MotoGP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
remek oldal😊) és még fizetni is kell érte...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

JGTC
ennél idegesítõbbet, mikor hónapokig várjuk a versenyt!!! motogptv.hu meg nem jön be!!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
valaki adjon egy linket krva gyorsan!!! mindenhol a retkes bundeszliga folyik!!!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Stoner már szarráverte a mezönyt xD :\ GOGOGO Rossi

Na kezdödik a király kategoria.

Igen eshet napközben is..De akkór nem intik le a versenyt,ill el sem inditják..
Látványosnak látványos,de semmi több,én inkább leszavaznám és valószinû a versenyzõk többsége is,nehéz megkülömböztetni az árnyékomat egy valódi elõzési próbálkozástól..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Istencsászár
Talma nyilatkozata:
"Az elején néhány körig minden jó volt, de utána nekem jött valaki, és három helyezéssel visszacsúsztam. Ezt követõen az egyik versenyzõ elesett és majd nem engem is kilökött, amikor lementem a pályáról megint megelõztek hárman. Utána Debonnal kellett küzdenem, de hatalmasakat fékezett és nem tudtam megelõzni, az elõttünk lévõ boly ezalatt eltávolodott tõlünk. Kicsit csalódott vagyok, mert ha ezek a problémák nincsenek, akkor jobb helyezést érhettem volna el. Mivel pozitívan gondolkodom, így azt mondom a legjobb tízben végeztem, és most már a következõ versenyre koncentrálok, amely Japánban lesz két hét múlva. Tovább dolgozunk keményen."

remek volt látni hogy gyors és tud az élen harcolni, fejlesszenek, készüljenek, nagy csaták lesznek itt a jövõben

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

királyság...<#vigyor2>

Visca El Barça!

Istencsászár
motogptv.hun ingyenesen nézhetõ lesz a MotoGP futama élõben a warm up és este 8tól a futam is

modellmaker
loál igen mert katarban így van, ha este akkor esõ lol xD

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

oneal1
azért remélem csak megnéztek valami idõjárásjelentést😄

!Forza Ferrari!

Minstrel
és akkor a szerencsétlenek ma is estére teszik, remélem ma is esik aztan rájönnek, hogy nappal kéne versenyezni mindenhol

http://topgearhungary.blogspot.com/

Visca El Barça!

<#nevetes1>
sziasztok!
engem jelenleg nem borít ki, hogy rövid futamok voltak...amig véletlenül nem kapcsoltam az m1re, addig biztos voltam benne, hogy lemaradok a mai, sõt még a késõbbi futamokról is...
tény, hogy elég szarul jött ki, de nem tudunk vele mit tenni...
a nagyok holnap rajtolnak? 8kor? ez tuti? 😄
hajrá Rossi!!! 😄
Nyah úgy néz ki, h ma este 8 kor futam...

Visca El Barça!

Nah faxa elment a derbi úgytûnik ennyi....

Visca El Barça!

Igen. csak nem kell, h várj éjjel kettõig bazeg<#gun>

Visca El Barça!

Peppus
Nappal is ugyanígy eshetett volna nem? Az éjjeli verseny meg hihetetlen látványt nyújt, csillognak a motorok, eszméletlen hangulatos lehet ott a helyszínen. A tv elõtt is nagyon látványos az egész. Így alakult sajnos. Nem kell itt egybõl hõbörögni, mindenki ezt várta, gondoljatok bele a versenyzõk mit élhetnek át..

Komolyan bazzeg vagy 15 éve nézem ahogy tom, de ilyen ökörségek nem voltak még, mint mostanában szánalom a köbön áááá<#falbav>

Visca El Barça!

Hát ezaz bazzeg, az ember itt tobzódik, mert alig várja, ki a qrvaa annyjának kell az éjszakai futamuk....faszkivan

Visca El Barça!

ez szégyen a moto gp-re ilyen hétvégét
125cc 4 körös volt:s
250cc 13 körös:s
nagyok meg sehol
mennyi néz baszta el a napját meg akik távolról utaztak oda.
Forma 1-ben is rakás szar az éjszakai futam itt is az semmi értelme.

Most hallom, lehet, hogy hétfõn lesz megtartva a verseny...pff<#conf>
Hát ez elmarad srácok, sajna allah így akarta...
ügye én is ezt kérdem elvileg mi miattunk vannak este a futamok😊

JGTC
Moto gp futam sztem elmarad! Ha most indítanák akkor is ottani idõ szerint hétfõn lenne vége, ez azért elég kemény! 😊 Már jó pár éve nézem a vb.-t de ilyen sosem volt ha jól tudom!

Ki a qrva nénikéjüknek hiányzik az éjszakai futam, mikor európai idõ szerint itt is este van???

Visca El Barça!

csodálkoznak, h a superbike mindent visz, hát tényleg mindent ezekhez képest<#violent> a pénz megbaxta a versenyzést.....

Visca El Barça!

Így a húsvéti piálásból magamhoztérve ezpeleta egy faxkalap az az érzésem...má jobban szeretem, mint azt a majom ekllesztont ááááá

Visca El Barça!

JGTC
hát gyerekek ez elég vérszegény futam volt, közvetítés meg nulla!

dsf nem miért van foci miért nem adnak mgp-t? valaki linket!!!

valaki tud egy MÛKÖDÕ online MTV1 online adást?

Istencsászár
m1...

a dsf adná de épp foci megy

Visca El Barça!

nem adja a semelyik tv ?????

Az a durva h sztem egesz evben esik mondjuk 4szer 😊

Mer szakad a qrva esõ a sivatagba aztaqrvaeget bazeg.....

Visca El Barça!

Ja csak epp verseny nincs 😊

tudnál adni linket??

Na elkezdödöt a NOVA spoton ANGOL komentárral! jejeje mind LIVE <#buck><#crazya>

modellmaker
nem úgy volt, hogy nem jössz ide többet? 😄😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Airbus A380
Max az MTV ha kiizzadják a pénzt.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Üdv mindenkinek. Végre egy jó hír látjuk Talmácsit élõben. A kérdésem a következõ. Akkor az össze többi futamot ami az ebben az évben lesz, azt egyetlen egy csatorna se közvetíti Magyarországon, se felvételrõl sehogyan se?

nem baj a lényeg hogy láthatjuk Talmát más nem számít!

Istencsászár
Fizetni kéne érte... erre nincs pénz, de arra van hogy az így is jólétben élõ sztárokat finanszírozzák hogy orrba szájba szerepelhessenek meg nyereményeket kapjanak...

Igen

Visca El Barça!

tesó07
Akkor most az mtv csak a nyitófutamot kapta meg ingyen?A többi még mindig bizonytalan?

RMCF

Szánalmas az Mtv., a Dorna megszánta a 250cc-vel.<#eljen>
Istencsászár
Ha az MTVn múlt volna akkor most nem látom...

szerintem tedd össze a kezed hogy legalább a Talmat láthatod😊