MotoGP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Airbus A380
Mert van aki elvan magától szállva....

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
Szerintem meg Gabika 1 öntelt majom..... (inkább nem folytatom mert sok magyar õ a mindensége...)

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

1000 hála a linkért!!!

Nah eddig úgy néz ki, h a DSF pont a 250 helyett vmi fociösszefoglalót ad, a versenyt meg streamelik a honlapjukon, tehát Talmát mindeki nézheti, akinek van netje:-) A másik 2 futamot azt tv-n adják, legalábbis eddig úgy van.

Visca El Barça!

szerintem teljesen normális más hatalmasságokat is megvicceltek mar pl: David Beckhamet is csak valakinek nem tetszik ennyi!

Istencsászár
Amúgy jó amikor buta embereket szopatnak be pl Pákót vagy valamelyik cicbabát, de Talma nem ez a szint és azt hogy kamu ünneplést csinálnak neki még sértõ is...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gordon 24
Én nem tudom a háteret! De egy biztos amit az RTL Klub kész átverés cimen mûvel az gusztustalan.. Én nemhogy letíltanám, de ezt a gyökeret (Balázst) ugy leverném mint a szart.. Az edésanyával szorakozzon, vagy azzal aki vele egy idõs..

Ez a mûsor ugyan olyan nívotlan, gusztustalan mint a többi RTL Klubos szar..

Szóval teljesen megértem Gábort!

Downhill!!

Airbus A380
kimaradt az "ad" szó sry

Airbus A380
Srácok sokan hoztátok szóba hogy az RTL miért nem a MotoGP-t

nem emlékeztek arra az ominózus kész átverés show-ra :F ;] Gábor le van tiltva az RTL klubról

ugyanis a méltóságos Talmácsinak rangon aluli volt hogy meg merték viccelni.

már kezdtem elfelejteni többek között mértnem bírom Gabikát.

az 1ik a marha nagy arca...

Airbus A380
Inkább örülj hogy idén nincs magyar futam, mekkora égés lenne ha nem,lenne a tv-be.

Airbus A380
nocsak? Azt hittem az volt az aranytojást tojó tyúk.

Airbus A380
Inkább pénzt adj az MTV-nek.... ha nincs pénzük akkor te akárhogy háborogsz akkor se tudják adni

Ez van...(se Balatonring .-.idén.-.)-(se magyar tévés közvetítés)<#falbav>
Istencsászár
Attól még Imrét rá ültethetik bármire nem fog vele maradandót alkotni, ebbe a mezõnybe õ kevés... õ is tudja, volt vele egy interjú jó multkor és õ is mondta hogy ez van, lehetne jobb, ha felszabadultabban motorozna, de nem tud, saját bevallása szerint.

Annak mindenki rettentõen örül hogy van egy sikeres magyar csapat akik a gyõzelemért is harcolnak, ez egészen elképesztõ dolog, ahogy az is hogy van egy Világbajnok pilótánk is, viszont nincs közvetítésünk, ez pedig szégyen.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Haver lehet, hogy azt mondod nyomi..pff Az Barbera motorja volt és nem az Imié vágod?! Teljesen nem rá hangolva, egészen a gerincsérüléséig Barbi tolta a géppel, Õvele fejleszették stb. És örüljünk már, hogy van 1 magyar csapat a motogpben...<#wave>
Így van csak azt teszik fel amiben a talma csapatja, ezért is talmafanclub. Valakinek ez is több mint a semmi....<#wow1>

Amúgy szerintem amilyen fanatikusnak ismertem meg õket tutti, hogy rögzítik a futamokat...<#email>

Istencsászár
Közepes pilóta, nem azért van ott mert õstehetség, hanem mert családi vállakozás😊 Barbera egy kiváló pilóta, néha kicsit forrófejû és van amikor hibázik, de gyõztes tipus.

Peppus
Barberának elvileg full gyári támogatása volt, Imi nem kapta meg azokat a fejlesztéseket mint õ. PErsze attól még nagyon béna szegény. Amikor Barbera megsérült megkapta a motorját, de azzal is nyomi volt.. Apu ígyis úgyis ráülteti a motorra..

ha mar a mi pénzünkbõl tartják fent akkor miért nem azt adjak amit minket érdekel? max. nem kapnak jutalmat év végen!!!!!

lenne egy hülye kérdésem Tóth miért ilyen szar? ahhoz képest hogy tavaly a csapat társa többször is polbol indulhatott?

Istencsászár
Nem érdekel hogy mennyibe kerül, a lehetõség adott használják ki, nagyon nagyon sokan nézik abban biztosan nem lenne hiány.

gordon 24
oks De le is fordithatná valaki és mehetne a Dornának is!!

