10072
  • The Garrett
    pl mutatott nekem 1 órát Ránézésre semmit nem mondtál volna. 1 elegáns bőr szíja volt és fekete lapon arany mutatók. Mint 1 teljesen átlagos óra. Aztán mikor megmondta az árát... na mondom igen :D ez ÓRA :) és még ketyeg is :)
  • CSOCSO
    ez fasza kerdes:))
  • CSOCSO
    bunkobb?? meretre gondolsz???
    nem olyan bunko.. amugy meg mar mondtam.. menjetek mar el egy szakuzletbe es nezzetek mar korul!
  • CSOCSO
    ha ezt kerdezted volna megmondtam volna!!! igenis olyanok mint a ciganyok:(((( nemelyikuk persze!!! nekem nincs bajom veluk.. el is viselnenk par feka kolkot magam mellett ha azok fekasan hulyek mint smith gyerek. vagy valami
  • CSOCSO
    amugy voltam en itt komoly oraszakuzletben:) lattam en olyan markas orakat hogy rohogtem nagyokat!!! citizen meg tsai... kocka orak de akkorak mint a cigisdoboz... es egy ilyen kis pixel akkora volt mint egy dobokocka:))))))))))))) meg hasonlo szarsagok... menjetek be egy oraszakuzletbe.. kurvasok markas ora ( rohadtul hasonlit az enyemre.. csak mashol vannak a kis karikak es meg tobb darab is van...) egyre jobban rajovok hogy ti nagyon el vagytok tevedve!!!
  • The Garrett
    Mmm van 1 órás ismerősöm (mármint ugy órás, hogy szenvedélyes gyűjtő). Ő mmondta nekem hogy 1 óra örök érték. Neki olyan mint 1 befektetés .. forint jöhet forint mehet 1 arany/platina stb óra az ugyanolyan érték lesz 10 év mulva mint most, és mint volt 20 éve.
  • traXion
    Egyébként mért mutat minden óra 10 óra 9-et? :)
  • traXion
    De a tied bunkóbb! :) Mellesleg ez alig került valamibe... 16K volt asszem. :)
  • The Garrett
    Hehe ezek a negerek olyanok mint nalunk a ciganyok akkor :P
    Azokból meg van elég nemkell több nyugati repkultúra :D
  • CSOCSO
    mi az igenyes??? vegyek valami sznob szarsagot???mijazhogy igenyes?? miert ez miert lenne igenytelen??? titeket nagyon befolyasol a sok reklam meg a magazin... nem csak a citizen meg a breiling az igenyes...
  • CSOCSO
    :) es te mondod hogy nekem milyen oram van?????nem azert mondom hogy lefikazzam a tiedet.. mert jol nez ki az orad.. de nemsok kulonbseg van az orank kozott:)) megha beraktal volna valami borszijas okossagot.. akkor megertenem hogy fikaznal...
  • traXion
    Nekem ilyen órám van.

• traXion
    Hát eléggé olyanod van. :D
  • K.András
    De miért nem veszel egy igényes és jo orát(nem kell feltétlen arany)?
  • K.András
    Távozz tölem sátán!:DDD
    Nincsen nyulkapiszka!
  • Davidus
    CSOCSO nélküled nagyon gyenge lenne az SG
  • I.C.ram
    Wow! Megirénthetlek?
  • CSOCSO
    ok.. ezzel a cuccal lehet elobb engednek be egy amcsi club ba mint egyeseket.. de a feka viselettol eleg brutal messze vagyok!!de amugy leszarom mit kepzeltek.. miert ha rocker szakadt cuccban jarkalnek jobb lenne? nem..
  • CSOCSO
    ez hip hop meg nigger oltozek??? atyauristen!!!!
  • CSOCSO
    Hool vagyok en ezektol??? en sportosan oltozkodom.. nem majmosan!!!!! ezek kozot akkora a kulonbseg mint a motoros borcucc es a rocker kozott... KURVANGY kulonbseg!!
  • CSOCSO
    gondolom.. ha arra ertetted hogy nekem is csillogo oram van azt elegge benezted!! egyaltalan nincs csillogo oram es
    az #1778 os oranal se sokkal csicsasabb az en oram!
  • K.András
    Az igazág az, hogy a nigger barma legalább vesz magának egy igényes orát,persze erre lehet azt mondani nézzétek mim van,de neki az egy életre ora lesz...
  • Tikal #1793
    kicsit tul bordo :DDDDDDD
  • Tikal #1792
    Big Boi és André (Outkast) nagyon extrémek :D

