3439
  • Yulcsa
    jaja, én igen! :D nem tudja valaki lementeni és feltölteni rapidra? érdemes lenne megtartani, nagyon jó! :D
  • motofun
    Sziasztok! rég nem írtam ide a fórumba, ráadásul új nevem van
    nem tudom láttátok e a motogp.com-on a fiat yamaha csapattal készült videót , hát szerintem érdemes megnézni, plusz ezt ingyen lehet most megtenni
    a holnap esti futamot már nagyon várom
  • b-type
    :) na ja.
    Sajna most Laguna Seca-ban sem lehet vérmes remény Gabi jó szereplésére..nem is ment még itt és nehéz is a pálya. De azután már hozni kell a pontokat.
  • Ombika
    Mert o nem magyar! :)
  • b-type
    Mert az kevés...miért nem Talma ment fel 250-be a bajnoki címe után, miért Faubel akit elvert?
  • Ombika
    Akkor miert hagytak elmenni, mikozben tudtak,h kurva jo versenyzo? :O
  • b-type
    De az a motor ott van. ..érted. Azaz még ha szted direkt fel akarták fugni a szerződést akkor is meg kell teremtsen Aspar egy indokot, márpedig a motor nem kicsi indok.
    Egyébként sem vágom miért akartak volna eljönni Gabi-k a 250cc-ből gyári motorról egy privátra amit ki tudja hogy fog megülni teszt nélkül.
    De ha még ezt is akarták volna akkor is kellett valaki aki ne teljesítse azt amit beigért.
  • Ombika
    hiaba fujod a magadet es en az enyemet, sokkal tobb indok lehet itt, mint 1 motor szerintem masfelol fujt a szel ennyi.... AMEN!!
  • b-type
    Azért az elég egyértelmű indok hgy nincs ott a beigért cucc. Azaz még ha úgy is gondolkozom mint te, akkor is hiba volt a szerződésben mégpedig egy komplett motornyi.
    ..és innen kezdve az lehet bármit gondolni a tény azaz hogy nem volt.

Én is gondolhatnék arra hogy ez az egész arra ment ki hogy Aspar megszabadulhasson Gábor-tól, a helyére beültetett valakit meg jóval könnyebben mellőzhesse.

- „Aleix teljesítményén tényleg meglepődtünk. Már péntektől kezdve igen gyors tudott lenni és örülök annak, hogy boldoggá tudta tenni a magyar alakulatot. Nem egyszerű időszaka következik a szponzorok és támogatók miatt is, de remélem, hogy legközelebb Németországban újra láthatjuk őt versenyezni.” – ez a kijelentése azt sugározza, hogy Németh Balázs távozásra kényszerülhet?
    Mert a Balatonring sem teljesen makulátlan...
    De ezt ne vedd komolyan, valójában engem ez nem érdekel ilyen mélységig hisz, ki tudja mi az absz. igazság.
    Én simán elhiszem azt amit Gabi mond,..meg az apja is nyilatkozott, és nem próbálom kitalálni hogy mi is lehet az igazság ha ők nem mondanak igazat.
    Ahoz édes kevés ez az információ. :)
  • Ombika
    Jajj ne vedd mar ennyire, egyertelmu indokot kerestek egeszre es megtalaltak a helyes kiutat a 250ccm-bol, vmi volt meg itt boven a hatterben! Reszemrol tema off..
  • Zsolti9014
    mert ott az benne volt a szerződében, itt meg nincs. ;)
    azért gondolj bele, ha elvállalsz egy munkát 100 ezer forintért, és kapsz érte 50-et. megcsinálnád mégegyszer?
  • Black Ghost
    Hát akkor most vagy soha
  • Laceee
    Kirúgták Talmácsi csapattársát
  • JGTC
    majd a felesége kikúrálja (mééély sóhaj) :)
  • cafe986
    Úgynéztem nem sok van hátra neki, rajta már az orvos sem tud segíteni....
  • JGTC
    azt kapott megint, rossúl volt nagyon, Lagunáig nem tom mit kezd vele a doki (nem Rossi) :)
  • cafe986
    Stoner miért nem volt ott az interjú szobában? Lehet, hogy infúziót kap. Barcelona Gp is megviselte nagyon...
  • pAtOcA
    így így,a Doktor megint hatalmas volt és Talma is folyamatosan javul =) csak így tovább!!! GO Rossi & Simoncelli és Talmácsi
  • Yulcsa
    én sajnálom Batit, de szép volt Talma és Rossi, csak így tovább!
  • Istencsászár
    Szép volt Talma, még egy kis stabilitás kell hogy megmaradjon az a gyorsaság ami az első 5-6 körben megvolt és lehet harcolni a futam végéig a helyekért.

