11368
  • peat0
    Azt a végigjátszást elküldené valaki emilben? Nekem a .uw-s oldalak nem jönnek be. Köszi! A játék nagyon jó,magyarosítás már elkezdődött? Ha igen van honlapja? Köszi
  • Kandurex
    Hmmm...tipikus sámán hozzáállás :)
  • hen-tes
    thx
  • Shaman
    Ez okes írtam is,hogy nem kapcsolódik a főszálhoz,de most képzelj el egy ecceri magyar embert,aki a te leírásod alapján csinálja a főszálat...
    Mikor eljut oda,hogy meglesz a csillagtérképe teljesen elképedve látja,hogy hmmm van itten egy Yavin is amiröl eddig szó sem esett (mondom,csak a főszálat tolja). Szóval ettöl teljesen kétségbeeseik,síkitozni kezd üti a monitort beborul az agya,s pufff leugrik....
  • sznupi
    Esetleg még annyi, hogy ha pazaakban megkopasztod, akkor kedvezményt az az áruiból, szal ez sem egy rossz dolog.
  • Hmuda
    Én csak azt mondtam, hogy az első háromba érdemes besúvasztani. Meg különben is, csak gonosz karaktereknek ajánlott ezeket végigcsinálni.
  • Hmuda
    Igen muszáj és az aréna a felső város kantinjában va (beszélj a huttal).
  • Hmuda
    De egyelőre nem tartozik a főszálhoz. Majd érdekességnek lesz leírva.
  • Kandurex
    up
  • Shaman
    Igaz nem tartozik semmilyen küldihez,de úgy látom a Yavint teljesen kihagytad.
    Eccer már írtam egy kommentet,most gyorsan összefoglalom.
    1-3. starmapig árusnak vannak jó cuccai.
    3. starmap után cserélödik a cucca,illetve idegenek lesznek nála,akik ekkor még elmennek.
    5. starmap után megint cserélödik a cucca,illetve ismét ott lesznek az idegenek,de ezúttal már harcolnod kell velük.

Na nekem ennyi jut eszembe a Yavinról,nem tom mást érdemes-e róla írni.
  • Shaman
    Ezzel csak annyi a baj,hogy ha elmegy Kasyyyr-ra majd Tatooinra,s tegyük fel utána megy Manaan-ra,s megcsinálja a főküldit,akkor már nem tudja utána az összes fejvadászos küldetést megcsinálni,mert a 4. starmap után SPOILER! mindenképp elkap a Leviathan,s akkor már nem tudsz Dantooinra visszamenni. S oda is van fejvadász küldi.....
  • hen-tes
    de mostmár szunya mer össze esek..
  • hen-tes
    Sith katonai báziosn musszáj harcolni azzal a jedivel ???
    és hol van az aréna ?
  • hen-tes
    nagyon kemény a gém !!
    igaz hogy néha kidob az asztalra, de sebaj, elég sokat ment magátol is a gama
    most épp vmi cuccot szerzek a hajóhoz
    vmi alagutrendszer szerüségben, csak már elzsibbatt fulra a kezem és nem birtam jáccani
  • Rage47
    Húú..nagyon szuper a végigjátszásotok:)Az a jó, hogy a történet is benne van és nagyjából megértem/eddig/:)Nem gondoltam volna, hogy így megtetszik ez a game.A multkor már majdnem uninstall volt:)Csak így tovább!
  • Hmuda
    Ments gyakran, rakd fel a peccset, driverfrissítések stb.
  • hen-tes
    a jóóóóóóó ******************************
    elértem a kapszulához
    épp rámegyek erre kifagy a szokásos windows üzivel, hogy sorry a kellemetlenségért
    mit tegyek ?
  • Hmuda
    Szerintetek ez jó?:

-A játékmenetnek megvan a maga sorrendje. Bizonyos időközönként történnek előre
    meghatározott események. Álljon most egy rövid összefoglaló arról, hogy miként
    követik egymást a helyszinek és ha van, akkor milyen különleges esemény történikű
    rajta:

