2219
A képek elég jól néznek ki...
  • tegla
    Nekem tetszik egyébként az EQII de már eléggé unom ezeket a napi leállásokat meg hiába irom be a helyes belépőkódokat van,hogy egymás után 3x kidob mert nem helyes a kód--szerinte.ű
    Aztán beirom megint ugyanazt és elfogadja
    Amint kijön az EU WoW tuti megyek át oda már csak kiváncsiságból is
  • Yoyoyo
    0rol
  • Yoyoyo
    10szint 1nap alatt siman megvan

Eq2 kezd olyan lenni mint swg volt
    SERVER DOWN!!!!! utalom!!!!
    argh
    swgbe volt olyan amikor 1orat csak refresheltem a loginc screen ezt most nem szeretnem ujra eljatszani....
  • Sugam
    ehh:))))).enis elek de elakartam ma erni azta ***** 10 es szintet:D.
    mert tegnap kezdtem el vele jatszani,felcsigazott erre bazdmeg most nem muxik a szerver...powahh... :D
  • Timber
    Élünk ^.^

Gettalife!
  • Sugam
    sztem is megeri de kurvara.csak aza gaz hogy megint all a szerver(runneye) azért nembiztos hogy meg ma leszek lvl 10:).amugy ilyenkor mit csinaltok ha all a runneáj?
  • Yoyoyo
    Dehogynem
    1ebkent 17.61 dollar
    de megéri nagyon
  • Eltergo
    Annyit nem ér meg......
  • Foglaltnick
    15 dollár:

http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/setView/overview/gameID/2

Itt egyébként minden mmorpg -ről találsz infókat, például hogy melyik mennyibe kerül...
  • Eltergo
    Mennyibe kerül a EQ2/hó????
  • Bispo
    Szeva Sugam kár hogy Ma nem jössz CD-óba. Nem baj akkor én majd kedden megyek.Addig is Jó EQ-zást mindenkinek.
  • Sugam
    oksi erre gondoltam csak arra is hatha leellenorzik de akkor nem oks koszi a tanacsot.
  • Jacek
    Valassz credit cardot uss be valami kamut es hasznalhatod 1 honapig ha lejar es megjott a game card akkor azzal fizeted be.
  • Sugam
    hat en barmit irtam de semmit sem fogadott el.
  • Entrery
    Lehet hogy rosszul tudom, de a 30 ingyen nap vegeig barmilyen szamot megadhatsz, csak az elso fizetesnel ellenorzik.
  • Sugam
    oks kossz.az automexnel rendeltem ilyet de nemtod mennyi ido meg kiszallitjak vagy meg ide er a postara?
  • silbor
    a gamecard számát kéri (az automex-nél vehetsz ilyet). Vagy bankkártyát kell használnod.
  • Sugam
    tudna vki segiteni elakadtam a regelesnel amikor azt kerdi milyen formaban akarok majd fizetni.nos en game carddal de ekkor vmi kodot ker oda mit kell irni?vagy esetleg massal kell fizessek majd?pls help.
  • Sugam
    queinos ba megyek sztem vagy mibe.most rakom a gammat
  • Entrery
    Mind1 melyik oldalon vagy, erdemes Runnyra jonni, mert sokat szamit ha van meg 20-30 magyar online veled egyutt :) Pl segitunk egymasnak a questekben es szinte minden EQ2vel kapcsolatos kerdesedre tud valaki valaszolni.
    A guild neve Sidhe es Queynosban eleg sokan be birnak venni ha csatlakozni akarsz, csak a hun csatin kell bekoszonnod.

Ha megis Freeportot valasztanad akkor tellelj ra Edric-re, Airr-ra vagy ram. :)
  • Sugam
    sziasztok!most vettem meg az eq2 ot es ugydontottem jo oldalon leszek de akkor most runneye ra menjek?(ahol sok magyar van?)
  • pedrohsi
    Eladó egy EQ2 account és doboz:

-Faydark szerver
    -lvl 21 Paladin
    -kb 100 ezüst píz, nehéz és közepes páncél
    -ingyen hónap éejárt, 1 hónapja nem fizettem be

5k-ra gondótam
    érdeklődni: itt, vagy [email protected]
  • flipi
    sracok lehetseges valahol weben meglesni a mar kesz karikat illetve accountomat? mivel 1 honapja nem jatszom nincs idom nem fizettem stb... kivancsi vagyok meg vannak e meg az alatvaloim...
  • Timber
    Miert?

