EverQuest 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is megvettem a játékot, remélem beválik 😊 Kérdésem volna, (nem tudom van e már valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban): Késõbbi havi díjakat OTP-s Webkártyáról tudom rendezni? Elfogadják a forintot is róla?
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Birkus Maximus
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Tudod, játszottam neten ilyen-olyan játékokkal kb 1 éven keresztül modemmel, aztán 2 évig ADSL-el, most szükségmegoldásból van megint modem, hidd el tudom milyen a különbség. ADSL-el eleve egy 100assal kisebb a ping és nem érzékeny a zavarokra, ennek ellenére NEKEM úgy tûnik hogy semmi lag nincs, legalábbis a játékélményt nem befolyásolja, még csata közben sem. LVL11 warrior vagyok egyébként Faszakasza néven.
akkor megyek en is. addig oggokon vagyok.
[email protected] msneljetek azt meghallom.
nemtom miért nyafognak sokan hogy lagos...
Birkus Maximus
Amugy a guild neve Shide, ra tudsz keresni a tagokra ingame tuti segit valaki. En Pelgrin neven vagyok egy majd nem 13 rougeal, szolj ram, este 9-10 korul leszek, ha gondolod.
csinltam egy 11es bralwert Rendbetesz neven, most épp egy 9es scouttal küzködöm Hancurmanci neven
kérdésem is lenne: van a rogue meg a predator vonal: mi akülönbség kettõ között?
ha én lyne hátbadöfködõs emberke akarok lenni akkr melyiket valasszam?
nem találtam neten seholé normális leírást a skillekröl..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
megyek csinalok egy kavet addig ha van ittvalaki akkor velemenyezzen mar...
ki hol van eppen, menjek runnyra 7essel vagy oggokra 15el...?
Shoots neven vagyok runeeye szerveren level 15os cleric(gonosz), ha valakinek szukseg van healerre szoljon ram nyugodtan, plusz minusz 5 szint kulonbseg nem nagyon szamit. btw inquisitornak keszulok.
btw hallotam hogy elvielg van mar valami magyar guild is. mi kell ahhoz hogy csatlakozzon az ember_? ingame kit kell keresni ezzel kapcsoltaban? thx elore is, es talalkozunk freeport korul!
Bye
Shoots
Mert már van pár és nemtom, hogyan kell kiírni.
Birkus Maximus