2219
A képek elég jól néznek ki...
  • Laza
    van benne 'rongy' terkep, meg egyeb nyomtatott terkepek, vastag kiskonyvecske, 2 DVD, es jar hozza egy hazisarkany amit letolthetsz a szobadba...
  • Timber
    viszont nagyon szep lett a CE doboz.
  • Timber
    na vegre megjott a CE dobozom ^.^

Van itt valaki aki CE-t vett? Mert erdekelne, hogy nalunk milyen verzioban lehet megvenni a CE-t. Mit tartalmaz stb. Vagy u.a. mint a USA CE verzio?
  • Jacek
    mert arra van:))) nem groupban tankolni:)
  • Mr_no_NaMe
    Ehe:D
    Jóhoz közelítő buffot tud egy 11 lvl-es shaman?:D
  • Entrery
    Igaz hogy buffal megoli a kek solo mobokat :)
  • Entrery
    Az a scarab tenyleg csak ari, mert alltalaban a leggyengebb tamadasommal szemben sem birja tartani az aggrot :)
  • Entrery
    Egyebbkent egy regebbi temara visszaterve nehany napja belemelegedtem a craftolasba (2 nap alatt lvl16os scholar lettem) es rajottem hogy jo az EQ2 economyja, csak fent kell lenni nehany jo csatornan, mint pl a Freeport_Traders es Freeport_Tradeskill. Az igazi uzleteket ott lehet kotni, nem a brokernel. En pl 5 aranyert 6db 12 slotos zsakot vettem, amikor brokernel 1 db volt 3g :)
    Meg csak annyit, hogy eddig egyszer sem sebzodtem craft kozben ha jo skillt hasznaltam az eventre es lvl 16on is az uj spellek 3as durabilitire csinalasaval kapok 8% xpt, ha pedig utana 4esre csinalom oket meg 9%ot :)
  • Entrery
    a showhood paranccsal birod a csuklyat is fel-le huzni :)
  • Mr_no_NaMe
    Hát köszi de showhood parancs nem segít mert nem használok sisakot:(
    Egyébként már lvl 10es summoner vagyok tudok idézni 1 ari scarabot
  • tegla
    Nem tudom,hogy lehet-e huzigálni de egy jobbat javasolnék:

/showhood

Ezzel a paranccsal eltünik a fejedről a sisak-ugyanugy rajtad van csak nem látszik-ezzel a paranccsal vissza is állitható.
  • Mr_no_NaMe
    jah megvan mér lvl 8 mage vagyok Darfe neven Runeaye serveren és próbálom letudni azt a nyolcas szintet hogy végre idéző lehessek:P
    Egyébként azt hallottam hogyha kapsz mágus köpenyt,akkro a csuklyát le-fel tudod huzigálni!Ha lehet akkor hogyan kell?
  • Yoyoyo
    Most nezem a forumot......
    Te meg dicsekedsz h milyen jo uzletet csinaltal az en szamlamra???? Freeporti vagy, mi? :)) De egyebkent aranyos a sarkany?? En vagyok a verszerinti apja.... :)
  • Yoyoyo
    Azert nem tudsz fejlodni mert meg kell csinalnod a citizenship questet. Ahhoz pedig el kell menned a kivalasztott varosodba.
  • genRob
    Emléxem már. Van egy tekercs azt kell elolvasni és tokeneket gyűjteni:-)
  • genRob
    Gondolom ugyanúgy mint queynosban vmit csinálni kell. de mit???
  • Mr_no_NaMe
    Na most énis itt vagyok de énmeg nem találom Abbetor Tavi-t:)
    Egyébként mér van az hogy lvl6 mage vagyok és mikor szintet kelett volna lépnem minden megtörtént,új varázslatot kaptam de ugyanúgy lvl6 maradtam??
  • genRob
    Indítottam egy új karit Freeporton. De nem tudom mit kell csinálni a citizenship végén. Ráklikkeltem a táblára és azt mondja beszéljek Abbetor T'avi-val, klikkeljek újra a táblára. Klikkelek de nem megy. HELP!:-)
  • Laza
    http://everquest.station.sony.com/dragonsofnorrath/index.jsp

Ezt a regi QE-hoz csinaljak, ugye?!
    legalabbis nekem a grafika nem tunik eleg 'kifinomultnak' :)))

pedig kerul bele egy-ket jo feature :)))
  • keeroy
    Udv.
    Tudna valaki adni egy linket/ftpt everquest2 dvd verzio letolteshez ?
    Acc befizetve megvan mar, csak a jatek epp nincs itt, es fol kene raknom. :)
    Elore is kosz.
  • Laza
    azert barki barmit mond, ha egy jateknak jo a grafikaja, az egy + hangulati elem.. esetlegesen jobban beletudja elni magat, a felfedezesek nagyobb elmenyek, a cuccok kinezete, stb...

