Star Wars: Knights Of The Old Republic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztan a jedi tanacs kerdore volt erre mindenkinek behazudtam, hogy ott se voltam 😊 bevettek... Nem is csodalom hogy kihaltak a jedik. Mikor elmentem vandorolni, total normal borom volt. Mire visszajottem, olyan voltam, mint egy albino 😊
nagyon hangulatos, a zene kiváló/bár ezt már megszokhattuk/garfika is szép egy rpghez képest, harcrendszer kiváló, a fejlpõdési fa is nayon jó. Nálam szerencsére a hangbug meg amikrõl írtatok még nem jelentkezett, viszont most vagyok az elsõ városban, ahol néha 1 mp alatt vaghy 50 m-t megy elõre a karakterem, ezt orvosolja a patch?
TRACK 01 MODE1/2352
INDEX 01 00:00:00
Ma tudtam meg, hogy már kijött ez a game. El is kezdtem lefelé szedni, de 4 cd egy kicsit sok, szal még van egy "kis" idõ amíg lejön. Az egyes cd már lejött de csak bin file van, cue nincsen. Vki beírna ide egy "sablon cue" mintát, hogy annak alapján megtudjam csinálni a cue-t? Thx elõre is, már nagyon várom h lenntlegyen...

Bazinga!
Ezen a bolygon csak az a sok bika vagy mi idegesit. Mindig beleakadok egy csordaba, azzal megy az ido, hogy kiirtom oket 😊
Te melyik kardot választottad?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Csak egy napot nem nézek be ide és máris 221 új üzi van.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
War. War never changes.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
- Rancor : belerakod a csalifolyadekot+1 granatot a hullaba, es a rancor mepuffad 😄
- Lejutas : a szallasodnal levo folyoson lessz 1 "kihallgatas" ott az oro eliminalasa, es a nalluk levo egyenruha magunkra vetelevel lehet lejutni (amit lenn el lehet cserelni papirokra)
Kerdeseket tegyetek meg nyugodtan mar vegigvittem, igy ahol tok segitek 😄
Kezdek bele 1bbkent en is ujra most a sotet oldallal 😊
u.i. : most ,egyek nemsokara bulizni, igy majd csak holnap tok valaszolni.
By : KeWiN
ez a szar lefagy...nem hiszem el...mindig iyen beszélgetések közben fagy ki...MIÉRT???
felraktam egy fixet az se jo
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Akkó most gagyi?
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Lentebb valaki írta, hogy a kardok nem star wars-os cuccok, nincs sw feeling-je. Nos az sw-ben is vannak kardok, ez nem újdonság, a regényekben már sokat szerepeltek, sõt az ep. VI. végén a két vörösruhás császári testõr is vibrofegyverekkel van felszerelve. Ráadásul nagyon pengén meg is magyaráza a game miért van szükség rájuk és miért képzik a katonákat közelharci fegyverekre.
A rancor-t én kínyirtam, valami cuccot kellett ráönteni a hullákra és mellé egy gránátot, bekapta és felrobbant.
Egyedül nem tudom milyen végigjátszani, de akkor kimaradnak a bg szerû partytagok dumálása, fõleg a harci robbot nagyon király.
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
Köszi a választ!
A gépem : PIV 1,8 , 512DDR, gf3ti200 128mb, sblive, windows xp+sp1 , legújabb detonator.
Minden más megy, valaki segítsen pls.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
CSa'
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
- hogy lehet lejutni az alvilágbe? Az õr szerint papírral, de a questek kötött szerepel a katonai uniformis is, mint lehetõség, az egyik alien említette, mikor megmentettem, hogy foglalkozik uniformissal, de nem tud adni - és azóta nem is találom...
- miként juthatok le a liften? öljem meg az õrt?
http://gaborszantai.co.uk/