EverQuest 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TNX 😊

Egen, a webkártya tökéletes ilyen tranzakciókra. nagyjából 3700 fötöt vonnak le a 17,5 százalékos amerikai adó miatt.
Sziasztok!

Én is megvettem a játékot, remélem beválik 😊 Kérdésem volna, (nem tudom van e már valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban): Késõbbi havi díjakat OTP-s Webkártyáról tudom rendezni? Elfogadják a forintot is róla?

ok. köszi

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Timber
oda akar ertelmetlen szoveget is megadhatsz ... csak azert van, hogy ha majd jatszani akarsz fizetve akkor ne kelljen megint felmenned stb stb meg automatikusan fizet helyetted ha arra kerul a sor (es akkor nem marad ki 1-2 nap amig elfogadjak a kartyat)

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

hophop egy kérdés. ha megveszem (megvettem) a játékot akkor hogyan használhatom ki az 1 hónap free részt??? mert telepítem, benyomom a cd-key-t és azután kérdezi h. mivel akarok majd fizetni? hmm.... nem lehet kipróbálni csak akkor ha megadom a kártya számomat?

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Timber
en rendszeresen hasznaltam Macro Express-t grindelesre pont azert mert havidijat fizetek erte es szeretnem kihasznalni az idot. Ezert mikor jatszom nem azt akarom csinalni, hogy monotonon klikkelgetek meg nyomogatom a gombokat, hanem szeretnem kielvezni a jatekot. SWGben pl. 13 oranyi grind kellett ahoz, hogy a Novice Artisanbol Master Weaponsmith legyek ... ez a 13 ora ha ott ulok elotte akkor majdnem egy heti jatekom veszi el ... ami a fizetett honap egy negyede. Ugyanigy vagyok EQ2ben is, hogy amig alszom addig kihasznalom az idot es az en kis MacEx szolgamat dolgoztatom. Szerintem ez abszolut normalis, mivel fizetett idorol van szo es semmi elonyt nem ad (csak azt, hogy nem kapok klikkgorcsot az elso 2 ora utan ^.^)

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

genRob
Hunter of gnolls lettem. Kiírta pisrossal de nemtom kiíratni a Personnál. Miért?

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

semo1
Én is azt néztem<#szomoru1>

Ha már valaki mmorpg-vel játszik minek kell botozni? Ugyanis havidíjat fizetsz, és nem jobb hogyha kihasználod az idõt? 😊 Ha még Diablo2ben botozol vagy hasonlók akkor még megértem de mmorpgben...😊

Birk@
Makrókkal nem lehet se skill-t, se spell-t se semmi ilyesmit aktiválni, éppen ezért... Az EQ2-n kívûlálló progik meg 3rd-party programnak minõsülnek, szal jobb kerülni õket

Birkus Maximus

macrok vannak,de az legalis szerintem
BEAST
persze ez igaz 😊 de nemtom ... ezt irták hogy eq2 bot 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sok ertelme sincs, mivel tok mas a jatek mint az L2 ahol minden csak grindrol szol.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Nem kell, anelkul is tudom. Egyebkent aki botot hasznal az mi fasznak jatszik, mindig utaltam az ilyan faszsagokat es nagy szoktam orulni mikor bannoljak oket, mint ahogy eq1ben is jo pr ilyan volt. Nem bot miatt mert akkor meg nem volt olyan. Egyeb irant en meg nem lattam botot EQ2ben, mivel nem is igazan erri meg, de mind1.

BEAST
nézz utána ^^

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

EQban nincs bot es ha probalkozol siman permanes ban kapsz kapasbol, ez nem L2.

<#hehe>
Modemmel nem veszem észre? LOL 😊
Tudod, játszottam neten ilyen-olyan játékokkal kb 1 éven keresztül modemmel, aztán 2 évig ADSL-el, most szükségmegoldásból van megint modem, hidd el tudom milyen a különbség. ADSL-el eleve egy 100assal kisebb a ping és nem érzékeny a zavarokra, ennek ellenére NEKEM úgy tûnik hogy semmi lag nincs, legalábbis a játékélményt nem befolyásolja, még csata közben sem. LVL11 warrior vagyok egyébként Faszakasza néven.

BEAST
hehe l2 topicba meszurtak 1 jo kis "ebay" oldalt 😛 100% eq2 guide már kaphato jah és bot is jár hozzá 😄 hajrá 😄DDDD

Birk@
jaja guide engem is érdekelne 😊

Birkus Maximus

semo1
Tud valaki 1 linket ahol + van guide?

genRob
Lehet modemmel nem veszed észre.

genRob
Oggok. Flipi, összehozzuk a találkát. Holnap olyan 21.00-tól tudok csak lenni de ment privi.

majd az szoljon aki 10es szint kornyeken menne a the sprawls fele.

akkor megyek en is. addig oggokon vagyok.

[email protected] msneljetek azt meghallom.
<#worship>
biztos, en csak sajat tapasztalatom mondom, nekem adsl van azzal nem vezses, persze van amikor laggosabb.