• glillu
    jól néz ki csak a számlapja kicsit túl bordó
  • traXion
    "es buzerans csillogo orara verik a nyalukat hogy nah nekem mim van. ."

Ezen jót nevettem, remélem érted. :)
  • Tikal #1789
    és amcsi ujságok itthon is beszerezhetok, amibol lehet informálodni a divatot illetően(pl a lentebb emlitett is, egyik leghiresebb legjobb hiphop magazin), szoval a kintléted nem sok előnyt jelent ilyen szempontbol.
  • Tikal #1788
    szerintem meg már egy ideje figyelem a hip hop divatot kulturát, talán még rap zenét se hallottál mikor már ezeket a márkákat is ismertem, és voltam kint, láttam őket :D

ha lentebbi képet kicsit átalakitanánk, mondjuk egy feka csávo arcát tenéék a helyedre, simán elférne a magazin cimlapján, és talán még rá is mondanád hogy majom :)

ilyen aproságok mint fejkendo meg kilogo segg csak plussz, alapjában véve ugyanugy öltözöl, ők ezt csak azért csinálják hogy még feltunobbek legyenek, még másabbak stb... de az alap cuccokban egyeztek, ennyi.

usaban már évek ota a hip hop diktálja a divatot, legalábbis nagyon meghatározo szerpe van, szoval inkább hagyjuk :)
  • CSOCSO
    miert is???
    szerintem had tujam jobban mi a divatjuk... nem te vagy itt hanem en.. es en latom naponta ezt a sok majmot... felig kiallo picsaval.. egyenesitett sapek.. altalaban meg azalatt is van valami kendo.. kilog a nyakukbol a medal, es buzerans csillogo orara verik a nyalukat hogy nah nekem mim van. .aztan feszitenek a szar 50 centes cipojukkel
    nah ez van idekint... de van aki az 5 centis hajara nem sapekot vesz.. hanem siman egy befottes gumit.. hat LOL... en eleg messze allok ezektol!!
  • traXion
    Tikal megmondja a frankót! :)
  • Tikal #1785
    megis az o divatukat csinálod
  • CSOCSO
    :)))))))))))))))))) majomcsavok.. hat en nem akarok ilyen seggfej lenni
  • The Garrett
    Prezi ez tökjó lenne neked. Tükrözi a szines egyéniséget a jókedvet stb :D
  • Tikal #1782
    ezek nem bántanak, csak játszák :))

az igaziak az igazi gettoban vannak :D
  • The Garrett
    jájjj azé mifelénk ne rohangáljanak ilyen emberek :D mer elköltözök :D
  • Tikal #1780
    egy kicsit lehet hajlitani de nem sokat :DD
  • Tikal #1779

• The Garrett

ilyesmit.
  • K.András
    Én speciel utálom ezeket az orákat,nem is tekintem öket annak,bár ez izlés kérdése,ha komoly helyre megyek akkor az 1938-as aretos parat arany orámat veszem fel,ha nem akkor pedig egy elég drága sectorral szaladgálok...
  • CSOCSO
    rohogj... hidd el en itt eleg sok hajlitatlan sapekos csavot latok. hat ROHOGOM ki az osszeset mert olyan nevetsegesen neznek ki!!!szal had legyen a sapekom hajlitva:) erted kicsako?:)