EverQuest 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MIAZ HOGY NEM LEHET MX440-ESSEL?!?!
NEKEM MÉR PONT OLYAN VAN?!?!?!

ÉS:

Nem annyira komplex mint az swg-ben, de vegülis meg csak megkarcoltam a felületet. Elöször ki akarok jutni a kezdö szigetröl, ahol leginkabb harcolni kell. Ha mar a rendes jatekban vagyok, akkor nekiallok :-)
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
reggel óta szedem, most jött le olyn 2,5gb
valaki anno azt írta, azok akik megrendelik a játékot, 2 dvd-n kapják
lehet következtetni améretére
Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.
véletlen nem tudom majd kikapcsolni valahogy? vagy anniyra szükséges?
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Fölösleges accountot szivesen fogadok.
hihi
Tekintve, hogy voltak néhányan akik igen sok acc-al jelentkeztek annó a bétára. Hátha van valakinek 1-2 plusz.
War. War never changes.
GeForce 4 Mx440-es videjó kártyával nem lehet játszani az EQ2-vel
hát ez beszarás
\"Life is around you and in you.\"
1.13 GB lent van, állítólag (DU meter szerint) 130 kB/sec-el jöt, és még 46 óra van visszaa...
EDDIG CSAK 28 VOLT, MOST MEGINT 29 ÓRA VAN VISSZA!!!! MOST ÜTNI VAN KEDVEM

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
te mióta töltötted?
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
újrainditottam, mindent ellenörzött és most kicsit visszalépet és megint tölti de 20 perc még. :o(

need beta key

Megszakítottam a letöltést, le is ment jól 1:32 percre, erre most meg megint növekszik már 9:30...
Van aam magyar everquest 2 site... ahol skon gyulnek a jonepek
Arrol semmi info kb mennyi ideig tart?
Remelem ma vagy holnap tenyleg erdemben lehet dicserni vagy szidni az EQ2-t mert vegre latni fogjuk mit tud.
Aki eloszor bejut irja mar melyik server-t valasztotta (remelem tobb van😊 es akkor gyuljunk egy server-re szvsz.
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

(bocs, csak vicc)