EverQuest 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jockey
no már kezd a tököm ki lenni vletek bazzeg😛
faszért kell patodni jobbra balra, én maradok runeye-n, tegnap este kezdteme gy karit most lesz 10...
birka mi a szart bénáztok? nem vágom

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

jolvan en irok nektek de sztem nem kapjatok meg...
genRob
Szia!
Mi oggokon vagyunk. Huncutka és Robziehun néven. Warrior (11) és Priest(12)! Queynos-ban tehát a jó oldalon.

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

lagos szarba uj karaktert kezdeni amivel a free honapbol 1 hetet elcsesztem ezekszerint 😊 hajraaaaa 😊 ... nembaj en maradok oggokon is... ha valaki uj karaktert kezdene runnyn akkor szoljon rogvest, csak akkor megyek.
Birk@
Gyerebe és üzenj majd Airr-nak, ha gonosz leszel, sztem õ tud bevenni (gondolom van felvétel 😊 😊

Birkus Maximus

de most azert runnyzunk mert mindenki a szarabb szervert valasztotta?
Birk@
Én szeretem a lanparty-n azt is 😊

Birkus Maximus

es most kezded?
francba mar hogy mindig olyan jol el tudjatok donteni mi legyen... olyan mint egy lanparty amikor az egyik ezzel akar jatszani a masik meg valami tok masikkal aztan kulon gameznak utana meg az egyik jatszana a tok massal a masik meg azzal amivel a haverja az elobb jatszott 😊.
Birk@
én a lvl 20/13-as karimat hagyom ott 😊

Birkus Maximus

de akkor kezdhetek uj karaktert... :|
Birk@
Flipi, gyere át Oggokra, a legtöbb ember már átment, szerintem gyere teis. Beszéltem HelpDesk-el, és kari transzferrõl a következõ info van. A 3 legterheltebb szerverrõl el lehet menni, de nem lehet kiválasztani, hogy hova... (az egyik legkevésbé terheltre raknak) Szal Oggokról tuti nem... Runnyeye lagosabb, mint oggok (fõleg Commonlands), de túl lehet élni, és mindenki ittvan... Gyere át és keress meg, Edric néven megtalál aki akar 😊

üdv Reo Edric 😊

Birkus Maximus

Ha oggokon van meg valaki, ezen a neven megtalal...
leálláss!!!grrr...😊
mar +220%-ba vagyok,de meg csomo kuldim van,addig nemmegyek a szigetrol meg minden kagylo megnemlesz meg a masik ize😊)
genRob
Köszönöm, ksözönöm és még 1x köszönöm! Már mindent végig jártam:-)

MrStokes
Szevasztok! Tegnap inditottam egy gnome mage-et a Runnyeye szerveren Xalderon neven. God bless the Queen!

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Szia. Amint kijössz a North Quenos kapun és végigmész a hídon balra találod õket,nagyon közel...sajnos sokan vadásszák,és csak kevés spawnol..
genRob
Hail!

Vki nyomja a Fighter II-es tréninget. Queynos-Antonica. Meg kell ölljek egy Darkpaw Gnoll Pup-ot. Merre vannak ezek a teremtmények? A gnoll barlangban vagy a pusztán?

Ha jól tudom Dec 1-töl lessz elérhetõ a fizetéses szolgáltatás az Automexnél,de a weboldalukon még nem találtam semmi ifot erröl.

Nekem is csak a HS Gamerbe mondták ,mikor mentem be a Gaméért 😊)

Nocsak, végre megjött Madzsar Pistán keresztül.
Szóval 3 napot vesz igénybe, hogy egy ilyen óriási csomag megtegye a Bp-Baja távolságot...

Egyébként a fedélen azt írja, hogy forintban is elõ lehet fizetni. Ez most azt jelenti, hogy kikerülhetjük a 17%-os amcsi adót?
Jockey
semmi, szokásos postás lámázik
asszem beszerzem máshonnan..

Én személyesen mentem be érte, de ismerösnek 2 nap alatt megkapta a HC Gameres postai rendelést.

Hivd fel öket,hogy mi van.

BEAST
valakinek már kedden meghozták a hc-s rendelést ... szerintem érdeklödj mert eddig csak neked problémás 😞(

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jockey
hc gameres megrendelés jött már valakinek meg?😞

Sziasztok.
Rastinak avgyok az egyik kisebbik testvére (azért annyira nem kicsi 😄 )

Runnyeye szerveren lvl 7 gnom mage (Eclips) szolgálatla jelentkezik😄

QQ more n00bs...

