Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Két srácot BGFen elkaptak, és az új TVSZ miatt 2 évre kivágták õket. Csak headsetelés miatt..
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Vizsgára, nyelvvizsgára, zh-ra.
Tökéletes kapcsolat a hívó féllel, semmi nem zavarhatja meg a kontaktot.
A csomag tartozékai: +mini headset, +indukciós hurok (extra érzékeny beépített mikrofonnal)
+1db elem (3-4 óra mûködés)
Személyesen kipróbálható.
Bérleti díj: 5500 Ft / nap; 10000 Ft / 2 nap
Érdeklõdni a részletekrõl e-mailben: [email protected]
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
BME,ELTE,BMF infó karok... szerintetek ezek jók? Illetve ez a sorrend is jó majd ha bejelölgetem õket?
György
akkor az mar kurvakemeny hely lehet.
az emelt matek is ugy lett 5-os (~85%) hogy kb kitoroltem vele a seggem, pedig egy eleg szar kozepsuliba jartam matek szempontjabol, minimalis tanulassal.
akkor még más érdekelt. minek érettségiztem volna infóból, ha nem volt rá AKKOR szükségem. sztem feleslegesen magyarázol most.
György
Na most akkor mi is van?
Nem hiszem, hogy akárki is azt mondta volna neked akkor, hogy tilos abból a tantárgyból érettségizned.
kussoltál volna, amíg lehetett
György
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Tavaly hirdettek tanulmányi versenyt.. Neten poénból kitöltöttem, 60p helyett 20percbe került az egész. Rá 1 hónapra jött e-mail, hogy menjek már be hozzájuk, mert valami döntõ van, amibe én is bekerültem. Aztán ha megjelenek és a KRF-et választom, akkor 1 éven át az ösztöndíjamhoz hozzácsapnának 5000-et stb.. Nem mentem 😄
(de rendesek voltak, mert kiküldték az oklevelet, hogy megjelentem xd sulim igazgatója adta ide, az meg csak nézett,h mi van és gratulált😄)
Érdeklõdnék a Károly Róbert Fõiskoláról. Mit lehet tudni róla? milyen helyet foglal el a hasonló képzéseket nyújtó intézmények között? Az hogy újraérettségizik az embert pénzbe kerül?? Mondjuk érthetõ, de valahogy sosem gondoltam végig. És mégis mennyibe kerül?
fingom sincs, mi hogy van. muszáj abban az iskolában csinálnom, ahová jártam? mennyi pénzzel fognak lehúzni?
most a bkf-re járok, de kell érettségiznem újra a felvételihez stb stb
György