Mert eddig az osszes gameban ugy volt, hogy 1 darab per karakter es nem 1 darab per accoung. Mert ezt elfelejtettek kozolni. Mert csak azutan raktak erre figyelmeztetest amikor mar nagyon sokan beszoptak. Mert csak azota tradeable amiota nagyon sokan anyaznak. Es mert en a 2. (vagy 3.?) retail napon mar jatszottam es nem csak 2 honappal indulas utan kapcsolodtam be igy nekem is ment a levesbe a SOE hanyagsaga miatt.
  • Jacek
    na ez nem volt mindig igy:) Timber meg behergelte magat egybol mondjuk jogosan:)
  • Yoyoyo
    En eladok neked egy egyedi malacot. Ugyanugy a hazban lehet. Sőt még nevet is lehet adni neki. Mennyiért kell? 5g minimum :)))
  • Entrery
    Miert baj hogy csak egyzser toltheto le? Tradeable, tehat az accodon barmelyik karinak oda biroda adni :)
  • Laza
    hat, nem is toom, en rogton tudtam, hogy csak 1x toltheto le, mivel csak 1db sarkanyt kaptal :) gondoltam en :)))
    eppen ezert meg le sem toltottem :)
  • silbor
    ha valaki esetleg eladná a sárkányát (nekem) annak nagyon örülnék! Keressetek meg bátran. (de más egyedi tárgyat is szivesen megveszek)
  • Devil_Gy
    Hello! Nagyon barón néz ki a gamma és tetszik is de csak fizetős server van vagy van free is??
  • Mr_no_NaMe
    Mi történt a sárkányoddal?
  • Timber
    a kis sarkanyt ne is emlitsd ... GRRRR az volt az elso nagyon szar huzas az EQ2 reszirul ... Foleg, hogy az elso hetekben egy rohadt info nem volt arrol, hogy csak 1x toltheto le. ... F.U. S.O.E.!
  • Laza
    Jah, most nezem, az enyime Limited Edittion kiadas...
    Ebben csak ez van :) + a doboz hatoldalan lathato kis szobasarkany a jatekban levomkecomban

• Timber
    hat en csak azt tudom nekem mennyi fulinomba kerult ^.^ na az nem 10K volt ^.^ de meg mindig 7Kval olcsobban jottem ki vele mint anno az SWG:CE-vel (ez 28K az 35K).
  • Timber
    egyik fejem orul a masik szomoru ^.^

Az igazat megvallva nagyon tetszik a doboz tartalma ... csak a jatek tartalma hoz bennem vegyes erzelmeket, szerintem most egy ideig nem fogom tolni a gamet, mert inkabb a WoWra vagyok raallva ^.^ De lehet 3-4 honap mulva megint kap egy eselyt.
  • 505thZajcev[PT]
    Most orul a fejed mi? :D
  • Yoyoyo
    széééééééééééééép
    mennyi volt? 100dolcsi? (itt csak 10k volt)
  • Timber
    ja igen ... ha osszecsukom a digipackot akkor ugy nez ki mint egy regi kemenyfedeles konyv. Jo otlet nagyon. Eddig mindenkit megtevesztett ^.^

Az extra DVD tartalma nem olyan nagy cucc ... Trailerek, igy keszult video es egy Christopher Lee-s interjus trailer. Meg rajta van a Kaena trailer is ^.^
  • Timber

Nagyon igenyes kiadas ... gratula SOE! Az SWG:CE is szep volt es ez is nagyon jora sikeredett. Kar, hogy az ingame cuccokkal ugy hazavagjak a dolgot >.<
  • Timber
    akkor kicsit mas mint ami nekem van ^.^

- Femdobozban az egesz
    - Art Book (jo vastag)
    - Kezikonyv
    - rongyterkep
    - sorszamozott coin egy EQ2-s kis szutyoben
    - Mr Lee es Mrs Graham altal dedikalt plakat
    - 3 DVD es 1 CD (+1 extra DVD, +1 Audio CD) egy iszonyat szep DigiPackben

Mindjart rakok be kepet ^.^