Star Wars: Knights Of The Old Republic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem a következõ a helyzet: 2400+ Athlon XP, Radeon 9700, 512 DDR, Winfos ME (kéretik nem szidni
). Nekem is, mint egyik kollégának az a helyzet, hogy amikor elindítom a gamét, akkor a fõmenüben szétesik minden. Szaggat a hang, Nem látok semmit, csak fel-felvillanó képrészleteket (kilépni sem egyszerû).
Feltettem a 3.7-es és a 3.9-es Catalystot, valamint az OMEGA-féle Catalystot is. Semmi. Feltettem a patch-et, semmi. Tud erre vki megoldást? Olvasgattam a fórumot, innen próbáltam ki ezeket, se semmi...
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
War. War never changes.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Lehet hogy láma kérdés de mi a külömbség a 3 karakter között? Most szedtem le a gamet de nem igazán értem hogy miben külömbözik egymástól a 3 kari. Thx a helpet
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Szeretnék érdeklõdni hogy megy e a program valakinek radeon 9600-al! Tudom, van hozzá peccs, de nálam nem segít, mert ugye meg kell törnöm és csak régi crack van hozzá! Lefagy a fömenuben az átok! már minden eshetõséget kiprobáltam, de nem megy! vidkarit, egeret, hangkártyát, ujratelepítettem a legfrisebb driverekkel, de semmi!
Elõre is köszi a segítséget!
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Valahogy nem illik a kepbe, hogy ha a vegere elakarok erni pl Jedi szintre , az annak koszonheto, hogy fiatal koromban sokat logtam egy brancsban nehany harcossal, vagy massal. 😊
Asszem maradok az egyedul jateknal.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Vagy mindenki partyt csinal ?
War. War never changes.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
War. War never changes.
Mindenki óva intek a játék telepítésétõl, mivel kvara leköti az embert és ma se fogok eleget aludni már!! 😊
Az SW hangulatot részemrõl megtaláltam, az 5000 évnek meg biztos van vmi oka. Mondhattak volna 500 évet is, de vmiért mégsem...
www.armed-assault.hu
De frankó hogy már velem van a jedi is, jó trükköket tud. Az a felállás hogy ha szembe jön egy felebarátom akkor nekiestek dupla vibrokarddal, a jedi csaj nekiesik a duplapengés kardjával, valaki meg hátulról lõ ágyúval. Eddig senki sem bírta 2 percnél tovább, még a sith mester sem 😛
De talán ez valahol baj is a játékkal, kicsit túl könnyû lett benne a harc (meg úgy az egész). Az a swoop race se volt semmi. Azt hittem hogy vért fogok izzadni hogy megnyerjem, elõzgetni kell meg minden, erre beraknak egy full egyenes pályára, ahol a vasbeton-tömbök is 200 méterre állnak ki egymástól, hogy csak az ne tudja kikerülni õket, aki nem akarja. Szóval lehetett volna az egész nehezebb is valamivel... Persze így se rossz, játszatja magát a game, bejövõs.
Ja. Vannak ilyen játékok. C64-en nálam a Defender volt az, Amigan Sensi Soccer, PC-n az SWG - elsõ hete - mellett nekem is volt még a CM2-vel egy jó 48 órám egy 8 órás kártya partit követõen (😊 ... 😊
Amúgy tényleg a Buck Rogers feeling kerülgetett néha, amikor a városban nyomtam, és amikor megszólalt a bárban a tuc-tuc zene, már tudtam, hogy valami nincs rendben.
Tényleg durva, hogy alig volt szembetûnõ változás a KOTOR ideje és az Amidala ideje közötti idõkben.
A medve nem játék.
Nekem a Morrowinddel volt 30 óra viszont a CM01-02-vel abszolut rekorder vagyok, azt tavalyelõtt kerek 50 órán keresztül nyomtam, csak a retyó miatt álltam fel, meg idõnként bedobtam a mikróba egy pizzát.
ON
Az komoly, hogy 4 giga az install, mert valahol lentebb ezt írta valaki?
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
amugy nem rossz a game de sw hangulat télleg nincs meg... 😛
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
jol megy a game, mentegetek meg minden, de ha a fomenuben a loadot valasztom, csak all es nemcsinal semmi, masnal hasonlot csinal (crackfix is probalva lett hasonlo eredmennyel)

War. War never changes.