2219
A képek elég jól néznek ki...
-
Entrery #1098 Mar megint ismetelnem kell magamat :)
Ami meg tenyleg olyan, hogy a playerek sokkal dragabban veszik meg, valoszinuleg keresett es eleg jo ahhoz, hogy akar oocben is lecsapjanak ra :) -
#1097 Inkabb jatekfejleszto ^.^ -
#1096 mondjuk Breeze Adept 3 12.5 aranyert elviszik siman ... legalabbis eddig. -
#1095 me, cipesz vagy?! :D -
Entrery #1094 Pedig a craftolas alacsony szinten nem lessz nyereseges, barmeddig allsz a szobadban. Ki akarna olyan targyakat venni, amit 17es crafter keszit, amikor van meg vagy 500 masik 17es crafter, aki ugyanazokat a targyakat arulja es valoszinuleg az egyikuk olcsobban mint te? -
#1093 altalaban az a 20-30% teszi nyeresegesse vagy legalabbis nem vesztesegesse a dolgot. >.< -
#1092 bezony. szelsoseges. A lenyeg, hogy nem egy masodik munkahely legyen hanem tenyleg legyen jatekelmenyt nyujto. Hiaba ... a szakmabeliseg tesz ilyenne ^.^ -
Entrery #1091 Mint mar mondtam nehany merchant jo aron megveszi a cuccokat, nem kell azert 2 napot a szobadban allnod hogy ha szerencsedvan 20-30%al dragabban eladd. Ami meg tenyleg olyan, hogy a playerek sokkal dragabban veszik meg, valoszinuleg keresett es eleg jo ahhoz, hogy akar oocben is lecsapjanak ra :) -
#1090 Elszor aztmondod, az SWG craftolasi rendszere mennyire jo kihivas, utana, hogy ehhez kepest a EQ2-e mennyire szar, de a legegyszerubb a WoW-ban megint mennyire jo....
Ilyen 'szelsoseges' vagy?! :)))
Miert nem mondod ki egyszeruen, hogy NEKED nagy rakas sz..r, es hagyod a tobbieket nyugodtan jatszani?! :)))) -
#1089 Szerintem az eddigi legjobb craft az SWGben volt. Viszonylag konnyen el lehetett erni a mastert (12 ora alatt megvolt novice artisanbol a master weaponsmith) ... de a kihivas csak ekkor kezdodik. Ott nekem nagyon tetszett, hogy nem az adja a kihivast, hogy elerd a magasabb szintet hanem az, hogy kepes legyel megfelelo minoseget gyartani. Lehet emiatt is nem igazan craftolas szamomra az EQ2ben ami van. Nem tetszik maga a rendszer ahogy mukodik. Ami meg absolute nem tetszik az a market system. Hiaba csinalok adept 3-as spellt ha utana 2 napig nem tudok jatszani mert azt kell aruljam. SWGben legyartottam a fegyvert es utana kiraktam a vendoromba es kesz. Legalabb lehetne egy k. NPC-t felberelni, hogy arulja a cuccaimat ... vagy valami ...
Ami nekem az EQ2vel a legnagyobb bajom, hogy koncepcionalisan vannak elbaszva benne dolgok ... nekem tulsagosan tapolos az egesz.
Ha mar felhoztatok a WoWot ... nekem ott tetszik az egyszerubb craft rendszer. Legalabb nem masodik munkahelyem lesz ^.^ Dolgozom en jatekokkal eleget napkozben ... otthon mar jatszani szeretnek veluk! WoWban ami engem megfogott, hogy jatekot csinaltak ... olyat ami ele leulsz es jatszol, nem kell orakat szervezkedni ahoz, hogy legyen egy grouppod, vagy 4 ora powerhentet csinalni azert, hogy _ledolgozd_ a debtet amit egy barom csapat miatt nyaltal be.
Lehet hulyen hangzik de en nagyon sajnalom, hogy ekkorat csalodtam az EQ2ben (most mondjam azt, hogy 30 rugot fizettem a gamert, hogy mihamarabb meglegyen az USA CE?) ... talan ezert is 'haragszom' a SOE-re ennyire, mert egy nagyon vart jatekban csalodtam nagyon nagyot. -
#1088 Nektropos kastély az uber hely nagyon hangulatosra van megcsinalva ott jottem ra hogy itt azert normalis tartalom is van:) -
Entrery #1087 Azert nem csak olyan questek vannak ahol mobokat kell olni, pl a pancelom is amit lvl 30 korul lehet hasznalni, egy olyan questbol van ahol csak enchanted landsot kelet korbejarnom, es a history questek is mindd ilyenek.
