2219
A képek elég jól néznek ki...
-
najó #778 Első napi tp alapján,annyira nem fogott meg mint anno a L2,leis fekudtem ugy 1korul,lehet mert ez mar a 2.MMORPG-m:)
A grafikája is ludas,mert olyan szurke az egész,nem annyira élesek a szinek stb...benne van bizta hogy en Ati8500-on futtatom high performanceba,de mikor magasabbra tettem se lett lényegesen szebb,csak brutalisan lassu:( Elég erdekesek a küldik,mint egy single rpgbe,pl. azhogy a tengerbe legyen egy quest tárgy joleldugva az olyan Morrowindes emlékeket hozott elő:)Igaz mar ott a viz es maga az uszas is jobban lett megoldva.
A legjobb rész a quest complete,mindig is imádtam nézegetni hogy már 5000 küldit csináltam meg:)A lényeg még nem merültem bele,majd hétvégen. -
#777 A többség evil, legalább is 4en azok vagyunk -
najó #776 hat pont nem azt csináltam:( -
#775 Gyerekek gyertek, 4en már vagyunk, 6 ember kell a guildhoz, aki tud keressen meg, ill adjon hozzá friendként pls
(reonel a játékban) -
#774 Szyl evil karaktert csinálj. -
Entrery #773 Na mostmár én is megyek aludni :)
Holnap lehet hogy egész nap fenn leszek, szóval ha segítség kell csak szóljatok -
Rasti #772 Na egész jó lett a game,én az Oggok serverre mentem ( Rasti névvel ) és Dark Elfet inditottam -
Rasti #771 Akkor venni kell 1 DVD-rom-ot kb. 6000 ft-t -
najó #770 jah,es csak ez van,ezért vettem egyet:)vegyél sulinetre:)) -
najó #769 jah:)Runnyeyes dolgot nem értem,egyenlore tutorialba vagyok,de fullos szerverkent is siman megy -
#768 jajjajjj
ez dvd verzió?:) nincs dvd meghajtóm lol -
Rasti #767 Mivan mindenki Gamel ? -
Rasti #766 Elméletileg azt mondták,hogy még ma este feladják postán aki ott rendelte
-
Rasti #765 Én nem tudok rola.
Na fent van 4.2 GB-t tesz fel
-
#764 Cd-s változatot lehet kapni nálunk? -
Rasti #763 Na hazaértem én is és itt van a Game :))
Most kezdem a feltelepitést,kiváncsi vagyok mi a fene vana a 2 DVD-n :)
-
#762 ja ok attol meg lehet karit csinalni:)) -
najó #761 az elején mindenkinek marhasokat tolt?most valamit updatel es 45 percet ir ki hogy vegez kb,mivolt a 2DVDn?:) -
#760 Ebben a pillanatban nézzük a szervereket, és full -
#759 erdekes en mindig tudok karit csinalni a runny-ra:PPP -
#758 Olvass vissza, vagy ez, vagy az, később jövők nagyrésze nem oda megy szal choice is yours :) Runny-val az a baj,. hogy minden EK odamegy, és fullos, Oggok meg még light-os :) -
#757 Megerkeztek a HCGamer-hez a gamek, lehet ertuk zuzni! Ma 7-ig vannak benn a sracok! Na jo jatekot mindenkinek! -
Entrery #756 A Runnyeye túlnépesedett, és ilyen tájban álltalában már tele van. -
#755 mmég nem gyütt meg, nemtom hcgamer mikorra postázza ki -
#754 Mért kéne Oggokra menni? nem a runnyeye a jó nekünk? :) -
Entrery #753 Az újjak Oggokra jöjjenek.
Egyébbként egy óráig nem lehet csatlakozni a serverekre update miatt. -
#752 Na skacok, megvannak az EQ2k? :) Kláááánt akarooooooook :D -
#751 az klassz, hozzám jönniük kell, szl gondolom karácsonyra itt lesz agamma:P -
krisz073 #750 Na ha minden igaz és összejön,délután megyek a HCGamer-hez a játékért :))))) -
#749 Ja persze angolul is müködik.
De ha kell leforditom magyarra is :-) -
#748 Akit erdekel, csinaltam egy uj inventory ablakot az EQ2-höz az uj UI Builderrel
Uj inventory leirassal
-
#747 inakbb idoben adnak ki:PPPP -
#746 videokartya es processzor tekintetben nincs ilyen joszivu emberke?:D -
Rasti #745 Téged szerintem nem érlek el.
Ha esetleg valami nem tetszik csinálj forradalmat. -
#744 Az automexes kapcsolatom azt mondta (ez most nagyon fontos emberkent tüntet engem itten fel), azert olyan olcso, mert erösen szimpatizalnak a magyar MMORPG tarsadalommal es azt szerettek volna, ha ezt tenyleg mindenki meg tudna engedni maganak.
Szoval csak az Automex jotekonysaga :-) -
#743 ez az Lyoe! Oszd ki oket ^.^
Jossz te is EQ2zni??? ^.^ -
#742 Akkor keress meg majd :) -
#741 Te biztosan ilyen nagytudású gyerek vagy...... -
#740 Nincs -
flipi #739 szombaton nyitva van automex? :D