2219
A képek elég jól néznek ki...
-
flipi #818 pull an application in the sign mia az application? honnan szerezem meg? -
flipi #817 en pl -
Rasti #816 Oggok-on serveren rossz oldalon kik játszanak ???? -
flipi #815 mr strokes ez nem az... ez mar utana van, es durvan el van baszva, nem ertem mas hogy csinalta meg, valami fazont kene megkeresnem de nincs sehol persze... -
#814 Menj el a kezdo szigeten a kocsmahoz es benn beszelj a csajszival!!! -
#813 Aki jo oldalon jatszik es Oggok-on van az szoljol mar pls! Kene vmi guild felet csinalni ha meg nincs! -
flipi #812 de a gatenel ker valami szart
azert nem enged at mert nem vagyok citizen :P -
flipi #811 persze hogy eljottem mar... -
#810 El kell menned a Gatehez (Freeport vagy Qeynos) es ott talalod. Egyaltalan eljottel mar a refugee szigetrol? ^.^ -
flipi #809 hat ez nemigaz! 2 oraja keringek es sehol semmit nem talalok amivel tovabb tudnek lepni, 6 os szintu vagyok de lehet soha sem leszek 7es ha igy megy :D lol az egesz valaki segitsen mar plz
-
flipi #808 citizenship :) bocs :) -
flipi #807 citizenshit sign application az micsoda? honnan szervaljam be? nem tok tovabb fejlodni ez tok szar... -
#806 megnéztem postaládikát sehol sámli, no talán holnap:) -
flipi #805 enis megyek be ha valaki gamezna szoljatok mar ram flipi neven vagyok
-
Entrery #804 Én is főleg a boss miatt félek, mert mivel 1 órás respawn ideje van nem volt ott, amikor bementünk, de 2 óra múlva miután újra élnek a serverek ki tudja mi lessz :) -
#803 A legmélyén nem lehettetek, legalul van egy boss, 5 percig ütöttük, van vagy 5-6K HPja, advisor hozzá képes egy csíra :) Majd lemehetünk lenyomni jól ;) -
Entrery #802 Hát a torony az tényleg veszélyes, ha Birk nem segít még mindig ott lenne egy spirit shardom :)
Egyébbként kezdő kari számára a legjobb ha először végigjárja minden faj kezdő helyét és beszél mindenkivel, még a házakban is.
Nekem egy ilyen körséta után legalább 40 questem volt és miután megoldottam a nagyrészét teljes felszerelésem +mind a 4 inventory slotomon bagek ami már 16 tárgy tárolásához elegendő. -
Entrery #801 Na már megint frissités folyik, persze pont a legrosszabkor legalábbis nekem :)
Épp a wailing caves legmélyén voltam egy csapattal amiből pont kinyirták a clericünket amikor hirtelen leálltak a szerverek és a kariválasztó képernyőn azt írta hogy Entrery Lvl 11 predator. Remélem ez a kiírás változni fog, mert már csak néhány százalékra voltam a 14es szinttől :)
-
#800 nyah akkor kis segítég a nem bétázóknak, illetve a most kezdőknek. vigyi, spoiler :) gonoszoknak főleg
Gondolom a refugees island-al nem lesz gond, fontos megcsinálni a drake-faszi craftos küldijét (vartorony), valamint elvinni a karit az orc-cave-s küldetésig, addig a questig gyak. fel is ruháznak a reward-okból. Vannak még + küldik, pl a leguccsó terület elején a sátornál a csajnak kell 3 csont, amit a cemetery-ből lehet kiszedni. Az ottani csontik dobálnak még egy térképet is, amit közelebbről megnézve egy questhez juthatunk, ahol is rockbelly kapitányt lehet vele kinyírni ami dob pár cuccot.
Freeportba ill quesqnosba érve kezdődik a móka, mindenki kap egy citizenship task-ot, amit először meg kell csinálni hogy a város többi részébe is el leehessen jutni. Ha az kész, legközelebb csak 8. szint után kell kötelező questet ami a specializáció miatt kell, a küldi automatikusan megjelenik a journal-ban.
Fontos quest-adó helyek freeportban: North Freeport itt van az academy (varázslóknak) illetve a war temple vagymi (melee-hez), ide kell jönni az első kasztváltó küldi miatt.
