10072
-
#1856 lol az mekkora... -
#1855 én 30 ezerért vettem Certina-t, és késik van egy olyan pont, ahogy hogy ha tartom a kezemen, akkor meg sem mozdul :/ -
#1854 Nekem a férfi karórák közül a Breitling tetszik. -
#1853 és csak 1150 ft.- ;) -
#1852 óóóócska:))) -
#1851 ez a fekete pl. asszem 488 ezer -
#1850 üdv
na ha már óráról van szó: (bocs ha már volt, nincs kedvem visszaolvasni 23 oldalt :)
Rado, az a neve: vki ismeri/szereti ezeket? élőben kurva jól néz ki, igaz az áruk nem egy földi halandónak lettek kitalálva :) -
szando #1849 hé! ezek a színek jók egymás mellett! sárgazöld rulla :D -
#1848 ehehh... tegnap kiszúrtam egy oldschool adidas csuklószorítót vagy ezer színben... 1500.- darabja... veszek egyet, csak olyan furcsa a színösszeállításuk... bordó-sötétkék, sárga-zöld -
#1847 innen inkabb a felso... -
#1846 niga pont attol nigas mert kilog a segge.. fux kilog a nyakbol meg a szajabol (aranyfogak)
no meg valam iszarsag a hajban ( fesu, befotesgumesz:)))
mindegy.. igen majom modon tudnak oltozkodni:)
nekem az a piros feher cuccos azert tetszik annyira mert tok jol megy egymashoz az osszes cucc.. mert minden ugyanolyan piors es feher.. no mindegy.. amugy en se ugy szoktam oltozkodni....
a G rol annyit hogy nagynak nagy.. hisz nem akkora mint egy kis oracska... dehat nem is olyan nagy mint a muanyag G!! es lattam en mar ekkora swatchot... meg meg ennel is markasabb orat.. dooot lattam en olyan karorat (fogalmam sincs ki gyartotta.. de oraszakuzletben volt.. valahol az ilyen citizenek meg rolez ek meg egyebb okossagok kozott..)szoval az ora akkora volt mint egy fel cigisdoboz.. persze jo vekony. kb 3 mm... de akkoris.. az en G-m nagysaga meg azert pont jo hozzam.. mert azert en se vagyok egy bruce lee.... szal hulyen nezne ki rajtam valami piciny oracska.... az ilyet hogy vegyek ertelmes orat ami mindig az marad.. hat.. minden ora az marad ami... azert az en G-m se egy kinai szarsag.. nem emlexem pontosan de ha jol tudom valahol 50 ezer kornyeken lehet az oram.. ami azert mar nem kis osszeg szerintem...no mindegy... -
#1845 gyá pörögtök :P -
#1844 Ez sem rossz! -
#1843 Csocso! Akárki akármit mond, szerintem tök jó ez az óra! -
#1842 senki nem bántja csocsot :) meg amugyis megvédi o magát :D
csak arrol beszéltem hogy ami sportos az valojában hip hop, mivel ezek a ruha márkák amiket csocso is irt sport ruházatot gyártanak, de igazábol ennek a kulturának gyártanak.
meg egyébként sem azt mondtam hogy nigga vagy kilogo gatyával :) -
szando #1841 jah, és haggyátok már Csocsot, az a G bejön nekem is, az egyetlen baj hogy túl nagy szvsz.. a ruha meg nem niggeres, inkább laza, bár én az elengánsnak jobban híve vagyok. mér nem lehet elfogadni a másik ízlését? -
szando #1840 hát ha az árat nézzük akkor a citizen sehol nincs.. az egy japó óra, a svájciakra inkább mondhatod, hogy sznob, de egy citizenre ne, mert nem igaz.. -
#1839 amugy meg lehet lesni rolam akepeket.. ez az elso es egyetlen kep ami ilyen fajta.. (sports vagy masoknak: hip hopppp) -
#1838 no mindegy... en sem ilyenekbe oltozok.. max a laza napokon.. de akkor is inkab rovidgatya.. sima fekete rovidgatya... van feher is.. node mindegy...
-
#1836 te el vagy tajolva... a G bol sokfele van.. igen van a nagy bunko.. ami muanyag.. vannak a G lide tipusuak.. amik olyanok mint a enyem vagy az a citizen...stb....
a g lide tipusuak nem olyan bunkok!!!
amugy nezzuk csak nem hasonlit:
fekete hatter
csomo kis kerek szarsag
csomo iras
van piros mutato
stb...
csak a szamok nincsenek kiirva a G-n no meg mas a neve... hmm..valoban tok nem ugyanolyan:))))))))))
-
#1835 ööö, ne általánosits már... minden néger/rapper farmerban jár? lol
laza öltözet= hip hop divat, innen ered és kész, nem a rockerektol nem másoktol.. amig nem volt hip hop nem volt ilyen fajta "sportos" öltözet. :) -
#1834 hát csocso az hip hop meg nigger oltozék, ugyais az általad emlitett márkák a feketékre és a hip hop divatra épitenek terveznek.... kint vagy és mégsem látod? a kiegészitokon kivul uganazt hordjátok... na mindegy. -
#1833 Nem hasonlít.... Nekem a G-k nem jönnek be, mert ilyen bunkók, ez nem. :) -
K.András #1832 Olyan vagyok orák területén,hogy majd lesz mit adnom a fiamnak-unokámnak,és az az ora még akkor is ora lesz amikor unokád már a 250. quartz orát dobja a szemétbe...De mind1.
