11368
-
peat0 #2948 Azt a végigjátszást elküldené valaki emilben? Nekem a .uw-s oldalak nem jönnek be. Köszi! A játék nagyon jó,magyarosítás már elkezdődött? Ha igen van honlapja? Köszi -
#2947 Hmmm...tipikus sámán hozzáállás :) -
#2946 thx -
#2945 Ez okes írtam is,hogy nem kapcsolódik a főszálhoz,de most képzelj el egy ecceri magyar embert,aki a te leírásod alapján csinálja a főszálat...
Mikor eljut oda,hogy meglesz a csillagtérképe teljesen elképedve látja,hogy hmmm van itten egy Yavin is amiröl eddig szó sem esett (mondom,csak a főszálat tolja). Szóval ettöl teljesen kétségbeeseik,síkitozni kezd üti a monitort beborul az agya,s pufff leugrik.... -
sznupi #2944 Esetleg még annyi, hogy ha pazaakban megkopasztod, akkor kedvezményt az az áruiból, szal ez sem egy rossz dolog. -
#2943 Én csak azt mondtam, hogy az első háromba érdemes besúvasztani. Meg különben is, csak gonosz karaktereknek ajánlott ezeket végigcsinálni. -
#2942 Igen muszáj és az aréna a felső város kantinjában va (beszélj a huttal). -
#2941 De egyelőre nem tartozik a főszálhoz. Majd érdekességnek lesz leírva. -
#2940 up -
#2939 Igaz nem tartozik semmilyen küldihez,de úgy látom a Yavint teljesen kihagytad.
Eccer már írtam egy kommentet,most gyorsan összefoglalom.
1-3. starmapig árusnak vannak jó cuccai.
3. starmap után cserélödik a cucca,illetve idegenek lesznek nála,akik ekkor még elmennek.
5. starmap után megint cserélödik a cucca,illetve ismét ott lesznek az idegenek,de ezúttal már harcolnod kell velük.
Na nekem ennyi jut eszembe a Yavinról,nem tom mást érdemes-e róla írni. -
#2938 Ezzel csak annyi a baj,hogy ha elmegy Kasyyyr-ra majd Tatooinra,s tegyük fel utána megy Manaan-ra,s megcsinálja a főküldit,akkor már nem tudja utána az összes fejvadászos küldetést megcsinálni,mert a 4. starmap után SPOILER! mindenképp elkap a Leviathan,s akkor már nem tudsz Dantooinra visszamenni. S oda is van fejvadász küldi..... -
#2937 de mostmár szunya mer össze esek.. -
#2936 Sith katonai báziosn musszáj harcolni azzal a jedivel ???
és hol van az aréna ? -
#2935 nagyon kemény a gém !!
igaz hogy néha kidob az asztalra, de sebaj, elég sokat ment magátol is a gama
most épp vmi cuccot szerzek a hajóhoz
vmi alagutrendszer szerüségben, csak már elzsibbatt fulra a kezem és nem birtam jáccani -
#2934 Húú..nagyon szuper a végigjátszásotok:)Az a jó, hogy a történet is benne van és nagyjából megértem/eddig/:)Nem gondoltam volna, hogy így megtetszik ez a game.A multkor már majdnem uninstall volt:)Csak így tovább! -
#2932 Ments gyakran, rakd fel a peccset, driverfrissítések stb. -
#2931 a jóóóóóóó ******************************
elértem a kapszulához
épp rámegyek erre kifagy a szokásos windows üzivel, hogy sorry a kellemetlenségért
mit tegyek ? -
#2930 Szerintetek ez jó?:
-A játékmenetnek megvan a maga sorrendje. Bizonyos időközönként történnek előre
meghatározott események. Álljon most egy rövid összefoglaló arról, hogy miként
követik egymást a helyszinek és ha van, akkor milyen különleges esemény történikű
rajta:
1: Endar Spire
2: Taris
3: Dantooine (1. térkép)
4: Első választott bolgó (2. térkép + Calo Nord megjelenése)
5: Második választott bolgó (3. térkép)
6: Harmadik választott bolgó (4. térkép + Darth Badon megjelenése)
7: Leviathan (a 4. térkép megtalálása után)
8: Negyedik választott bolgó (5. térkép)
9: Unknown Planet (akkor indulj el, ha elrendeztél mindent a többi bolygón)
10: Star Forge (a végső harc, nincs kiút) -
#2929 Na, lehet nézegetni a frissült végigjátszást. Immár minden helyszin benne van a tartalomjegyzékben, a megfelelő helyeken pedig egy comming son felirat van. De még mindig kellene ötlet a két tudnivalók szekcióba!!! -
#2928 Nincs kedved megítni a Tatooinet? -
#2927 Köszi, már nem kell, megoldódott. :-) -
harczos #2926 ja, elküldtem....vagy negyed órája :) -
#2925 Főküldetéseknél van ez:
FONTOS TUDNIVALÓK:
-A bolygók sorrendje itt csak szemléltető jellegű. A Dantooine elhagyása után
mindenki olyan sorrendben csinálja őket, ahogy jónak látja.
