22786
Html-, css- és php-help
-
Cat 02 #3253 aha -
laliking #3252 noob kérdés, már rég nem htmleztem, de hát ez van.
hogy lehet css nélkül megoldani hogy ne kék legyen a link színe? :) -
#3251 Nekem úgy nem jön be semmi.
De mit kellene ahhoz beírni??? -
#3250 Sima html kódot kell beírni. Ha az általad felhozott példán nyomsz egy jobbost-oldal forrása, akkor ott láthatod. -
#3249 Nem tudnátok segíteni, vagy legalább megmondani, hogy hol nézhetnék utána?!
Mit írjak a karbantartásba házigazdaként ha a betűtípust és színt, a fórumhátteret és ilyet, amiben a nevek vannak akarok csinálni???
Előre is kössz!!! -
#3248 ird ide a problémád -
meril #3247 Aki ért a PHP-hoz és segítene is az vegyen fel MSN-re! [email protected] !!!
Elöre is köszönöm! -
#3246 én ezt írtam ide, hogy ez nem jó, mert nem tudja beírni a címet hanem én adom meg! -
#3245 Itt olvashatsz megoldást. -
#3244 keresni jó -
#3243 nekem segítene valaki? Nagyon fontos lenne! #3239 -
#3242 hát csinálj flash gombokat... -
#3241 Sziasztok!
Dreamweaverhez tudtok olyan oldalt ahonna le tudok töltenio flash gombokat sé nem fizetős, mer már mindenhol kerestem és enm találat vagyis párat és azt se tudom h kell beimportálni a dreamweaverbe szoval ezt is elmondanátok?!
Köszi és bocs ha nem kapcsolodik a topichoz, de még kezdő vok és nem tom h mi hoyg van -
#3217 -> Fontos lenne!!! -
#3239 ez lenne a mail.php-m de nem jó, mert ez a mail nekem jönne. szval a "$youremail = "[email protected]";"-t kellene átírni és hogy az általam előre megírt szöveget küldje el arra a címre amit beírnak oda.
<?php
/*
fusion mail
version 1.0
fusionphp.com
*/
//variables (change these)
$youremail = "[email protected]";
// a te mail címed, ahova a levelek menni fognak
$subject = "contact form";
// a levél tárgya
$thankyou = "sikeresmail.html";
// sikeres küldés után ez fog megjelenni a küldőnek
// innentől kezdve már ne módosíts semmit
if($email == ""){
?>
Nem adtál meg mail címet, nyomd meg a VISSZA gombot.<br/>
<?php
}elseif($name == ""){
?>
Nem adtál meg nevet, nyomd meg a VISSZA gombot.<br/>
<?php
}elseif($message == ""){
?>
Nem írtál be üzenetet, nyomd meg a VISSZA gombot.<br/>
<?php
}else{
$msg = ereg_replace("\\\'", "'", $message);
$msg = ereg_replace('\\\"', "\"", $msg);
$message1 = "from: $name\nemail: $email\nmessage:\n$msg";
mail($youremail, $subject, $message1, "From: $email\r\nReply-to: $email\r\n");
?>
<meta http-equiv="refresh" content="0; url=<?echo $thankyou;?>"">
<?php
}
?>
-
#3238 Sziasztok! Szeretnék egy olyat csinálni, hogy írok(az egyik mezóbe) egy előre megírt szöveget, és egy másik mezőbe be lehetne írni egy email címet. és az a előre megírt szöveg lenne elküldve arra az email címre amit beírtak. Ezt hogyan lehetne megoldani?