West freeport. Itt a helyi városvédők épületében lehet egy jó csomó küldetést elvállalni jutalomért. itt van egy averus nevű fickó is, jó a küldije, wailing cave-be visz, ami szerintem alacsony szinten (13-14-ig) a legjobb fejlődési hely. a cave-s crossroads-tól ÉNY-ra van
a hegyvonulak keleti oldalán.
fontos helyek. a nagy sík terepen (commonlands) lehet griffekkel is nyomulni, nagyon kell vigyázni rá, hogya nektulos forest-i állomásnál lévő torony rohadt veszélyes! én szóltam .P láthatatlan szolgák vannak, akiket legtöbbször akkor veszi észre az ember, amikor már támadják.- Berohanni csak 18-20. szint felett. Na egyenlőre ennyi, rohanok pá, talán este bb -
#799 rakjatok be sok képet plíííííz -
#798 a Fovaros :D -
#797 En is az Oggok-on vagyok, Etosch neven torpe warrior-ral. Jelenleg lvl5 es Refugee's Island, de nemsokara irany -
krisz073 #796 Akkor ha lehetséges jó lenne esetleg összeirni,hogy kik vannak az Oggok serveren,hogy tudjuk egymást keresni :)
Rasti névvel vagyok én bent és Dark Elf -
Arwenke #795 En a Gukon kezdtem, mar lvl 9 vagyok, de ugy lattom at megyek hozzatok az Oggokra.:) Pelgrin neven leszek, ha nem foglalt. -
najó #794 elmegy:) -
#793 l2-be csináltam egy akarit 9-re míg nem jön eq2 acc, de lvl11en feladtam, wow és eq2 béta után nem köt el abszolúte a gamma:) -
#792 L2-ot mar ket accal tolom :D most EQ2, a vegen tenyleg szemelyiseg zavarom lesz karakter szinten :D -
krisz073 #791 Én az Oggok serveren vagyok Dark Elf ( Inkvizitor leszek ) és Rasti névvel -
#790 waoww, nacceru
l2s kis brigád ujraéled ugylátom eq2-be, ez klassz:) -
krisz073 #789 Ok-ok megyünk csak melyik serveren vagytok?
-
#788 Jaj, mi is toljuk am tegnap ota :D Bar tegnap nem sok idonk volt kiprobalni, mert mano gepet ujra kellett huzni, de mar van egy lvl3-as tigris pap (mano) es egy lvl3-as half elf scout (csuzlee). Ma este vegre jon Semo es Zitus is, ugyhogy tolhatunk valami klan feleseget :D -
#787 milyen karira lenne szükség a klánba?
én erősen gondolkozom egy brawler-shaman-bardon
van healer kari már a klánba?
elivleg ma vagy holnap jön a hcgameres ahogy hallom, szal lökjétel mi kell
ahogy én bétába tapasztaltam elengedhetetlen egy enchanter egy healer meeg legalább egy sorci
brwler-shaman-bard vagy sori érdekel:)
ebböl bétába már voltam brawler-shaman sorci:) -
#786 jah és jertek hun csatira benn :) -
#785 szyl, velem is így volt... aztán rájöttem hogy ez a grafika sokkal "élőbb" mint L2é; a party-ról raidről, és a questekről nem is beszélve. Szal L2 egy festmény, de eq az egy játék szvsz :))) -
#784 -
#783 Nah akkor erre mondjátok, hogy szar grafika :)
-
#782 Alóha.Skacok,hogy müxik ez???
Letöltöm a klienst,fizetek kártyával és jáccok mint L2 vagy bóótba megkell venni a gámát??? -
Entrery #781 Rakdd Extreme Qualitira, pl a commonland közepén elefántok és egy tó közelében, és meglátod hogy valójában milyen szép lehet a grafikája :) -
najó #780 hatha mindenki gonosz,lehet csinálok egyet,de megnézem milehet ott bárd,mert ahhoz ragaszkodok -
#779 jah, gyere már evilnek
én is oda fogok menni ha megjön ez a szar végre
ezeketöl az isten áldjon meg utadon bátor kalandozó és fény járja be utadat dumás queynostol rosszul voltam:)