EverQuest 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
azert nem enged at mert nem vagyok citizen 😛
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Birkus Maximus
Egyébbként kezdõ kari számára a legjobb ha elõször végigjárja minden faj kezdõ helyét és beszél mindenkivel, még a házakban is.
Nekem egy ilyen körséta után legalább 40 questem volt és miután megoldottam a nagyrészét teljes felszerelésem +mind a 4 inventory slotomon bagek ami már 16 tárgy tárolásához elegendõ.
Épp a wailing caves legmélyén voltam egy csapattal amibõl pont kinyirták a clericünket amikor hirtelen leálltak a szerverek és a kariválasztó képernyõn azt írta hogy Entrery Lvl 11 predator. Remélem ez a kiírás változni fog, mert már csak néhány százalékra voltam a 14es szinttõl 😊
Gondolom a refugees island-al nem lesz gond, fontos megcsinálni a drake-faszi craftos küldijét (vartorony), valamint elvinni a karit az orc-cave-s küldetésig, addig a questig gyak. fel is ruháznak a reward-okból. Vannak még + küldik, pl a leguccsó terület elején a sátornál a csajnak kell 3 csont, amit a cemetery-bõl lehet kiszedni. Az ottani csontik dobálnak még egy térképet is, amit közelebbrõl megnézve egy questhez juthatunk, ahol is rockbelly kapitányt lehet vele kinyírni ami dob pár cuccot.
Freeportba ill quesqnosba érve kezdõdik a móka, mindenki kap egy citizenship task-ot, amit elõször meg kell csinálni hogy a város többi részébe is el leehessen jutni. Ha az kész, legközelebb csak 8. szint után kell kötelezõ questet ami a specializáció miatt kell, a küldi automatikusan megjelenik a journal-ban.
Fontos quest-adó helyek freeportban: North Freeport itt van az academy (varázslóknak) illetve a war temple vagymi (melee-hez), ide kell jönni az elsõ kasztváltó küldi miatt.
West freeport. Itt a helyi városvédõk épületében lehet egy jó csomó küldetést elvállalni jutalomért. itt van egy averus nevû fickó is, jó a küldije, wailing cave-be visz, ami szerintem alacsony szinten (13-14-ig) a legjobb fejlõdési hely. a cave-s crossroads-tól ÉNY-ra van
a hegyvonulak keleti oldalán.
fontos helyek. a nagy sík terepen (commonlands) lehet griffekkel is nyomulni, nagyon kell vigyázni rá, hogya nektulos forest-i állomásnál lévõ torony rohadt veszélyes! én szóltam .P láthatatlan szolgák vannak, akiket legtöbbször akkor veszi észre az ember, amikor már támadják.- Berohanni csak 18-20. szint felett. Na egyenlõre ennyi, rohanok pá, talán este bb
Birkus Maximus
Rasti névvel vagyok én bent és Dark Elf
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
l2s kis brigád ujraéled ugylátom eq2-be, ez klassz😊
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
én erõsen gondolkozom egy brawler-shaman-bardon
van healer kari már a klánba?
elivleg ma vagy holnap jön a hcgameres ahogy hallom, szal lökjétel mi kell
ahogy én bétába tapasztaltam elengedhetetlen egy enchanter egy healer meeg legalább egy sorci
brwler-shaman-bard vagy sori érdekel😊
ebböl bétába már voltam brawler-shaman sorci😊
Birkus Maximus
Letöltöm a klienst,fizetek kártyával és jáccok mint L2 vagy bóótba megkell venni a gámát???
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
én is oda fogok menni ha megjön ez a szar végre
ezeketöl az isten áldjon meg utadon bátor kalandozó és fény járja be utadat dumás queynostol rosszul voltam😊
A grafikája is ludas,mert olyan szurke az egész,nem annyira élesek a szinek stb...benne van bizta hogy en Ati8500-on futtatom high performanceba,de mikor magasabbra tettem se lett lényegesen szebb,csak brutalisan lassu😞 Elég erdekesek a küldik,mint egy single rpgbe,pl. azhogy a tengerbe legyen egy quest tárgy joleldugva az olyan Morrowindes emlékeket hozott elõ😊Igaz mar ott a viz es maga az uszas is jobban lett megoldva.
A legjobb rész a quest complete,mindig is imádtam nézegetni hogy már 5000 küldit csináltam meg😊A lényeg még nem merültem bele,majd hétvégen.
(reonel a játékban)
Birkus Maximus
Holnap lehet hogy egész nap fenn leszek, szóval ha segítség kell csak szóljatok <#alien2>#alien2>