Végre egy gyógyász!
Azt biztosra veheted hogy ha groupot csinálunk akkor benne leszel 😊
sziasztok! még lel lehet tölteni vhonnan kipróbálni a gémet vagy már nem? ha igen merrõl honnan? 😊

Szasztok!
Csak bemutatkoznek!😊
Zitus kezdo gyogyasz ill Potyi brutali harcinember krealodott 3 nappal ezelott runnyeye nevu planeta gonoszabbik felen.Pm ha valamelyik dragasagra szuksege van a magyar kolonianak ill ha melletek elszalad valamelyik szepseg jelezzetek hogy ti is hasonszoru nemzetbol teremtodtetek.😊

Zitus

genRob
Oggok >>> Runnyeye

Jockey
no mostmár kezdek én is ideges lenni
nekem se jött meg ez a szar, pedig azt írték levélbe hcgameres akárki, hgy hétfõn este feladták..

Birk@
Nem mindenhonnan, nem mindenhova 😊

Birkus Maximus

genRob
Át lehet vinni karaktert egyik szerverrõl a másikra?

genRob
Ez volt a hiba! Õk postával küldik a CD-Galaxis meg GLS-el. A MAGYAR POSTA egy nagy szar! Régebben egy haverom feledta Pestrõl ide Gyulára a BF1942-t. 13 nap alatt ért ide! LOL?!

automex, de már hétfõn szóltak, hogy kedden feladják...
Curze
Honnan rendelted?
Én a Cd-Galaxistól. A rendelés leadása és a csomag kiszállítása között nem telt el 24 óra...

genRob
LoL<#vigyor2>

genRob
Köszi!<#worship>

Hihetetlen, ma sem kaptam meg a gamét.
Egyszerûen nem fogom fel, hogy ezek a büdös parasztok (értsd Balkán Posta) miért nem képesek 2 nap alatt kiszállítani egy csomagot ebben a hatalmas országban...
Ott dögöljön meg az összes paraszt ahol van.
csuzlee
Kulso eger click az iratra, olvasd vegig es kapsz egy kuldit! Azt meg kell csinalni, majd vissza a varosba , ismet dupla click az ikonra a kapu mellett es akkor mar beenged a kapun egy csavohoz. Az is ad egy kuldit. Ott kell tovabb menni, es harom emberrol eldonteni hogy hazudik-e. A leggyorsabb modszer ha minde a harmat leolod azonnal 😄 Es mar citizen is vagy 😄 Nekem es baratnomnek igy kellett csinalni 😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

genRob
Ja, még annyi, hogy van nálam vmi irat ezzel kapcsolatban.

genRob
Azt megcsináltam, még tegnap (klikk a kis táblára, Apply for citizenship) vmit kiírt felülre de nem történt semmi. DE még most is ott a kis sárga csík ami odavezet. Ez vmi bug?

Shoots
sziasztok

egy gyors kerdes vettem egy torchot(faklya) csk nem tudom hogy mukodik 😞
ha vlakinek 5let akkor pls jelezze

Curze
Most hozta meg a futár! :-)
hmmm... a peccselés örömei!

MrStokes

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Egyebkent mokas ez a citizenship elerese dolog! A kezdo szigeten kimaxoltam az XP-t es lvl 6 sehonnai bitangbol egybol lvl 8 Qeynos residens lettem hirtelen!! 😄

MrStokes
Menj el pl a Kikotobe nyilo kapuhoz, ott az or mellett van egy kis zaszlo, na arra klikkelj jobb gombbal es utana ballal a megjeleno menupontra es voala', ott vagy a fickonal. Ja es mielott megkerdezned h hol talalod az arulokat, jelentem a Marshall szobajabol nyilik egy masik helyiseg, ott tessek megnezni! 😄
(En is tegnap lettem polgar es keresgeltem az arulokat kicsit, mire rajottem h hol vannak! ^_^" )

Vagyis Rasti-t vittem át 😊))))

Én át mentem a Runny-ra

csuzlee
A ventrilo szerintem eleg publikus, akinek nincs meg a progi, az letoltheti a http://csuzlee.ini.hu linkrol.
Belallitoasok:

server: skynetwork.hu
server pass: lolmano
szoba pass: eq2

Mindenkit szeretettel varunk!

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

Birk@
klikkelj még1x a sign-re, ha megvannak a tokenek 😊
reo

Birkus Maximus