51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Alexease
    Vazzer. Inkabb ezeket:
    Nascar 01
    Nascar 02
    Nascar 03
    Nascar 04
    Nascar 05
  • Alexease
    Nahh, megneztem a progit (N2003 CCM). Egy kicsit bibis, de hasznalhato.

Tomor leiras: Program elindit, File/Open: Default.cmf. A Main reszben minden bekapcs, a potik 15-20%-on. A Default.cmf fulnel: gyorsbill. ami tetszik:) Ott van 5 kep. A leg folso neve ROFF, dupla clikk, a nevnel beirni: Chase.

(Itt valoszinuleg, hozza lehetne rendelni a kamera nezetekhez dolgokat, de nem igazan mukodott, csak ez az egy. Lehet tesztelni:))

Nascar gombbal, Nascar indit:-) Visszajatszas betoltese, Roof kamera kivalasztasa. Kivalasztott gyors bill. nyomkodasa. "Q" aktivalas.
    Funkciok, gombok stb.:
    Mouse: kamera mozgatas
    L.Mouse Button: kamera le mozgatasa
    R.Mouse Button: kamera fel mozgatasa
    Home: alap kamera
    W/E: kamera dontes
    +/-: fokusz allitas
    kurzor jobb/ball: kamera jobb/bal mozgatas
    kurzor fel/le: kamera dontese le/fol
    ctrl-pageup/ctrl-pagedown: efekt valsztas
    ctrl-insert: efekt start
    insert: efekt stop

Elvileg a kepernyo tetejen kiirna az aktualis dolgokat, de nalam csak villogott.

Nehany pelda file. (Ezzel szivtam a legtobbet, mert nem tudok a szerverre felmasolni avi-t, zip-pet, 1Mbyte-nal nagyobbat stb.:(( A vegen a FW maradt. Jobb gombbal toltsetek!
    Nascar 01
    Nascar 01
    Nascar 01
    Nascar 01
    Nascar 01

Nahhh. Es most szeretnek latni, egy JACEK 2.0 mega-giga Nascar filmet:))))))))))))))))))))
  • FREAK
    persze, csak ebből Atlanta, Kansas, Indy, Pocono, Phoenix már volt

Chicagolandet meg kifelejtettem
  • Toya
    Ott van még:

Atlanta
    Kansas
    Chicagoland
    Indianapolis
    Phoenix
    Pocono (ez egy kicsit nehéz, de megtanulható)
  • FREAK
    átfutottam a pályákat, és szerintem a következők közül kéne választanunk, és akkor talán jó verseny lesz

Texas (ezt muszáj amúgy is újra lejátszani)
    North Carolina
    Darlington
    Lowe's
  • Jacek
    Alex kerek egy korrekt leirast:D
  • Toya
    Majd Alexease elmagyarázza a használatát és lesz Jacek Nascar Video v2.0 :-)
  • Jacek
    aaa csinalnek vele kurva jo dolgokat ha menne nalam:)
  • Toya
    A te videódat maximum feldobta volna a dolog :-)
    Érdekes, mert GPL-ben nekem ment a program, de Nascarban egyszerűen képtelen voltam a beüzemelésére.
  • Jacek
    ez igaz nekem sem sikerult :)
  • Toya
    Kiváncsian várom az első videódat, te leszel az első magyarországon aki tudja használni ezt a programot ;-)
  • Alexease
    Meg van. Ha valaki mast is erdekel:
    Nascar 2002 CCM: N2002 CCM
    Nascar 2003 CCM Update: N2003 CCM Update
  • Alexease
    THX
  • FREAK
    na ez az, hogy fél éve van netem, azelőtt csak offline nyomtam, és azért ment valahogy... nem csak Daytona-ban
  • Toya
    GPL Forever Camera Control Master a neve...ezt amatőr módon elfelejtettem leírni.
  • Toya
    Van erre egy GPL-hez kifejlesztett program, amit lehet már használni az összes Nascar Racinghez is (4-től felfelé).
    Az rettenetes mennyiségű kamera effektet ismer.
  • Alexease
    Amugy a tegnapi Daytona videoval kacsolatba (amugy nagyon allat), az erdekelne, hogy hogyan csinalta a ficko, a kamera beallitasokat, mozgatasokat?
    Meg nem volt idom megnezni a jatekban, hogy hogyan lehetne trukkozni, csak a videot nreztem meg.
  • Toya
    Erre egy megoldás van, tessék offline is nyomni a programot és nem csak Daytonában.
    Egyszerűen gyakorlás nélkül nem lehet egyről-kettőre jutni a programban.

