2219
A képek elég jól néznek ki...
-
Entrery #738 Egyébbként Oggokon vagyok Entrery néven :) -
Entrery #737 Mégis csak megy 256 megával, de csak extreme performancen élvezhető, és még így is sokat akadozik ha új helyre megyek. -
#736 ~oggokra -
#735 Aki Oggorra jön, keressen rá reonel-re, megtalál -
#734 1 gigánál ne add alább, ha már veszel! Hidd el jobban jársz. Az SWG-vel csodát tett mikor 512-ről 1 gigára bővítettem. Gondolom itt is hasonló a helyzet. -
najó #733
-
Entrery #732 Az a poén hogy hiába van meg a gmae, mert az 512 minimum memóriát nem csak poénból írták oda, hanem tényleg nem megy nélküle, nekem meg csak 256 van. Úgyhogy holnap az első dolgom lessz elmenni ramot venni :) -
#731 Mondjuk igy jobban belegondolva annyira nem gaz, mert hetvegen ugy sem leszek itthon... :D De ajanlom nekik h hetfo delutan a kezemben tudjam a jatekot!!!!!!!!!!! -
#730 Bazz h rohadnanak meg, h nekem errol nem szoltak egy kib* szot sem!!!! -
Thangar #729 irhattad volna elobb is, 5kor zartak:(
-
Entrery #728 Most jöttem meg az Automextől és simán odaadták a játékot,
a tokért és kézikönyvért majd hétfőn bemehetek -
Clay #727 Most dumáltam az Automex-el, és azt mondták, hogy ha jó úgy nekem bemehetek a lemezért meg a kódért, a többiért meg majd a jövő héten. -
flipi #726 hetfon azt mondjak majd 1 het csuszas mert tonkre ment az aru annyit allt a raktarban :D -
flipi #725 hat ha fizetni kell ezert is akkor hajra sony, amugy nem ertem miert nem lehet ez alap szolgaltatas ha mar jatszol jatekkal es kesobb esetleg mas csapat is csatlakozik persze mas serveren vagy csak ugy at akarsz menni akkor is, ennek teljesen normalis dolognak kene lennie, hogy egyik serverrol a masikra atpakolom a karakterem, mondjuk meg egy limitalas belefer. de fizetni nem fogok erte akkor max kezdek egy ujat, na mind1. -
krisz073 #724 Hidd el mennénk már csak ,kurva Automex miatt ezen a héten se jött meg a Game :((((((( -
#723 nekunk ez mar masfel hete megvan bi-bi-bi! -
#722 azt elfelejtik leirni, hogy ezert kemeny valodi US$-ket kernek. -
flipi #721 na ez kiraly. mar csaka game kell , meg rossz szerveren egy jo karaktert csinalni :) -
#720 info:
Question
The game is server based - can I switch servers to go meet friends on another server?
Answer
Yes. But you will have unique characters on each server. So a player can play on any server he wishes, but characters can not travel between servers. There are times, however, when we give players the option to move their characters permanently to another server to help alleviate crowding.If your would like to inquire about our Character Transfer Service or our Character Transfer Service, please go to www.store.station.sony.com/eq_char_item_moves/ and for items www.//store.station.sony.com/eq_char_moves/
-
flipi #719 csak hetfo... -
flipi #718 felhivtam automexet... azt mondtak hogy hetfon lehet megvasarolni...
-
#717 Jó lenne ha jönnétek, mert itt -bétával ellentétban- 6 ember kell a guild-hoz :) GL -
Entrery #716 Néhány érdekes hozzászólás a hcgamer fórumán(remélem igazuk van):
2004. november 18. csütörtök - 17:09
10perce mondták az Automex boltban: "Everquest 2 holnap reggel lesz, a magyar csomagolás, stb kész van már csak az Ubisoft jóváhagyása kell és lehet menni érte".. oO
2004. november 18. csütörtök - 17:35
En is most jottem az Automextol: a magyar kezikonyvet vegre jovahagyta az Ubisoft, a magyar boritot viszont meg nem. Remelik, hogy reggel meglesz az a jovahagyas is, es akkor egy kis szerencsevel (ha a nyomda gyorsan kinyomja) holnap delutanra osszeall par peldany a jatekbol. Ez most mar nem az Automexen mulik, ok is mindent megtesznek azert, hogy mielobb kikeruljon a jatek!
-
Entrery #715 Hát remélem hogy holnap nem hiába fogok 3-4 fele bemenni, de ha csak az a bajuk hogy nincs magyar kézikönyv, akkor biztos elviszem, már ha odaadják :) -
flipi #714 ez valami elnyomo rendszer a jatekos generacionk ellen -
flipi #713 aszongya a kiccsaj automexnel holnap telefonaljak oda olyan 2 korul, mert meg nem erkezett meg a varva vart aru... de majd akkor kiderul hogy az e az amit varnak vagy meg varju8nk amig tehetjuk... :) -
flipi #712 egy hettel ezelott is azt irtak hogy a magyar nyelvu kezikunyv miatt csusznak egy picit... most akkor mi van tenyleg? -
flipi #711 fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
-
#710 Meg jo h mindenkinek mast mondanak! De sztem akkor is az Automex a meghatarozo, mert megis csak o a hazai kizarolagos disztributor!!! Szal ha naluk nincs, akkor senki masnal sincs! Mondhat barki barmit! :D -
krisz073 #709 Nekünk Péntek vagy Hétföt mondtak HCGamernél,mer tálitolag a Magyar nyelvu kézikönyvre kell várni :( -
#708 Az jó, mert nekem meg azt mondták, hogy ma délután lesz, el lehet vinni, viszont kézikönyv csak holnap lesz. ( az meg ugye kit érdekel)
-
#707 Ezek szerint holnaptól lehet bemenni, és rlenni jól erőszakkal -
#706 Ezt en is meg tudom erositeni! Felhivtam oket es azt mondtak, h holnapra verjak es majd legyek szives jovo heten hetfon ujra erdeklodni!! Hat elmannek a jo edes anyjukba mar!!! -
krisz073 #705 Kicsit kezd nevetségessé válni amit az Automex KFT csinál -
Entrery #704 Na már megint csúszik a határidő. Az automexnél azt mondták hogy csak hétfőtől árulhatják -
krisz073 #703 HCGameres megrendelésekröl még mindig nincs hir ???? -
#702 noh, úgydöntöttem megvárom a hcgameres rendelést, szal legkorábban max hétfőn leszek ahogy nézem, vagy nemtom mikor jön ki postán a dolog -
#701 nem sajnos, mert szét vannak választva két külön városra, és az átjárás nem megoldható, illetve csak később -
#700 Penteken elvileg ugy is vege a WOW open betanak, kell helyette vmi mert meghulyulok! :D -
#699 Remelem igaza lesz az Automexnek es holnap mar telleg lehet majd erte menni!