vannak dolgok, amiket azert elvarhat az ember 2005-ben egy jatektol :)

nekem pl az EQ2 grafikaja tetszik, nincs vele semmi bajom, es azert vannak helyek, ahova eleg csak elmenni, korulnezni, es az embernek mar mas hangulata lesz, mintha egy szoveges RPGt nyomna :))))

egyebkent ami meg tetszik, az a viz alatti uszas, es az ehhez tartozo + dolgok...
  • [Jakuza]
    WoW-nal is van jobb. :P
    Meg sem kozelitti pl a Final Fantasy XI eladasi listajat.
    Sot meg a SW Galaxyt se.
    http://mmogchart.com/Chart7.html
  • Timber
    EQ2ben ha lenne PvP es normalisabb economy akkor jobban tetszene mint WoW ... akkor meg a hujesegeit is el tudnam viselni ... de egyelore a grafikan kivul semmi mas nem tunik jobbnak mint a WoW. A grafikat meg leszarom (2 es fel evig jatszottam 320x200as pixelgrafikas MMORPGt ...) mert az csak parasztvakitas. ^.^
  • Timber
    tobben is bejutottunk a betaba es jatszottunk is vele ... ugy 5 emberbol akit ismerek 5 tartotta nagyon igeretesnek ... en mint 6. egyetertek veluk ^.^
  • Entrery
    Lehet hogy a WoW most jobbnak tunik, mert meg ott van benne az ujdonsag varazsa, de egyhonap utan ugyanolyan megszokotta valik mint az EQ2 es akkor lehet hogy mar az fog hianyozni :)
  • Laza
    meg a hivatalos oldalon sem volt fent par tajkepnel es karakterkepnel tobb :)))
    lehet az egesz beta kacsa, beetetes volt :))))))
  • Timber
    lehet azert adja el mert megbanta? ^.^ vagyunk egy paran.
  • Entrery
    Csak aztan nehogy megband :)
  • genRob
    Hali!

Eladó az EQ2-m. Egy lvl 26-os Berserker karival az Oggok jó oldalán:-) Akit érdekel msg. Az ok amiért eladom a WoW:-)
  • Timber
    de EQ2vel kapcsolatos ^.^

Egy MMORPG ami sokkal igeretesebb volt mint az EQ2 (max csunyabb ^.^)
  • Entrery
    Mi az a Wish? Ha valami nem EQ2vel kapcsoltaos dolog akkor inkabb ne is valaszolj :)
  • Timber
    Ami nagy kar, hogy a Wish-t leallitottak ... tul igeretes volt es ez nem tetszett valakiknek ... GRRR
  • Mr_no_NaMe
    De kár:(
  • Entrery
    Igen csak a hazban lehet.
  • Laza
    a sarkany csak akeroban lehet letenni?! mert en meg nem vettem fel (nekem is limited edittion van)
  • Mr_no_NaMe
    Kira!

És a sárkány csak háziállatnak jó,vagy fejlődik,etetni kell,nő és bárhova magaddal viheted?Mint swgbe a peteket.
    Mondjuk az lenne nagy 5let hogy repülni lehessen a sárkányokon vagy más peteken!
    Wowba asszem van oyan.Van rá esély hogy ilyen funos dolgokat belepakolnak Eq2 ba is?
  • Entrery
    A sárkány eladható, én is vettem egyet 2,5 aranyért, bár megér vagy 10-20 platinát :)
  • Mr_no_NaMe
    Hi!

Megrendeltem az eq2-őt és most olvasgatok minden eq2 re voantkozó dolgot míg ide ér,alig várom már:)
    Olvastam hogy a collectors ediotonben kapsz 1 házi sárkányt!
    Eq2.com-on megnéztem a róla készült videót,nagyon mókás:)
    De most akkor aki nem collectors edisönt vesz annak soha nem lehet majd a játékban petje/házisárkánya?Ha így van akkor ez 1 elég nagy ki*aszás:(
    Nem igazán tudom mennyire fog menni a gépemen ígyhát leírom a configomat

AMD Atlon 1600+ os proci - na ezt cserélni kéne már
    ATI Radeon 9600 XT 128 DDR - remélem ez azért megteszi
    768 DDR ram -

Írtátok hogy 1 giga rammal tökéletesen fut!
    Nemtom 768 ddrel mennyit fog töltögetni remélem nem lesz vészes:(

• Laza
    sokan mondjak magukrol, hogy jatekfejlesztok, megis keves a jo jatek :)))))))))))
  • Timber
    OOC ... brrr ... ^.^
    Na meddo ez a beszelgetes ... en csalodott vagyok te nem ... lehet 1 ev mulva tortennek olyan valtozasok amitol ismet jonak fog tunni es megint jatszom vele ... de addig is maradok a WoWnal ... vagy ami epp bejon ^.^