Unalmas verseny volt, de Rossi nagyot ment, grat neki a 100.hoz!
  • pAtOcA
    Ennyit ér a Bautista,abszolut megérdemelte már.. Go Simoncelli & Rossi!
  • Szabi84
    rendesen megtolta
  • Istencsászár
    nagy verseny volt, kár hogy Bautista ráfutott, szvsz lett volna ott még előzés
  • Dietrich
    itt
    http://www.justin.tv/footy_nba5
  • lama king19
    tom h már sokan kérdezték és válaszolták + de pls aki tud adni 1 linket ahol nézhetném az összes futamot +köszönném.
  • Ombika
    Igen es az mivolt mikor arra hivatkoztak,h nincs potmotor es most sincs vagyis nem volt mikor jottek, de lehet tevedek es elenezst! amugy orulok,h ott latom nem errol van szo csak ahogy zajlott az egesz hatterben! Hajra Talma ettol fuggetlenul!
  • Istencsászár
    Talmácsi Gábor nyilatkozata:
    „Ma két másodpercet fejlődtem a tegnapi időmhöz képest, de így is rengeteg dolgunk van még a motor beállítása terén. Még néhány változtatást kell tennünk, hogy holnap versenyképes legyek. Nem kapkodunk, lépésről lépésre haladunk előre, hosszú távon ez lesz a kifizetődő. Holnap sokáig szeretnék a többiekkel együtt maradni, huszonhat körös a verseny, ami komoly koncentrációt igényel majd.”
  • Laceee
    Az lenne jó, ha versenyen tudna menni másokkal.
  • b-type
    pff nem tudom , majd elmondja. Takahasi sem sokkal ment többet szal valszeg nem megy könnyen az átállás két motoros garázsra 1 motorosról.
    De meg kell várni majd mit mond, biztos elmondja majd miért. Valszeg őt még mindig csak motoroztatják...azaz nem hegyezik ki..talán nem is lenne jó még.
    Gabi-nak versenyen kell hoznia...qual-n az absz. idő versenyében több időre van szüksége szvsz.Ez van meg kell próbálni stabil gyors tempót hozni a futamon.
  • Laceee
    miért nem ment többet ?
  • b-type
    Talma az első szabadedzésen 5 a második szabadedzésen 6 kört ment.
    pdf-ben letölthető..

Támadni nem hinném hogy jogos lenne. Ez volt az álma és megvan...innen csak rajta múlik.
    Kételkedni meg támadni elég egyszerű...beszélni is lehet az sem nehéz.
    Megcsinálni azt amit ő megcsinált...na az már nem egyszerű.
  • Ombika
    En is igy gondolom es sokan masok is, tobbek kozott ezert is tamadjak jogosan szerintem!
  • Peppus
    Jobb privát csapat persze :) Talmának ez az egyetlen esélye. Amúgy is kinek kellene 0 tapasztalattal a MotoGP-s mezőnyben, és egy olyan cirkusszal a hátamögött, amit ugye nemrég műveltek. Ők akarták így, neki továbbra is a 250-es mezőnyben lenne a helye, azt is csak tanulgatta még.
  • Laceee
    Énis abban reménykedek, hogy sikerül egy jobb privát csapatba kerülnie, de előtte ennél a csapatnál kell bizonyítania.
  • Minstrel
    Még alig ment vele, javul majd, nem lehet az első futama után már Rossi időket menni, 250-ben is gyakorolnia kellett
  • Istencsászár
    ha nem siettetik és nincs rajta nyomás akkor lépésről lépesre meglesz az, a csapattársához már közel van, de az látszik hogy ez a mezőny egyik, ha nem a leggyengébb motorja... de talán ha sikerül vele 1-2 meglepetést okozni év vége felé akkor talán előre tud majd lépni, de jó lenne hogyha leglább a többi priváttal pariban lenne év végére
  • Laceee
    Talmának kellene még 3-4 tizedet javulnia, nem az igazi ez a motor.
  • Istencsászár
    2. szabadedzés végeredménye:

1. Jorge Lorenzo SPA Fiat Yamaha Team 1:36.756
    2. Casey Stoner AUS Ducati Marlboro Team 1:37.178
    3. Andrea Dovizioso ITA Repsol Honda Team 1:37.248
    4. Valentino Rossi ITA Fiat Yamaha Team 1:37.490
    5. Colin Edwards USA Monster Yamaha Tech 3 1:37.617
    6. Dani Pedrosa SPA Repsol Honda Team 1:37.861
    7. Nicky Hayden USA Ducati Marlboro Team 1:37.924
    8. James Toseland GBR Monster Yamaha Tech 3 1:37.939
    9. Alex de Angelis RSM San Carlo Honda Gresini 1:38.104
    10. Loris Capirossi ITA Rizla Suzuki MotoGP 1:38.123