én most éppen 56k modemmel nyomom runyn, és tökéletesen játszható, még csak nem is zavaró a lag
nemtom miért nyafognak sokan hogy lagos...

szamit hogy ki honnan netezik, tudod, nem mindenkinek ugyanolyanok a pingek azonos serverre...
en nem vettem eszre ezt a nagy laggot, de te tudod.

Runny nagyon lagos :|. es meg csak 8as szunti vagyok... Oggokra jojjon valaki...
Runyn vagy te is mar?

Runyn van a legtobb magyar, szvsz inkabb ott jatsz szerintem, de persze ha mashol jobban erezed magad akkor ott.

Birk@
Edric néven megtalálsz, én is éppen Wailing Cavesben vagyok, tudunk partyzni, majd gyere

Birkus Maximus

Rouge az aki meele hatba szuros kari szvsz, a predatorbol inkabb a lovoldozos vonal lesz, assasin vagy ranger, a ranger bow az assasin pedig xbowt hasznal.

Gonossz oldalon Airr keresd o be tud venni.
Amugy a guild neve Shide, ra tudsz keresni a tagokra ingame tuti segit valaki. En Pelgrin neven vagyok egy majd nem 13 rougeal, szolj ram, este 9-10 korul leszek, ha gondolod.

Jockey
én maradok runeyon, nem volt lagosabb mint betába nekem, szal nekem megfelel a runneye
csinltam egy 11es bralwert Rendbetesz neven, most épp egy 9es scouttal küzködöm Hancurmanci neven
kérdésem is lenne: van a rogue meg a predator vonal: mi akülönbség kettõ között?
ha én lyne hátbadöfködõs emberke akarok lenni akkr melyiket valasszam?
nem találtam neten seholé normális leírást a skillekröl..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

joreggelt... fel 8 kor fekudtem le ma addig gameztunk valami kulfoldi bandaval commonlandsben valami caveben 😊... eleg komoly volt.
megyek csinalok egy kavet addig ha van ittvalaki akkor velemenyezzen mar...

ki hol van eppen, menjek runnyra 7essel vagy oggokra 15el...?
Shoots
Sziasztok

Shoots neven vagyok runeeye szerveren level 15os cleric(gonosz), ha valakinek szukseg van healerre szoljon ram nyugodtan, plusz minusz 5 szint kulonbseg nem nagyon szamit. btw inquisitornak keszulok.

btw hallotam hogy elvielg van mar valami magyar guild is. mi kell ahhoz hogy csatlakozzon az ember_? ingame kit kell keresni ezzel kapcsoltaban? thx elore is, es talalkozunk freeport korul!

Bye

Shoots

Ha valaki játszott a World of Warcraft (Béta)-tal és az Everquest II-vel is, legyen szíves írja meg, hogy melyik a jobb úgy összességében és részleteiben (hangulat, grafika, hangok, sebesség, lag stb.) Köszi!

semo1
Mi a neved a játékban?

Én a runnyn indítottam a karit, ott is maradok mert nagyon úgy tûnik hogy mindenképpen kétfelé szakad a csapat...

he Rob most nincs ts em inkabb jatszanek. megyek kajallok aztan jovok vissza addig talaljatok ki mi legyen... ird ide merre lesztek kb. 14 es sorcal vagyok.
genRob
Köszi!

CSak master szintut tudsz kiirni, egyébbként a personanál lessz.
genRob
Hogyan kell megjeleníteni a névnél ha kapok vmilyen "rangot"? Pl.: Hunter of undead, stb...
Mert már van pár és nemtom, hogyan kell kiírni.

Birk@
én holnap leszek, ma már nem, addigra legyél lvl10 min 😊))

Birkus Maximus

most kezdtem runnyn egy maget kene valaki aki szintugy most kezd, gyorsabban fejlodhetnenk...
Birk@
Entery, 2 hetet jácottam Oggokon, hidd el, van különbség, nem is kicsi. A lag nem csak azt jelenti, hogy fél órát vársz, mert elakadt a packet valahol, hanem azt is, hogy egyparancs esetleg fél másodperccel késõbb ér oda, mint ahogy jó esetben kellene. És ez harc közben nagyon kijött nekem, egyenlõre szerencsére csak commonlands-en. Egyszerûen mire megvárom hogy mi lett a H.O.-val, hogy nehogy elhasználjam feleslegesen a tauntot, addigra 2-3-at belémütnek. Szal lag van néha, de sokkal fontosabb, hogy hamár oda került az eleje, akkor legyünk minél többen, legalább is nekem. Flipi, 10. szintre 1 napa alatt eljucc, szal gondolj bele, ha hosszútávon évekig jáccik az ember, 2 hét semmi, ezért hagytam ott az ott viszonylag élen lévõ karimat

Birkus Maximus

A Runny attól hogy terheltebb még nem szarabb, mert ha túl sok játékos lenne egy zónában akkor újat nyit a server, nekem még nem fordult elõ hogy lagzott volna.