Azt ugye te sem gondolod komolyan, hogy 10 perc edzés után tökéletes és hibátlan köröket futsz majd ?
  • Alexease
    6. Gyorsabban betolti a jatek:)))
  • FREAK
    nem csak a sspeedwayekről beszélek, az összes 1.5 mérföldes is kurva jó, csak a picik meg a kanyargósak nem jönnek be annyira (kivétel Martinsville talán)

amit írtál az igaz amúgy (sajnos), mivel kevesen vagyunk
  • Toya
    Én megértelek, de el kell fogadnod hogy összesen 3 olyan pálya van a programban ahol ezt maradéktalanul élvezheted is (Coca-Cola, Daytona, Talladega).
    Azonban a tegnapi online futamon már megállapítottuk, hogy ehhez bizony kevesen vagyunk :-(

Amúgy sokkal érdekesebbek a rövid oválok, mert ezeken:
    1. Nem számít a kocsi sérülése
    2. Nem kell javítattni orrba-szájba
    3. Számít a vezetési tudás
    4. Nehezebb előzni
    5. Kevés autóval is tele van a pálya

Most ennyi jutott eszembe :-)
  • FREAK
    meg kicsit az is frusztrál, hogy NR2002-ben nem igazán voltak ilyen gondjaim, szal most kicsit bambán nézem a saját lámulásomat...
  • FREAK
    elhiszem, és tudom, hogy így van, csak nekem nem okoz akkora örömet egy olyan dolgot gyakorolni, amit

-nem értek
    -nem élvezek
    -nem hiányolok

nálam a nascarban az a csúcs élmény, amikor úgy igazából a lovak közé lehet csapni, és sokkal inkább a taktika fontos mint maga a pilóta képességei
  • FREAK
    kövezzetek meg, de nálam a nascar lényege a draftolás, szerintem igazából ez erről szól

épp ezért nem bírom a nem ovál pályákat sem, hisz olyan verseny van ezer másik, a nascarból egyáltalán nem hiányzik (ha jól tudom, nézettségben sem Watkins Glen vezet....), meg ugye a világ számára nascar=daytona, ami nem véletlen.....

na mindegy, ez csak az én véleményem
  • Toya
    Ezzel teljes mértékben egyetértek.
    Nehogy azt gondold Freak, hogy mi minden pályán tudtunk menni régen.
    Emléxem amikor PuMy hozzád hasonló módon szitkozódott a pályákon, de ki akkor sem lépett ha 100 kör hátránya volt...tanulásnak fogta fel az egészet.

Nézd meg, mostmár alig lehet megelőzni ;-)
  • Met
    Holnap is ilyen későn lesz game?
    Lehetne egy délután is és este.
  • PuMy
    Ekkore hulyeseget regen nem hallottam. En se
    vagyok egy zseni, de szimpla gyakorlassal minden
    palyan megtanultam jatszani.
  • Marki..
    Ez igaz, biztos hogy nehezebb a szimulátorban mint életben menni, mert nincs annyi információd a környezetedről, amennyi kellene, meg persze a vezérlő eszközöknek is vannak hibái. Mondjuk sérülés talán ritkábban fordul elő :D
  • FREAK
    öten
  • FREAK
    élőben biztos jó, de szerintem a számítógépes szimuláció még nincs azon a szinten, hogy ezt átadja

vagy a másik véglet, pl. Nascar Thunder, ami lényegesen primitívebb és könnyebb, az talán jó lehet

de nekem itt az a bajom, hogy a szim miatt nehéz, viszont egy ilyen pályához sok minden más is kéne, ott kéne ülnöm az autóban, hogy érezzem, mit csinálok
  • Marki..
    Nekem nagyon tetszik a hirtelen kigyorsítás és lassítás, olyan mint egy gokart pálya. Csak még láma vagyok itt is :D
  • Toya
    Mennyien voltatok ?
  • FREAK
    már én sem

Bristol se az én pályám :))

majd a verseny után árulja el valaki, miért jó egy teknőben körözni 120-szal, ahol előzni is kész életveszély :D
  • sanzik
    nem
  • Nahar
    Mindenki játszik?
  • FREAK
    újra éber vagyok
  • Met

festésem
  • Met
    így?
    Ide kattints
  • Met