MotoGP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Látványosnak látványos,de semmi több,én inkább leszavaznám és valószinû a versenyzõk többsége is,nehéz megkülömböztetni az árnyékomat egy valódi elõzési próbálkozástól..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
"Az elején néhány körig minden jó volt, de utána nekem jött valaki, és három helyezéssel visszacsúsztam. Ezt követõen az egyik versenyzõ elesett és majd nem engem is kilökött, amikor lementem a pályáról megint megelõztek hárman. Utána Debonnal kellett küzdenem, de hatalmasakat fékezett és nem tudtam megelõzni, az elõttünk lévõ boly ezalatt eltávolodott tõlünk. Kicsit csalódott vagyok, mert ha ezek a problémák nincsenek, akkor jobb helyezést érhettem volna el. Mivel pozitívan gondolkodom, így azt mondom a legjobb tízben végeztem, és most már a következõ versenyre koncentrálok, amely Japánban lesz két hét múlva. Tovább dolgozunk keményen."
remek volt látni hogy gyors és tud az élen harcolni, fejlesszenek, készüljenek, nagy csaták lesznek itt a jövõben
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Visca El Barça!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
http://topgearhungary.blogspot.com/
Visca El Barça!
engem jelenleg nem borít ki, hogy rövid futamok voltak...amig véletlenül nem kapcsoltam az m1re, addig biztos voltam benne, hogy lemaradok a mai, sõt még a késõbbi futamokról is...
tény, hogy elég szarul jött ki, de nem tudunk vele mit tenni...
a nagyok holnap rajtolnak? 8kor? ez tuti? 😄
hajrá Rossi!!! 😄
Visca El Barça!
Visca El Barça!
Visca El Barça!
Visca El Barça!
Visca El Barça!
125cc 4 körös volt:s
250cc 13 körös:s
nagyok meg sehol
mennyi néz baszta el a napját meg akik távolról utaztak oda.
Forma 1-ben is rakás szar az éjszakai futam itt is az semmi értelme.
Visca El Barça!
Visca El Barça!
Visca El Barça!
Visca El Barça!
Visca El Barça!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Visca El Barça!