-A Tatooine-t és a Kashyykot mindenképpen vedd be az első három elvégzendő bolygó
közé! Ott veheted fel a csapatodba a két kimaradt tagot.
-Az első bolygón újból találkozol Calo Norddal, a harmadikon pedig Malak
tanítványával, Darth Badonnal.
-Ha érdekelnek a csapattársaid küldetései, mindenképpen fejezd be Bastiláét még a
harmadik bolygó befejezése előtt, mert utána elhagyja a csapatot.
Mit írhatnék még ide??? -
#2924 Hát max annyi, hogy az én galériámban vayg 9 kép róla. :-) -
#2923 oprendszert nemtok cserelni, dx9 b van fenn...
taskok meg asse tom a legtobbrol micsoda, lelottem nem tortent semmi. -
#2922 nincs vmi magyar siteja a gémnek ?? -
#2921 Na. Pillanatnyilag úgylátszik megoldódott a dolog. Leszedtem a legutóbbi változatot az oldalamról, márcsak az ededig ezközölt apróbb változtatásokat kell visszarakni. -
#2920 na végre :D
átért a másik gépről most jönnek a rarrok :D -
#2919 Jaja. De msot csak a file-t küldd el csatolva. -
#2918 Ő,Ű hibákat nem javítja megfelelően, vagyis inkább nem veszi észre, sztem nem egy jó választás, inkább ha valamibe nem vagy biztos használd a google-t.:) -
#2917 jah, észrevettem, de nem én voltam, beccs'szó! :) Nekem megvan a legutolsó verzió hibátlanul...köll? -
#2916 Ezért kellene egy rendes Word, hogy kijavíthassam ezt a hatalmsa bakit. -
#2915 Közvetlenül a főküldik után jönnek a mellékküldik szépen sorban. :D
Amúgy vki nagyon bekavart a dologba, mert másfajta kódolású txt fájlt küldött nekem és most az összes hosszú ékezet (ŐŰ stb) eltüntek és csak a síma betű van a helyükön (UO stb). :-((( -
#2914 Akkor még hiányzik a Tatooine és az ismeretlen cucc. Sztem ha meg van, akkor talán a tippek, trükkök, fejlődések menete, skillek, fegyerek, stb. stb. leírása is jöhetne, vagyunk rá páran, mint fanatikusak:). És talán a mellék küldetésekről is lehetne anyag nem? Tudom nagyra vágyó tervnek tűnik (bár közel nem akkorának, mint a magyarosítás), de sztem megérné. -
#2913 Elküldenéd ha nem túl nagy? :-) -
harczos #2912 találtam egy mssp_hu.lex-et, nemtom jó-e (xp), egyébként meg nem bízok a word ellenőrzőjében :)
bár ez még word 97-es tapasztalat... -
#2911 Persze a végjátékot magamnak tartogatom (szóval csak a templom tetejéig írd meg, utána átveszem :D). -
#2910 Okés, akkor írd meg az ismeretlen világot (csak a lényeget :-) ). -
#2908 Igazábol én csak a lényegre akarok törekedni a leírásban, hogy az egyszeri játékos ne vesszen el a sok adat között. A mellékküldetések során lenne érdemes megemlíteni az ilyen dolgokat. -
#2906 ( mssp2_HU.lex )