Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pszichomókus? esélytelen 😊

kraawz
vagy a mai termekben már egybõl lekapcsolják simán.

Két srácot BGFen elkaptak, és az új TVSZ miatt 2 évre kivágták õket. Csak headsetelés miatt..

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Sadist
Cseszheted a szuper kémheadsetedet, ha a vizsgafelügyelõnél van rádióhullám zavaró.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Komolyan nem értem miért akar valaki mindenáron egyetemen tanulni. Nem hogy elmenne asztalosnak. Aki egy kicsit is igényes a munkájára, az szépen meg tud élni belõle.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Mini kém headset bérbe vehetõ!
Vizsgára, nyelvvizsgára, zh-ra.
Tökéletes kapcsolat a hívó féllel, semmi nem zavarhatja meg a kontaktot.
A csomag tartozékai: +mini headset, +indukciós hurok (extra érzékeny beépített mikrofonnal)
+1db elem (3-4 óra mûködés)
Személyesen kipróbálható.
Bérleti díj: 5500 Ft / nap; 10000 Ft / 2 nap

Érdeklõdni a részletekrõl e-mailben: [email protected]
David2
úgy tudom, ha bölcsészkaron szpchihomókusokat is képeznek, kb egyetlen használható szak

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

jah az vagyok. csak így nem maradt szinte semmi normális szak, vénemberekkel gypsekkel foglalkozó vagy esetleg könyvtáros vagy vmi ilyenek.. szlavonisztikán is gondolkoztam mert oda nem kell emelt angol de anyám aztmondta hogy az ien helyekre úgyse 0 tudású embereket vesznek fel, és megnéztem DE t ahová menni akarok, nem is indult tavaly mert nem volt elég jelentkezõ.

Blekk Síp
Végülis ha humán beállítottságú vagy (én az vagyok), nem is érdemes sztem a matekot igénylõ szakokkal szenvedni. Mondjuk én kimondottan gyûlölöm a matekot, ezért is írtam, hogy bár ne lett volna. (:

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

... nem véletlenül kaptam, és így lõttek egy csomó szaknak amire jelentkezhetnék.

Blekk Síp
Eh, engem is felmenthettek volna. Menyivel könnyebb lett volna az életem... egy rémálommal kevesebb. <#idiota>

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

tudom, és nem is akarok orvosira menni csak viszonyításképp írtam

súlyos diszkalkólia miatt felmentettek.

Orvosira vagy emelt biga, vagy emelt kémia kell 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

bardocz
Hogyhogy nem érettségizel matekból?
én meg most angy szarban vagyok bakker, ha anglisztikára akarok menni akkor kb 370 pontom jöhet össze, ha jól sikerülnek az érettségik. viszont ha nem anglisztikára megyek, sikerül a nyelvvizsgám, akkor 400 pont fölött is lehet. 400 ponttal meg már majdnem az orvosira is be lehet jutni. matekból nem érettségizem, azok a szakok kilõve, marad pár...

Elte-n több a matek. Alapjáraton az a szak programtervezõ matematikus volt 😊

bardocz
Ejj, még mindig nem tudtam eldönteni, hogy emelt vagy sima matekra menjek-e. Az a baj, hogy másból nem igazán lenne plusz pontom :\
z99999
eltét hagyd a szarba, semmire nem jó. többi mehet, mellé még a miskolcit ajánlom.

Pszt.

Picit furának érzem most leadni, úgy, hogy még azt se tudom hova vesznek fel.

SASboy
😄DDDDDDDDDDDDDDDD

nice legs. what time to open?

mrzoltan
Ha szeretnél diákot nem árt...
Felvi.hu-n szerintetek be kell jelölni a Diákigazolványt ?

persze, a Neumann kar.😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Én is hasonlóképpen vagyok. Alapszinten megy deriválás/integrálás (szal tudom mi az kb 😄). De BMF-nek is van info szaka ?

másképp: nem tudok semmit matekból... de ha ráfekszek akkor jó tudok belõle lenni, mert érzékem van hozzá😄

kraawz
A nem tudok semmit matekból és a BME kombó összesen egy félévet eredményez a BMEn, aztán kereshetsz mást 😊

Hmmm remélem igazad van és tényleg könnyû lesz😄 Nem tudok semmit matekból, de majd rá kell feküdnöm, mivel infó karra akarok menni...
BME,ELTE,BMF infó karok... szerintetek ezek jók? Illetve ez a sorrend is jó majd ha bejelölgetem õket?

5c0rp330n
pont ezt magyarazom, hogy nem voltam kulonosen okos matekbol, az erettsegi megis ekkora lofasz volt. szoval a 4es matek az nem olyan dolog, amire buszkenek kene lenni a mai erettsegi rendszerben, csak ennyi.

