Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Segítségre lenne szükségem a szakdolgozatomhoz. Kérlek Benneteket, ha van 2 percetek töltsétek ki. Nagyon sokat segítenétek vele! Wellness szállodákkal kapcsolatos. Különösen azok válaszaira lenne szükségem akik jártak már a HOTEL AZÚR szállodában Siófokon.
Minden kitöltõ segítségét nagyon szépen köszönöm!
http://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&formkey=dENrVGZ1WkNFdG84RnJMVGFJRXZ4ZEE6MA..
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
http://www.oh.gov.hu/kozerdeku-adatok/elerhetosegek/ugyfelszolgalatok
I’m Forever Blowing Bubbles...
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
I.C.ram engem is érdekelne, hogy mivel jobb a BGF.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
DE HA... !
Van valami kikötésed az iskolával kapcsolatban, mondjuk hogy helyileg hol legyen?
A másik nagyon fontos kérdés, hogy milyen tanuló vagy, nagyjából mennyi pont az, amit el fogsz majd érni 😊
DE HA... !
van errõl valakinek valami tapasztalata. Eléggé közeleg a határidõ.
És ahogy írtad a gyakorlás innentõl komolyan elkezdem majd. Szerencsére ezúttal sokkal jobb matektanárom van technikumon. Azt mondta segít felkészülni. 😊
Kicsit utána olvastam és eddigiek alapján Nekem úgy tûnik, hogy nincs mit vesztenem. A felvi fórumában azt írták másnak, hogy felvételinél a jobb eredmény fog számítani. Érettségi bizonyítványom nem fog változni, csak egy külön papírt kapok az elért másik eredményrõl.
Szóval, ha minden igaz akkor a minimum 3mas már meg van. Azért így sokkal nyugtatóbb lesz újra megírni. 😄
De, ha valakinek van még errõl infója az kérem ossza meg velem is.
2008-ban érettségiztem, sikeresen. Arra gondoltam, hogy a technikum után, mégis csak jó lenne egyetemre menni. A mostani suliban azt mondták, hogy ingyenesen megpróbálhatom újra az érettségit. Igazából Nekem a matekon kellene javítanom, a hármas nem nagyon tetszik. Fõleg, hogy 2008-ban sokat bakiztam, és a 2009-est is sokkal jobbra megtudtam volna írni.
Ha jól tájékozódtam, akkor ilyenkor ismétlõ érettségit kell bejelölnöm a lapon. A kérdésem a következõ lenne:
Esetlegesen, ha az ismétlõ rosszabb lesz, mint az elsõ sikeres eredmény, akkoris a rosszabb lép érvénybe. Vagy akkor marad minden a régiben? Felvételinél rontja az esélyem egy rosszabb második próba?
Fontos lenne a válasz, mert ez alapján döntök róla. És persze elõre is köszönöm a választ.
karomon is ismerek kiemelkedõen tehetséges, mondhatni fenoménokat, még sem viselkednek öntelt faszként😄
Habár sajna ellenkezõjébõl is akad...
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Ugyancsak, nem a gyerekek hibája az, hogy senki nem vázol fel nekik egy normális jövõképet, és max. azt kapják, amit a tévébõl meg tököm tudja mibõl látnak (tudom, lejárt gagyi szöveg ez, de attól még így van).
Svájcot szoktam felhozni ilyenkor példaként, ahol iskolai keretek között, rendszeresen munkahelyeket látogatnak meg, egyértelmû célokból. Úgy látszik nekik bejön.
Lehet szidni a médiát, vagy a tököm tudja mit, ami belesujkolta mindenkibe, hogy akinek nincs diplomája, az egy senki, életképtelen paraszt.
Ezért tanulok egyetemen. Ha nem lett volna elegendõ pontom, vagy kibuktam volna (másképp mondva alkalmatlan lennék a pályára), akkor elmentem volna asztalosnak. Az is kreatív munka, és ha az ember igényesen csinálja, akkor elég jól fizet.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nahát, ilyen topic is van? Annál jobb. 😛
Kérdésem lenne, vélemény érdekelne.
Van ilyen h természetvédelmi mérnöki kar, környezetménök...(elsõsorban természetvédelmi mérnök) Igazából csak annyi lenne a kérdésem h ezeknek mennyire van jövõje, mennyire van lehetõség jó munkát találni/munkát találni. Annak ellenére h EU, meg jajgondoljunkagyerekinkre, életképes a dolog?
Természetvédelmi mérnök pölö Debrecenben, Gödöllõn, Sopronban, Kaposváron van. (szar, mert szar a közlekedés)
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Nem, nem kell mondanod, hogy te okosabbnak hiszed magad az átlagnál, ezért neked tényleg ott a helyed.