Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
megnéztem nem rég a day of the deadet (2008ast) annyira nem is volt rossz, egyszer simán nézhetõ volt szvsz, pedig csak dvdre jött ki, eredeti romero zombi filmjeit kéne vhogy beszerezni, sajnos abból még csak 1-2 részt láttam összevissza, még rég, de a remaket már mindet láttam😄

Yo, Bitch!

The toxic avenger!!! A film is erõs nemhogy a szereplõ.

Egy háború vessen véget az összesnek...

ForzaInter
lol

Yo, Bitch!

Nem tudna valaki olyan filmet esetleg amiben nagyon izmos emberek szerepelnek? Vagy az a lényeg, hogy izmos lesz, vagy ilyesmi.
gz8
Az e-mail címes csereberével rossz helyen jársz, ez nem az a topic.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Hi!

Szeretnék horrorfilmeket (és egyéb fajta) cserélni.
[email protected]
Random_
Ez aaaaaz!
Köszííí! Már csak meg kell szereznem. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Seth
Találtam vmit, asszem ez volt az , Damnation Alley a címe

PSN ID.: Beegabor

Seth
Jaj erre én is emlékszem,de én sem tudok címet, érdekelne pedig

PSN ID.: Beegabor

Random_
Sziasztok!

Van egy film amit gyerekként láttam szerintem a 80-as években készült. Videókazin jutott el hozzánk és nagyon megnézném újra. A címét természetesen nem tudom. Csak azt tudom, hogy amerikai és valami gyilkos bogarakról vagy rovarokról szól. Meg adott emberek egy csoportja akik együtt próbálják ezt túlélni. Persze meghalnak sorra asszem. Valami nagy batár jármûvel közlekednek amerika kevésbé lakott területein sivatagos részeken asszem.
Ha valakinek beugrik mi lehet ez a film az segítsen.

Köszi.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Üdv Mindenkinek!
Keresek egy filmet, talán ismeri valaki közületek.. Még gyerekként láttam, ezért nem sokra emlékszem, úgy 10-12 évnél idõsebb filmrõl lehet szó. Annyi rémlik, hogy volt egy család, akiket egy pszichopata meg akart ölni, ennél lényegesebb információ lehet, hogy az egyik szereplõ tolószékben ült (talán az apa?), és még folmalinban tárolt szervek rémlenek. Talán ennyibõl nem is lehet rájönni, melyik film ez, de már az is sokat segítene, ha írnátok ilyen jellegû régebbi filmcímeket, én meg utánanéznék... Köszönöm szépen!
otrosinka
ez teccik.

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

vigyori14
Üdv.
Ismeri valaki ezt az 1981es Night of the werewolf c. filmet?
tudna valaki vmit irni róla h mirõl szól? és h van e hozzá magyar felirat?

Bulykin
P AKA: The Possessed

Year: 2005
Genre: Ghost / Horror
Country: Thailand

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

avengir

https://hotshu.wordpress.com/

Hello mindenkinek!!

Segítsetek! Tavaly szeptemberben játszották a franciáknál a Martyrs címû horrort.Nagyon vártam de még nem találtam magyarul vagy felirattal.

Esetleg tudja valaki h egyáltalán megjelenik e itt?
köszi elõre is..!!
Bulykin
jah, errõl már hallottamXD
de sztem ez ilyen poénos lesz, szóval nem komolyan gondolják😄

Mi jöhet még ???

Bulykin
esetleg A Nightmare on Elm Street1,2,3,4,5,6,7,8😄
bár az elsõ rész 24évvel ezelõtti, de fasza😊

Bulykin
Freddy vs Jason
Végsõ Állomás 1,2,3
és még
EZ, ezt nemtom milyen, nálam is plan to watch

FlyHigh
Tudnátok nekem írni kimagasló horror filmeket? Ha lehet kb 10 évnél ne legyen régebbi.

Thrash \'Till Death

Ezt kinek üzened?

30 days of night

Estleg valaki8 tudna nekem segíteni?

fifi
szinkronos Maniac cop az egyik nagy magyar t.oldalon...

kurvajófilm!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Shep
Én igen, ilyen olcsó kategóriás film, elég gyenge színészi alakítással, akció annyi van benne ami a trailerben (+ még pár jelenet, meg a végén mikor elintézik), de igazából nem olyan rossz. Bár az ilyen filmeket a többség jól leszarozza, persze lehet csak a csaj miatt tetszett 😊
6/10
(Azért az AVH és társaitól nagyságrendekkel élvezhetõbb)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Igen, de azt már láttam. Valami mást? És, ha lehet többet. Ja meg, ha belinkelnétek a Batman & Robin: Techno Bane Freezemix filmet. Vagy valami ilyesmi a neve. Nagyon jó lenne. És itt van egy rész belõle:
http://www.youtube.com/watch?v=e_ac-6xzxlk&feature=related
Ezt a filmet.

PetruZ
Hulk? 😊
Hellosztok!
Nem tudtok olyasmi filmet, ahol az emberek felizmosodnak? Tehát, hogy egy átlag ember aztán az a lényeg, hogy gigantikus izmai leyenek a srácnak. Nagyon nagy segítség lenne.
Kösz!

grebber

Next PC upgrade: 2022

PetruZ
Ez a Bagman, ismerjük, szeressük. 😊
Blasta

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Loál János
:-)
Érdemes megnézni mindet, jópofák.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

otrosinka
dzsáeztesszik viccves

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

Lammer
BESZTES!44445,8

CSÉNSZÓMÉD WTF!44 <#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Loál János

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Tatyla
lesz egy két érdekes film:

Plague Town

The Unborn

The Uninvited

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

http://www.youtube.com/watch?v=0IblzBerSFk

szar lesz

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

jönnek...és az ötlettelenség az USA-ból (egy pár filmet kivéve)

Törölt felhasználó
The grudge 3

Jönnek a folytatások ezerrel...
ForzaInter
hmm egész jó volt, nekem bejött, egy hetes pontot megér😊

Yo, Bitch!

ForzaInter
ja tényleg, hát meglesem, lemez már lejátszóban, nincs visszaút😄D

Yo, Bitch!

Jano

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
Én a d-bõl a Day-re asszociáltam azonnal. <#gonosz1>

ForzaInter
nem a diary of the deadot, bocs hogy rövidítve írtam😄 most írtam ki, és lehet megnézem, kiváncsi vagyok véleményekre.

Yo, Bitch!

fifi
Dawn of the dead?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Jano
A 2008-as?

Õõõ, láttam én azt? Nem emlékszem. Ja, igen, láttam.

(Nézhetõ, könnyen felejthetõ. 😊)

ForzaInter
dotd jó?

Yo, Bitch!

Jano
White Noise 2 - The light

A Slither c. remekmûbõl, és a Firefly sorozatból ismert Nathan Fillion a fõszereplõ, és mivel jobban áll az imdb-n, mint az elsõ rész, gondoltam megnézem.
Szvsz ugyanolyan gyenge. Ötlet szinten mindkét rész tetszett, de sikeresen elcseszték ezt is, azt is.
A szoksásos ijesztgetõs kaka, baromira félelmetes hangokkal, a sötétbõl hirtelen elõbukkanó rothadt, szürkeárnyalatos szellemekkel. Nem számoltam hány ilyen jelent volt, bõven sokkal több a kelleténél. Hangulat persze szinte sehol.
Egyedül a zongorás jelenet megvalósítása tetszett, de az nagyon, jópárszor újra is néztem.
A vége talán nem annyira f*s, mint az elsõ részé, de azért itt is kitettek magukért rendesen. 😄

Csak, ha nincs más. 3½ pont