Ha égö, hogy valaki a tartos orákat részesiti elönyben akkor cikis vagyok,nemtok mit csinálni...De nem fogunk ezen hajba kapni,neked azok tetszenek azt kész,egy két év és másként fogsz erröl gondolkozni szvsz... -
#1831 rofl:))))))))))) ahh erre nem mondanek semmit. ez az egesz arool szolt hogy flameljetek valakivel.. az az elso tok hasonlit az oramra..... es nekem is tetszik... -
#1830 Az 1. tök jól néz ki! -
#1829 pont olyan vagy mint akik az adidast meg a tobbit fikazzak hogy az nem ruha hanem rongy es az armani a minimum:) hat LOAL... -
#1828 lol:))) mar tudom milyen vagy orak teruleten de nem akarlak megserteni:))) -
#1827 nah.. pont azt akartam meg mondani hogy a sok hip hop majom altalaban farmerba oltozik..ez az log le a picsajarol.. szal eleg messze van tolem a hip hop viselet.. -
K.András #1826 Ezek a quartz orák tényleg nem a trabi szinvonala,szvsz orákban gondolkozva még lejebb is van mint trabi a mercihez...De nem vitázom kiszállok,igazad van csocso!Jo lesz az neked!
-
#1825 tessek.. linkeljel. mit kene vennem .. mutasd MESTER!!!!! mert a magafajta barmok csak szarsagokat tudnak venni. .mutasd meg elgyotort lelkemnek melyik utra kene ratevednie!!!!!! -
#1824 es en vagyok a barom.. ember ez a buzerans ora nem valami kinai piacos szar.. ne egy trabival hasonlitgasd....es pont ideillik az mercis ferraris dolog.. mert ti veritek itt a nyalatokat hogy vegyek komolyabb orat most meg nem kell arany meg ize meg ize.. dontsetek mar el mit majomkodtok!!! -
#1823 tessek.. citizen..
szerintem hagyjuk.. nem a markaval van a baj.... hanem az zavar titeket hogy nem olyan visszafogott mint a ti oratok.. -
K.András #1822 Téged vakit a baromság már bocsi,a mercis példád meg annyira nem illik ide,akkor lenne jo ez a példa ha te egy trabit akarnál venni és én azt mondanám, hogy inkább vegyél egy 600-ast...De erröl szo nincsen,senki nem mondta hogy csak a rolex a komoly ora,senki nem mondta ,hogy igen csak az aranyora az ora,de nem akarlak én meggyözni,majd pár év és másként látod majd a dolgokat... -
#1821 Na akkro hogy kicsit besegítsek :)
A "komoly óra" nem divatcikk, hanem státusszimbólum.
Csocso pedig inkább a divat oldaláról közelíti meg az óravásárlást mint olyat.
-
#1820 igy van.. bementem szakuzletbe.. volt 20 fajta markas ora.. volt amelyik rohogtemm volt amire aszondtam huuuuuuuu..azten hirtelen az ertekere is (500-1000 dolcsicska) hat az is huuuuuuuuu
aztan raneztem a G-kre.. ott is volt huuu egyaltalan nem nez ki csicsasabban mint sok ora... max azokon nincs ekkore felirat vagy valami... es az ara is toredek..
no mindegy -
#1819 komoly ora... mar megint vakit a nev!!!!!!
komolyan mondom ugy veszexunk mint az ovodasok.. forditsunk egy kicsit a dolgon...
en akarok venni egy mercit.. nem slr-t.. egy mercit. te meg lefikazol hogy miert nem rendes autot veszek.. miert nem ferrarit vagy lamborghinit.. hat szerinted ez ertelmes veszekedes?? szerintem nem!
ez az ora olyan amit sokmindenki megvehet.. jol nez ki stb.. es markas is.. es nem vagyok olyan sznob hogy rolexel zsirkodjak... nekem nem kell rolex stb... es nincs 100 ezrem egy orara...
-
#1818 van akinek fontosabb a kinézet, mint az hogy meddig tart/ ill nemmindenki rajong az órákért , ugy ahogyan pl te....
Nemkéne a másika ráerőltetni a saját elképzeléseinket :)
//ezdeszéplett// -
#1817 az elozo orammal en is igy voltam.. 6 evig volt a kezemen.. e smost csereltem le.. de mar nagyon erett ra.. kicsit kopott volt. meg azert latszott hogy reg volt ez divat... -
K.András #1816 Szerintem az igényes ora ott kezdödik,ha egy életen át ora marad,márpedig a Swatch nem fog addig tartani...Más megkötésem nincsen,tehát itt szo nincsen a kinézetröl arrol hogy arany vagy acél,én oraszerkezetröl beszélek,annak pedig sok köze nincsen a reklámokhoz avagy magazinokhoz!
Szal nehogy azt hidd kötekszem,csak nem értelek,biztos volna rá pénzed,hát vegyél magadnak egy komoly orát!!!