10072
-
#1655 Először is ez nem ing hanem dzseki
Olyasmi a szabása mint egy farmerdzsekié csak vékonyabb anyagból van és elegánsabb P
Másodszor nemcsak abban különbözik, ilyet piacon nem kapsz.
Gondolom pl a Nikee cipőt se veszed meg a piacon mert az eredetire hajaz. Vagy ADIOS P
Harmadszor nem azért vettem mert Saxoo és extra hanem mert tetszik és olcsó volt a minóségéhez képest (A Saxoo ingek mondjuk sztem is kva drágák)
Negyedszer a képen lévő sztem nemis Saxoo csak annyira hasonlít az enyémre azért raktam be. :-)))
-
#1654 sznobparty...yeeaaaahhhh :)
Kosárlabdát nem fikázni -
#1653 mondjuk korulottem nincs cigany csak neger. de ugyan azok !! -
#1652 rofl:)))))))))))))))))))))))))
mindegy... szerencsere ezt a cipot se fogjatok sok emberen latni..soot egyiketse... de en se nagyon lattam meg senkin... -
#1651 Hi!
Én utálom a diszkót, meg a kosárlabdát is, de nekem ezek a cipők nagyon bejönnek...
Én afféle feka cuccokat bírom, és szeretem hordani őket, akárki akármit mondd a bőnadrágról, meg a fux-okról!
AIR Jordan 4Ever! -
#1650 CSOCSO
azért diszkós az a cipő, mert olyan emberek hordják, akik:
1.
Nem tudják mi az a kosárlabda (tisztelet a roppant kevés kivételnek)
2.
hétvégenként ott áll sorba az E-klub előtt ugyanebben a cipőben :) (már este 6kor)
3.
azért diszkós cipő, mert azoknak divat, akik diszkóba járnak.
Most lehet azzal jönni, hgy ilyen van a lábán minden NBA játékosnak, de az a különbség, hogy ők nem mennek benne szórakozni... -
#1649 Bár bevallom, én is hordtam ilyen cipőt, de nekem volt mellé súlypontemelkedésem, és levettem a lábamról az öltözőben :) -
#1648 Nagyon májer dolog mostanában kosárlabdás cipőt hordani vászongatyához:) + izompóló és zselé:)
no comment -
cyrus #1647 cigók azt hiszik színesfém :DDDDD
ölnek érte báz ! -
#1646 Nem kicsit buzis :D -
#1645 eleg meleg de ezt azert mar tenyleg nem hordanam.. ezert lelonek az utcan!:) -
#1644 nekem ez bejon elegge alladek, siman elhordanam! -
#1643 na találtam arról a tükör cipőről egy két képet :)
egyébként limited edition a cucc egész világon 1000 dbot csináltak belőle,de persze ebayen még mindig meglehet venni :)
-
#1642 -
#1641 Én vágom a DADAt MO.n nem igazán nem ismert(igaz a FUBU boltban már láttam 1-2t) Amcsiba csipik ,egyébként meg nem 1 rossz márka...az 1ik kedvenc amit Webber még az egyik all staron hordott ,króm szinu volt és szinte tükörnek is jo volt!
egyébként nem rég jött egy uj Spree is nekik a és középen van egy forgó kerék (a spree racinget ábrázolva)ja persze mind2 dada rol van szó -
#1640 Nekem jelenleg egy ilyen Jordan van:
-
#1639 hat nemigazan -
#1638 nem tudjak mit beszelnek :D -
#1637 nade diszko??? meg buvar?? azert ennyire nem kene eltevedni!
no ez meg nem egy buzerans marka amit fikazni kene..
kivancis vagyok miert tunik diszkosnak.. valaki talan definiciot irt a diszkos cipokrol es a DADA-m az raillik vagy miert lenne diszkos? es egy sima sportcipo (kosaras) -
#1636 lugz? phat farm?
:D -
#1635 és ha nem lehet magyarországon kapni? az nem jelent semmi... nekem se teccik. dehát nem az én stilsuom attól még jó lehet... -
szando #1634 nem de az nem tetszik. az and1-t viszont ismerem és az bejön..
az az adidas viszont, hmmmm, nagyon fasza! :D -
#1633 DADA-t ismeritek egyaltalan?:))))))) -
#1632 a diszkosat meg elnezem de kirohogom de a buvaros nagy betegsegre vall!! -
#1631 diszkos??????? vazzeg mivan veletek?? nagyon el vagytok tevedve!!!!!!!!!!!! -
#1630 ?? mirol beszelsz???
nincs izlesed haver.. ilyen cipoket legkozelebb csak becsben kapsz a Footlockerben.. meghogy randak:)( LOAL!!! -
#1629 Nem kicsit diszkósan gány! Broaaf :) -
Cat #1628 az alsó olyan mint a buvároké :) (uszony nélkül) -
Cat #1627 uramisten
ritka undorítók -
#1626 nah en ezeket a sportcipoket hordom:
(Chris Webber's DADA C4 cipo)
adidas SL III
igaz ez fekete nekem meg piros/feherben van -
#1625 élőben még százszor is undoritóbb:D -
szando #1624 LOÁL! agyaggalamb-lövő cipő mikor jön? -
#1623 ííííííííjj! Ez dulva. :) -
#1622 meg is érdemli :) -
#1621 LOL birkózó cípő 75$ :P
-
Ilyenem van... :) Szeretem :) -
#1619 jah:D nekemse igazán teccik lányokon se... én nem vennék olyat az is biztos:) -
#1618 a ringen belül nem buzis :) -
szando #1617 hááát...
ez télleg így van de nem kéne neki... elvileg a box férfi sportág.. csak így alakult ki ez a hülye divet... amúgy sztem csajokon is gány, én csak egy-kettőt láttam akinek télleg jól állt -
#1616 vesznek;)