Downhill!!

modellmaker
most kezdem felfogni, hogy mi történik.... =/ G-Y-Á-S-Z :| szánalom... tömegével kéne írni az MTV-nek, hogy "gratuláljunk" nekik :|

Fogalmazzunk már meg egy normális hangvételû levelet, aztán terjesszük a neten, hogy minél többen elküldjék nekik mailben. na mit szóltok? Tudom, hogy semmit nem érünk vele, de legalább megpróbálhatjuk. a kövi lépés lehetne vmi ddos támadás 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Csak a 250 et teszik fel ha van honan felveniük.
Peppus
"aki a német DSF-n követné Talmácsi Gábor és Tóth Imre elsõ idei versenyét, az tegyen le róla. A németek ugyanis kevéssé érdekeltek a 250-es géposztályban, ráadásul a német labdarúgó másodosztályról szóló mûsorával is ütközik a verseny idõpontja, ezért ennek közvetítését nem vették meg"

modellmaker
sztem búcsút mondhatunk a gp közvetítésnek a királyi tv-ben, ugyanis a bl meccseket sem fogják adni.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Airbus A380
engem fõleg a tenisz meg a nascar izgatott ;o)

gordon 24
Igen full ingyen van! De megnézni nem tudod ujra.. Csak élöben..
Tehát ha lekésed akkor utánna torrentrõl tudod leszedni.

Downhill!!

Erre a linre:katt ide! nem kell regisztrálni és élõben nézheted........ A talmafanclub.hu archiválja a futamokat kb. másnapra szokták feltenni. ide sem kell semmi regisztrációs proc. tehát
Jó szurkolást!<#taps>
Airbus A380
Ott van hogy regisztrálni kell...

modellmaker
Könyörgöm nézd már meg mire válaszolt... :|

ehhez kell regisztrálni?

Airbus A380
Mármint ami lement rajta élõbe.

Airbus A380
És ez ingyenes ?

Arhívulmba is meg lehet nézni utólag ?

Kösz a linket remélem mûködni fog!

Aki netán lemaradna a futamokról az letöltheti a www.talmafanclub.hu ról

Jó szurkolást!<#pias>futamok
gordon 24
Nem..

Ez a napján ugy fog müködni, hogy lesznek linkek.. Rákattintasz és elugrik egy ablak amiben lesz egy lejátszó és ennyi..

Semmi nem kell hozzá, csak egy erõs net!

(én itt nézem a NASCARt)

Downhill!!

fekete0012
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=35634&part=sports
ide fel kell regisztrálni ,hogy nézhesd a versenyt?

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

Airbus A380
Vagy átszoksz más sportra. .D

Kaszi46
én meg majd a falat kaparom....😊

*Posse*T.W.D*

Minstrel
oké nem gyökerek, de zavar, hogy minden szutyokra van pénz, csak épp egy olyan világsorozatra nincs ahol az élmenõk között van egy magyar világbajnok versenyzõ és egy csapat is.

de ha nem hát nem, én is elõkaparom régi mûholdvevõt aztán DSF-et megfogom

http://topgearhungary.blogspot.com/

Airbus A380
De a nagykategóriát õk sem adhatják élõbrn csak csúsztatva. Asszem.

gordon 24
Hát nálam is az lesz.. Van egy csomó adó megkeresm hátha adja valamelyik.. Ha nem leszedem halacskáról😄

Downhill!!

JGTC
Hát ja elég szánalmas, amin már fenn sem akadunk a legtöbben. Én is elõkaparom majd a mûholdvevõt, megkeresem szépen az angol Eurosportot aztán nézem azon mint régen. Úgy tudom egyedül õk közvetítik Eurosporton.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

gordon 24
Jahh😄 És gondolj bele én azóta nézem amióta Shwanzt VB lett..

Sõt még Randy Mamolat is láttam a VB-n... És az a kemény hogy mindent az eurosporto élõben.. Mostemg.. Kapják be!

Downhill!!

Szabi84
De tényleg hihetetlen, kb azóta nézem mióta Rossi elkezdte. Aztán jött Talma ami még rátett egy lapáttal.
Vasárnapom abból állt, hogy megnéztem a 125-t aztán ebéd közben jött a 250, levezetésképpen pedig a nagymotor, sírok bazmeg...

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Airbus A380
Ez már kb tavaly eldõlt.

Istencsászár
eldõlt már az rég...

írjon majd vki ha véglegesen eldõlt a közvetítési joggal kapcsolatos ügy. thx

Airbus A380
Azért azzal nem tudom hogy hány emberhez fogják tudni eljuttatni a MotoGP-t ha csak a neten lesz.

Airbus A380
Szóval a helyükbe lehet én is a BL-re áldoznék Talmácsi ide vagy oda..-.