Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Nem baj, õ elhiszi. Tavaly az adatbázist nem tudta megcsinálni. Akkor most mégis mit akar?
Firerock
ugyanezt elmondaná nekem csak középszinten?😄
ez az egy tárgy amitõl parázok

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

programozás nélkül szart se ér az emelt infó

bardocz
Osztálytársam úgy akarja megcsinálni, hogy a programozáshoz majd hozzá se kezd. Elhiszi, hogy így majd több pontja lesz, mint az elbaszott középszintûjével, amire kibaszott sokat készült, és mégis elcseszte az egészet, 4-esre írta meg csak. Így még szarabbat fog majd csinálni, mert hogy nem lesz max pontos neki a többi része, az hóttuti.
Programozás, 45 pont.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

exxit92
Helló, valaki érettségizett infóból emelt szinten? Május 11.én megyek. Van vmi tippetek hogy mire kell nagyon rágyúrni hogy menjen (70% min. kéne)? Nagyon nehéz? Elõre is köszi 😊

zeli
fizikafakt rlz. 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

fsgh
Hát ha az alapoktól kezdõdik akkor csak tanulni kell. Ami mondjuk nyilván nehezebb lesz kevés alappal...:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Akkor nem egyedül bukok 😄
Ám elvileg fizika alapoktól kezdõdik, de 1 félév alatt már valami maxwell egyenletek vannak, ami wikipedia alapján nehéz.

fsgh
Üdv a klubban😄 Fizika érdekes lesz mert azt nem vágom😄 De matekhoz meg van érzékem...

Egy 88%-os infóm már van... Már csak egy 5ös matek kéne érettségin. Emellé van egy nyelvvizsgám. És akkor már jöhet is a BME

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Te se jártál faktra és emiatt egyetemen azt se tudod mi van ? Mert sajna nekem is ez lesz 😄 + fizika, amit 2 éve nem is láttam.

HTS s3rg1nh00
részvétem-.-
mondjuk emelt matekkal,integrálás-deriválás-kurvaanyja sima ügy,csak akinek ez már most hiányzik,elsõ évben beszopja(mint én:p)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Firerock
fene a fajtád😄

Nekem már van mind2bõl érettségim, én is oda pályázok 😄

__|__ ________(*)________

fsgh
Még akár találkozhatunk is, ha minden jól megy😊

Jaja.

fsgh
+1😊 BME?

Arra pályázok 😄

Firerock
mérnökinformatikus leszel?😄

Nekem 80 matek, 80 info 😄 De 90 matek egyáltalán nem sok, szal lehet 70 info is elég =]

Firerock
na mihelyzet van skacok?😄
megy már a para rendesen?én még nemtudok semmit,bár leszarok mint,csak matekból kéne a 2 es+kéne egy 70% infóból meg angolból. Érettségizik valaki rajtam kívül infóból?

HTS s3rg1nh00
90 pont az írásbeli,60 a szóbeli.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Pisti1026
azt szeretném megkérdezni h a töri érettségin milyen arányba nézik a szóbelit és az írásbelit???

I’m Forever Blowing Bubbles...

SASboy
igen

nice legs. what time to open?

bardocz
Normális, hogy a felvi.hu-n még mindig ízt írja, hogy van fizetési hátralék, amikor már rég be lett fizetve a díj?
Sadist
Úgy növeli az értékét, hogy minél többnek ad diplomát? Érdekes elmélet.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

5c0rp330n
corvinusra bekerulni tenyleg nem konnyu, amugy viszont f@szt nem az, konkretan egy szabadidokozpont 😊

I.C.ram
Próbáld ki. Az én karomon 6 embernek sikerült lediplomázni idén (280-an kezdtük).
nesto
lehet, hogy ciki, de akármennyire rossz így növeli a diploma értékét. nem könnyú a corvinus se, a bgf se, a bme se, könnyû kihullani de a diploma értéke annál nagyobb.
de hagyjuk is, senkit nem érdekel hogy itt kötözködsz, verd a nyálad magadnak és szerezd be gyorsan az iparis vagy szakis ötödéves könyveket 😊

