51527
-
#1768 korbe kell dobalni az ip-t icq-n kb ennyi a szervezes.. :)
felteve ha valaki valaja a server szerepet -
Toya #1767 Az enyémben biztosan nincs, PuMy nevében pedig nem nyilatkozhatom ;-) -
#1766 Miért neked vagy Pumynak nincs benne? -
Toya #1765 Nem Jacek szokott a szerver lenni, csak kell egy olyan ember mint Ő, akinek a vérében van egy futam megszervezése. -
#1764 Miért, más nem lehet szerver?
-
Toya #1763 Az azért érdekes lenne ha nélküled letudnánk szervezni egy versenyt :-) -
#1762 intezzetek a gamet:) -
#1761 nekem valoszinuleg nem jo ma -
#1760 Ma nem lesz game? -
#1759 www.mp3portal.hu
-
#1758 dc+ -
Braveheart #1757 lécci mondja meg vki honnét lehet leszedni a gamét, a demo nagyon tetszik
köszi -
#1756 meg a facomnak kell ilyen budos nagy kepet ide berakni?:) -
#1755 na megnéztem a kedvedért, tisztán látszik a különbség
de mondom, a magasság max 1 inchet változhat (többnek egyszerűen nincs értelme) a kerékdőlés meg talán a legdurvább esetben 12 fok (a teljes tartomány, tehát gyakorlatilag 6 fok a függőlegestől), ami még messze nem olyan látványos
a képen kb. 10 fokkal dől befelé a kerék, de egy ilyennel nascarban halott lennél -
#1754 de nem érted bazz :DD
ha csinálsz pár közelit persze, hogy látszik, de itt nem szokás optikai tuningokat elkövetni, minden beállítás szigorúan a jó teljesítmény keretein belülre van korlátozva
lehet emelni is a kasznit, de max pár centivel, amit szabad szemmel se nagyon veszel észre, a kerekek dőlése meg detto, semmi értelme nem lenne egy ilyen alant látható beállításnak
de most, hogy visszajött a téma, kipróbálok pár dolgot -
#1753 freak...múltkor taglaltuk a camber angle-t és társait...kérdeztem hogy látszik-e a nascarban, ha a kerés dőlészögét állítod...azt írtad tréfás lenne...pedig szerintem egy igazi szimulátorban ilyenre is "ügyeljenek"
hozzámkerült egy kép, a kerékdőlésszög rögtön eszembe jutott:)
-
#1752 klasszak a trófeáid:) -
#1751 ez te vagy Alexease? :))
en is igy jatszok kulonben csak en meg bukosisakot is rakok a fejemre a feeling kedveert :D -
#1750 -
#1749 Hát éppen az a baj, hogy még nem vagyok profi és nem mindíg tudom tartani az ideális ívet tehát nem is nagyon vagyok kiszámítható. Próbálok úgy menni, hogy ne legyek nektek útban és nekem is jó legyen.
Dehát mostanában kezdtem el nascarozni ezért ne várjátok el, hogy tapadjak a csíkra mint a pióca:) -
#1748 Igaz en sem mindig igy megyek,de alltalaban fel vagyok ra keszulve,hogy vannak mogottem es ha tudom hogy joval gyorsabb erkezik mogem akkor az is megoldas lehet,hogy idoben kihuzodok es megprobalom meghagyni neki az idealis ivet annelkul,hogy jelentosen lelassitanek. -
#1747 De errol meg volt mar egyszer szo,hogy pont a lehuzodasokbol van a baleset. Ha te mesz tovabb normalisan akkor kiszamithato vagy es konnyen ki lehet kerulni,de ha gondolsz egyet es elkezdesz kihuzodni hirtelen akkor konnyen talalkozhatsz a mogotted levovel:)
-
#1746 Az a sokkal többet szerintem 1 de mindegy.
A tükröt meg szoktam használni csak azért javasoltam, hogy le tudjak húzódni időben és a gyorsabb tudjon az ideális íven menni. Ne üvöltözzön a gép előtt, hogy "húzgyámále köcsög" -
#1745 ja es a multiplayer etikett biztos jo otlet,de ha valaki sajat magatol nem tudja,hogy mit illik,mit nem es mi az ami helytelen viselkedes vagy stilus azt nem hiszem,hogy sokban befolyasolja egy ilyen etiktt....
-
#1744 "Ha az egyikünk elbasz valamit akkor lehet, hogy a többi is megszívja"
errol te sokat tudnal meselni ugye? :)))
A lekorozesnel meg lehet szamitani ra mikor er utol a mezony mert egyfelol bemondjak,hogy itt jon az elso auto,masfelol meg az idobol is kilehet kalkulalni mennyire vannak toled a tobbiek es nem utolso sorban jo szolgalatot tesz ilyen esetben a visszapilanto tukor :))
De a lenyeg,hogy nem kell hirtelen mozdulatokat csinalnod mert ha nem kezdesz el panikszeruen kacsazni akkor szepen ki fog kerulni a gyorsabb auto.
-
#1743 Ez csapatjáték, mégha nem is egy autóba ülünk, vagy egyforma a festésünk. Ha az egyikünk elbasz valamit akkor lehet, hogy a többi is megszívja.
Ha valaki neképes odafigyelni a másikra az játszon az AI-k ellen.
És lenne egy kérésem, amikor lekőröztök valakit (engem rendszeresen:)) akkor ne egyből repesszetek el mellette hanem adjatok időt arra, hogy le tudjon húzódni az útból. Néha olyan gyorsan értek utól, hogy nem tudom, hogy merre menjek, ha kapkodok megcsúszok és lehet, hogy belém szálltok ha meg nem várjátok meg, hogy lehúzódjak akkor meg lehet, hogy véletlenül elétek kacsázom.
Toya, szerintem Ti meg írjatok egy multiplayer etikettet, hogy mit vártok-várunk el a többiektől, persze nem az első játék után, csak, hogy mire kell odafigyelni. Hogy amikor elolvassa valaki akkor el tudja dönteni, hogy képes lesz odafigyelni vagy nem. Persze senki nem lesz kirúgva csak esetleg nem kap IP-t ha olyan ember csinálja a szervert. -
Toya #1742 Na mind1, ha behozzuk ezt a "na és" stílust, akkor én a jövőben inkább távol maradok... -
Toya #1741 Persze, csak kicsit következetesen kellene viselkedni a "kiélezett szituációkban" és nem összezavarni a gyengébbeket... -
#1740 bár nem haltam bele a mai ütközésbe, meg valahogy számítottam is rá, de EZ IS elkerülhető lett volna -
#1739 ezzel egyetértek -
Toya #1738 Na jó elmondom.
Nálunk nem divat ez a rettenetesen flegma lekezelő "ki nem szarja le stílus".
Én is lereagálhattam volna úgy a tegnapi ütközésünket, hogy: "neked mentem, na és? Leszarom."
Én tényleg nem kérnék mást csak ha valamit nekünk a szóvá teszel, akkor magaddal szemben is legyél következetes és ismerd el, hogy szarul rajtoltál és igenis az egyik oka voltál a karambolnak.
Amúgy igazából azon vagyok kikattanva, hogy sem egy bocs, sem egy re nem hagyta el a szátokat miután leamortizálódott a fél mezőny (köztük több ember teljesen vétlenül).
Én tegnap elismertem a hibát és ha jól emlékszem még elnézést is kértem (bár ebben nem vagyok biztos).
Kérdezd meg Atesz vagy Zso-t akikkel tényleg sokat játszottunk, hogy ilyen esetben a vétkesek nálunk automatikusan felajánlják a restartot (az már mellékes, hogy nem szoktuk elfogadni) - itt a gesztus számítana. -
Toya #1736 Bocs, de a 1732-es hozzászólást olvasva én nem érzem szükségét, hogy megosszam veled a kiakadásom okát. -
#1734 Lehet hogy bunkó leszek de pl miután az elején elmentem melletettek akkor kezdtem beérni Mode-ot csak jött a sárga. Azért nem mondanám hogy annyival gyorsabb volt nálam legalábbis nem. -
#1733 jol van nem gond nem zaravt mondtam is hogy elbasztam csak nem szamoltam vele:)) megint tanultam valamit:) -
#1731 ezzel lehet hogy igen:)))
-
Toya #1730 :-)
God mode :-) -
#1729 nem tudtok kodokat a jatekhoz?
engem a serthetetlenseg erdekelne vagy az orok elet :)) -
#1728 foleg abbol a kanyarbol kijovet:) -
#1727 igaz ami igaz, ez tényleg nem az a pálya, ahol az ember fél kézzel nyomkodni tud..... ez szopás -
#1726 hat amikor mar mentem ki eszembe jutott de elotte azert nem volt egyszeru a helyzet.
Toya ha en voltam sorry