EverQuest 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
faszért kell patodni jobbra balra, én maradok runeye-n, tegnap este kezdteme gy karit most lesz 10...
birka mi a szart bénáztok? nem vágom
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Mi oggokon vagyunk. Huncutka és Robziehun néven. Warrior (11) és Priest(12)! Queynos-ban tehát a jó oldalon.
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Birkus Maximus
üdv Reo Edric 😊
Birkus Maximus
mar +220%-ba vagyok,de meg csomo kuldim van,addig nemmegyek a szigetrol meg minden kagylo megnemlesz meg a masik ize😊)
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Vki nyomja a Fighter II-es tréninget. Queynos-Antonica. Meg kell ölljek egy Darkpaw Gnoll Pup-ot. Merre vannak ezek a teremtmények? A gnoll barlangban vagy a pusztán?
Nekem is csak a HS Gamerbe mondták ,mikor mentem be a Gaméért 😊)
Szóval 3 napot vesz igénybe, hogy egy ilyen óriási csomag megtegye a Bp-Baja távolságot...
Egyébként a fedélen azt írja, hogy forintban is elõ lehet fizetni. Ez most azt jelenti, hogy kikerülhetjük a 17%-os amcsi adót?
asszem beszerzem máshonnan..
Hivd fel öket,hogy mi van.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Rastinak avgyok az egyik kisebbik testvére (azért annyira nem kicsi 😄 )
Runnyeye szerveren lvl 7 gnom mage (Eclips) szolgálatla jelentkezik😄
QQ more n00bs...
Azt biztosra veheted hogy ha groupot csinálunk akkor benne leszel 😊
Csak bemutatkoznek!😊
Zitus kezdo gyogyasz ill Potyi brutali harcinember krealodott 3 nappal ezelott runnyeye nevu planeta gonoszabbik felen.Pm ha valamelyik dragasagra szuksege van a magyar kolonianak ill ha melletek elszalad valamelyik szepseg jelezzetek hogy ti is hasonszoru nemzetbol teremtodtetek.😊
Zitus
nekem se jött meg ez a szar, pedig azt írték levélbe hcgameres akárki, hgy hétfõn este feladták..
Én a Cd-Galaxistól. A rendelés leadása és a csomag kiszállítása között nem telt el 24 óra...
Egyszerûen nem fogom fel, hogy ezek a büdös parasztok (értsd Balkán Posta) miért nem képesek 2 nap alatt kiszállítani egy csomagot ebben a hatalmas országban...
Ott dögöljön meg az összes paraszt ahol van.
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
egy gyors kerdes vettem egy torchot(faklya) csk nem tudom hogy mukodik 😞
ha vlakinek 5let akkor pls jelezze
http://mmorpg.com/gamelist.cfm/setStart/1
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
(En is tegnap lettem polgar es keresgeltem az arulokat kicsit, mire rajottem h hol vannak! ^_^" )
Belallitoasok:
server: skynetwork.hu
server pass: lolmano
szoba pass: eq2
Mindenkit szeretettel varunk!
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA