51527
-
#1933 Vazzer. Inkabb ezeket:
Nascar 01
Nascar 02
Nascar 03
Nascar 04
Nascar 05 -
#1932 Nahh, megneztem a progit (N2003 CCM). Egy kicsit bibis, de hasznalhato.
Tomor leiras: Program elindit, File/Open: Default.cmf. A Main reszben minden bekapcs, a potik 15-20%-on. A Default.cmf fulnel: gyorsbill. ami tetszik:) Ott van 5 kep. A leg folso neve ROFF, dupla clikk, a nevnel beirni: Chase.
(Itt valoszinuleg, hozza lehetne rendelni a kamera nezetekhez dolgokat, de nem igazan mukodott, csak ez az egy. Lehet tesztelni:))
Nascar gombbal, Nascar indit:-) Visszajatszas betoltese, Roof kamera kivalasztasa. Kivalasztott gyors bill. nyomkodasa. "Q" aktivalas.
Funkciok, gombok stb.:
Mouse: kamera mozgatas
L.Mouse Button: kamera le mozgatasa
R.Mouse Button: kamera fel mozgatasa
Home: alap kamera
W/E: kamera dontes
+/-: fokusz allitas
kurzor jobb/ball: kamera jobb/bal mozgatas
kurzor fel/le: kamera dontese le/fol
ctrl-pageup/ctrl-pagedown: efekt valsztas
ctrl-insert: efekt start
insert: efekt stop
Elvileg a kepernyo tetejen kiirna az aktualis dolgokat, de nalam csak villogott.
Nehany pelda file. (Ezzel szivtam a legtobbet, mert nem tudok a szerverre felmasolni avi-t, zip-pet, 1Mbyte-nal nagyobbat stb.:(( A vegen a FW maradt. Jobb gombbal toltsetek!
Nascar 01
Nascar 01
Nascar 01
Nascar 01
Nascar 01
Nahhh. Es most szeretnek latni, egy JACEK 2.0 mega-giga Nascar filmet:)))))))))))))))))))) -
#1931 persze, csak ebből Atlanta, Kansas, Indy, Pocono, Phoenix már volt
Chicagolandet meg kifelejtettem
-
Toya #1930 Ott van még:
Atlanta
Kansas
Chicagoland
Indianapolis
Phoenix
Pocono (ez egy kicsit nehéz, de megtanulható) -
#1929 átfutottam a pályákat, és szerintem a következők közül kéne választanunk, és akkor talán jó verseny lesz
Texas (ezt muszáj amúgy is újra lejátszani)
North Carolina
Darlington
Lowe's -
#1928 Alex kerek egy korrekt leirast:D -
Toya #1927 Majd Alexease elmagyarázza a használatát és lesz Jacek Nascar Video v2.0 :-) -
#1926 aaa csinalnek vele kurva jo dolgokat ha menne nalam:) -
Toya #1925 A te videódat maximum feldobta volna a dolog :-)
Érdekes, mert GPL-ben nekem ment a program, de Nascarban egyszerűen képtelen voltam a beüzemelésére. -
#1924 ez igaz nekem sem sikerult :) -
Toya #1923 Kiváncsian várom az első videódat, te leszel az első magyarországon aki tudja használni ezt a programot ;-) -
#1922 Meg van. Ha valaki mast is erdekel:
Nascar 2002 CCM: N2002 CCM
Nascar 2003 CCM Update: N2003 CCM Update -
#1921 THX -
#1920 na ez az, hogy fél éve van netem, azelőtt csak offline nyomtam, és azért ment valahogy... nem csak Daytona-ban -
Toya #1919 GPL Forever Camera Control Master a neve...ezt amatőr módon elfelejtettem leírni. -
Toya #1918 Van erre egy GPL-hez kifejlesztett program, amit lehet már használni az összes Nascar Racinghez is (4-től felfelé).
Az rettenetes mennyiségű kamera effektet ismer. -
#1917 Amugy a tegnapi Daytona videoval kacsolatba (amugy nagyon allat), az erdekelne, hogy hogyan csinalta a ficko, a kamera beallitasokat, mozgatasokat?
Meg nem volt idom megnezni a jatekban, hogy hogyan lehetne trukkozni, csak a videot nreztem meg. -
Toya #1916 Erre egy megoldás van, tessék offline is nyomni a programot és nem csak Daytonában.