Sadist
Akkor elég ciki, hogy egy ilyen neves egyetemnél ilyen nagy engedmények kellennek, hogy benntartsák a hallgatókat 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

5c0rp330n
jah, bme

Sadist
Gondolom valami BP-i egyetem/fõsuli 😄

Sadist
Akkor tehát miért is buktad a szakot, hogy újra felvételizned kell?

nesto
Egy tárgy háromszori felvétele az 3 alap vizsga, 1 vk, és két vizsgakurzuson történõ vizsgát takar, tehát 6ot. ez nem jutalom, két egyes után fizetni kell, ezt csak azért írom nehogy azt hidd a lustaság taszított idáig. kreditek nem teljesítéséért ugyanúgy átlehet kerülni (félév/30kredit), mint 1 tárgy nem teljesítéséért, tehát az is elõfordulhat, hogy második félévben még ösztöndíjat kapsz a kreditindexed miatt, következõ félév után meg már átkerülsz költségesre (mint én).
Ennyit a trükközgetésrõl és arról, hogy hol mekkorák az elvárások. Az említett fõiskola egyébként a BGF-PSZFK, és ha már megtehetem hogy a középiskolai tanulmányaim sikerültek olyan jól az érettségivel együtt, hogy újra felvesznek, akkor azt kihasználom.

5c0rp330n
ahova te jarsz, ott lehet hogy ez igy megy, ha nalunk ilyen lenne, az emberek mostani <50%-a helyett sztem az 10%-a sem vegezne el soha az egyetemet.

Sadist
Ha egy tárgyat háromszor nem képes elvégezni (ami ugyebár 9 vizsgalehetõség), akkor meg is érdemli.

I.C.ram
Vannak sulik, ahol 3. tárgy-újrafelvételnél már átraknak.
Sadist
Na megint egy trükközõ, kiskapukeresõs hallgató. Mikor raknak át költségtérítésesre? Ha nem teljesíted az elõírt kreditmennyiség felét?

kraawz
hova jársz ?😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

nesto
oké, köszi én is így gondoltam de most megerõsítettél benne

lolz 1 percel korábban 😊

szerintem bekell

I.C.ram
Miért kéne bejelölni a költségest? Ha van még állami féléved, akkor elég csak az államit. Attól még, hogy beadod a jelentkezésed, nem rúgnak ki a mostani helyrõl.
nesto
Gazdmen állami-n vagyok most, de átkerülnék költségesre szeptembertõl (tárgyfelvételek miatt). Ezt csak úgy tudom megúszni, ha újrafelvételizek, mert ha felvesznek ugyanide ugyanerre a szakra államira, akkor beszámítják a tantárgyaimat, azaz haladok tovább folytatom a sulit ugyaninnen. A kérdésem tehát, hogy bekell-e jelölnöm ezt a szakot költségtérítéses-ként is, vagy elég ha egy helyet jelölök (államit), és ha esetleg nem vesznek fel akkor maradok ITT csak költségtérítéses folytatom a tanulmányaim

hö? 😄

nesto
még egy s.o.s. kérdés. mi van akkor ha most államin vagyok egy fõiskolán, és ugyanarra akarok felvételizni államira, mert egyébként átkerülnék költségesre? bekell jelölnöm az állami mellett a költséges szakot is, vagy elég ha államit bejelölöm és ha esetleg nem vesznek fel akkor az esetben átkerülök költségesre?

nesto
köszönöm

SASboy
még ma ki tudsz venni belõle este 10ig.

nice legs. what time to open?

nesto
hitelesítésre gondolsz? hitelesítettem még vasárnap, ügyfélkapun keresztül. de a hitelesítésrõl meg ha jól olvastam azt írták azt is megtehetem késõbb is. szóval?

Lehet, ha még nem véglegesítetted.