És továbbra is hû vagy magyarságodhoz gratulálok 😊

sapkafej
nem keresek kiskapukat, fogalmad sincs milyen költségeim vannak, az igazi magyar szövegért pedig legszívesebben szájbabasználak

György

Nem az a baj, hogy fejleszteni akarod a képességeidet , meggondoltad magadat a jövõdet illetõen stb., hanem hogy neked áll feljebb, hogy fizetni kell érte és igazi magyarként kiskapukat keresel.

sapkafej
ok, értjük, okos vagy
mennyi ideje vársz h ezt elmesélhesd?

György

5c0rp330n
4-es matek sem eleg? :o
akkor az mar kurvakemeny hely lehet.
az emelt matek is ugy lett 5-os (~85%) hogy kb kitoroltem vele a seggem, pedig egy eleg szar kozepsuliba jartam matek szempontjabol, minimalis tanulassal.

sapkafej
ahova jelentkezek, oda a 4-es matek sem elég. ok?

akkor még más érdekelt. minek érettségiztem volna infóból, ha nem volt rá AKKOR szükségem. sztem feleslegesen magyarázol most.

György

"akarok újraérettségizni. matekot javítani,...."

Na most akkor mi is van?
Nem hiszem, hogy akárki is azt mondta volna neked akkor, hogy tilos abból a tantárgyból érettségizned.

sapkafej
tanultam, olyanból akarok érettségizni, amibõl akkor nem mentem
kussoltál volna, amíg lehetett

György

Tanultál volna akkor amikor mi fizettük helyetted.

sapkafej
tényleg 12k egy rohadt érettségi? nincs vmi kedvezmény? 😄

György

analfa
Ja hupsz igen köszi a javítást 😊

KRF -et akartál mondani ugye? De osztom a véleményed...én is erre gondoltam.
analfa
Szerintem is egy új iskola nem ér fel oda ahol egy jól bevált régi iskola, de a RKF egy felfelé törekvõ suli úgyhogy lehet hogy mire elvégzi az ember addigra már máshogy fognak vélekedni a suliról.

Ugye egy viszonylag új intézményrõl van szó. Mi kell ahhoz, hogy egy új intézmény neves és elismert legyen? Nem létezik, hogy az újtól való félelemrõl, meg nem elismerésrõl van szó. Valahogy azt érzem sose érhet egy nagy múlttal rendelkezõ iskola közelébe egy nemrég alakult.
David2
én a helyedben egy nevesebb intézményt választanék, mert hiába van diplomád, ha nem kapsz melót

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

bardocz
Hát ha ez az, amit reklámoznak a rádióban, akkor valószínû elég kaka. Ha egy egyetemet reklámozni kell, hogy menjenek az emberek, az nem hiszem, hogy magas színvonalat jelent.
kraawz
Hát.. szerintem a KRF elég vicc lehet.. Lazának tûnik, ad diplomát, de a rangsorban elég 0.

Tavaly hirdettek tanulmányi versenyt.. Neten poénból kitöltöttem, 60p helyett 20percbe került az egész. Rá 1 hónapra jött e-mail, hogy menjek már be hozzájuk, mert valami döntõ van, amibe én is bekerültem. Aztán ha megjelenek és a KRF-et választom, akkor 1 éven át az ösztöndíjamhoz hozzácsapnának 5000-et stb.. Nem mentem 😄

(de rendesek voltak, mert kiküldték az oklevelet, hogy megjelentem xd sulim igazgatója adta ide, az meg csak nézett,h mi van és gratulált😄)

Sziasztok!
Érdeklõdnék a Károly Róbert Fõiskoláról. Mit lehet tudni róla? milyen helyet foglal el a hasonló képzéseket nyújtó intézmények között? Az hogy újraérettségizik az embert pénzbe kerül?? Mondjuk érthetõ, de valahogy sosem gondoltam végig. És mégis mennyibe kerül?
szerintem abban csinálsz amelyikben akarsz és nem lessz olcsó mulatság.

sapkafej
akarok újraérettségizni. matekot javítani, informatikát meg megcsinálni, mert eddig nem tettem.

fingom sincs, mi hogy van. muszáj abban az iskolában csinálnom, ahová jártam? mennyi pénzzel fognak lehúzni?

most a bkf-re járok, de kell érettségiznem újra a felvételihez stb stb

György

Blekk Síp
Végül meg lett, de ha nem sikerült volna akkor még felvehettem volna még1x 3000-ért. <#circling>

és kicsapnak?😄