Az elején még persze nem sok hely van ahova mehetsz de lvl 25-tol mar lehetoseged van Enchanted Landra es Zekre menni amiket még felderiteni is elmeny volt, lvl 30tol mar Runnyeyeba es Rivervaleba is mehetsz, 35tot Ferrotba, és utána is nyilnak meg helyek egészen lvl 50ig (van egy hely ahova csak lvl 51-tol lehetne belépni).
Igaz hogy kicsit kellene szinesiteni a questeket, de voltál már pl Nektropos kastélyban? Annak tényleg RPG feelingje van, és kb 4-10 oraba tart megcsinlani.
A házadban meg tényleg nem érdemes álldogálni, ezért szoktam én a kezdönegyedemben a bowyernél eladni a cuccost, ami egy 35os artisan konyvert mar 70st ad, ami nem kevés ha avval számolok, hogy 1-2 óra játék alatt Ruins of Varsoonba 6 ilyen konyvet szedtem ossze.
A tradeskill meg nem is olyan baj hogy nem megy olyan gyorsan, ha már a combat XP-t kicsit tul gyorsra allitottak, mert 6-8 ora alatt lehet 1 szintet lépni :) Na meg engem az sem zavar hogy le kell gyartanom vagy 16 alapanyagot egy vegtermekhez, nincs lebutitva mint pl a WoWban ahol csak osszeszeded az alpanyagokat aztan osszeilleszted, mert szerintem abban nincs semmi craftolas.
-
#1086 vannak ennel sokkal rosszabbak es unalmasabbak is... uff :) -
#1085 Nem hinnem, hogy teljesen bena lennek benne, hisz a magyarok kozul sokaig en voltam a legmagasabb szintu crafter (mig masok 7-8nal tartottak akkor voltam kb 17-18). Neha akkor is sebzodsz ha a megfelelot nyomod, csak a targy nem fog annyit romlani.
Es meg a hentelesben sem mondanam, hogy nem ment, hiszen ahanyszor elmentem groupba (kiveve mikor Menyet is ott volt ... ot hagytam hadd ussek ^.^) mindig az volt a visszajelzes, hogy ilyen jo tankjuk nem volt meg.
En azert nem szeretem az EQ2-t mert otlettelennek es unalmasnak tartom. Lehet kicsit nagyok az igenyeim, de az is lehet a SOE nem kepes rendes tartalmat adni a jateknak. SWG utan ennel tobbet vartam volna, bar az SWG is kezdett szar lenni amiota a SOE vette at teljesen, nem veletlen, hogy visszavettek toluk es most jon egy nagy rewamp.
A questek? Mi quest van abban, hogy menj es olj meg 10 akarmit majd gyere vissza? Ez annyira gyenge es otlettelen, hogy nem igaz. Mas questet meg igazan nem talaltam, pedig vagy 60-70 questet megcsinaltam.
Nem az a gondom, hogy nem szedek ossze 1 aranyat 5 perc alatt (hisz kb 30 aranyam volt) hanem az, hogy szar az economy (SWG utan). Egyszeruen rossz a market system es ez szamomra kritikus hiba. Ne haragudj de en abban semmi pozitivat nem latok, hogy 2 napig kell alldogaljak a szobamban mert csak ugy lehet arulni. Ha ez szerinted jo megoldas akkor nincs ertelme tovabb beszelnunk.
Igen ha a feherekbol (amit easynek titulal ugye) pristine-re ad 3-4%ot csak ahoz le kell gyartanod 2-3 felebol 12-16 szurket (no exp) es az esely arra, hogy pristine lesz kb 5%.
Osszegzeskepp: az EQ2 egy nagy hack and slash game. Tapolos grindelos. Nem MMORPG. Ezert nem tetszik nekem.
Ui.: szerintem te vagy a bena ^.^ -
Entrery #1084 Timber, te szerintem nem azert nem szereted az EQ2-t, mert teljesen bena vagy benne.