1: Endar Spire
    2: Taris
    3: Dantooine (1. térkép)
    4: Első választott bolgó (2. térkép + Calo Nord megjelenése)
    5: Második választott bolgó (3. térkép)
    6: Harmadik választott bolgó (4. térkép + Darth Badon megjelenése)
    7: Leviathan (a 4. térkép megtalálása után)
    8: Negyedik választott bolgó (5. térkép)
    9: Unknown Planet (akkor indulj el, ha elrendeztél mindent a többi bolygón)
    10: Star Forge (a végső harc, nincs kiút)
  • Hmuda
    Na, lehet nézegetni a frissült végigjátszást. Immár minden helyszin benne van a tartalomjegyzékben, a megfelelő helyeken pedig egy comming son felirat van. De még mindig kellene ötlet a két tudnivalók szekcióba!!!
  • Hmuda
    Nincs kedved megítni a Tatooinet?
  • Hmuda
    Köszi, már nem kell, megoldódott. :-)
  • harczos
    ja, elküldtem....vagy negyed órája :)
  • Hmuda
    Főküldetéseknél van ez:

FONTOS TUDNIVALÓK:

-A bolygók sorrendje itt csak szemléltető jellegű. A Dantooine elhagyása után
    mindenki olyan sorrendben csinálja őket, ahogy jónak látja.

-A Tatooine-t és a Kashyykot mindenképpen vedd be az első három elvégzendő bolygó
    közé! Ott veheted fel a csapatodba a két kimaradt tagot.

-Az első bolygón újból találkozol Calo Norddal, a harmadikon pedig Malak
    tanítványával, Darth Badonnal.

-Ha érdekelnek a csapattársaid küldetései, mindenképpen fejezd be Bastiláét még a
    harmadik bolygó befejezése előtt, mert utána elhagyja a csapatot.

Mit írhatnék még ide???
  • Hmuda
    Hát max annyi, hogy az én galériámban vayg 9 kép róla. :-)
  • magus
    oprendszert nemtok cserelni, dx9 b van fenn...

taskok meg asse tom a legtobbrol micsoda, lelottem nem tortent semmi.
  • hen-tes
    nincs vmi magyar siteja a gémnek ??
  • Hmuda
    Na. Pillanatnyilag úgylátszik megoldódott a dolog. Leszedtem a legutóbbi változatot az oldalamról, márcsak az ededig ezközölt apróbb változtatásokat kell visszarakni.
  • hen-tes
    na végre :D
    átért a másik gépről most jönnek a rarrok :D
  • Hmuda
    Jaja. De msot csak a file-t küldd el csatolva.
  • Kandurex
    Ő,Ű hibákat nem javítja megfelelően, vagyis inkább nem veszi észre, sztem nem egy jó választás, inkább ha valamibe nem vagy biztos használd a google-t.:)
  • Kandurex
    jah, észrevettem, de nem én voltam, beccs'szó! :) Nekem megvan a legutolsó verzió hibátlanul...köll?
  • Hmuda
    Ezért kellene egy rendes Word, hogy kijavíthassam ezt a hatalmsa bakit.
  • Hmuda
    Közvetlenül a főküldik után jönnek a mellékküldik szépen sorban. :D

Amúgy vki nagyon bekavart a dologba, mert másfajta kódolású txt fájlt küldött nekem és most az összes hosszú ékezet (ŐŰ stb) eltüntek és csak a síma betű van a helyükön (UO stb). :-(((
  • Kandurex
    Akkor még hiányzik a Tatooine és az ismeretlen cucc. Sztem ha meg van, akkor talán a tippek, trükkök, fejlődések menete, skillek, fegyerek, stb. stb. leírása is jöhetne, vagyunk rá páran, mint fanatikusak:). És talán a mellék küldetésekről is lehetne anyag nem? Tudom nagyra vágyó tervnek tűnik (bár közel nem akkorának, mint a magyarosítás), de sztem megérné.
  • Hmuda
    Elküldenéd ha nem túl nagy? :-)
  • harczos
    találtam egy mssp_hu.lex-et, nemtom jó-e (xp), egyébként meg nem bízok a word ellenőrzőjében :)
    bár ez még word 97-es tapasztalat...
  • Hmuda
    Persze a végjátékot magamnak tartogatom (szóval csak a templom tetejéig írd meg, utána átveszem :D).
  • Hmuda
    Okés, akkor írd meg az ismeretlen világot (csak a lényeget :-) ).
  • Hmuda
    Igazábol én csak a lényegre akarok törekedni a leírásban, hogy az egyszeri játékos ne vesszen el a sok adat között. A mellékküldetések során lenne érdemes megemlíteni az ilyen dolgokat.
  • Hmuda
    ( mssp2_HU.lex )