-
#3237 Nemtom mit tokoltok, a vilag osszes php oldalan ez az elso pelda...
writetofile.php tartalma:
<?php
$filename = 'valami.txt'
$text= 'ezt akarom beleirni a file-ba';
$file = fopen ($filename, 'w');
fwrite ($file, $text);
fclose ($file);
?>
kiolvasás:
<?php
$filename = 'valami.txt'
$file = fopen ($filename, 'r');
$lines = fread ($file, filesize ($filename));
fclose ($file);
echo $lines;
?> -
#3236 három szót írtam a google-ba: html error code
ez lett az eredménye -
#3235 Mik a HTML hibakódjai? ilyen hogy 404, 403, 503 .. stb -
#3234 Html-be illesztet php nem müködik! ha csak beirod hogy szavazás.php akkor ne csodálkoz hogy csk azt irja ki! Olvass utánna hogy hogy müködik a php illetve hogy tudod használni! azt ne várd el hogy valaki megirja helyetted a scriptet! -
#3233 Értem én cregeltem vhova és azt irta hogy másoljam be htmlbe de vmi gyökérbe vagy hova én bemásoltam csak gy és nemtörtént semmi csak annyi hogy kiirta a szöveget mit beillesztettem htmlbe. -
#3232 php nélkül nem megoldható! a html nem tud fájlba irni a html grafikus megjelenítésre való! Ehez szerver oldali szkriptnyelv szükséges mint a php! -
#3231 De nekem htmlben kéne!!! -
#3230 De nekem htmlben kéne!!! -
#3229 dejó keresni! -
Mersanti #3228 $valtozo$i = "valami", erre konkrétan hiba üzenetet kapok (Parse error: parse error, unexpected T_VARIABLE in ...)
a ciklus minden sora jó, mert van egy kiírató rész, és ott látom, hogy lefut, csak nem tudom elküldeni a form ban lévő cuccot, mert ahhoz ugye meg kell nyomni a submit ot.
ezért lenne jó, ha meg tudnám oldani, hogy a ciklus minden sora elküldje a formot, submit nyomás nélkül -
#3227 Hali hogyan tudnék a honlapomra esetleg a forumomba szavazást csinálni?? -
#3226 igen -
#3225 Egyedi változónév generálódik a for ciklusban?
for $i $i>69 $i++
$valtozo$i = "valami" -
Mersanti #3224 van egy form ami egy for ciklus része, de nem hajtódik végre csak a legutolsó hiszen akkor nyomom meg a submitet, ezért kéne ,hogy magától elküldje -
#3223 már találtam, kösz :D -
#3222 nemár.
beírod google-ba, hogy popup script, kidob 1000 millió találatot.
csak azért nem másolok be kódot, mert nem tudom milyenre van szükséged... -
#3221 valaki tudna másolni nekem egy pop-up scripet?...mert én nem találtam :( -
#3220 akkor nem értem, tényleg.
van egy formod? kitöltöd? és vársz a kitöltött form előtt (submit gomb híján), hogy elküldje a rögzített időpontban?
mert én elsőre így értettem:
van egy php fájl, amiben van egy sql lekérdezés. és ezt végre kellene hajtani bizonyos időközönként, amit aztán el is küld mail body-ban.. -
Mersanti #3219 tudtam hogy a példa félre vezető lesz majd:).
a hangsúly a submit megnyomásának elhagyásán van -
Mersanti #3218 dox.hu, atw.hu magyarok közül szerintem a jobbak -
#3217 Lenne egy pár kérdésem:
Mit írjak a karbantartásba házigazdaként ha a betűstílust és színt, a hátteret és ilyet amiben a nevek vannak akarok csinálni???
Köszi!
:DDDDDDDD -
#3216 Tudtok valami rendes, magyar vagy külföldi szolgáltatót ami tényleg jól működik? Leregisztráltam az extra.hu-ra de ott az sql sz*rakodik... Az uw.hu-lassú... Lehet akár külföldi is csak legyen gyors! pls help!!!!!!!!! -
#3215 az én szolgáltatómnál pl. van időzített php. azzal szerintem lehet. -
Mersanti #3214 Üdv!
a következő lenne a kérdésem:
megoldható valahogy, hogy az adott form submit parancsát ne kelljen "kézzel lenyomni" hanem magától feldolgozza az űrlapot?
pl: egy megadott időpontban elküldi egy mysql tábla adott sorát mailben...
remélem érthető mit is szeretnék