A craftolasba nem halsz bele ha normalisan valaszolsz az eventekre, es penzt pedig nagyon gyorsan lehet szerezni, csak tudni kell hogy hova menj erte.
Ne vard azt hogy 30as szint alatt 5 perc alatt osszeszedj 1 aranyat. 25-30as helyeken olyan lootok vannak amiket a vendor is 70sert vesz meg, abbol pedig eleg sokaig lehet craftolni.
Egyebkent a questek eleg penzt adnak, persze csak akkor ha nem a 10 lvl ota lejart zoldeket csinalod.
Na meg ha pristinet csinalsz a feher targyakbol amit tudsz craftolni akkor 3-4% xpt kapsz 1ert. -
#1083 Hi
Van valami beta/open beta amin lehet tesztelni a játékot? -
Joi #1082 HELP!!
Sziasztok! Sikerült valakinek OTP Virtuális WEB kártyával befizetnie a havidíjat? Nem boldogulok vele az istenért sem... Privátban kérném a válaszokat. Előre is THX -
#1081 sziasztok!
Oggok szerveren kezdtem Tier néven-kb 1 órája-csak pont lelőtték a szervereket.
-
#1080 Es mennyire fogod elvezni amikor 19es crafter szinten a lvl3as cucc gyartasa kozben belehalsz a kraftolasba ... nekem ez volt az a pont amikor ugy gondoltam nincs igazan kedvem baszakodni a kraftolassal mert:
- 2 napig kell penzre grindelned ahoz, hogy utana tudj 1 napig exp-re grindelni.
- a market rendszer annyira szar ebben a jatekban, hogy a 2 napi grind alatt azt kell erteni, hogy 90 perc alatt legyartod a cuccokat, majd 2 napig nem tudsz jatszani mert a hazadban allva remenykedsz, hogy valaki megveszi majd a cuccot.
- felesleges az egesz mert szinte minden kaphato a vendoroknal
- mert level 20 felett szinte lehetetlen gyorsan fejlodni amiatt mert szukseged van mas crafter kasztokra is es csak max ha makod van akkor arul valaki olyan osszetevot ami neked epp kell.
- mert van munkahelyem es szamomra az nem jatek, hogy ha megjelenik a rozsaszin kerdojel akkor 3ast nyomok, ha a konyvecske akkor 2est ha pedig kek haromszog a fejben akkor 1est (ugyanis a craft ebbol all), es ezt 4 oran at csinalom azert, hogy 10%ot kapjak ...
De azert jo jatek ... hat persze. De en inkabb ajanlom a Wish-t ami jelenleg ingyenesen jatszhato a Beta 2.0-es fazisban. Kevesebb bug van benne ^.^ es messze jobb design huzodik mogotte es meg restartolni sem kell 2 orankent mert szar az engine es memory leakes. Igaz nem olyan csilivili parasztvakitos mint az EQ2. -
#1079 A kezdoszigeten felnyomtam lvl 9,5 -re :)
De mennyi anyagot basztam el, mire rajottem, hogyan kell crafotolni... mindig hagytam csinlaja magatol, es egy csomo targyat elbaszott, kva ideges voltam... es egyszercsak eszrevettem, hogy nyomkodni kell a kva skilleket :))))) onnantol beindult a nagyuzem :))) -
Daoine #1078 Kezdőszigeten annyira nem kell szerintem még craftolni, elég ha megcsinálod a questet a torony alatt. Gyüjtögetni viszont érdemes, mert minél magasabb helyekre mész annál nagyobb mining, foresting, trapping, gathering skill kell. Pl. Commonlandsen és Antonican már 20-25-ös skill kell. Érdemes olyasmivel xpzni amivel amjd késöbbiekben akarsz foglalkozni, mert craft közben az a skilled nö amit éppen csinálsz.
dao -
#1077 hogyan erdemes, vagy lehet a leggyorsabban felnyomni a Tradeskillt felnyomni meg a kezdoszigeten?! -
silbor #1076 igen. azt tudom h. náluk igérték de azt is tudom h. csúszik. gondoltam van itt valaki aki esetleg rendelt ilyet és tudja h. van e már. a honlapon csak az van h. mindenkit értesítenek aki rendelt mert csúszik. -
#1075 www.automex.hu -
silbor #1074 van már gamecard a játékhoz itthon?? -
#1073 mar csinaltam egy ember noi scoutot... :) -
Entrery #1072 Attol hogy full/fullon van, mint ahogy azt mar vagy 3x leirta valaki a forumon, lehet karit inditani. :) -
#1071 Azert nem Runnyn inditottam, mert fullon volt... de probalkozom meg :) -
kerekperec #1070 Nofene, beindul az élet az Oggok-on is? :-)
Ha leszünk egy páran gonoszok, csinálhatnánk guildet is.
