2219
A képek elég jól néznek ki...
-
#1258 figy, te adtal nekem vmi fegyot, visszaadom, csak dumaljuk meg mikor :)) -
#1257 vhol a kepbeallitasoknal, majd megnezem neked... -
kerekperec #1256 Nézzenek oda, kiket lát az ember itt :)
Nival lábai :))
Ja, én meg Siralom vagyok :) -
#1255 még meggondolom ... -
#1254 az hogy rendelsz az automex honlapjan egy kartyan 3600 ft ert es 1 honaop igynen jatek szal no bankkartya de elobb vedd meg a jateot ugyis kapsz 30 nap ingyen jatekot -
#1253 és az mi? -
#1252 lehet gamecardon is fizetni nemmuszaly bankkartyan -
#1251 és olyan bankkártyát tudok csinálni neten,amivel tudok fizetni,vagy be kell menni és rendelni egyet? -
#1250 3000 havonta? -
Tomi13 #1249 Miért nem veszed meg eredetiben?Én nem vagyok elengedve anyagilag,de szvsz 8000-ért nem drága,főleg hogy 3000-et azaz 1 hónapot lejátszhatsz belőle.Csak 3 napja játszom vele,de nem bántam meg hogy megvettem. -
#1248 nem lesz soha! -
#1247 van már tört everquest 2? ha igen,mondjátok már,hogy hol lehet letölteni,lehet fizetős is
-
#1246 oksa majd legkozelebb kivaglak a keprol :).kampfi:siman :DDD -
kampfi #1245 Igazi kocka.:) A szerver down kozben forumozik:))) -
Kyan #1244 Suga, én nem járultam ám hozzá hogy mindenféle képet közölj rólma TE enyebenye, azért perelés jár (Nival) -
Exi #1243 Szétcsúszott a formázás, a lényeg hogy van 3 alkaszt - tolvaj, bárd és ragadozó - és azokon belül az alatta lévő 2 specializálódási irány. De ha benézel a EQ2 hivatalos lapjára ott le van írva ez részletesen. A Scout főkaszton kívül egyébként vannak még a szokásos fighter, mage, priest főkasztok, azokon belül ugyanígy 3-3-3 alkaszt és mindegyikhez 2 specializálódás. Ja és minden faj lehet minden kaszt, csak a jellem ami behatárolhat.
-
Exi #1242 Tolvajt lehet indítani:
Felderítő (Scout) főkaszt:
- Tolvaj (Rogue)
- Zsivány (Brigand)
- Zsebmetsző (Swashbuckler)
- Bárd
- Haláldalnok (Dirge)
- Trubadúr
- Ragadozó (Predator)
- Bérgyilkos (Assasin)
- Kósza (Ranger)
Ezek a Felderítők kehetséges fejlődési irányai.
Nem lehet lopni játékostól tudtommal. Jelenleg semmilyen jellegű PvP nincs a játékban, bár ráutaló jelek vannak hogy később lesz. Amikor nem játszol akkor egyszerűen nem vagy jelen a világban, visszalépéskor azon a helyen jelensz meg ahonnan kiléptél.
-
#1241 enis azt szeretnem... hogy lehet atlatszovaa tenni -
#1240 miert jo ez a fekete keretes megoldas?! eltakar egy csomo mindent...
en inkabb atlatszova tettem mindent, csak akkor latszik, ha raallok az egerrel... -
Tomi13 #1239 Üdv
Tolvaj karit lehet indítani?Online játékban lehet egy másik játékostól lopni cuccot valamilyen módon?Amikor nem játszik az ember a karakterrel,akkor eltünik a játékból vagy letáborozik vhol? -
#1238 dejoh elirtam.Sugamos Harcikocka-torpicsek. -
#1237 ime szeretre melto topricsekem :)(Sugamos-Rohamkocka): -
#1236 mien faq?jah es amugy 7.38 kor honnan netelsz elso orad info? -
#1235 Na mi van tényleg meg halt ez a faQ ? -
#1234 no comment -
#1233 jahh azzal a szar törpéddel? :)
-
#1232 jah enmeg nagyban eq2 ozok!:) -
#1231 csak elindult a WoW open beta ^.^ -
#1230 namivan meghaltunk?:) -
flipi #1229 francba... valaki van oggokon mert nekem van ott karim 23as ,es ha lenne kikkel akkor mennek vennek gamecardot... urjatok fiukak... :)) -
#1228 nem, hiszem h lesz ingyen nap a tegnap miatt. SOE-t nem ismered még??
"S"zarrágok "O"rszágos "E"gyesülete -
flipi #1227 irjatok mar ide ha jonnek az ingyen napok... koszi... -
Entrery #1226 Vagy megis :) -
Entrery #1225 Most neztem es megy a masik forum is, bar a tartalmat nem lehetett visszaallitani. -
#1224 nalatod ezvolt az elso ami eszemmbe juttott:DDD -
Entrery #1223 Biztos WoW-osok keze van a dologban :)) -
#1222 dehogynem!tegnap elott jartam rajta es azvolt kiirva minden hova hogy hacked!na baszk gondoltam feltortek azt kibasztak velunk.igyahat most nincs seez seaz!ezvan:( -
kerekperec #1221 Nem tudjátok hogy mi történt az eq2.budo.hu-val?? -
#1220 van vmi mas forum hogy ez ennyire kihalt vagy csak senki se jon ide?
(vagy mindenki gamel amit enis ha nem allna le a szerver:D ) -
Exi #1219 Ja ez egyébként nem sárkány hanem csak :) egy dracota.