10072
-
#1775 tegnap vettünk 1 szvaccsot szintén zenész (ballagás)
Nézz körül a szinvapark legaljában lévő órásbótban. -
#1774 jo a felső, de a hajlitott sapek nem menő :D -
#1773 eni s titanium orat lestem ki magamnak...
g shockban persze.. de ez jobban megtetszett.:
ja es azota havernak is megjott ez az oraja:))
ugyan ez... :) lol -
#1772 Adidas sapek
mittomen polo
reebok gatyesz
adidas sl cipo
nah milyen?:)
-
szando #1771 nekem citizen titaniumom van, de nem találtam róla képet... -
#1770 maradjunk topicnál :D
kéne egy fasza óra... én special maradok a Swatch-nál:
hmmm ? -
[Walaki]D`Lair #1769 jaja...:D -
#1768 mer' próbálni kell a ballagást vazzegh... nem mindegy ? kiterelnek mint a brikákat és kész !
de a csütörtök jó lesz... szerenád :D -
[Walaki]D`Lair #1767 :DDD -
#1766 én mehetek vazzegh... tiszta hideg lesz én meg majkd feszülök abban a szarban... -
[Walaki]D`Lair #1765 szerdán? lószart...:D -
#1764 holnap ti is csilli-villi-be mentek ? :D -
[Walaki]D`Lair #1763 fú van új öltönyöm! Majd teszek be képet...:D -
#1762 órában nálam a Swatch a tuti.. meg az ára is :I -
#1761 najah ez láccik... de pl a 4 vagy 5 órát elég nehéz megállapitani ha csak egy pillanatra pillantasz rá -
szando #1760 sztem 10 óra 10 perc... -
#1759 huh hát ez sztem egyszerűen tökjó:) csak az az egyetlen baj vele h nem fém a szija:( meg ezen is csak megsaccolni lehet az időt mint a mostani órámon:]
-
#1758 sztem tökjó ez a póló:)
-
szando #1757 jaja :D
de azér a mecsen is fullos volt a stadion -
#1756 A brazil edzés végéig... Mondjuk én végig edzettem szóval nem láttam semmit. :) -
szando #1755 az bizony.. de legalább voltak nézők.. -
#1754 Jólvan, én ott edzettem, láttam a sok divat-fociimádó köcsögöt, voltak érdekes emberek... :) -
#1753 legjobb ! -
#1752 rájuk talán vonatkozhat, de akkor tévuton haladnak... -
szando #1751 nem magamról beszélek tee, hanem azokról akik félénkebbek, önbizalmatlanabbak
de akkor is jobban érzem magam egy jó minőségű cuccban.. -
#1750 huh, akkor viszont önértékelési problémáid vannak, javaslom fordulj dr. csernushoz :)
ha ruhátol kapsz onbizalmat akkor az már régen rossz, mellesleg ha van onbizalmad és tisztában vagy magaddal akkor amárkátlan ruhában is jol érzed magad és a kisugárzásoddal sem lesz semmi baj -
szando #1749 hát figyelj, nem olyan biztos hogy ez rossz..
persze nem csak így lehet önbizalomhoz és boldogsághoz jutni, de ha tudod, hogy jó a ruha rajtad, az egy olyan kisugárzást ad, amit nem lehet megfogni, sem körülírni.. ha bízol magadban akkor az látszani fog rajtad és sokat segít.. és lehet hogy ezt egy márkás ruha nélkül nem tudnád elérni.. -
#1748 tv-ből máshogy árad feléd a trendi érzés :D
de ott vannak a magazinok stb....
pénzért vett boldogság és magabizotsság.. nos -
szando #1747 ja naon :D
mst a meccs előtt láttam egy csajt a népstadion melletti kavicsban sétálni huszonöt centis csizmában hát nagyon röhögtem :DDD alig tudott járni :DDD -
#1746 Ez nagyon jó -
#1745 mér pedig olllllyan cukkki meg menőőő:DDDDDD -
szando #1744 divat szerint öltözködni szar...
úgy öltözz, ahogy neked teccik
ez a fehér/rózsaszín csizmába tűrt gatya, sapka divat nagyon nem jön be nekem.. :/ -
#1743 hát az más dolog h ruhákat nem reklámoznak tvben, de amúgy nem is szoktam az uccsó divat szerint öltözködni mer az sztem elég para... -
szando #1742 k swiss? az tényleg jó márka ;) -
szando #1741 jaja.. és tulajdonképpen azzal, hogy rohadt sokat fizetsz érte, boldogságot és magabiztosságot is veszel magadnak.. -
#1740 pedig igy mukodik a reklám, te is elhiszed magadrol hogy ha szép meg divatos márkás uj ruhákbán járkálsz akkor jobban tetszel majd a fiuknak, jobban is érzed magad tőle.... -
#1739 nah má megijedtem pedig... -
#1738 ehehh... álmaim cipője...
-
#1737 agyilag... jah ! -
#1736 beteg vagy?:(((((((