Azért indítottam egy új karit Runnyn is, majd meglátjuk. -
Zoidberg #1069 A /claim paranccsal lekéred a karakter bonusz cuccait..ez alapból egy beszélő szobor.Ha CE verziód van, akkor jár hozzá még falra akasztható térkép és egy kicsi szobasárkány is.
Aki új karaktert csinál fontolja meg a Runnyt is...szinte folyamatosan van fenn legalább 10 magyar,kb 30-40 játékost számlál a guild.A guildben már több mint 100 karakter van, és már elértük a második szintet /Sidhe/.
Sidhe guild -
Dant0r #1068 Most tervezek új karit indítani (eddig bátyámékkal játszogattunk... butcherblockon), de az új karival akkor megyek oggokra, csak mondjátok hogy mivel menjek, mert kedvem az van mindhez:)
Ja, meg magyar guild van már, és ha igen kinél lehet jelentkezni? -
#1067 Mi az az ingame? Mármint amit a claim parancsal kapsz. -
#1066 Oggok? Nagyszerű! De lehettél volna good is:-)
Mi ott vagyunk. 6an már. -
#1065 Hali all...
Elso benyomasom... humm... bar meg csak lvl6 vagyok, es megcsinlatam kb 12 kuldetest, sokban nem kulonbozik a Linage2-tol, sot, lassabban ment a fejlodes (mondom eddig)...
Majd folyt kov...
-
#1064 THX...
Este felmaszok :) -
Zoidberg #1063 Hali.Sokan nem unják,én is épp játszanék, ha a pöcs UBI nem késne a gemecarddal.
Jobbára két szerveren nyomják magyarok..
1 - Runnyeye /ez lenne a hivatalos EU szerver
2 - Oggok /akik nem tudtak a fullos Runnyra karaktert csinálni, vagy féltek a lagtól azok kezdtek itt nyomulni
Karakterek szempontjából azt válaszd amihez kedved van, valszeg úgyis máshoz támad majd kedved ha kicsit megismered a játékot és a többi osztály képességeit/gyengéit...
Mivel ez erősen csapatjáték,egy priest indítása szerintem nem rossz választás.
A baj ezzel a játékkal csak annyi, hogy az elején nem mutat sok mindent...én igazán LVL20 felett kezdtem élvezni,de nekem bejön.
Egy uccsó jótanács: mivel az ingame cuccot csak egy karakterednek lehet lekérni a /claim paranccsal, ne siesd el a dolgot...azzal a karakterrel szedd csak le, amivel biztosan jól esik hosszabb távon nyomulni.
Jó szórakozást -
#1062 De ha megis elkezdenem, vki leirhatna, hogy mejk szerveren vannak magyarok, es milyen karival erdemes maszkalni... -
#1061 Hali gyerekek...
Tegnap vettem meg az EQ2-ot, meg fel sem telepitettem, de mar azt olvasom itt, hogy unjatok... bazze...
Ennyire szar?! :)
Raadasul a Gold Limited Edittiont vettem meg :) ('rongy' terkep, sarkany pet, stb.)
Vki atveszi?! :)))))))) -
kerekperec #1060 Sziasztok!
Oggok szerveren keresek Freeportiakat. Én 18-as sámán vagyok, Ancsa néven. -
#1059 az igazat megvallva nem hiszem ... valszeg egy gnome warlockom lesz Kodeenius neven ^.^ A Paladinom is csak azert lett Troll mert itt at lehet allni egyik oldalrol a masikra (ha ez lenne WoWban ... akkor az uber isten lenne! ^.^ de valszeg PvPben vissza lehetne elni vele valahogy).
Ja igen ... PvP-s szerverre megyek tehat ott csak Alliance karim lehet ...