Egyszerűen gyakorlás nélkül nem lehet egyről-kettőre jutni a programban.
Azt ugye te sem gondolod komolyan, hogy 10 perc edzés után tökéletes és hibátlan köröket futsz majd ? -
#1915 6. Gyorsabban betolti a jatek:))) -
#1914 nem csak a sspeedwayekről beszélek, az összes 1.5 mérföldes is kurva jó, csak a picik meg a kanyargósak nem jönnek be annyira (kivétel Martinsville talán)
amit írtál az igaz amúgy (sajnos), mivel kevesen vagyunk -
Toya #1913 Én megértelek, de el kell fogadnod hogy összesen 3 olyan pálya van a programban ahol ezt maradéktalanul élvezheted is (Coca-Cola, Daytona, Talladega).
Azonban a tegnapi online futamon már megállapítottuk, hogy ehhez bizony kevesen vagyunk :-(
Amúgy sokkal érdekesebbek a rövid oválok, mert ezeken:
1. Nem számít a kocsi sérülése
2. Nem kell javítattni orrba-szájba
3. Számít a vezetési tudás
4. Nehezebb előzni
5. Kevés autóval is tele van a pálya
Most ennyi jutott eszembe :-) -
#1912 meg kicsit az is frusztrál, hogy NR2002-ben nem igazán voltak ilyen gondjaim, szal most kicsit bambán nézem a saját lámulásomat... -
#1911 elhiszem, és tudom, hogy így van, csak nekem nem okoz akkora örömet egy olyan dolgot gyakorolni, amit
-nem értek
-nem élvezek
-nem hiányolok
nálam a nascarban az a csúcs élmény, amikor úgy igazából a lovak közé lehet csapni, és sokkal inkább a taktika fontos mint maga a pilóta képességei -
#1910 kövezzetek meg, de nálam a nascar lényege a draftolás, szerintem igazából ez erről szól
épp ezért nem bírom a nem ovál pályákat sem, hisz olyan verseny van ezer másik, a nascarból egyáltalán nem hiányzik (ha jól tudom, nézettségben sem Watkins Glen vezet....), meg ugye a világ számára nascar=daytona, ami nem véletlen.....
na mindegy, ez csak az én véleményem -
Toya #1909 Ezzel teljes mértékben egyetértek.
Nehogy azt gondold Freak, hogy mi minden pályán tudtunk menni régen.
Emléxem amikor PuMy hozzád hasonló módon szitkozódott a pályákon, de ki akkor sem lépett ha 100 kör hátránya volt...tanulásnak fogta fel az egészet.
Nézd meg, mostmár alig lehet megelőzni ;-) -
#1907 Holnap is ilyen későn lesz game?
Lehetne egy délután is és este. -
#1906 Ekkore hulyeseget regen nem hallottam. En se
vagyok egy zseni, de szimpla gyakorlassal minden
palyan megtanultam jatszani. -
Marki.. #1905 Ez igaz, biztos hogy nehezebb a szimulátorban mint életben menni, mert nincs annyi információd a környezetedről, amennyi kellene, meg persze a vezérlő eszközöknek is vannak hibái. Mondjuk sérülés talán ritkábban fordul elő :D -
#1904 öten -
#1903 élőben biztos jó, de szerintem a számítógépes szimuláció még nincs azon a szinten, hogy ezt átadja
vagy a másik véglet, pl. Nascar Thunder, ami lényegesen primitívebb és könnyebb, az talán jó lehet
de nekem itt az a bajom, hogy a szim miatt nehéz, viszont egy ilyen pályához sok minden más is kéne, ott kéne ülnöm az autóban, hogy érezzem, mit csinálok -
Marki.. #1901 Nekem nagyon tetszik a hirtelen kigyorsítás és lassítás, olyan mint egy gokart pálya. Csak még láma vagyok itt is :D -
Toya #1900 Mennyien voltatok ? -
#1899 már én sem
Bristol se az én pályám :))
majd a verseny után árulja el valaki, miért jó egy teknőben körözni 120-szal, ahol előzni is kész életveszély :D -
#1898 nem -
#1897 Mindenki játszik? -
#1896 újra éber vagyok -
festésem -
#1894 így?
Ide kattints -
#1893 hogy lesz belőle link?
-
#1892 Időközben megváltozott a cím:
http://www.tar.hu/met/nascar
szerintem ebből se lesz link:)