a legtobb merkozest az idenyben. -
jefferson83 #5804 Ha a többségnek tetszik, akkor egye fene legyen :) Én régimódi vagyok :P -
karajjj #5803 semmi baj nincs velük, egész jól kiegészítik egymást, meccsről meccsre jobbak -
#5802 kezdenek összerázódni, nincs velük gond. azért is jó, mert Hajdú B hajlamos elaludni 1-2 meccsen és csak percenként benyögni valamit, ebben a felállásban legalább Méhes addig dumál helyette.
jól elfognak ők poénkodni ott, elején én sem tartottam jó ötletnek, de -
Dean Winchester #5801 ezzel kapunk egy kis újdonságot :) mert én két kommentátoros mérkőzést még nem is láttam vagy ha igen nagyon nagyon régen.
Ottóban az nem tetszik ,hogy állandóan ugy vislekedik mint aki nézi a kamerát hogy na " most már nem kell mosolyognom ,yeeah "
:S tiszára kényszer mosoly van az arcán meg alapból utálom :D -
geo91 #5800 dettó, teljesen fasza a kommentár -
#5799 nekem is. -
#5798 Csak Vincze Ottó faszkodás nem szimpi nekem,előre +betanult" szöveg,semmitmondó kiemelt jelenetek ,nem arra válaszol amit kérdeznek tőle stb.Azt hittem ő jobb lesz,de hátha javul még. -
#5797 nekem tetszik. -
jefferson83 #5796 Azért a TV2 megint megcsinálta, megszerzett két jó kommentátort (mondom ez rendben lesz), erre b+ egyszerre kell közvetíteniük egy meccset. Gratulálok! Nekem nagyon nem jön be. -
#5795 de hülye ez az ember a studóiban....kiemel egy jelenetet és elmondja miért de nem mutogatja meg, hogy mire gondol, nehogy a hülye ember is lássa mivan....viszont a kommentátor páros kezd összehangolódni... :D -
#5794 jólenne az ibusz,de nem hiszem,hülyén csinálják a debreceniek amúgy ezt a jegyárusítást -
Dean Winchester #5793 nincs!
még eztán derül ki ...
ibuszban reménykedem nem is kicsit...
-
#5792 és hol lehet majd kapni a jegyeket?és mikortól?van már valami infó? -
karajjj #5791 na vajon most jó lesz-e a hang -
#5790 téleg ha már szóba került....minek van ligakupa....semmi értelmét nem látom...ugyanazok vannak benne mint a kupában.....nem értem.... -
#5789 egy kupával van több angliában a ligakupával de elég sok csapat le szokta szarni , ha valakinek a második sora meg elmegy 4közé akkor komolyan veszik. -
Dean Winchester #5788 egyébként szidjátok,hogy az angol klubbok ott vannak a toppon a bl-ben :D kérem azért nézzétek már meg ,hogy egy angol klubbnak hány helyen kell helytállnia egy spanyol-német vagy esetleg más nemzetiségű klubbal szemben.
angliában ott a ligakupa,fa kupa... máshol mivan? spanyoloknál spanyol kupa és kész :S
olaszoknál olasz kupa és semmi más :)
és igy ,hogy még több helyen van érdekeltségük még így is képesek a blben ilyen jól szerepelni ami elismerésre méltó szerintem:) -
geo91 #5787 már kívülről fújom... :DDD -
geo91 #5786 ja, youtube-on én is! :D -
#5785 az elmúlt napokban meghallgattam párszor :D -
geo91 #5784 az alap olyankor, ne szórakozz. :D -
#5783 ezeröt....fiora sztem simán kimegyek :D -
#5782 én vonaton odafele már hangolok/lunk majd
sima személyvonaton. kicsit majd nézni fognak de elszarom :) -
#5781 hát alap :) am ilyen ultra videokbol vágok párat de az lesz amúgy :) nem akarok kimenni úgy hogy kussolok aztá nézem a meccset:D -
geo91 #5780 ennyi :) -
#5779 vagy tájékozódsz a dvsc oldalán, ott megtalálod a szurkolói dalokat, szöveggel :)